בית פורומים בחדרי חרדים

''כיכר השבת''- עליית שישי של האדמו''ר מסאדיגורה נמכרה ב50.000 דולר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/11/2021 11:47 לינק ישיר 

שלא תשכח אז בפעם השלישית:

אתה מוזמן להשיב על ההודעה הקודמת שלי:
שואלים אותך [לא רק אני] האם קהילת הגר"ש [לא ניקים] פעלה באופן יזום ורשמי נגד גור
כמו שרבני גור יצאו בחתימות נגד הגר"ש
והכרזות רשמיות בשטיבלאך שלכם שהגר''ש הוא עוקר הדת
וועדה שאינה עושה דבר בלא רשות מהאדמו''ר [כך הודיעו בהקלטה רבני הוועדה] ומעודדת פירוד משפחות
בטח גם נחשפת לפרוטקולים מדיוני הועדה ופעולות הטרור שהם מעודדים
האדמו''ר עצמו שלא נכנס לאולם שמחות עד אשר יגרשו את גיס המחותן שהואשם בקרבה לגר''ש
ועוד ועוד. [בכל מקרה תזדעזע ותגנה]
אבל כמובן ששני הצדדים אלימים באותו מידה כי יש גם את האשכולות של הניק חצינזק. צחוקים איתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 15:27 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
ביקשת קיבלת

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3177065

.עכשיו תתחיל להתפתל ולשקר
בכל מקרה הגיע הזמן שתשיב על מה ששואלים אותך זה כבר מצטבר

ואכן רובם של הניקים כאן אוהדים את הגר"ש ואני בתוכם ותוכל לעבור על ההודעות בפורום

ולראות בעצמך את שאתה כבר יודע. באותה מידה תוכל לראות איך שרובם של הניקים כאן סולדים מההתנהלות של חסידות גור וגם הערכה לאדמו"ר שלהם אינה מצויה.
כמובן שאתה לא סופר אף אחד כאן וגם לא את רבבות ''הסקרנים "בכל מקום שהם.
איך כתבת, הרחוב מזדהה עם גור...

איזה עלוב..
טרחת חיפשת עבדת קשה, וכל מה שהעלית מ"הרבה ניקים בכל השנים", מצאת מישהו שכתב (ואני לא בטוח שזה לא אתה לפי הסגנון המעצבן) "אני בטוח שיש לך קשר לגור"
זה כל מה שהעלית בחכתך? מכל הניקים וכל השנים, לא היה מישהו אחד בכל 15 השנים שאני כותב כאן שחשב גם שאני חסיד גור? מעניין....

איכשהו התחלת לשרבב לכאן כל הזמן את כל הפורום כאילו כולם כאן עומדים מאחוריך "כל הניקים כאן עם הגר"ש, כל הניקים מחכים למוצא פיך, כולם שואלים ביחד איתך, וכולם חושבים כמוך..
לאט לך, אתה עומד כאן לבד כבר הרבה זמן, מידי פעם חברך מומאיר מסעודה שלישית של הגר"ש עוזר לך, זהו, זה אתה והוא שני החסידים של ר' שאול, חושבים אומרים, תפסיק לסחוב על הגב שלך את כל הפורום, קצת כבד עליך, שלא תקבל גיבנת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 15:39 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
שלא תשכח אז בפעם השלישית:

אתה מוזמן להשיב על ההודעה הקודמת שלי:
שואלים אותך [לא רק אני] האם קהילת הגר"ש [לא ניקים] פעלה באופן יזום ורשמי נגד גור
כמו שרבני גור יצאו בחתימות נגד הגר"ש
וועדה שאינה עושה דבר בלא רשות מהאדמו''ר [כך הודיעו בהקלטה רבני הוועדה] ומעודדת פירוד משפחות
האדמו''ר עצמו שלא נכנס לאולם שמחות עד אשר יגרשו את גיס המחותן שהואשם בקרבה לגר''ש
ועוד ועוד. [בכל מקרה תזדעזע ותגנה]
אבל כמובן ששני הצדדים אלימים באותו מידה כי יש גם את האשכולות של הניק חצינזק. צחוקים איתך.

עוד לא ענית לי על השאלה, איך בדיוק כל מי שמבקר את קהילת הגר"ש הופך להיות אוטומטי חסיד גור
מחכים, כולנו, כל הפורום, עומדים ומחכים, [לא רק אני] לשמוע את התשובה
אני מזכיר לך את השאלה הזאת כבר בפעם השלישית ובבקשה תפסיק לברוח משאלות

בקשר להשוואה שלך למעשים של גור, זאת ממש ילדותיות.
גם אם האלימות אינה שווה, עדיין קהילת הממורמרים שלך מנסה להציג את עצמה כנרדפת, בוכים כל היום תמרורים על רדיפות שאתם עוברים, אתה פשוט יושב ומקלקל להם את הכל.
אתה בא וטוען "אבל לא החזרתי להם אותו דבר, הם עשו יותר"..
עזוב אותך מהטענות הילדותיות, תתבגר.
רוצה לבכות שאתה מהנרדפים? אכלו שתו לי הרביצו לי? תפסיק להשמיץ קודם, ואז הבכי שלך יהיה מושלם, אנחנו כאן מוכנים אפילו לבכות איתך ביחד, כל הניקים פה [לא רק אני], כולנו כבר מחכים לבכות איתך ביחד, אדון ממורמרי.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/11/2021 15:40:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 16:00 לינק ישיר 

כאמור, אין כאן אחד כזה שכותב לטובת גור או נגד הגר''ש מלבדך ועוד מישהו
כך שאף אחד לא נהפך אוטמטי לחסיד גור.
ואם אתה מתכוון בנוגע אליך
אז כבר שנים שבפורום כאן אנשים חושבים עליך שאתה גורי 
בלי קשר אלי. 
[אולי גם בגלל שאתה כל הזמן מדגיש שאתה לא גערער וגם נעלב שאומרים לך את זה]

בכל אופן הסברת את עצמך היטב
למרות רבני גור יצאו בחתימות נגד הגר"ש
ועוד ועוד
עדיין העובדה שהניק חצינזק מפרסם את מעשיהם ומשמיץ אותם הופכת את הקהילה של הגר''ש לרודפים.

מצחיק לראות איך שאתה נהנה להכליל את עצמך עם כל הניקים כאילו אתה חלק מהכלל
בזמן שהניקים כאן ברובם התנערו מסגנונך ואף יותר מכך
כמה מודעות יש לך לעצמך ולסובבים אותך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 20:16 לינק ישיר 

כפי שניתן לראות בכל אשכולות ההשמצות שלך, רוב הניקים אינם מביעים את דעתם לכאן או לכאן, וגם אילו היו כמה רוצים להביע עמדה נגד הקהילה שלך, הם היו נמנעים בגלל הבריונות שאתה מוכיח כאן, כך שאינך יכול עכשיו לנפנף בכך שאין כאן הרבה תמוכים לגור
על מה כל הירידה שלך לאישי? כי הבעתי עמדה מנוגדת לדעתך? 
כתבת "שנים בפורום כותבים עלי שאני גור"

התבקשת להביא לכאן ציטוט, שמישהו אי פעם קרא לי חסיד גור, ואחרי כל החיפושים שלך מצאת מישהו שכתב לפני כמה חודשים, שאם כתבתי משהו לטובת גור "סימן שיש לך קשר לגור"..
יבול דל, אתה יכול להפסיק לכתוב ששנים קוראים לי פה גערער, כי שנים שאני מבקר פה את גור ואף אחד בחיים לא כתב לי גערער.
תראה כמה מלל, אתה כותב כאן כמו חיה פצועה, תן לעוד אנשים לכתוב מה שהם חושבים!!

