| נשלח ב-10/11/2021 19:46 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | כתבתי: ואם אני גורם לקהילה של הגר'ש להפוך לרודפים ספר לנו איך זה בא לידי ביטוי בציבוריות החרדית אולי באהדה גדולה שיש לגור פתאום? הערכה והערצה לאדמו''ר המיוצג על ידך פה? התרחקות של אוהדים מהגר"ש? אולי סלידה ומיאוס של ''סקרנים'' ממנו? איש, תספר לנו.
|
|
אני לא בטוח שאלפי הסקרנים שבאו לטיש של הגר"ש (ו0 החסידים) נחשפו למבול אשכולות ההשמצה שאתה מציף את הפורום לאחרונה נגד גור אבל גם אותם שכן נחשפו, לא ימנעו את עצמם מלבוא רק בגלל מישהו משמיץ את הצד השני - גור, סקרן הוא סקרן, בא לראות במה מדובר, את מי רודפים כל כך, מה יש לו למכור, בטח ובטח שהם לא באו לראות אותך שם... כך שגם אם אתה מוכיח באשכולות אלו שיש בקהילת ר' שאול משמיצנים, זה לא היה אמור לפגוע בר' שאול עצמו וכי מה הוא אשם שאתה עושה את מה שאתה עושה כאן, אני לא בטוח שהוא מודע לרכילות הלשה"ר וההשמצות שאתה עושה כאן, ויודע מה, אולי צריך וכדאי היה לספר לו את מעשיך כאן, שידבר על כך, אני בטוח שהוא לא היה רוצה שתמשיך לעשות את זה ושאפו לחסידי גור בהמוניהם שאינם עושים כאן את מה שאתה עושה. כנראה גור בכל זאת נקיה וחסידיה אינם גולשים כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 20:50 |
|
| |
שקרן!!!
| איש_חשוב כתב: |  | כנראה גור בכל זאת נקיה וחסידיה אינם גולשים כאן |
|
מה אתה ונוירולוג עושים פה? לומדים מזומנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2021 21:33 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | כתבתי: ואם אני גורם לקהילה של הגר'ש להפוך לרודפים ספר לנו איך זה בא לידי ביטוי בציבוריות החרדית אולי באהדה גדולה שיש לגור פתאום? הערכה והערצה לאדמו''ר המיוצג על ידך פה? התרחקות של אוהדים מהגר"ש? אולי סלידה ומיאוס של ''סקרנים'' ממנו? איש, תספר לנו.
אני לא בטוח שאלפי הסקרנים שבאו לטיש של הגר"ש (ו0 החסידים) נחשפו למבול אשכולות ההשמצה שאתה מציף את הפורום לאחרונה נגד גור אבל גם אותם שכן נחשפו, לא ימנעו את עצמם מלבוא רק בגלל מישהו משמיץ את הצד השני - גור, סקרן הוא סקרן, בא לראות במה מדובר, את מי רודפים כל כך, מה יש לו למכור, בטח ובטח שהם לא באו לראות אותך שם... כך שגם אם אתה מוכיח באשכולות אלו שיש בקהילת ר' שאול משמיצנים, זה לא היה אמור לפגוע בר' שאול עצמו וכי מה הוא אשם שאתה עושה את מה שאתה עושה כאן, אני לא בטוח שהוא מודע לרכילות הלשה"ר וההשמצות שאתה עושה כאן, ויודע מה, אולי צריך וכדאי היה לספר לו את מעשיך כאן, שידבר על כך, אני בטוח שהוא לא היה רוצה שתמשיך לעשות את זה ושאפו לחסידי גור בהמוניהם שאינם עושים כאן את מה שאתה עושה. כנראה גור בכל זאת נקיה וחסידיה אינם גולשים כאן |
|
יש לך משהו לכתוב גם בנוגע לשאלה שנשאלת... אני יחזור: במה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 00:45 |
|
| |
| momeir כתב: |  | כנראה גור בכל זאת נקיה וחסידיה אינם גולשים כאן מה אתה ונוירולוג עושים פה? לומדים מזומנים?
