בית פורומים בחדרי חרדים

בורו פארק: אלפים נהרו לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2021 14:05 לינק ישיר 

מפשפשמרדין כתב:
נראה שאתה מסתובב בבועה שלך

רצית משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 14:19 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

רצית משהו?

עזוב אל תתייחס אליהם
הם מנסים לצייר אותך כאילו המטרה שלך באשכול הייתה לגמד את ההצלחה של ר' שאול
וההודעה שלך על כך שלתושבי בורו פארק הייתה שבת מלאה באטרקציות
באה כדי להשוות בין ההד הציבורי שזכה ביקור האדמו''ר לבין זה של ר' שאול.
תמשיך כרגיל, זו זכותך המלאה.
ואגב כבר ציינתי מקודם שגם אני התרשמתי מהתמונות של האדמו"ר
לא חשבתי שיבוא כזה ציבור.

תוקן על ידי חצינזק ב- 09/11/2021 14:19:41

תוקן על ידי חצינזק ב- 09/11/2021 14:21:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 14:29 לינק ישיר 

ואגב אם אתה מתעניין ומתעדכן בנעשה בסאדיגורא
תשתף את כולנו ותפתח אשכול "האדמו"ר מסאדיגורא שליט"א בארה"ב- עידכונים"
כמו האשכול על הגר"ש [יש לאשכול כזה התעניינות רבה מאד כאן בפורום].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 14:46 לינק ישיר 

חצי נזק,
מעבר להד הציבורי, מה שבאמת חשוב (אל מול פעולותיו הטרוריסטיות של 'הנסתר' וחבר מרעיו כדוגמת נוירולוג)  זו ראשית ההערצה וההכרה הרחבה של מגוון החוגים החרדים (החסידיים והליטאיים) בגאון הגר"ש שליט"א.
בנוסף מה שחשוב זה  התרומות (הכסף)  שהוא מקבל ב"ה בשפע רב .
בניגוד לרצונו של 'הנסתר' , הגר"ש התקבל בכבוד רב אצל אדמורי"ם,  דיינים , רבנים , ראשי הישיבות וכולם מהשורה הראשונה. יש כאן תופעה לא נורמלית,  במקום שהוא יבקש להתקבל אצל הנגידים , הנגידים הם אלה שמתחרים ביניהם מי יזכה להתכבד בו ולזכות לתרום למוסדותיו , נגידים (מחוגים שונים) הם אלה שפונים מיוזמתם לגבאים  ומבקשים/מתחננים לקבל את הזכות לארח את הגר"ש שליט"א. פשוט לא יאומן!  
לגבי אדון נוירולוג ודומיו מגור נדל"ן. אין עם מי לדבר!   עדיף לנקוט ב " אל תען כסיל כאיוולתו" וכשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך מצווה שלא לומר שאינו נשמע. 
נשאר לנו רק להתפלל שהקב"ה יפקח את עיניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:10 לינק ישיר 

תכל'ס, לשבת הזאת בשל סדיגורא, יש השפעה או משמעות לגבי אחיו בירושלים והמשפחה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:29 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

רצית משהו?

עזוב אל תתייחס אליהם

באמת יש"כ על האישור שאתה נותן לי לפתוח אשכול בנושא זה, זה לא מובן מאליו שמותר להתייחס כאן בפורום לעוד אירוע או עוד אדמו"ר חוץ מאשר הגר"ש אלתר.

לגמד את ההצלחה של ר' שאול בפורום בחדרי חרדים?  זר שייכנס לפורום כאן בימים האחרונים יחשוב שבטעות הגיע לדף הפייסבוק של רלב"ח או לבלוג של שאולזון.

