בית פורומים בחדרי חרדים

גפני למנסור עבאס: הגיע הזמן שנתאם עמדות. לא נלך לקואליציה\אופוזיציה לפני שאנחנו מתאמים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2021 15:28 לינק ישיר 
גפני למנסור עבאס: הגיע הזמן שנתאם עמדות. לא נלך לקואליציה\אופוזיציה לפני שאנחנו מתאמים.

ח"כ משה גפני נאם בכנסת ופנה ליו"ר רע"מ מנסור עבאס:
הגיע הזמן שאנחנו נתחיל לתאם עמדות.
אתה אל תכנס לקואליציה לפני שאתה מתייעץ איתנו.
ואנחנו לא נלך לאופוזיציה לפני שאנחנו מתאמים מתייעצים איתך.
לצפייה
https://t.me/MichaelShemesh/4277

בעקבות זאת מנסור עבאס החליט להפנות 100 מיליון ש״ח מתקציבי רע״מ לטובת המגזר החרדי ״יש לנו ברית מוחלשים״

מנסור עבאס אצל קלמן ליברמן על התכנית להעביר כספים לחרדים: ״זה כמו חברים, אנחנו מתעדפים את העברת הכספים לפי המטרות שחשובות לנו״

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 15:48 לינק ישיר 

אם לא שגפני ידוע כשמאלן ומאוד מפוחד מכל הצלחה אפשרית של החרדלים בבחירות, אני חושב שהוא אדיוט ממדרגה ראשונה. הרי זה בדיוק המטרה של עבאס, לגרום לחרדים לשתוק על חלק מהפאדיחות של הקואליציה וליצור עוד ועוד קרעים באופוזיציה. מישהו באמת חושב שעבאס פתאום נדלק על החרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 17:08 לינק ישיר 
מישהו באמת חושב שעבאס שנדלק על היהודים?!

הדיבוק כתב:

אם לא שגפני ידוע כשמאלן ומאוד מפוחד מכל הצלחה אפשרית של החרדלים בבחירות, אני חושב שהוא אדיוט ממדרגה ראשונה. הרי זה בדיוק המטרה של עבאס, לגרום לחרדים לשתוק על חלק מהפאדיחות של הקואליציה וליצור עוד ועוד קרעים באופוזיציה. מישהו באמת חושב שעבאס פתאום נדלק על החרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 18:02 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

דווקא מבחינה אידיאולוגית. לתנועה האיסלמית יש סימפטיה רבה למגזר החרדי. שמעתי זאת לא פעם מערבים מוסלמים אדוקים.
מנסור עבאס מאוד נהנה כשאומרים שהוא הקים את "שס הערבית".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני למנסור עבאס: הגיע הזמן שנתאם עמדות. לא נלך לקואליציה\אופוזיציה לפני שאנחנו מתאמים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext