|
|
| נשלח ב-9/11/2021 02:26 |
|
| |
אתה כתבת שהנך שונא את קהילת הממורמרים וציטטתי אותך במדויק העובדה שלא כתבתי את הסיבה שאתה שונא אותם [כאילו שזו הסיבה. הרי כל בר דעת מבין שלא שונאים קהילה שלמה בשביל איזה ניק שניק אחר החליט שהוא משתייך לאותה קהילה והוא הרגיז אותו] אינה בעיה כלל וכלל. המציאות היא כפי שכתבת אתה שיש לך שנאה לקהילה הזו, וזה הנושא שעליו אנו דנים. זה לא יעזור לך כלום גם אם עכשיו אתה כותב שלא ממש כתבת את זה אלא רק "הפטרת". הצחקת.
תוקן על ידי חצינזק ב- 09/11/2021 02:26:41
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 04:08 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | אתה כתבת שהנך שונא את קהילת הממורמרים וציטטתי אותך במדויק העובדה שלא כתבתי את הסיבה שאתה שונא אותם [כאילו שזו הסיבה. הרי כל בר דעת מבין שלא שונאים קהילה שלמה בשביל איזה ניק שניק אחר החליט שהוא משתייך לאותה קהילה והוא הרגיז אותו] אינה בעיה כלל וכלל. המציאות היא כפי שכתבת אתה שיש לך שנאה לקהילה הזו, וזה הנושא שעליו אנו דנים. זה לא יעזור לך כלום גם אם עכשיו אתה כותב שלא ממש כתבת את זה אלא רק "הפטרת". הצחקת.
|
|
יש הבדל בין משפט "אני שונא את קהילת הממורמרים", לבין משפט "באתי עם דעה טובה על קהילת ר' שאול אבל בגלל אנשים כמוך אני שונא את קהילת הממורמרים", כל בר דעת מבין את משמעות המשפט השני בחרת להציג רק את חלקו של המשפט, זאת נוכלות בכל מקרה אם אתה לא מספיק חכם להבין את ההבדל, אז ההתקפה היתה ישירות עליך, אין לי בעיה עם אנשי ר' שאול, אלא עם נאחס מהסוג שלך, כמו שאין לי בעיה עם כל חסידי גור אלא עם חלק קטן של אנשים אלימים שנמצאים שם
בקשר ללינק שהבאת, ביקשת כבר שם שאחשוף הודעה שקיבלתי לפרטי, ובה היו מפורטים שמות של אנשים והשמצות עליהם, אמרתי שיש לי בעיה בלחשוף אותם בפורום כי זה לשון הרע ורכילות, התורה לא השתנתה ולכן גם אני לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 12:04 |
|
| |
ככה זה ששקרן נדחק לפינה... משקר גם בדברים הגלויים. כל המעוניין יכול לפתוח את האשכול המדובר ולהיווכח שאני הוא שטענתי חזור וטעון שההודעה המצוטטת מראשון לציון היא ככתבה וכלשונה מלבד שמות אנשים שהשמטתי ודוקא האדון החשוב טען שאני משמיט דברים שאינם לרוחי מלבד השמות.
וכמובן הנושא כאן אינו הסיבה לשנאתך את קהילת הגר''ש אלא העובדה שכזה הנך, וכך גם כתבת. סליחה הפטרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 15:13 |
|
| |
שקרן !!!
איש (לא) חשוב. נכנסתי לקישור
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3170524והופתעתי לגלות שכבר לפני שנה הגדרתי אותך כ שקרן!!!
ובדיוק על הנושא הנ"ל. מתברר שבשביל כבודו של 'אותו האיש ' מותר לכם לשרוף דברי תורה, להרביץ, למרוח צואה על דלתות, לפנצ'ר גלגלים, , לירוק וכו' ובוודאי לשיטתכם מצווה ל שקר.מנסור עבאס וגב' עידית סילמן יכולים לקחת קורס אצלך .
תוקן על ידי momeir ב- 09/11/2021 15:15:14
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 18:19 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | ככה זה ששקרן נדחק לפינה... משקר גם בדברים הגלויים. כל המעוניין יכול לפתוח את האשכול המדובר ולהיווכח שאני הוא שטענתי חזור וטעון שההודעה המצוטטת מראשון לציון היא ככתבה וכלשונה מלבד שמות אנשים שהשמטתי ודוקא האדון החשוב טען שאני משמיט דברים שאינם לרוחי מלבד השמות.
וכמובן הנושא כאן אינו הסיבה לשנאתך את קהילת הגר''ש אלא העובדה שכזה הנך, וכך גם כתבת. סליחה הפטרת. |
|
אז מה אם זה מה שטענת שם ככה, אני טענתי שאתה שקרן, כי הוא הביא לפרטי שלי ושל עוד הרבה חברי פורום איזה סיפור פיקנטי שהיה בגור הכולל שמות, ואתה פרסמם את מה שהוא כתב לך והשמטת חלקים, ואז הוא פנה אלי ואל עוד כמה שנפרסם שאתה השמטת את הדברים
ביקשת שאפרסם את כל הסיפור ואמרתי שאני לא אפרסם כי זה לשון הרע ורכילות, ואני עובד אצל הקב"ה ולא אצלך
כתבתי גם מפורש, שאתה מייצג את קהילת ר' שאול בצורה הכי דוחה שיש, אתה משניא את כל הקהילה כי ככה זה, רואים אחד חושבים שכולם כמוך.
אתמול בדקתי לראות אם שמרתי את מה שהוא שלח, וראיתי שאין לי אותו, אבל גם אם היה לי אותו לא הייתי מביא אותו, אני לא אפיץ לשון הרע עם שמות של אנשים פרטיים רק כי אני צריך להוכיח לך שאתה שקרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 18:24 |
|
| |
| momeir כתב: |  | איש (לא) חשוב. נכנסתי לקישור
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3170524והופתעתי לגלות שכבר לפני שנה הגדרתי אותך כ שקרן!!!
ובדיוק על הנושא הנ"ל. מתברר שבשביל כבודו של 'אותו האיש ' מותר לכם לשרוף דברי תורה, להרביץ, למרוח צואה על דלתות, לפנצ'ר גלגלים, , לירוק וכו' ובוודאי לשיטתכם מצווה ל שקר.מנסור עבאס וגב' עידית סילמן יכולים לקחת קורס אצלך . |
|
קודם כל אמחה כאן מחאה נמרצת כדרכי למחות על כבודו של כל רב, אם הוא ליטאי ספרדי או חסידי לקרוא לאדמור מגור אותו האיש זוהי חציית קו אדום! אני קורא להנהלה לקיים את החוקה שהיא הכתיבה ולהעיף מפה את מי שמפר אותה ברגל כה גסה ובצורה הכי ברורה ובקשר למה שאתה מנסה לדחוף לי בכוח את הגור, כאילו אין כבר בעולם סתם הבעת דעה, היבעת משהו נגד או בעד גור או ר' שאול, אתה בהכרח חסיד של אחד מהם, דא עקא שאני כותב פה למעלה מ13 שנים, והספקתי להביע יותר דעות נגד גור, אז במטותא, תבלע את הגלולה המרה שאתה מקבל ממני בלי להכניס לי את הגור בכוח, החסידות הזאת כל כך זרה לי שאני כמעט לא ביקרתי שם בימי חיי, והייתי כבר בהרבה מקומות.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/11/2021 18:26:25
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:27 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ככה זה ששקרן נדחק לפינה... משקר גם בדברים הגלויים. כל המעוניין יכול לפתוח את האשכול המדובר ולהיווכח שאני הוא שטענתי חזור וטעון שההודעה המצוטטת מראשון לציון היא ככתבה וכלשונה מלבד שמות אנשים שהשמטתי ודוקא האדון החשוב טען שאני משמיט דברים שאינם לרוחי מלבד השמות.
וכמובן הנושא כאן אינו הסיבה לשנאתך את קהילת הגר''ש אלא העובדה שכזה הנך, וכך גם כתבת. סליחה הפטרת.
אז מה אם זה מה שטענת שם ככה, אני טענתי שאתה שקרן, כי הוא הביא לפרטי שלי ושל עוד הרבה חברי פורום איזה סיפור פיקנטי שהיה בגור הכולל שמות, ואתה פרסמם את מה שהוא כתב לך והשמטת חלקים, ואז הוא פנה אלי ואל עוד כמה שנפרסם שאתה השמטת את הדברים
ביקשת שאפרסם את כל הסיפור ואמרתי שאני לא אפרסם כי זה לשון הרע ורכילות, ואני עובד אצל הקב"ה ולא אצלך
כתבתי גם מפורש, שאתה מייצג את קהילת ר' שאול בצורה הכי דוחה שיש, אתה משניא את כל הקהילה כי ככה זה, רואים אחד חושבים שכולם כמוך.
אתמול בדקתי לראות אם שמרתי את מה שהוא שלח, וראיתי שאין לי אותו, אבל גם אם היה לי אותו לא הייתי מביא אותו, אני לא אפיץ לשון הרע עם שמות של אנשים פרטיים רק כי אני צריך להוכיח לך שאתה שקרן. |
|
כמה שקרים עוד תשקר בשביל להצדיק שקר אחד? אני מחפש את האנשים שבגללי [או בכלל] שונאים את כל הקהילה הזו, כמו שאתה חוזר ואומר, ואיני מוצא אולי תעזור לי בזה. בינתיים אני מחפש את האנשים שנותרו כאן בפורום שמאמנים לדברי הבל שלך. גם אותם אני לא מוצא. בבקשה תואיל לעזור לי גם בזה. תהנה לחזור שוב ושוב על כך שכביכול טענתי שהרבבות שבאו אליו בבורו פארק הם חסידיו אבל אתה משקר כהרגלך. אני אמרתי שהוא לא מבודד כדבריך אלא אהוב ומקובל על ציבורים גדולים מאד ועובדה שרבבות באו לשמוע אותו בשבת ושוב ביום ראשון. אתה עצמך גם הרי מהנהנים לשמוע את דבריו. כתבת שאתה משתוקק לשמוע אותו [עדיין לא ענית לי מי מפריע לך].
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 23:19 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | אתה כתבת שהנך שונא את קהילת הממורמרים וציטטתי אותך במדויק העובדה שלא כתבתי את הסיבה שאתה שונא אותם [כאילו שזו הסיבה. הרי כל בר דעת מבין שלא שונאים קהילה שלמה בשביל איזה ניק שניק אחר החליט שהוא משתייך לאותה קהילה והוא הרגיז אותו] אינה בעיה כלל וכלל. המציאות היא כפי שכתבת אתה שיש לך שנאה לקהילה הזו, וזה הנושא שעליו אנו דנים. זה לא יעזור לך כלום גם אם עכשיו אתה כותב שלא ממש כתבת את זה אלא רק "הפטרת". הצחקת.
יש הבדל בין משפט "אני שונא את קהילת הממורמרים", לבין משפט "באתי עם דעה טובה על קהילת ר' שאול אבל בגלל אנשים כמוך אני שונא את קהילת הממורמרים", כל בר דעת מבין את משמעות המשפט השני בחרת להציג רק את חלקו של המשפט, זאת נוכלות בכל מקרה אם אתה לא מספיק חכם להבין את ההבדל, אז ההתקפה היתה ישירות עליך, אין לי בעיה עם אנשי ר' שאול, אלא עם נאחס מהסוג שלך, כמו שאין לי בעיה עם כל חסידי גור אלא עם חלק קטן של אנשים אלימים שנמצאים שם
בקשר ללינק שהבאת, ביקשת כבר שם שאחשוף הודעה שקיבלתי לפרטי, ובה היו מפורטים שמות של אנשים והשמצות עליהם, אמרתי שיש לי בעיה בלחשוף אותם בפורום כי זה לשון הרע ורכילות, התורה לא השתנתה ולכן גם אני לא. |
|
אין שום הבדל בין המשפט "אני שונא את קהילת הממורמרים", לבין משפט "באתי עם דעה טובה על קהילת ר' שאול אבל בגלל אנשים כמוך אני שונא את קהילת הממורמרים". במשפט השני אתה רק הסברת מדוע אתה שונא את קהילת הממורמרים. ולכנות אישה חרדית בתואר "פרוצה" זה לא לשון הרע ורכילות?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 23:59 |
|
| |
נמצא הרבה יותר שנים ממך בפורום. ממש לא איכפת לי אם יחסמו אותי. אדרבה!
| איש_חשוב כתב: |  | איש (לא) חשוב. נכנסתי לקישור
ובדיוק על הנושא הנ"ל. מתברר שבשביל כבודו של 'אותו האיש ' מותר לכם לשרוף דברי תורה, להרביץ, למרוח צואה על דלתות, לפנצ'ר גלגלים, , לירוק וכו' ובוודאי לשיטתכם מצווה ל שקר.מנסור עבאס וגב' עידית סילמן יכולים לקחת קורס אצלך . אני קורא להנהלה לקיים את החוקה שהיא הכתיבה ולהעיף מפה את מי שמפר אותה ברגל כה גסה ובצורה הכי ברורה
|
|
תבהיר להם שהתשלום מ 'מגן בעדי' כולל לחסום אוהדי הגר"ש מהפורום.