ציינתי עובדה, ועם עובדות אין טעם להתווכח, העובדה היא שלתושבי בורו פארק היו השבת כמה וכמה אטרקציות.
מאחר ובניגוד לכל מיני טענות הזויות (שנובעות אך ורק מחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית) אני לא שייך לאף אחד מהצדדים בגור (יש כאן בפורום מישהו שטוען שאני בכלל פרענק), מיותר לקחת כל דבר באופן אישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:31 לינק ישיר 

momeir כתב:
חצי נזק,
מעבר להד הציבורי, מה שבאמת חשוב (אל מול פעולותיו הטרוריסטיות של 'הנסתר' וחבר מרעיו כדוגמת נוירולוג)  זו ראשית ההערצה וההכרה הרחבה של מגוון החוגים החרדים (החסידיים והליטאיים) בגאון הגר"ש שליט"א.
בניגוד לרצונו של 'הנסתר' , הגר"ש התקבל בכבוד רב אצל אדמורי"ם,  דיינים , רבנים , ראשי הישיבות וכולם מהשורה הראשונה. יש כאן תופעה לא נורמלית,  במקום שהוא יבקש להתקבל אצל הנגידים , הנגידים הם אלה שמתחרים ביניהם מי יזכה להתכבד בו ולזכות לתרום למוסדותיו , נגידים (מחוגים שונים) הם אלה שפונים מיוזמתם לגבאים  ומבקשים/מתחננים לקבל את הזכות לארח את הגר"ש שליט"א. פשוט לא יאומן!  
לגבי אדון נוירולוג ודומיו מגור נדל"ן. אין עם מי לדבר!   עדיף לנקוט ב " אל תען כסיל כאיוולתו" וכשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך מצווה שלא לומר שאינו נשמע. 

אל תסחף
תקשיב מה שאיש חושב מסביר לך
כל הרבבות שבאים לשמוע את הגר"ש, הרבנים, האדמורי"ם וראשי הישיבות
העשירים שתורמים לו מילונים הם בס"ה סקרנים.
פשוט סקרנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:49 לינק ישיר 

momeir כתב:
חצי נזק,

לא יפקח!

השוטים הללו עושים כבר שנתיים (למעשה 25 שנה) השירות הכי טוב למרן הגר"ש מגור .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 15:49 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

רצית משהו?

עזוב אל תתייחס אליהם

באמת יש"כ על האישור שאתה נותן לי לפתוח אשכול בנושא זה, זה לא מובן מאליו שמותר להתייחס כאן בפורום לעוד אירוע או עוד אדמו"ר חוץ מאשר הגר"ש אלתר.

לגמד את ההצלחה של ר' שאול בפורום בחדרי חרדים?  זר שייכנס לפורום כאן בימים האחרונים יחשוב שבטעות הגיע לדף הפייסבוק של רלב"ח או לבלוג של שאולזון.

ציינתי עובדה, ועם עובדות אין טעם להתווכח, העובדה היא שלתושבי בורו פארק היו השבת כמה וכמה אטרקציות.
מאחר ובניגוד לכל מיני טענות הזויות (שנובעות אך ורק מחוסר יכולת להתמודד בצורה עניינית) אני לא שייך לאף אחד מהצדדים בגור (יש כאן בפורום מישהו שטוען שאני בכלל פרענק), מיותר לקחת כל דבר באופן אישי.

מסכים איתך לחלוטין.
רק שלוש נקודות:
לא נתתי לך אישור. המלצתי לך.
לא בפורום. בכל מרחב שקיים.
לא בימים האחרונים, אלא בפרט בימים האחרונים.

תוקן על ידי חצינזק ב- 09/11/2021 15:51:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 17:20 לינק ישיר 
ב"ה זוכה להסתקרן כבר קרוב לשנתיים....

חצינזק כתב:
חצי נזק,

אל תסחף
פשוט סקרנים.

תוקן על ידי momeir ב- 09/11/2021 17:21:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:09 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

אל תסחף
פשוט סקרנים.

חס וחלילה, תקשיב למה שחצי נזק אומר לך:
כל הרבבות שביקרו באוהל של הגר"ש אלתר הם ח ס י ד י ם שלו
כן יש לו רבבות חסידים בבורו פארק
מה הם יעשו בשבוע הבא אחרי שר' שאול יעזוב את בורו פארק?
האם הם ימשיכו להיות חסידים שלו מרחוק?
נחיה ונראה..
חצי נזק ימשיך לעקוב אחריהם ויבוא לספר לנו..

