|
|
| נשלח ב-5/2/2023 16:52 |
|
| |
| מרןניק כתב: |  | האפליקציה (המעודכנת) לא עובדת בשבועות האחרונים , הפורומים לא נפתחים בכלל |
|
האמת שהבעיה שהתעוררה לאחרונה התחילה ב26/1, אם לך התחיל הרבה קודם אולי זאת בעיה אחרת בכלל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2023 17:04 |
|
| |
האמת לא זכור לי במדויק מתי הבעיה התחילה, אני מסתכל עכשיו על היסטוריית ההודעות שלי ואני רואה שב 19.1 עדיין כתבתי הודעה דרך האפליקציה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 12:27 |
|
| |
יש סיכוי לתיקון הבעיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 14:20 |
|
| |
אם אני מצליח לכתוב מתוך אפליקציה. הבעיה כנראה רק לכמה סוגי מכשירים. וקודם תבדוק אם מעודכן לך אפליקציה לפי העדכון החדש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 16:19 |
|
| |
השתמשתי עם קוד קצר יותר באפליקציה, עדיין הוא הראה לי ; רציף, אבל לא יכלתי להגיב, נזכרתי שהקוד שלי ארוך יותר לאחרונה, הכנסתי את הקוד הארוך יותר, ויהי אור, האפליקציה עובדת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 17:04 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | | יש סיכוי לתיקון הבעיה? |
|
האפליקציה לא השתנתה בשנה האחרונה, נסה אולי להכניס מחדש את שם המשתמש והסיסמא? או להסיר ולהתקין מחדש? לצערי אין לי רעיון אחר על מקור הבעיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 18:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 21:14 |
|
| |
אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 16:02 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'. |
|
נראה לי שתחליף ניק, או תמצא דרך למצוא את הסיסמה הנכונה או השם הנכון. באתר הרגיל הכל פועל כשורה, הבעיות היו כעת באפליקציה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 19:06 |
|
| |
| Palin12 כתב: |  | אני עדיין לא מצליח, מופיע כל הזמן שהניק או הסיסמא שגויים, אני מכניס מחדש וזה לא עוזר. אבל גם לא נכנס לבחדרי חרדים שלא צריכים לזה סיסמא וכו'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 21:13 |
|
| |
הבעיה הי' כל הזמן לאחרונה, לערך 2 3 שבועות. יש לי את הסיסמא, ובמחשב זה נכנס עם אותו שם וסיסמא.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 22:24 |
|
| |
|
כנ''ל, אי אפשר להיכנס אפילו לפורום המרכזי שאין בו צורך בשם משתמש, אבל מהדפדפן הכל עובד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 13:57 |
|
| |
כנראה שה-firewall של האתר חוסם את הגישה מהאפליקציה מאיזושהי סיבה, אבל לא יודע להגיד בוודאות למה. יכול להיות שיש משהו ספציפי משותף לכם (כתובת IP, ספק או מכשיר) שגורם לו לחשוד בכל מה שלא דפדפן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:32 |
|
| |
מה השתנה בשבועות האחרונים, הרי זה בעיה להרבה אנשים ברחבי תבל, אני לא שניתי מכשיר או ספק, אז זה משהו באתר או בתוכנה.
|
|
|
|
|