|
|
| נשלח ב-9/11/2021 19:32 |
|
| |
איש חשוב
אולי אני מפספס משהו איך אפשר לקרוא למה שקורה כאן בפורום "ייצוג לשני הצדדים" כאשר אין בפורום אפילו גערער אחד לרפואה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 19:37 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | איש חשוב
אולי אני מפספס משהו איך אפשר לקרוא למה שקורה כאן בפורום "ייצוג לשני הצדדים" כאשר אין בפורום אפילו גערער אחד לרפואה?
|
|
לא אמרתי שהמייצגים את צד גור הם חסידי גור.. אבל האמת שאכן מוזר, פעם היו כאן יותר חסידי גור.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:01 |
|
| |
ולשרה_בן
|
|
ש להם אותך. לאחר שהם ראו איך אתה מגן בחירוף נפש על יעקב צילמן בפרשת האיש/ה החשוב/ה מלכה לייפער הם בטוחים שתייצג אותם גם פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:34 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אל תסחף תקשיב מה שאיש חושב מסביר לך כל הרבבות שבאים לשמוע את הגר"ש, הרבנים, האדמורי"ם וראשי הישיבות העשירים שתורמים לו מילונים הם בס"ה סקרנים. פשוט סקרנים.
חס וחלילה, תקשיב למה שחצי נזק אומר לך: כל הרבבות שביקרו באוהל של הגר"ש אלתר הם ח ס י ד י ם שלו כן יש לו רבבות חסידים בבורו פארק מה הם יעשו בשבוע הבא אחרי שר' שאול יעזוב את בורו פארק? האם הם ימשיכו להיות חסידים שלו מרחוק? נחיה ונראה.. חצי נזק ימשיך לעקוב אחריהם ויבוא לספר לנו..
ולא, אני לא חסיד גור, לא אוהב את גור, לא סובל את השירים שלהם, לא סובל את הפססטט ואת אלף התקונעס, אבל גם לא סובל גיבובי שקרים של הנציג שלו פה - חצי נזק שלם.. |
|
למה אתה חושב שתשכנע מישהו עם שקרים איבדת את זה לגמרי. אולי תעשה חשבון נפש קטן על ההתנהלות שלך כאן בפורום מה אומרים עליך רוב המשתתפים ואת מי שכנעת במשהו אתה סתם מתבזה. ועוד השם ניק הזה שבחרת לעצמך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:42 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | איש חשוב
לא אמרתי שהמייצגים את צד גור הם חסידי גור.. אבל האמת שאכן מוזר, פעם היו כאן יותר חסידי גור. |
|
גם מייצגים את צד גור אני לא ממש רואה כאן, מלבד המענה שאתה נותן לפעמים. וזה כמובן טיפה בים לעומת שטף האשכולות, הדיווחים, היחצנות, התעמולה, הזלזול והשנאה מהצד השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:48 |
|
| |
לא אמרתי שהמייצגים את צד גור הם חסידי גור.. אבל האמת שאכן מוזר, פעם היו כאן יותר חסידי גור.
גם מייצגים את צד גור אני לא ממש רואה כאן, מלבד המענה שאתה נותן לפעמים. וזה כמובן טיפה בים לעומת שטף האשכולות, הדיווחים, היחצנות, התעמולה, הזלזול והשנאה מהצד השני.
