| נשלח ב-7/11/2021 14:08 |
|
| |
''כיכר השבת''- עליית שישי של האדמו''ר מסאדיגורה נמכרה ב50.000 דולר
עליית שישי של האדמו''ר מסאדיגורה נמכרה בחמישים אלף דולר עלית שישי של הגר''ש אלתר נרכשה במיליון דולר ע"י הנגיד ירט. לטעמי שתי הכותרות לא באמת מעניינות אבל אם כבר לפרסם אז כמובן ש50.0000 זה סכום בהחלט מעניין.
תוקן על ידי חצינזק ב- 07/11/2021 14:10:48
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2021 16:19 |
|
| |
קיבלת כבר את התשובה באשכול הסמוך אף אחד לא רוצה להסתכסך עם גור, לכן אין את הכותרות שאתה נכסף עליהן כל כך וגם אתה כותב פה במעטה של ניק, ברחוב האמיתי אתה רועד כמו דג ולא מדבר מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2021 17:07 |
|
| |
אולי בשטיבל שלך מפחדים לדבר הציבור הכללי, הן החסידי והן הליטאי, כבר לא שותק בכלל. הרחוב מדבר ומדבר על גדולתו של הגר"ש ועל נחיתותו של האדמו''ר הנערץ שלך וחסידיו.
יותר נכון לומר שאנשים כמוך מתביישים לומר את דעתם [אנשי הגר''ש רודפים את אנשי גור ועוד חוכמות] ברחוב, הדעות האלו פופולריות רק בשטיבל. אם היה לך קצת שכל אז לא היית בוחר לבזות את הניק החשוב שלך גם אם אתה מסתתר מאחוריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2021 18:11 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | אולי בשטיבל שלך מפחדים לדבר הציבור הכללי, הן החסידי והן הליטאי, כבר לא שותק בכלל. הרחוב מדבר ומדבר על גדולתו של הגר"ש ועל נחיתותו של האדמו''ר הנערץ שלך וחסידיו.
יותר נכון לומר שאנשים כמוך מתביישים לומר את דעתם [אנשי הגר''ש רודפים את אנשי גור ועוד חוכמות] ברחוב, הדעות האלו פופולריות רק בשטיבל. אם היה לך קצת שכל אז לא היית בוחר לבזות את הניק החשוב שלך גם אם אתה מסתתר מאחוריו. |
|
אתה כן פחדן קטן, ואל תדבר איתי פה על הציבור הכללי שמדבר איך שבא לו, כמו שלי אין בעיה לומר לחסיד גור בפרצוף כל מה שאני חושב עליו אני מדבר עליך, חסיד גור שפרש, אם אתה תפתח את הפה בגלוי ליד כשחברים שלך חסידי גור הלשעברים שלך ישמעו, תהיה בגדר מאבד עצמו..
האדמור מגור לא ממש נערץ עלי, לא תמצא כאן בכל היסטוריית ההודעות שלי מילה אחת טובה עליו, בכלל לא התחברתי לחסידות גור ולא לשירים שלהם מאז אני מכיר את עצמי, לא יודע איך אוכלים את זה ומה יש לאנשים לחפש שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2021 20:59 |
|
| |
אתה נשארת היחיד שמצדד בגור [אם אני לא מחשיב את ראשון לציון] וכל השאר, כמובן הם פורשי גור [אחרת לא ייתכן שהם יתבטאו כפי שהם מתבטאים]. חברים שלי חסידי גור שומעים את שיש לי לומר, כמובן שאני מתבטא מולם יותר בעדינות בשביל לא לפגוע אבל ממש לא אסלף את המציאות בשבילם.
בכל מה שקשור לדעותיך יש עוד כמה אשכולות שברחת באמצע הדיון כך שגם אם לא מיצינו עובדה זו כשלעצמה מוכיחה את הידוע כאן להרבה מהעוקביםץ בכל מקרה בעבר כבר הבעת במפורש את שנאתך לחסידי ר' שאול. אנשים כאן כבר העירו לך על הסגנון הכאילו מתחכם של: שני הצדדים שווים בעינך ואתה לא נוטה לכאן או לכאן [בדיוק, אבל בדיוק באמצע]. איך כתבתי לך פעם? אל תרפה תמשיך לבזות את עצמך אתה בודד בפורום כמו שחסידי גור בודדים בעולם החרדי [לפחות בהקשר המדובר].
