בית פורומים בחדרי חרדים

תאחלו מזל טוב ליענקי קנייבסקי, לרגל חנוכת ביתו החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2021 08:17 לינק ישיר 

"טוב לי טוב לי תורת פיך עם אלפי זהב וכסף". אני כל כך לא סובלת את השקרים שמספרים לנו שבני תורה גרים במחסנים: יענקי הוא נין ונכד ובן ללומדי תורה. הוא עצמו בסה"כ נמצא אצל הסבא. אין ספק שדרכה של תורה היא פת במלח... אך, פה מתגלה לנגד עינינו משהו אחר לחלוטין: אז היכן פספסו כל הלומדים של ימינו שכן נאנקים ומצויים בקשיים כלכליים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 09:23 לינק ישיר 

דירה א הין דירה א עהר
קצת מוזר שעל זה אתם מתעכבים כאן (לא שזה בסדר)
אבל העיקר חסר מן הספר
הביזוי המחריד שאותו הסבא עובר בידיהם
ומאות הקליפים שמופצים ברבים מעידים על כך כאלף עדים!
ועל כך כמעט דממה מוחלטת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 10:46 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
דירה א הין דירה א עהר
אבל העיקר חסר מן הספר
ועל כך כמעט דממה מוחלטת

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן, הסובבים אותו- 
אין להם כבוד אליו ואל תורתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2021 16:41 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
דירה א הין דירה א עהר
אבל העיקר חסר מן הספר
ועל כך כמעט דממה מוחלטת

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרעיון הוא לא הדירה. הרעיון הוא שיש מי שחושד, שלשם קבלת מימון לדירה וכו'  עושים דברים בשם הסבא  שהם נוגדים את ההלכה הצרופה: מכנים יראים ושלמים משנאי ה' או שמרבים מחלוקת בישראל בצורה אחרת. אנשים מתחילים לחשוד שאולי משהו לא בסדר בחצרו של  של הרב קנייבסקי ? זה לא מסתדר להם  בראש התמיכה הגורפת בגב' קאליש שלשם זה לקחו את ר' חיים למענה עד לחיפה ושוב הכתירו יראים ושלמים שכל חטאתם היא שהם רוצים לשמוע בקול רבותיהם ל"משנאי ה'" אוי לאותה בושה וזה חילול ה' בצורה הכי ברורה שיש. או פעילות אחרת שלכאורה קרובה יותר לנצרות מאשר ליהדות, כמו השטר" מובטחים לחיים" וכו. שכל מה שזה אומר שבעד כסף אנו עושים הכול ואולי כאן מתגלה לנו למה הכסף כל כך חשוב? 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/11/2021 16:49:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 11:58 לינק ישיר 

דוד אומן בפייסבוק

הפנטאוז של יענקי.
סליחה שאני חוזר לסיפור הזה שאצל רבים נתפס כסתם רכילות זולה או סתם קורויוז מעצבן בקטנה אבל לא מעבר.
אבל בעיניי זה צריך לזעזע את אמות הסיפים.
תחשבו על זה.
יענקי קנייבסקי הוא היום הדמות הכי חזקה בציבור החרדי.
ההוראות שיוצאות מהבית של סבא שלו הן בעלות כוח השפעה עצום, והוא זה שמחליט מי נכנס ומי לא, איזה הוראות יצאו ואיזה לא ועל מה הוא יחתום ועל מה לא.
עם הכח הזה הם יכולים לאיים על רבנים שנותנים הוראות שלא לרוחם ולהשתיק את מי שרק ירצו.

ובכח הזה הוא ממשיך את אידאולוגיית העוני שמובילה מאות אלפי איש לחיי עוני מחפיר.
אנשים שאם לא הייתי משיג מימון מסבתא שלי להסעה ישירה, הייו נסחבים לאירוסין בדרום בשלשה אוטובוסים (כל צד) כי הסעה זה יקר להם.
(החרדים המודרנים חיים באיזשהו עולם מקביל ואין להם מושג באילו דקדוקי עניות האברכים חיים)

ובאותו זמן, האחראי הראשי על כל זה, מתעשר ישירות מהכח הזה וחי כמו פריץ.
גם אם הוא היה עושה את הכסף מעסקאות נדל"ן ללא שום קשר לכוח שלו, זה היה התנהגות מכוערת ביותר, העובדה שהוא עושה את ההון שלו דווקא דרך הכח שהוא צובר הופכת את הסיפור למושחת ומנותק הרבה יותר. (זה כמובן לא רק הוא וזה כל האליטה ככה, הוא פשוט הילד שלא יודע לעשות את זה עם קלאס ולהסתיר את ההון שהוא צובר)

אבל זה מה שמבאס בשליטה רוחנית.
אתה יכול למכור למאמינים מה שבא לך ולחיות כמו פריץ בלי שההמון יעלה עליך בלפידים כי שטפת להם את המח מגיל 0 שהם חייבים לציית לך.