בקשר למה שאתה עושה כאן בפורום באשכולות ההשמצות כבר קיבלת תשובה כמה פעמים, נמאס כבר לענות על זה, פשוט תגלגל אחורה ותקרא

אתה כותב שוב ושוב את המשפט ההזוי "רוב הניקים כאן התנערו מסגנונך" רוב הניקים בעד 'ר שאול" רוב הניקים ורוב הניקים.. ואחרי זה אין קבלות לבלה בלה שלך..
וגם על כבר נמאס לענות שאני לא שם עליך ועל עוד שתי ניקים, שיורדים אישית על אחרים תוך כדי ויכוח, שתי ניקים זה לא רוב הניקים בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 23:59 לינק ישיר 

להלן חלק מרשימת ניקים שהתבטאו רק לאחרונה [יש הרבה יותר] נגד ההתנהלות של גור/בעד הגר"ש

נעילה

דברי

תמניא_אפי

רעינוביץ

Timobl

Momeir

Astrolog

אבאוואר

שדה9

קו2

פינטשיב

חריף_ומקשה

פלדלפי

אפיפנס

קהלת

הדיבוק

בונדון

פלדלפי

לבחירתכם

מצדרביעי

אולשטוץ

חצינזק

סליחה שאני הכרחתי אותם לכתוב כך. אני לא ידעתי שאני כ"כ מפחיד אותכם עד שאיש חשוב העיר את תשומת ליבי על כך [בהודעתו הקודמת]
סליחה גם מאותם שלא הכנסתי לרשימה. מי שרוצה יכול להוסיף את עצמו. מי שרוצה להכחיש [ולא מפחד] מוזמן גם הוא לעשות זאת.

תוקן על ידי חצינזק ב- 11/11/2021 23:59:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 00:29 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

להלן חלק מרשימת ניקים שהתבטאו רק לאחרונה [יש הרבה יותר] נגד ההתנהלות של גור/בעד הגר"ש

נעילה

דברי

תמניא_אפי

רעינוביץ

Timobl

Momeir

Astrolog

אבאוואר

שדה9

קו2

פינטשיב

חריף_ומקשה

פלדלפי

אפיפנס

קהלת

הדיבוק

בונדון

פלדלפי

לבחירתכם

מצדרביעי

אולשטוץ

חצינזק

סליחה שאני הכרחתי אותם לכתוב כך. אני לא ידעתי שאני כ"כ מפחיד אותכם עד שאיש חשוב העיר את תשומת ליבי על כך [בהודעתו הקודמת]
סליחה גם מאותם שלא הכנסתי לרשימה. מי שרוצה יכול להוסיף את עצמו. מי שרוצה להכחיש [ולא מפחד] מוזמן גם הוא לעשות זאת.

תוקן על ידי חצינזק ב- 11/11/2021 23:59:29

גם אני תקפתי רבות את ההתנהלות של כת רשעי גור נדלן!!
וגם הניק הדיבוק ולשרה בן ועוד ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 01:50 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

נעילה

דברי

תמניא_אפי

רעינוביץ

Timobl

Momeir

Astrolog

אבאוואר

שדה9

קו2

פינטשיב

חריף_ומקשה

פלדלפי

אפיפנס

קהלת

הדיבוק

בונדון

פלדלפי

לבחירתכם

מצדרביעי

אולשטוץ

חצינזק

שכחת ניק אחד..
הניק שלי..

אני התבטאתי כמה פעמים, מאוד בחריפות, על מקרי אלימות של גור.
אממה -
בשניה שהתבטאתי גם נגד קהילת הגר"ש, התחלת כאן טרור אישי, וזה בדיוק הנושא, כמה ניקים כאן היו מעירים גם על ההשמצות שלך אלמלא היו חוששים מהבריונות שלך וההתקפות האישיות שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:00 לינק ישיר 

אנשים.ות,

אתם משועממים.ות?!

יש חיים גם מחוץ ל'בחדרי'. נקסט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:06 לינק ישיר 

אתה מגנה את העובדה 
שרבני גור יצאו בחתימות נגד הגר"ש
ועוד ועוד. אתה מגנה?

תזכיר לנו מה התבטאת נגד קהילת הגר''ש?
על העובדה שהניק חצינזק מפרסם את מעשיהם ומשמיץ אותם? זאת הסיבה שהפכת את הקהילה של הגר''ש לרודפים.

תכלס הבדיחה החדשה שלך היא שהניקים כאן ממש פוחדים ממני ולכן הם כותבים נגד האדמו''ר מגור או חסידות גור או בעד הגר''ש. יפה שעם כל ארשת החשיבות שאתה עוטף את עצמך, עדיין בכוחך להצחיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:27 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
אתה מגנה את העובדה 
שרבני גור יצאו בחתימות נגד הגר"ש
ועוד ועוד. אתה מגנה?