|
|
אני לא חסיד גור, שמעת את זה ממני בכל פעם שניסית לכתוב שאני חסיד גור, כואב לך שאני כותב נגד שתי ממורמרי הפורום - אתה וחצי נזק, לא נורא תבלע את הגלולה, גם כתבתי כאן בלי סוף נגד גור, ונוירולוג בלע את זה
יודע מה מצחיק, כשאני כותב נגד גור, הכל אצלך בסדר, כשאני כותב נגד הקהילה של ר' שאול (וח"ו לא נגד ר' שאול שאני מעריץ אותו כנראה יותר משניכם) כאן אתה קופץ וטוען שאני חסיד גור לא נותר לי אלא לנוד לך ברחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 00:48 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | יש לך משהו לכתוב גם בנוגע לשאלה שנשאלת... אני יחזור: במה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
|
|
הנה קבל תשובה מדויקת לפנים שניכם הופכים להיות מאוסים ונמאסים זה ששניכם מתנהגים כמו בהמות, לא הופך את אחד מכם ליותר מקובל, זה ממש הגיון בריא תמיד הציבור הולך עם הצד הנרדף, ברגע שמריחים את הצחנה שאתה מפיץ כאן בחזרה נגד מפיצי הצחנה, הציבור מתחיל לקלוט את העסק ואומר "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם" לכן שוב קבל עייצה בחינם: תפסיק להשמיץ כאן יהודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 01:11 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יש לך משהו לכתוב גם בנוגע לשאלה שנשאלת... אני יחזור: במה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
הנה קבל תשובה מדויקת לפנים שניכם הופכים להיות מאוסים ונמאסים זה ששניכם מתנהגים כמו בהמות, לא הופך את אחד מכם ליותר מקובל, זה ממש הגיון בריא תמיד הציבור הולך עם הצד הנרדף, ברגע שמריחים את הצחנה שאתה מפיץ כאן בחזרה נגד מפיצי הצחנה, הציבור מתחיל לקלוט את העסק ואומר "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם" לכן שוב קבל עייצה בחינם: תפסיק להשמיץ כאן יהודים. |
|
שני ניקים שהופכים להיות מאוסים אצל ניק שלישי, חשוב ככל שיהיה גורמים לך לחשוב שקהילת הגר''ש מאוסה בציבור או שפתאום חסידות גור אהודה ורבם מוערך? יש לך את זה ביותר מדויק?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 06:07 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  |
הנה קבל תשובה מדויקת לפנים שניכם הופכים להיות מאוסים ונמאסים זה ששניכם מתנהגים כמו בהמות, לא הופך את אחד מכם ליותר מקובל, זה ממש הגיון בריא תמיד הציבור הולך עם הצד הנרדף, ברגע שמריחים את הצחנה שאתה מפיץ כאן בחזרה נגד מפיצי הצחנה, הציבור מתחיל לקלוט את העסק ואומר "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם" לכן שוב קבל עייצה בחינם: תפסיק להשמיץ כאן יהודים.
שני ניקים שהופכים להיות מאוסים אצל ניק שלישי, חשוב ככל שיהיה גורמים לך לחשוב שקהילת הגר''ש מאוסה בציבור או שפתאום חסידות גור אהודה ורבם מוערך? יש לך את זה ביותר מדויק? |
|
ושוב צריך להאכיל אותך בכפית עד הפה שניכם הכוונה, שני הצדדים הניצים ברחובות בשנה האחרונה, גור וקהילת ר' שאול. שניכם ממאיסים את עצמכם, לא רוצים לשמוע נמאס כבר גור ר' שאול גור ר שאול, דפקת לנו את השכל כל יום עם אשכול חדש אתה לא ראית בהמשך דברי "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם"?
זה נראה כאילו לא קראת בכלל את התגובה, ראית שורה ראשונה וישר רצת להגיב אתה מוזמן לקרוא אותה שוב בעיון, בעיקר את סוף המסר בקשר להשמצת יהודים
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/11/2021 06:08:46
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/11/2021 06:12:02
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 09:26 |
|
| |
תכלס במה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 11:37 |
|
| |
אתה יכול רק לשקר לעצמך.
| איש_חשוב כתב: |  |
שניכם הופכים להיות מאוסים ונמאסים שקרן! רק צד אחד מאוס! זה ששניכם מתנהגים כמו בהמות, רק צד אחד מתנהג בבהמיות! הציבור מתחיל לקלוט את העסק ואומר "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם" הגר"ש הוא לא עוד סניף של גור. לפחות מחצית מהבאים אליו בקביעות לבית מדרשו הם לא ילידים של גור. תפסיק להשמיץ כאן יהודים. אתם בגור נדל"ן הם אלה שמשמיצים ללא הרף, שני הצדדים הניצים ברחובות בשנה האחרונה, גור וקהילת ר' שאול. שקרן! רק צד אחד מתנהג באלימות! שניכם ממאיסים את עצמכם, רק צד אחד ממאיס את עצמו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 15:45 |
|
| |
| momeir כתב: |  |
שניכם הופכים להיות מאוסים ונמאסים שקרן! רק צד אחד מאוס! זה ששניכם מתנהגים כמו בהמות, רק צד אחד מתנהג בבהמיות! הציבור מתחיל לקלוט את העסק ואומר "שיריבו שני סניפי גור בינם לבין עצמם" הגר"ש הוא לא עוד סניף של גור. לפחות מחצית מהבאים אליו בקביעות לבית מדרשו הם לא ילידים של גור. תפסיק להשמיץ כאן יהודים. אתם בגור נדל"ן הם אלה שמשמיצים ללא הרף, שני הצדדים הניצים ברחובות בשנה האחרונה, גור וקהילת ר' שאול. שקרן! רק צד אחד מתנהג באלימות! שניכם ממאיסים את עצמכם, רק צד אחד ממאיס את עצמו
|
|
ואוו, מי יוכל להתמודד עם אדום כזה חזק על גבי צהוב זוהר שכזה אני פשוט מרים ידים ויודע מה שכנעת אותי אפילו שאני חסיד גור "אתם בגור נדל"ן".. האם גור נותנים תמיכה לחגים? נראה לי שאני מפספס כאן כמה דברים טובים שאני יכול להרוויח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 15:53 |
|
| |
תכלס במה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 20:19 |
|
| |
ברגע שבנאדם נכנס לפורום בחדרי חרדים, רואה אינספור אשכולות השמצות נגד גור, אינו רואה אשכולות השמצות נגד קהילת ר' שאול, מבין ששני הצדדים מכים אחד את השני, מבלי להיכנס לשאלת "אבל הוא עשה יותר", כי עדיין שני הצדדים משיבים מלחמה, אלו באלימות ואלו בדברי הסתה והשמצה ברשת תגיד לא נמאס לך לחזור ולקבל שוב ושוב על אותם שאלות את אותם תשובות? כי האמת נמאס כבר לענות לך, אבל ברגע שאתה לא מקבל תשובות מיידית ישר לתוך הפה אתה מתחיל לצרוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 20:40 |
|
| |
תעשו חשבון נפש איך היגעתם עד הלום
| איש_חשוב כתב: |  | ברגע שבנאדם נכנס לפורום בחדרי חרדים, רואה אינספור אשכולות השמצות נגד גור, האם עשית חשבון נפש למה זה? אינו רואה אשכולות השמצות נגד קהילת ר' שאול, מסכים! האם שאלת את עצמך למה אין ? ולמה רק בגור הוא 'עוקר הדת' ? תגיד לא נמאס לך לחזור ולקבל שוב ושוב על אותם שאלות את אותם תשובות? עונה לך שוב ושוב כ 'מחאה' על ביזוי כבוד התורה של הגאון הגדול, פה מפיק מרגליות, ענותן ושפל ברך, אוהב ישראל מרן הצדיק ראש הישיבה הגר"ש שליט"א. . |
|
תוקן על ידי momeir ב- 11/11/2021 20:41:00
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:01 |
|
| |
ובמה לדעתך מתבטא בציבוריות החרדית שקהילת הגר''ש רודפים וחסידות גור נרדפים האדמו"ר מגור זוכה לאהדה גדולה יותר בציבור? הערכה? גור [בעקבות הרדיפה שהם עוברים] הפכה לחסידות נערצת בציבור הכללי? אולי הגר''ש נהפך למאוס בציבור מחמת חסידיו הרודפים או שהציבור הכללי סולד מחסידיו בעקבות אלימותם?
|
|
|
|
|