בתקווה שכל המוסד הזה שנקרא 'גדולי הדור' יקרוס כבר וישחרר את החרדים (ושאר תושבי המדינה) מלפיתת החנק הכלכלית.

https://www.facebook.com/100009129575541/posts/2969855706662053/

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 12:21 לינק ישיר 

התנהלותו של הנכד מעבירה מסר רע מאד.
אמרו עליו גם שהוא מחזיק באיפון בניגוד גמור לדעתו של הסבא
מישהו יכול לאמת או לשלול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 14:52 לינק ישיר 

האיפון מחזיק אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 16:02 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
דוד אומן בפייסבוק

הפנטאוז של יענקי.
סליחה שאני חוזר לסיפור הזה שאצל רבים נתפס כסתם רכילות זולה או סתם קורויוז מעצבן בקטנה אבל לא מעבר.
אבל בעיניי זה צריך לזעזע את אמות הסיפים.
תחשבו על זה.
יענקי קנייבסקי הוא היום הדמות הכי חזקה בציבור החרדי.
ההוראות שיוצאות מהבית של סבא שלו הן בעלות כוח השפעה עצום, והוא זה שמחליט מי נכנס ומי לא, איזה הוראות יצאו ואיזה לא ועל מה הוא יחתום ועל מה לא.
עם הכח הזה הם יכולים לאיים על רבנים שנותנים הוראות שלא לרוחם ולהשתיק את מי שרק ירצו.

ובכח הזה הוא ממשיך את אידאולוגיית העוני שמובילה מאות אלפי איש לחיי עוני מחפיר.
אנשים שאם לא הייתי משיג מימון מסבתא שלי להסעה ישירה, הייו נסחבים לאירוסין בדרום בשלשה אוטובוסים (כל צד) כי הסעה זה יקר להם.
(החרדים המודרנים חיים באיזשהו עולם מקביל ואין להם מושג באילו דקדוקי עניות האברכים חיים)

ובאותו זמן, האחראי הראשי על כל זה, מתעשר ישירות מהכח הזה וחי כמו פריץ.
גם אם הוא היה עושה את הכסף מעסקאות נדל"ן ללא שום קשר לכוח שלו, זה היה התנהגות מכוערת ביותר, העובדה שהוא עושה את ההון שלו דווקא דרך הכח שהוא צובר הופכת את הסיפור למושחת ומנותק הרבה יותר. (זה כמובן לא רק הוא וזה כל האליטה ככה, הוא פשוט הילד שלא יודע לעשות את זה עם קלאס ולהסתיר את ההון שהוא צובר)

אבל זה מה שמבאס בשליטה רוחנית.
אתה יכול למכור למאמינים מה שבא לך ולחיות כמו פריץ בלי שההמון יעלה עליך בלפידים כי שטפת להם את המח מגיל 0 שהם חייבים לציית לך.

בתקווה שכל המוסד הזה שנקרא 'גדולי הדור' יקרוס כבר וישחרר את החרדים (ושאר תושבי המדינה) מלפיתת החנק הכלכלית.

https://www.facebook.com/100009129575541/posts/2969855706662053/

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז תכלס מה מיוחד בבעיה הזו אצל יענקי? ובכלל, לא זכור לי שר' חיים הוא מהקנאים בנוזא העוני. להיפך, הוא די שילב ידיים עם הגראי"ל. ככלל, רוב מקורבי הרבנים והאדמורים חיים חיי פאר על חשבון כל מיני כספים שונים ומשונים (לא בהכרח מעילה וגזל לאור היום). להערכתי יענקי קטן מאוד ביחס לאפרתי וכיוצ"ב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 16:59 לינק ישיר 

הדיבוק:  "כולם עושים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 17:17 לינק ישיר 
לא דירה! שלושה דירות, שזה טריפלקס. וכל דירה בב''ב עולההההההההה

אניכברחוזר כתב:

דירה א הין דירה א עהר
אבל העיקר חסר מן הספר
ועל כך כמעט דממה מוחלטת

ושיפוצים ואיבזור, וכו' וכו 'וכו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2021 19:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הדיבוק:  "כולם עושים"...
תקרא בבקשה עוד פעם את דבריי. הטיעון שהביאה שרית הוא שמקורבי הרבנים מנציחים את העוני ובינתיים הם חיים חיי פאר, על זה כתבתי שיענקי לא ידוע כאחד המנציחים של העוני ולכן האנלוגיה לא נכונה. על עצם הנושא שיש כאלה, כתבתי שבהחלט יש אחרים שניתן לומר עליהם את זה אבל איכשהו כולם נשכחו ורק עכשיו נופלים על יענקי באיחור גדול ובלי סיבה משכנעת. לגבי עצם נטילת הכספים כתבתי שעל פניו לא מדובר בשחיתות וזה נכון גם על העבר, אבל גם הטיעון של שרית - שלא עוסק בשחיתות - לא נכון על יענקי. זה הכל. אם אתה רוצה שננסה לחשוב בצוותא "מאיפה הכסף" (לכאורה, כי אין מידע מדויק על כל מקרה לגופו) ועד כמה זה חמור, זה נושא בפני עצמו ובשמחה אפשר לפתוח אותו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תאחלו מזל טוב ליענקי קנייבסקי, לרגל חנוכת ביתו החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.