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 02:59 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | אתה נשארת היחיד שמצדד בגור [אם אני לא מחשיב את ראשון לציון] וכל השאר, כמובן הם פורשי גור [אחרת לא ייתכן שהם יתבטאו כפי שהם מתבטאים]. חברים שלי חסידי גור שומעים את שיש לי לומר, כמובן שאני מתבטא מולם יותר בעדינות בשביל לא לפגוע אבל ממש לא אסלף את המציאות בשבילם.
|
|
אשמח לקבל ממך ציטטה אחת ממני בה אני מצדד בגור (בבקשה אל תברח, תביא ציטוט) בכל מקרה, גם אם לגור אין כאן מצדדים בשלולית הקטנה הזאת בה אנחנו משכשכים, כמה הזוי לשמוע את המשפט "אתה היחיד שמצדד בגור", איפה אתה חי? כדור הארץ מסתכם אצלך בפורום? במציאות לגור יש עשרות אלפי אנשים ולאנשי הגר"ש אלתר בקושי כמה מאות, אז לפחות בנושא המספרי שב בשקט.. לא שאני חושב שהנושא המספרי בכלל אומר משהו, אבל אתה העלית אותו חסידי גור בודדים בעולם כתבת.. בינתים הם אלו שמקובלים בכל מקום, בעיתונים, במועצת, בזמן שהגר"ש מוחרם שם, בל יראה אם המבשר יכניס את הגר"ש יבולע להם, בעלזא העזו לעשות את הטעות ולהכניס אותו לקודש פנימה, תקרית דיפלומטית מביכה בין החסידויות, הם חזרו בהם ועכשיו כולם לומדים מהטעות שלהם.. החסידויות הגדולות כבר לא יחזרו על הטעות של בעלזא.. ועכשיו אל תבלבל את השכל שאני תומך בגור רק כי אני עונה לך כמו שצריך אני אחליט אם אני אוהב את גור או לא, אל תדחוף לי אותם ישר לקישקעס, בסדר?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/11/2021 03:07:42
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 09:39 |
|
| |
איש חשוב: "כמה הזוי לשמוע את המשפט "אתה היחיד שמצדד בגור", איפה אתה חי? כדור הארץ מסתכם אצלך בפורום? במציאות לגור יש עשרות אלפי אנשים ולאנשי הגר"ש אלתר בקושי כמה מאות, אז לפחות בנושא המספרי שב בשקט". הזוי! אומרים לך שגור מבודדת, ואתה טוען שמה פתאום, הרי יש להם בחסידות הרבי יותר אנשים מר' שאול. היו זמנים שמדינת ישראל על כל מיליוני תושביה היו מבודדים בעולם. אתה מבין מה הפרוש מבודד? רבבות אנשים שבאים לשמוע את ר' שאול מסתכמים אצלך בכמה מאות? אתה יודע מה זה מאות? "חסידי גור בודדים בעולם כתבת.. בינתים הם אלו שמקובלים בכל מקום, בעיתונים, במועצת, בזמן שהגר"ש מוחרם שם". אומרים לך שחסידות גור מבודדת בעולם, והתשובה שלך שהיא מקובלת בעיתונים. אתה שומע את עצמך? הרי אחת [מתוך המון] הסיבות שהיא שנואה בציבור היא בגלל השתלטנות והטרור שהם מפעילים, אז אתה בא לטעון שהשליטה של גור בעיתונות היא היא ההוכחה לכך שהיא מקובלת ואהובה? הגר"ש מוחרם במועצת בגלל שהאדמורי"ם וראשי הישיבות מחרימים אותו? רבי גרשון שנשאר בשאלה בשיעור שלו, שולח לשאול את האדמו''ר מגור או את ר' שאול [קרה כמה פעמים]? יש לו משהו בכלל עם האדמו''ר מגור? מישהו חושב שהוא מחרים אותו? תעבור על כל הרשימה שם ותבדוק אם במישור האישי יש שם מישהו שמחרים את ר' שאול. האדמו"ר מגור שולט עליהם [והם ממש ממש לא מחבבים זאת] ולזה אתה קורה שהוא מקובל בציבור? "ועכשיו אל תבלבל את השכל שאני תומך בגור רק כי אני עונה לך כמו שצריך אני אחליט אם אני אוהב את גור או לא, אל תדחוף לי אותם ישר לקישקעס, בסדר"? בסדר, איש חשוב ומצחיק.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 09:41 |
|
| |
momeir
| איש_חשוב כתב: |  | במציאות לגור יש עשרות אלפי אנשים ולאנשי הגר"ש אלתר בקושי כמה מאות...... הם אלו שמקובלים בכל מקום, בעיתונים, במועצת, בזמן שהגר"ש מוחרם שם, בל יראה. אם המבשר יכניס את הגר"ש יבולע להם, בעלזא העזו לעשות את הטעות ולהכניס אותו לקודש פנימה, תקרית דיפלומטית מביכה בין החסידויות, הם חזרו בהם ועכשיו כולם לומדים מהטעות שלהם.. החסידויות הגדולות כבר לא יחזרו על הטעות של בעלזא..