תוקן על ידי momeir ב- 10/11/2021 00:02:23
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 00:29 |
|
| |
| momeir כתב: |  | נכנסתי לקישור
ובדיוק על הנושא הנ"ל. מתברר שבשביל כבודו של 'אותו האיש ' מותר לכם לשרוף דברי תורה, להרביץ, למרוח צואה על דלתות, לפנצ'ר גלגלים, , לירוק וכו' ובוודאי לשיטתכם מצווה ל שקר.מנסור עבאס וגב' עידית סילמן יכולים לקחת קורס אצלך . אני קורא להנהלה לקיים את החוקה שהיא הכתיבה ולהעיף מפה את מי שמפר אותה ברגל כה גסה ובצורה הכי ברורה
|
|
לא משנה אוהדי הגר"ש או אוהדי גור חרדי מכבד כל רב מכל מגזר, גם אם הוא מהמגזר היריב מה זה לקרוא לאדמור "אותו האיש"? אתה לא מתבייש? אין לך גבולות?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 01:12 |
|
| |
ברם זכור אותו האיש לטוב... שאלמלא הוא בטלו דיני קנסות מישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 02:29 |
|
| |
גלאגוזים
| חצינזק כתב: |  | | ברם זכור אותו האיש לטוב... שאלמלא הוא בטלו דיני קנסות מישראל. |
|
הה"ד 'פלגא נזקא קנסא'...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 03:15 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| momeir כתב: |  | נכנסתי לקישור
|
|
לא משנה אוהדי הגר"ש או אוהדי גור חרדי מכבד כל רב מכל מגזר, גם אם הוא מהמגזר היריב מה זה לקרוא לאדמור "אותו האיש"? אתה לא מתבייש? אין לך גבולות? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 03:59 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| momeir כתב: |  |
אני קורא להנהלה לקיים את החוקה שהיא הכתיבה ולהעיף מפה את מי שמפר אותה ברגל כה גסה ובצורה הכי ברורה
|
|
לא משנה אוהדי הגר"ש או אוהדי גור חרדי מכבד כל רב מכל מגזר, גם אם הוא מהמגזר היריב מה זה לקרוא לאדמור "אותו האיש"? אתה לא מתבייש? אין לך גבולות? |
|
האם ידוע לך שגור נדלן מכנים את הרב שאול אלתר אותו האיש??
|
|
ידוע לי גם על כינויים גרועים יותר שאין המקום להעלותם על הכתב מחיתי נחרצות גם על אותם חסידי גור
אז מה? זוהי התשובה? קהילת ר' שאול מדברת ותוקפת באותה שפה כמו גור? בעצם השווית כאן בין שני הצדדים? חשבתי שקהילת ר' שאול טוענים לכך שהם יצאו מהקהילה האלימה שתוקפת וכו' בדיוק לזה התכוונתי שאמרתי שחצי נזק עושה כאן הרבה נזק לשם והתדמית של הקהילה של ר' שאול שהצטיירה עד כה בעיני כל כצד היותר הוגן, פחות אלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 05:13 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| שרית560 כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| momeir כתב: |  |
אני קורא להנהלה לקיים את החוקה שהיא הכתיבה ולהעיף מפה את מי שמפר אותה ברגל כה גסה ובצורה הכי ברורה
|
|
|
האם ידוע לך שגור נדלן מכנים את הרב שאול אלתר אותו האיש??
|
|
ידוע לי גם על כינויים גרועים יותר שאין המקום להעלותם על הכתב מחיתי נחרצות גם על אותם חסידי גור
אז מה? זוהי התשובה? קהילת ר' שאול מדברת ותוקפת באותה שפה כמו גור? בעצם השווית כאן בין שני הצדדים? חשבתי שקהילת ר' שאול טוענים לכך שהם יצאו מהקהילה האלימה שתוקפת וכו' בדיוק לזה התכוונתי שאמרתי שחצי נזק עושה כאן הרבה נזק לשם והתדמית של הקהילה של ר' שאול שהצטיירה עד כה בעיני כל כצד היותר הוגן, פחות אלים. |
|
האם אי פעם שמעת דובר או בכיר בקהילת פני מנחם אומר על האדמור מגור אותו האיש???? כידוע לך בגור נדלן הרב שאול אלתר מכונה עוקר הדת !! איזה דת הוא עוקר ???,חוץ מאשר תארי זלזול ושקרים שהם מפיצים נגד הרב שאול אלתר!! בגור נדלן צריכים להזהר מביזוי תלמיד חכם !! לכאורה הבחור שפך / ארגן ילדים לשפוך בצינור מים זרנוק על הרב שאול אלתר בשמחת תורה לפני 20 שנה . נפטר לפני מספר חודשים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|