ולא, אני לא חסיד גור, לא אוהב את גור, לא סובל את השירים שלהם, לא סובל את הפססטט ואת אלף התקונעס, אבל גם לא סובל גיבובי שקרים של הנציג שלו פה - חצי נזק שלם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:13 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אם אתה מדבר על הפורום עצמו, הרי שיש כאן לשני הצדדים ייצוג, אם אתה מדבר על חדשות בחדרי חרדים, הצדק איתך, אבל די מובן שהמערכת כאן תעדיף לא להסתכסך עם ציבור גדול המונה עשרות אלפים, לא מאמין שמישהו אחר היה נוהג אחרת, (מישהו שפוי התכוונתי, חצי נזק...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:14 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

רצית משהו?

עזוב אל תתייחס אליהם

"אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועים שדומים לפרושין"

האתר הזה העלה כמה וכמה כתבות על ביקורו של הינוקא בארה"ב אבל אפילו לא מילה אחת על ביקורו המוצלח של ראש ישיבת גור שאלפים התאספו לכבודו בכל מקום בו הוא ביקר.
הצבוע פותח האשכול  מעיז להתלונן שהפורום הזה דומה לדף הפייסבוק של רלב"ח או לבלוג של שאולזון. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:39 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

אל תסחף
פשוט סקרנים.

חס וחלילה, תקשיב למה שחצי נזק אומר לך:
כל הרבבות שביקרו באוהל של הגר"ש אלתר הם ח ס י ד י ם שלו
כן יש לו רבבות חסידים בבורו פארק
מה הם יעשו בשבוע הבא אחרי שר' שאול יעזוב את בורו פארק?
האם הם ימשיכו להיות חסידים שלו מרחוק?
נחיה ונראה..
חצי נזק ימשיך לעקוב אחריהם ויבוא לספר לנו..

ולא, אני לא חסיד גור, לא אוהב את גור, לא סובל את השירים שלהם, לא סובל את הפססטט ואת אלף התקונעס, אבל גם לא סובל גיבובי שקרים של הנציג שלו פה - חצי נזק שלם..

לא לחינם הלך זרזיר אצל עורב.

איש "חשוב" מאוד והנוירולוג הבכיר שלו לא מבינים שעיקר מטרת הביקור של הראש ישיבה הוא לאסוף כסף כדי לבנות את החצר שלו מאפס ואת זה הוא עשה בהצלחה  גדולה.

כמו כן הוא חיזק את מעמדו בקרב הציבור הרחב   וברור שבעקבות הביקור הוא צבר אוהדים וחסידים.

גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2021 18:44 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

לא לחינם הלך זרזיר אצל עורב.

איש "חשוב" מאוד והנוירולוג הבכיר שלו לא מבינים שעיקר מטרת הביקור של הראש ישיבה הוא לאסוף כסף כדי לבנות את החצר שלו מאפס ואת זה הוא עשה בהצלחה  גדולה.

כמו כן הוא חיזק את מעמדו בקרב הציבור הרחב   וברור שבעקבות הביקור הוא צבר אוהדים וחסידים.

גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

מאחל לו המון הצלחה בכספים ובכל מה שרק יכול להיות שמחתי מאוד כשהוא הצליח לארגן 50 מליון
אבל לאוהל באו אולי סקרנים, תורמים, אבל לא חסידים. נקודה.

כנ"ל לאדמור מסדיגורה ב"ב, שאני אוהד אותו מאוד, אבל הציבור הגדול שבא אליו אינם חסידים אלא סקרנים, לא נראה לי שיש לו אפילו מנין אחד של חסידים בבורו פארק, האמת צריכה להיאמר גם אם הייתי שמח שהיא היתה אחרת

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/11/2021 18:45:23

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בורו פארק: אלפים נהרו לטיש הענק בראשות האדמו"ר מסאדיגורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.