|
|
היטבת להגדיר את הבעיה. העוצמה של גור נובעת מהכמות ולא מהאיכות. מהדורסנות ולא מהערכה. הם אלימים, וכמו שכתבת גור מרשים לעצמם לחמוס, לצפצף על חסדיות אחרות. הם שנואים על רוב רובם של המגזרים החרדיים. הכבוד וההערצה להגר"ש היא גם מ'אהבת מרדכי' אבל גם מ'שנאת המן'. חשבתם שהמושג 'כלל ישראל' לא קיים? אז 'כלל ישראל' ברבבותיו אומר לכם את דברו בקול גדול. דווקא עבור חסידי גור , הגר"ש שליט"א הוא נקודת האור. הגר"ש שליט"א מביא כבוד לבית גור. הגר"ש מייצג את גור ההיסטורית בתפארתה. כל כולו מנהיגות חסידית עם למדנות עצומה המשלבת לימוד תורה בעיון עם עבודת ה' ואהבת ישראל אמיתית. לצערי, חסידות גור הגדולה מותקפת ב'מחלה אוטואימונית' שבה הגוף תוקף את עצמו.
תוקן על ידי momeir ב- 08/11/2021 09:57:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 15:50 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | איש חשוב: "כמה הזוי לשמוע את המשפט "אתה היחיד שמצדד בגור", איפה אתה חי? כדור הארץ מסתכם אצלך בפורום? במציאות לגור יש עשרות אלפי אנשים ולאנשי הגר"ש אלתר בקושי כמה מאות, אז לפחות בנושא המספרי שב בשקט". הזוי! אומרים לך שגור מבודדת, ואתה טוען שמה פתאום, הרי יש להם בחסידות הרבי יותר אנשים מר' שאול. היו זמנים שמדינת ישראל על כל מיליוני תושביה היו מבודדים בעולם. אתה מבין מה הפרוש מבודד? רבבות אנשים שבאים לשמוע את ר' שאול מסתכמים אצלך בכמה מאות? אתה יודע מה זה מאות? "חסידי גור בודדים בעולם כתבת.. בינתים הם אלו שמקובלים בכל מקום, בעיתונים, במועצת, בזמן שהגר"ש מוחרם שם". אומרים לך שחסידות גור מבודדת בעולם, והתשובה שלך שהיא מקובלת בעיתונים. אתה שומע את עצמך? הרי אחת [מתוך המון] הסיבות שהיא שנואה בציבור היא בגלל השתלטנות והטרור שהם מפעילים, אז אתה בא לטעון שהשליטה של גור בעיתונות היא היא ההוכחה לכך שהיא מקובלת ואהובה? הגר"ש מוחרם במועצת בגלל שהאדמורי"ם וראשי הישיבות מחרימים אותו? רבי גרשון שנשאר בשאלה בשיעור שלו, שולח לשאול את האדמו''ר מגור או את ר' שאול [קרה כמה פעמים]? יש לו משהו בכלל עם האדמו''ר מגור? מישהו חושב שהוא מחרים אותו? תעבור על כל הרשימה שם ותבדוק אם במישור האישי יש שם מישהו שמחרים את ר' שאול. האדמו"ר מגור שולט עליהם [והם ממש ממש לא מחבבים זאת] ולזה אתה קורה שהוא מקובל בציבור? "ועכשיו אל תבלבל את השכל שאני תומך בגור רק כי אני עונה לך כמו שצריך אני אחליט אם אני אוהב את גור או לא, אל תדחוף לי אותם ישר לקישקעס, בסדר"? בסדר, איש חשוב ומצחיק. |
|
קודם כל נתייחס למה שלא ענית, כי אתה בורח, כדרכך. ביקשתי ממך להביא ציטטה אחת ובה אני תומך בגור או באדמור מגור, ברחת, עדיין אני אחכה ועכשיו ליתר השטויות שכתבת, איש מצחיק.. רבבות באו לשמוע את ר' שאול.. רבבות - סקרנים. חשבת על מה היה קורה אילו הוא היה עובר לגור בארה"ב והיה עושה שם שבת כל שבוע? האם היו באים רבבות סקרנים מידי שבוע? האדמור מסדיגורה קיבל גם המון אנשים לטישים השבת שם בבורו פארק, אבל שים אותו שם קבוע כל שבוע והוא יחזור לממדים הרגילים, הבנת? סקרנים זה סקרנים, וחסידים שומעי לקחו אלו הקבועים שיש לו והם לא רבבות אלא מאות וכן, אני מחשיב את חסידי גור עצמם, רבבות אנשים שהחליטו שהחיים שלהם שם ושהם רוצים את החסידות שלהם ככה כמו שהיא ולא רק העיתונות מחרימה, שוב ברחת מתשובה, כדרכך, אמרתי שהחסידויות עצמם מחרימים את ר' שאול, גם למועצת אין לו כנראה סיכוי להיכנס אני שם לך את המציאות מול הפרצוף, לא שאני תומך בכל זה, ר' שאול לא שייך לך, אני כמו הרבה אוהב מאוד את ר' שאול ומרותק לשיעורים שלו, אבל תפסיק לטמון ראש בקרקע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 15:56 |
