בית פורומים בחדרי חרדים

רוסיה זה כאן: תלשת מודעה עם תמונת אשה? 30 א׳ שח קנס ומאסר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2021 14:31 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מצדרביעי כתב:

אפשר להבין איך גלשתם ממקרה של כלאיים למקרה של תמונת אישה? (כל אישה -גם אם לבושה בתמונות לגמרי לפי ההלכה?)
בנוסף, האם לא למדו אותכם שמותר להיות קנאי רק למי שעושה את זה לגמרי לשם שמיים וברגע שזה לא בדרגה של  100% לשם שמיים אז זה פשוט עבירה חמורה?...

דיברתי בכללות

אם המטרה של תמונת האשה היא למשוך את העין, הרי זה בכלל האיסור של ולא תתרו.. ואחרי עיניכם

אם התמונה היא באמת באמת עניינית (ולדעתי מעטים הם המקרים האלו) צריכים לדון בדבר.

ולגבי הערתך של 100% לשם שמים, מותר לי לתהות איפה בדיוק מובא תנאי כזה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

בשלטי חוצות יש גם נשים וגם גברים, האם אתה טוען שכל תמונות הגברים הן ענייניות ורק תמונות הנשים הן כדי למשוך את העין? לא מבין את ההיגיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 15:55 לינק ישיר 

מה הקשר - רוסיה??? אצלינו ברוסיה ההשלכות המשפטיות של השחתת פרסומת יהיו שווים, בין אם מדובר בתמונה של גבר, של אשה או של בקבוק קוקה-קולה…

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 16:04 לינק ישיר 

אגב, האיסור הוא רק לגברים או גם לנשים? כלומר, אישה שתתלוש מודעה כזו - מה דינה? ההגיון אומר, שאז אין כאן משהו פלילי - מעבר להשחתת רכוש..
ואם התולש יטען בבית משפט שהוא מגדיר את עצמו אישה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 16:16 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

מצדרביעי כתב:
שאני אבין - יש מישהו אחד בפורום שסובר שמותר לפי ההלכה להשחית תמונה של אישה ברכוש שלא שייך לך?

מצד חושן משפט הוא חייב לשלם את הנזק ולא שלושים אלף ש"ח. זה כבר קנס 'דתי' של הפרוגרסיביים. כמו הקנסות שהדתיים ישימו על החילונים כשהם יעברו על עבירה דתית בעתיד.

בעתיד, הדתיים לא ישימו גזירות על חילונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 16:20 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

שאני אבין - יש מישהו אחד בפורום שסובר שמותר לפי ההלכה להשחית תמונה של אישה ברכוש שלא שייך לך?

שאני אבין, יש כאן אחד שסובר שמותר
לשים ברבים תמונה לא צנועה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 17:47 לינק ישיר 

אם היית מצביע זהות היית מקבל חוק שכזה: כל רשות מקומית רשאית להחליט על צביון רשות הרבים. כולל גם תמונות ופרסומות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2021 23:23 לינק ישיר 

אם היית מצביע זהות היית מקבל חוק שכזה: כל רשות מקומית רשאית להחליט על עונשים כראות עיניה כנגד כל מה שבא לה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוסיה זה כאן: תלשת מודעה עם תמונת אשה? 30 א׳ שח קנס ומאסר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.