מי אני שאבקר רבנים, אם הם חתמו נגד רב אחר? מי אני שאכניס ראשי בין הרים, וגם - מי אתה? שתבקר רבנים?
מי אתה בכלל? אתה רב? אתה רבאי? מה אתה בכלל?
אני כן כתבתי נגד אנשים בגור שדחפו ברחוב ירמיהו אדם מבוגר כי הוא שייך לקהילת הגר"ש, אני מחיתי על אנשים שהרסו חתונות, אני לא אדבר נגד רבנים, ומעולם לא כתבתי פה משהו נגד האדמור מגור עצמו או נגד הגר"ש, כי אני חרדי!

אם האדמור עצמו לא נכנס לחתונה עד שיגרשו מישהו, מי אני שאבקר אותו, תתבייש לך, אתה חרדי? אתה יהודי? אל תבקר אף רב!!
גם אם רב היה עושה את זה לי ולא נכנס לחתונה שלי בגלל סיבות דומות הייתי ממלא את פי מים!!!

תזכיר לנו מה התבטאת נגד קהילת הגר''ש?
על העובדה שהניק חצינזק מפרסם את מעשיהם ומשמיץ אותם? זאת הסיבה שהפכת את הקהילה של הגר''ש לרודפים.

אה, מה קרה? אתה פתאום לבד כאן? חשבתי שיש כאן עוד חברים שלך מהקהילה שמשמיצים את גור, ושלא לדבר על פורומים נוספים ומקומות נוספים ברשת בהם חביריך ואולי גם אתה ביניהם משמיצים
פתאום זה רק "חצי נזק"..

תכלס הבדיחה החדשה שלך היא שהניקים כאן ממש פוחדים ממני ולכן הם כותבים נגד האדמו''ר מגור או חסידות גור או בעד הגר''ש. יפה שעם כל ארשת החשיבות שאתה עוטף את עצמך, עדיין בכוחך להצחיק.

אל תנסה לבלבל בהרבה מלל, "נגד גור בעד הגר"ש"
תכלס, גם אם מישהו היה רוצה להגן פה על גור כי הוא חושב שיש משהו לומר לטובתם, לא היה רוצה להתחיל לעבור פה את מבול התכתובת האגרסיבית שאני עובר פה איתך, וזה אולי הזמן לעצור את המבול הזה כי יש לי כבר קצת בחילה מזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 02:38 לינק ישיר 

אתה כל הזמן טוען שקהילת הגר''ש רודפים 
וכראייה אתה מביא את העובדה שהניק חצינזק מפרסם עובדות על גור ומשמיץ אותם בכך
נשאלת אם אתה יודע על קהילת ר' שאול הרשמית שרודפת מישהו
כמו שחסידות גור הרשמית משמיצה את ר' שאול ורודפת את אנשיו
תשובתך הייתה שלא צריך לעשות השוואות 
ורדיפה [של חצינזק] כמוה כרדיפה של וועדה ורבנים.

מה אני יעשה שזה לא משכנע.
כמו גם הצדקנות שלך וההזדעזעות שלך מפרסום ידיעות על רבנים וועדות שיורדים לחיי אנשים, רק בגלל שהם ''רבנים'' [רובם ללא הסמכה], לא משכנעת ואפילו דוחה. ואני לא הראשון שכותב לך על כך.
קדמו לי אחרים שכינו אותך שקרן וצבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2021 05:25 לינק ישיר 

אתה לא מפסיק ללעוס כל הזמן את אותו מסטיק, והוא כבר התקשה וצריך להיזרק לפח
נמאס כבר להיכנס איתך לקטנות, ותאמין לי אני עונה לך רק כי כל פעם שאתה לא מקבל תשובה אתה צורח כמו תינוק שלא קיבל את המוצץ, תשחרר.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 12/11/2021 05:30:36

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ''כיכר השבת''- עליית שישי של האדמו''ר מסאדיגורה נמכרה ב50.000 דולר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.