|
| |
לא ענית על שום דבר ממה שכתבתי אתה פשוט חוזר על אותם מילים [בעניין הציטטה תקבל את מבוקשך]. אולי מישהו אחר יצליח להסביר לי איזו נקודה עניינית שכתבת במענה להודעתי לעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 16:17 |
|
| |
מי כתב הרחוב החרדי מזדהה יותר עם גור. אני שונא את קהילת הממורמרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 17:56 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מי כתב הרחוב החרדי מזדהה יותר עם גור. אני שונא את קהילת הממורמרים. |
|
החצי הראשון אני כתבתי, כי מה שנכון נכון, הרחוב החרדי מזדהה יותר עם גור, אני יכול לכתוב את זה גם אילו הייתי חסיד מובהק של ר' שאול, אם לא הייתי צבוע כמוך, כי מה לעשות זאת האמת, החצי השני של המשפט המצאת במוחך ההזוי, מעולם לא כתבתי את המשפט "אני שונא את קהילת הממורמרים", נראה אותך מביא לכאן את הציטוט, בבקשה אל תברח, כי אם אתה משמיץ ואין לך הוכחות, אתה מושחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 18:02 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | לא ענית על שום דבר ממה שכתבתי אתה פשוט חוזר על אותם מילים [בעניין הציטטה תקבל את מבוקשך]. אולי מישהו אחר יצליח להסביר לי איזו נקודה עניינית שכתבת במענה להודעתי לעיל. |
|
כל מילה שכתבתי פה עונה על משהו שכתבת, אין כאן מילה אחת מיותרת
דיברת על הרבבות שבאו לראות את ר' שאול כתבתי על זה דיברת על כך שרק בעיתונות ר' שאול נרדף, עניתי לי על זה שגם בחסידויות הגדולות לא מקבלים אותו, דיברת על כך שחסידי גור עצמם המונים רבבות שמספרם אינו אומר כלום לגבי הלגיטימיות שלהם עניתי לך על זה
כמה קל לענות "מה שענית לא קשור".. "שמישהו אחר יסביר לי".. וכמה קל לענות לכל מי שבא לשים לכם מראה - "אתה חסיד גור"
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/11/2021 18:04:38
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2021 21:58 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מי כתב הרחוב החרדי מזדהה יותר עם גור. אני שונא את קהילת הממורמרים.
החצי הראשון אני כתבתי, כי מה שנכון נכון, הרחוב החרדי מזדהה יותר עם גור, אני יכול לכתוב את זה גם אילו הייתי חסיד מובהק של ר' שאול, אם לא הייתי צבוע כמוך, כי מה לעשות זאת האמת, החצי השני של המשפט המצאת במוחך ההזוי, מעולם לא כתבתי את המשפט "אני שונא את קהילת הממורמרים", נראה אותך מביא לכאן את הציטוט, בבקשה אל תברח, כי אם אתה משמיץ ואין לך הוכחות, אתה מושחת.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 02:14 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
|
|
חבל שאתה מביא רבע ציטוט בלי לכתוב מה שנכתב לפני ואחריו, מעשה מובהק של נבחני התקשורת החילונית, לחתוך דברים ולהדביק כתבתי לפני, שבאתי מההתחלה עם דעה נייטרלית על חסידי ר' שאול, ושאתה עם ההשמצות שלך באשכולות משניא אותם, ואז הפטרתי שאני שונא את קהילת הממורמרים רק כי אתה נמצא שם.. כשמישהו לוקח את כל הפיסקה הזאת, חותך מהצדדים ומביא רק את "אני שונא את קהילת הממורמרים", זוהי מושחתות במיטבה, בטח למדת את זה כשהיית עוד גורי, היום אתה שונא את אותם אלימים שיש בגור כי הם משקפים את עצמך במראה.. אמרתי מזמן שכל אחד צריך לומר כל בוקר "שלא עשני גור", ואתה פה די מצדיק את זה, גערער היית גערער נשארת, רק עברת דירה..
דיברת כאן על משהו שהשמצתי באשכול שהבאת, אבל משום מה הדבקת שוב את אותו האשכול, ולא ראיתי שם השמצה מסוימת, אם אתה רוצה הסברים אתה מוזמן לצטט מילים.
|
|
|
|
|