בית פורומים בחדרי חרדים

החד פעמי לאסלה, וחאלאס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2021 22:49 לינק ישיר 
החד פעמי לאסלה, וחאלאס

המס על חד פעמי הוא מס שמיועד לחנך אותנו. אין לי טענות על ליברמן, כך הוא חונך שהממשלה מחנך את האזרחים, ומנצל אותם למטרות העל של האומה.

אז כל מי שחושב שזה מס צודק, שוויוני ונחוץ שיעבור הלאה. אשכול זה מיועד לכל האנשים שחושבים שהמס הוא לא מידתי, לא שיוויוני, ולא צודק.

אני מציע שאנחנו נחנך את הממשלה לעשות מה שאנחנו רוצים. מהיום, אני מוריד כמה מסכות משומשות בבית שימוש. לא בבית שלי, אלא בתחנה המרכזית של ערים מרכזיות.

כמו כן מדי חודש אקפיד להחתוך כמה מיכלי פלסטיק של 4 ליטר לחתיכות קטנות, וגם אותם אוריד לבית שימוש.

אם מספיק אנשים יעשו את זה, אז המס שלנו ילך למקום טוב, לתיקון וניקוי מערכות של טיפול המי שפחים. 

יהיה פחות מיים להשקיית שדות, משהו לא רע בשנת השמיטה.

ואז יבקשו להשתמש בחד פעמי, שלא להכביד על מערכת טיהור מי שפחים הסתומה מהחד פעמי.

ככה מחנכים שרי אוצר מברית המועצות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 22:52 לינק ישיר 

יש לנו שר אוצר שאנחנו לא אוהבים - בואו נחריב את המדינה.

אני מניח שאתה מאותם הבחורים שעשו נזקים לרכוש הישיבה בכל פעם שהמשגיח עשה משהו שלא מצא חן בעיניהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 23:26 לינק ישיר 

תוקן על ידי קלעפער ב- 03/11/2021 23:26:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2021 01:28 לינק ישיר 

מתחרפן כתב:
המס על חד פעמי הוא מס שמיועד לחנך אותנו. אין לי טענות על ליברמן, כך הוא חונך שהממשלה מחנך את האזרחים, ומנצל אותם למטרות העל של האומה.

אז כל מי שחושב שזה מס צודק, שוויוני ונחוץ שיעבור הלאה. אשכול זה מיועד לכל האנשים שחושבים שהמס הוא לא מידתי, לא שיוויוני, ולא צודק.

אני מציע שאנחנו נחנך את הממשלה לעשות מה שאנחנו רוצים. מהיום, אני מוריד כמה מסכות משומשות בבית שימוש. לא בבית שלי, אלא בתחנה המרכזית של ערים מרכזיות.

כמו כן מדי חודש אקפיד להחתוך כמה מיכלי פלסטיק של 4 ליטר לחתיכות קטנות, וגם אותם אוריד לבית שימוש.

אם מספיק אנשים יעשו את זה, אז המס שלנו ילך למקום טוב, לתיקון וניקוי מערכות של טיפול המי שפחים. 

יהיה פחות מיים להשקיית שדות, משהו לא רע בשנת השמיטה.

ואז יבקשו להשתמש בחד פעמי, שלא להכביד על מערכת טיהור מי שפחים הסתומה מהחד פעמי.

ככה מחנכים שרי אוצר מברית המועצות.

אני לא אוהב על פי רוב להיתפס לשמות של ניקים
אבל אתה בהחלט מתחרפן

אם כבר הצעה יעילה יותר עם פחות הפסדים
לוקחים את החד פעמי המשומש, ומביאים ליד מעון ראשי הממשלה, הישראלי והמולדובי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החד פעמי לאסלה, וחאלאס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext