הרב משה גפני למה אתה פוגע בכבודם של בוחרי יהדות התורה?
טוב, את העובדה שאתה פוגע בעצמך בזה שאתה מלווה את נוי בר לבית ברחוב רשב"ם א'זה אתה בטח יודע לבד? אבל תחשוב על הבוחרים של "יהדות התורה" שהם באמת לא נושאים את שם התורה לשווא. הם פחות מבינים ביחסי ציבור וכשהם רואים אותך מלווה בחורה צעירה שיכולה להיות הנכדה שלך הם נפגעים. במיוחד, שהבחורה הזאת אינה לבושה כל השנה בבגדים האלה. ואתה ככל הנראה מודע לעובדה הזו כי היא הרי עובדת בכנסת? הבוחרים של יהדות- התורה נפגעו מהמהלך. מה לך ולנוי בר?! האם הויז לא מראה לח"כ שקלי היכן זה רחוב רשב"ם ? אגב הבת שלי מבקשת להגיע לרבנית קולדבסקי אתה יכול לקחת אותה אליה. בניגוד לנוי בר. היא מתלבשת צנוע כל השנה אתה פנוי?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/10/2021 23:07:06
נשלח ב-30/10/2021 23:01
מוזר מאוד שאחד שמתנגד למפלגה הזו, מדבר בשם בוחריה...
נשלח ב-30/10/2021 23:18
avishai323 כתב:
מוזר מאוד שאחד שמתנגד למפלגה הזו, מדבר בשם בוחריה...
אתה לא צודק כי היהודים החרדים שהם לא מצביעים ליהדות התורה אינם נושאים שלט להודיע קבל עם ועולם שהם לא מצביעים. אבל עכשיו גפני המחיש לכול המתנגדים שהצדק עמם. וכל עוד הקטן עומד על גבו של הגדול אין במפלגה הזו ולא כלום. מעבר להיותה מפלגה ככל המפלגות.
נשלח ב-30/10/2021 23:24
גפני לא גרם לכם שאלה. אלא רק נתן לכם עוד תירוץ נוסף על אלפי התירוצים הקיימים כבר. תירוצים לשאלה היחידה - איך אנחנו מסבירים את העובדה שאנחנו לא מצביעים. אין כל משמעות לתירוץ נוסף.
נשלח ב-31/10/2021 00:02
אנו חייבים להיאבק בכל דרך חוקית למנות את מרן איידלשטיין לשר התורה שזה בעצם המציאות העכשווית. אסור להמשיך עם הבלופ הקיים, כי הצעירים מסיקים מסקנות קשות מהפקרת ההנהגה בכל מובן המילה. להמשיך עם הבלופ הזה?: זה-להפקיר את הצעירים כמה ניתן להפקיר את המחנה?!
נשלח ב-31/10/2021 00:04
לךתדע1 כתב:
אנו חייבים להיאבק בכל דרך חוקית למנות את מרן איידלשטיין לשר התורה שזה בעצם המציאות העכשווית. אסור להמשיך עם הבלופ הקיים, כי הצעירים מסיקים מסקנות קשות מהפקרת ההנהגה בכל מובן המילה. להמשיך עם הבלופ הזה?: זה-להפקיר את הצעירים כמה ניתן להפקיר את המחנה?!
מרן אידלשטיין ביקש למסור לך את רגשי תודתו העמוקים
נשלח ב-31/10/2021 00:10
avishai323 כתב:
אנו חייבים להיאבק בכל דרך חוקית למנות את מרן איידלשטיין לשר התורה שזה בעצם המציאות העכשווית. אסור להמשיך עם הבלופ הקיים, כי הצעירים מסיקים מסקנות קשות מהפקרת ההנהגה בכל מובן המילה. להמשיך עם הבלופ הזה?: זה-להפקיר את הצעירים כמה ניתן להפקיר את המחנה?!מרן אידלשטיין ביקש למסור לך את רגשי תודתו העמוקים
אתה יותר נשמע לי כדוברו של יענקי ולא של מרן איידלשטיין למרות הצעתי המהפכנית יענקי עוד לא משחרר את ההנהגה כל כך מהר שמור על מקום עבודתך.
נשלח ב-31/10/2021 00:21
לךתדע1 כתב:
טוב, את העובדה שאתה פוגע בעצמך בזה שאתה מלווה את נוי בר לבית ברחוב רשב"ם א'זה אתה בטח יודע לבד? אבל תחשוב על הבוחרים של "יהדות התורה" שהם באמת לא נושאים את שם התורה לשווא. הם פחות מבינים ביחסי ציבור וכשהם רואים אותך מלווה בחורה צעירה שיכולה להיות הנכדה שלך הם נפגעים. במיוחד, שהבחורה הזאת אינה לבושה כל השנה בבגדים האלה. ואתה ככל הנראה מודע לעובדה הזו כי היא הרי עובדת בכנסת? הבוחרים של יהדות- התורה נפגעו מהמהלך. מה לך ולנוי בר?! האם הויז לא מראה לח"כ שקלי היכן זה רחוב רשב"ם ? אגב הבת שלי מבקשת להגיע לרבנית קולדבסקי אתה יכול לקחת אותה אליה. בניגוד לנוי בר. היא מתלבשת צנוע כל השנה אתה פנוי?!
מחילה, עד שלא כתבת את הפוסט הזה לא שמעתי את שמו של נוי בר, וגם לא שמעתי שגפני מלווה בחורה צעירה לבית הרב קנייבסקי, וגם לא ברור לי למה אני אמור להפגע מזה. סליחה שלא עניתי כסיל כאיוולתו.
נשלח ב-31/10/2021 00:26
משגיחשליטא כתב:
מחילה, עד שלא כתבת את הפוסט הזה לא שמעתי את שמו של נוי בר, וגם לא שמעתי שגפני מלווה בחורה צעירה לבית הרב קנייבסקי, וגם לא ברור לי למה אני אמור להפגע מזה. סליחה שלא עניתי כסיל כאיוולתו.
לא ברור לך למה אתה אמור להיפגע מזה: כי אולי אתה מסוג המשגיחים שדומים לנפתלי מקלב?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/10/2021 00:31:49
נשלח ב-31/10/2021 00:52
לךתדע1 כתב:
מחילה, עד שלא כתבת את הפוסט הזה לא שמעתי את שמו של נוי בר, וגם לא שמעתי שגפני מלווה בחורה צעירה לבית הרב קנייבסקי, וגם לא ברור לי למה אני אמור להפגע מזה. סליחה שלא עניתי כסיל כאיוולתו.לא ברור לך למה אתה אמור להיפגע מזה: כי אולי אתה מסוג המשגיחים שדומים לנפתלי מקלב?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/10/2021 00:31:49
כשאין מה לענות יורדים אצלכם לקללות?
נשלח ב-31/10/2021 01:03
אין לי מושג מה הסיפור, מי זו נוי בר ולמה למען ה' חסיד גור טהרני ונרגן ען יודע איך היא מתלבשת וכו' (והרי זו הבעיה שלך עם הגר"ח שמופנית לכל סובביו - שלדעתך לגר"ח אסור להסתכל על נשים ואפילו צנועות; אז למה למען ה' אתה מסתכל על נשים לא צנועות?!). את כל זה נניח בצד כי אולי תוך שנה שנתיים אצל ר' שאול וכמה ברגים יתהדקו. אני כן רוצה אבל לעורר את תשומת ליבך שאת הנושא של קבלת נשים העלית מזמן ונענית אלף פעם. אני באמת לא חושב שבגלל שהרבי מה"מ שליט"א קיבל ליחידות(!) את פנינה רוזנבלום, שהייתה מלכת היופי וברור לכולם איך היא התלבשה בכל הזדמנות להראות העמים והדרים את יופיה וכו', לכן כל החבדניקים ומעריצי רבינו מה"מ לא מספיק מכבדים את התורה. ואם אתה כל כך רוצה שהבת שלך תגיע לגר"ח ודרך אדון גפני בדווקא, דבר איתו ושלח לו גלריה של תמונות שלה בסיטואציות וזוויות שונות, אני בטוח שזה יגרום לו להבין כמה היא מחוברת לצדיק וברתא כרעא דאבוה
נשלח ב-31/10/2021 01:13
לךתדע1 כתב:
מצטער לקלקל לך, למרות שמן הסתם אתה יודע את העובדה, שהגברת רק התלוותה לח"כ עמיחי שקלי שהגיע לרב קנייבסקי והיא עובדת במשרדו של הח"כ.
נשלח ב-31/10/2021 01:28
המצביעים של גפני נפגעו מהביקור של שיקלי והשופר מהטלוויזיה וכל הנוכחים שביזו את הרב.