|
|
אתה כל כך צודק והיותר מעניין שגם ברחוב בכל מקום שאני הולך כל המגזרים מדברים על הנושא הזה והזלזול והשנאה נשמעים בחוצות ואפילו נגד האדמו''ר מגור בעצמו ממש כמו שאתה מתאר את המצב בפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 20:56 |
|
| |
לפי מה שאתה מתאר, אתה חייב להתאוורר קצת
הפורום אינו מדד, לפי הפורום חסידות גור אינה קיימת כלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 21:06 |
|
| |
זה בדיוק העניין אין צורך במדד אפשר, כדברך, פשוט לצאת ולהתאוורר בחוץ ולהתרשם וזה מה שאני עושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 22:41 |
|
| |
נא לכוון יותר ב 'פוקח עיוורים'
לניקים של גור נדל"ן רובא דרובא שבאים לגר"ש, גם אם מלכתחילה הם הגיעו מתוך סקרנות, הם נהיים מוקסמים מהאישיות, מהגאונות, מהמתיקות והופכים לאוהדי הגר"ש. זו תופעה שלא קרתה אצל 'אורחים' אחרים כולל הינוקא מסדיגורא. עצם הניסיון להשוות ביניהם זה עלבון לאינטליגנציה (אולי תוצאה של שטחיות 'המזומנים'). כבר כתבו כאן בפורום שבליל שבת, הטיש של הגר"ש שליט"א הסתיים מוקדם , לכן הינוקא מסדיגורא זכה מההפקר אף אחד מ'הסקרנים' לא הפך להיות 'אוהד' של הינוקא...ההוכחה, כמות הנוכחים אצל הינוקא בסעודה שלישית. הייה עלוב ועל גבול הביזיון. לעומת זאת אצל הגר"ש בסעודה שלישית, האוהל הענק הייה מופצץ. משטרת ניו יורק חסמה את הכניסה לאוהל. אלפים נשארו מחוץ לאוהל הענק. גור נדל"ן, אתם באמת עיוורים? אתם לא רואים ולא קולטים את האהדה הגדולה לגר"ש ברחוב החרדי בארה"ב? אולי תטענו שזה נובע יותר משנאת המן מאשר מאהבת מרדכי. אם כן, אתם צריכים לעשות חשבון נפש אמיתי, למה ? למה שונאים אתכם כל כך?
תוקן על ידי momeir ב- 09/11/2021 22:45:26
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 00:38 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | למה אתה חושב שתשכנע מישהו עם שקרים איבדת את זה לגמרי. אולי תעשה חשבון נפש קטן על ההתנהלות שלך כאן בפורום מה אומרים עליך רוב המשתתפים ואת מי שכנעת במשהו אתה סתם מתבזה. ועוד השם ניק הזה שבחרת לעצמך...
|
|
ומה לדעתך חושבים עליך כאן יושבי הפורום? בוא ואומר לך, אם עד היום ר' שאול היה מוצג כנרדף, וקהילתו כנרדפים באת והפכת להיות רודף, אתה יושב פה מבוקר עד ערב משמיץ אותו באשכולות אינסוף האם אלו חסידי הגר"ש הנרדפים? אתה בסך הכל עוד גורי אלים שרק החליף בית כנסת והלך לאלקנה במקום ירמיהו, לא רואה שום הבדל ביניכם, אלים משמיצן ורודף ללא הפסקה, גורי אלים טיפוסי, למדו היטב שם בשטיבל בעברך הגוראי.
אגב, הירידה שלך על הניקים כל כך תינוקית, שאני מתחיל לתהות על גילך..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 01:05 |
|
| |
מכל השקרים שנתפסת מכל השאלות שברחת יש לך לומר רק שאני גורי אלים טיפוסי [כל הזמן נאחז בטיעון "המרגיע" הזה שאני מהקהילה של הגר''ש] ואתה חושב שבכך תשכנע את כולם כאן בצדקת טיעונך. או שאתה רק רוצה להגיב אחרון ויהי מה
ברפרוף קצר מאד אפשר לראות מה חושבים עליך הניקים כאן [חוץ מזה שאתה מייצג את גור] ולא רק בעניין של האדמו''ר מגור. אני לא זוכר ירידות תינוקיות שלי על ניקים ובכלל עדיין לא נאמרו עלי כאן בפורום דברים אישיים נוראיים כל כך כמו שעליך. ואם אני גורם לקהילה של הגר'ש להפוך לרודפים ספר לנו איך זה בא לידי ביטוי בציבוריות החרדית אולי באהדה גדולה שיש לגור פתאום? הערכה והערצה לאדמו''ר המיוצג על ידך פה? התרחקות של אוהדים מהגר"ש? אולי סלידה ומיאוס של ''סקרנים'' ממנו? איש, תספר לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 04:12 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מכל השקרים שנתפסת מכל השאלות שברחת יש לך לומר רק שאני גורי אלים טיפוסי [כל הזמן נאחז בטיעון "המרגיע" הזה שאני מהקהילה של הגר''ש] ואתה חושב שבכך תשכנע את כולם כאן בצדקת טיעונך. או שאתה רק רוצה להגיב אחרון ויהי מה
ברפרוף קצר מאד אפשר לראות מה חושבים עליך הניקים כאן [חוץ מזה שאתה מייצג את גור] ולא רק בעניין של האדמו''ר מגור. אני לא זוכר ירידות תינוקיות שלי על ניקים ובכלל עדיין לא נאמרו עלי כאן בפורום דברים אישיים נוראיים כל כך כמו שעליך. ואם אני גורם לקהילה של הגר'ש להפוך לרודפים ספר לנו איך זה בא לידי ביטוי בציבוריות החרדית אולי באהדה גדולה שיש לגור פתאום? הערכה והערצה לאדמו''ר המיוצג על ידך פה? התרחקות של אוהדים מהגר"ש? אולי סלידה ומיאוס של ''סקרנים'' ממנו? איש, תספר לנו. |
|
אמרתי שאתה גורי שרק עבר כתובת מירמיהו לאלקנה, אבל נשארת אותו גור אלים לדעתי אתה לא מתאים לקהילת הגר"ש, אתה גורם כאן המון נזק בכל אשכול השמצות שאתה פותח על גור שירות דב אתה עושה להם
אני לא שם יותר מידי עליך ועל עוד חולה נפש כאן בפורום שיורדים על בר פלוגתתם אישית מי שבתוך ויכוחים עניניים על גור ור' שאול מוצא את עצמו פתאום יורד אישית על מישהו אחר, ו/או על הניק שלו, זה אומר מאוד מאוד הרבה עליו זה רק מוכיח על אלימותך הרבה, מי שלא מיישר קו עם מה שאתה רוצה וחושב, יקבל ירידה לאישי, איך אמרת "דברים אישיים נוראיים" מוכיח רק עליך ולא על בר הפלוגתא שלך.
מדברים איתך על ר' שאול, תענה על ר' שאול, אל תתקוף את מי שכותב פה את דעותיו, אל תדביק לו סטיגמות, אל תאשים אותו שהוא חסיד גור רק כי הוא היפך בזכותם, בכלל עזוב את הכותב, תענה על עצם הענין זה מאפיין בני טיפש עשרה, תוקפים אישית באמצע ויכוח, אל תוריד את הרמה של הפורום לרמה של גן
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/11/2021 04:20:58
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 09:49 |
|
| |
כתבתי: מכל השקרים שנתפסת מכל השאלות שברחת יש לך לומר רק שאני גורי אלים טיפוסי [כל הזמן נאחז בטיעון "המרגיע" הזה שאני מהקהילה של הגר''ש] תשובתך: אמרתי שאתה גורי שרק עבר כתובת מירמיהו לאלקנה, אבל נשארת אותו גור אלים [שוב חוזר על מנטרה בלי טיעון]
כתבתי: ברפרוף קצר מאד אפשר לראות מה חושבים עליך הניקים כאן [חוץ מזה שאתה מייצג את גור] ולא רק בעניין של האדמו''ר מגור. אני לא זוכר ירידות תינוקיות שלי על ניקים ובכלל עדיין לא נאמרו עלי כאן בפורום דברים אישיים נוראיים כל כך כמו שעליך. תשובתך: אני לא שם יותר מידי עליך ועל עוד חולה נפש כאן בפורום שיורדים על בר פלוגתתם אישית מי שבתוך ויכוחים עניניים על גור ור' שאול מוצא את עצמו פתאום יורד אישית על מישהו אחר, ו/או על הניק שלו, זה אומר מאוד מאוד הרבה עליו זה רק מוכיח על אלימותך הרבה, מי שלא מיישר קו עם מה שאתה רוצה וחושב, יקבל ירידה לאישי, איך אמרת "דברים אישיים נוראיים" מוכיח רק עליך ולא על בר הפלוגתא שלך. מדברים איתך על ר' שאול, תענה על ר' שאול, אל תתקוף את מי שכותב פה את דעותיו, אל תדביק לו סטיגמות, אל תאשים אותו שהוא חסיד גור רק כי הוא היפך בזכותם, בכלל עזוב את הכותב, תענה על עצם הענין [שוב חוזר על מנטרה בלי להוכיח דבר. וסליחה שכיניתי אותך גערער]
כתבתי: ואם אני גורם לקהילה של הגר'ש להפוך לרודפים ספר לנו איך זה בא לידי ביטוי בציבוריות החרדית אולי באהדה גדולה שיש לגור פתאום? הערכה והערצה לאדמו''ר המיוצג על ידך פה? התרחקות של אוהדים מהגר"ש? אולי סלידה ומיאוס של ''סקרנים'' ממנו? איש, תספר לנו. תגובתך:0 ואגב כתבת: "אני לא שם יותר מידי עליך ועל עוד חולה נפש כאן בפורום שיורדים על בר פלוגתתם אישית".
אתה גם יודע שהרשימה הרבה יותר ארוכה משני ניקים ,מלבד העובדה שאני לא ירדתי עליך אישי. זה הסגנו שאתה מקפיד לעשות. אבל אני לא מתבכיין. בבקשה תוכיח- 1. שירדתי עליך אישית 2. שאני יורד אישית על ניקים אחרים ובכלל טיפוס שתוקף באלימות [כל הדברים שאתה נודע בהם כאן בפורום]. ובעיקר תתחיל לענות על השאלות ששואלים אותך ולא ללכת סחור סחור.
תוקן על ידי חצינזק ב- 10/11/2021 09:55:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 19:37 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | איבדת את זה לגמרי. אולי תעשה חשבון נפש קטן על ההתנהלות שלך כאן בפורום מה אומרים עליך רוב המשתתפים ואת מי שכנעת במשהו אתה סתם מתבזה. ועוד השם ניק הזה שבחרת לעצמך...
|
|
זאת ירידה אישית אין כאן מילה אחת בתגובה הזאת על ר' שאול / גור, אלא ירידה לחיים של השני, כי הוא כתב משהו לטובת גור, אחרת מההשקפה שלך תחשוב על זה, אולי יש כאן עוד ניקים שהיו מעונינים לכתוב משהו לטובת גור ופוחדים מהחיצים שאתה שולח, מהבריונות שאתה משליט כאן אני מה זה לא שם עליך, אני אפילו בא בכיף וכותב מה שבא לי לאן שדעתי נוטה, אין לי בעיה שתקרא לי גור, אין לי בעיה שתלכלכך עלי אישית, אבל השתיקה כאן בפורום וחוסר הנציגות לצד גור כשברור שיש ברחוב הרבה חסידי גור שחושבים אחרת ממך אבל קולם אינו נשמע כאן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 19:41 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | כתבתי: מכל השקרים שנתפסת מכל השאלות שברחת יש לך לומר רק שאני גורי אלים טיפוסי [כל הזמן נאחז בטיעון "המרגיע" הזה שאני מהקהילה של הגר''ש] תשובתך: אמרתי שאתה גורי שרק עבר כתובת מירמיהו לאלקנה, אבל נשארת אותו גור אלים [שוב חוזר על מנטרה בלי טיעון]
|
|
בוא אאכיל אותך בכפית לאט לאט כדי שתבין מה עונים לך שאלת איך אמרתי שאתה גורי אלים טיפוסי, בעוד שאמרתי מקודם שאתה מהקהילה של הגר"ש (זה מה שחושבים עליך כל הניקים פה, אתה חסיד של ר' שאול מה תנסה להכחיש, אתה כאילו סתם פותח פה כל יום אשכולות השמצה נגד גור, בשביל המצווה?) עניתי לך שלא אמרתי שאתה גורי טיפוסי סתם, אלא גורי שעבר כתובת מירמיהו לאלקנה, בזאת עניתי לך על הסתירה שהעלית
זאת לא סתם "חזרה על מנטרה, כהגדרתך, אלא תשובה מלאה לשאלה שהעלית מקוה שהבנת לאחר הסבר מפורט הממתאים לרמת המשכל שלך
|
|
|
|
|