| נשלח ב-8/11/2021 17:38 |
|
| |
צעיר חרדי מטקסס שהתחתן עם צעירה חרדית מניו יורק התגלה כמוסלמי מלבנון שהתחזה ליהודי ולמד בישיבה
רוטר. שבועות ספורים לאחר חתונה בין בני זוג חרדים, התברר – החתן הוא בכלל מוסלמי, יליד לבנון. הצעיר לו נישאה החרדית התקרב לבית חב''ד בטקסס, ולמד בישיבה במשך כשבע שנים. הצעיר כותב ומדבר עברית בצורה מושלמת, כך שהוא לא עורר כל חשד. זמן מה לאחר החתונה עלה חשד לגבי זהותו ובחיפוש שנערך בבית הזוג התגלו דרכונים עם שמות שונים, כולם עם תמונת החתן. בנוסף נחשפו תמונות שלו בחזות מוסלמית, לצד מי שנראים כבני משפחתו. בתמונה נוספת הוא מתועד אוחז בתעודה עם כיתוב בערבית. בעקבות הגילוי הכלה הועברה לבית בטוח, ו-FBI עורב בפרשה, במטרה לעמוד על המניעים שמאחורי ההתחזות של הצעיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 10:47 |
|
| |
בא נדייק.לא חרדית אלא חבדניקית זה המחיר לקרב ליהדות כל דבר שזז
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 11:01 |
|
| |
מבחינה חוקית היא צריכה גט?
| hot_trend כתב: |  | רוטר. שבועות ספורים לאחר חתונה בין בני זוג חרדים, התברר – החתן הוא בכלל מוסלמי, יליד לבנון. הצעיר לו נישאה החרדית התקרב לבית חב''ד בטקסס, ולמד בישיבה במשך כשבע שנים. הצעיר כותב ומדבר עברית בצורה מושלמת, כך שהוא לא עורר כל חשד. זמן מה לאחר החתונה עלה חשד לגבי זהותו ובחיפוש שנערך בבית הזוג התגלו דרכונים עם שמות שונים, כולם עם תמונת החתן. בנוסף נחשפו תמונות שלו בחזות מוסלמית, לצד מי שנראים כבני משפחתו. בתמונה נוספת הוא מתועד אוחז בתעודה עם כיתוב בערבית. בעקבות הגילוי הכלה הועברה לבית בטוח, ו-FBI עורב בפרשה, במטרה לעמוד על המניעים שמאחורי ההתחזות של הצעיר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 11:10 |
|
| |
חוקית, כן. הלכתית, לא.
| כתבןפלוס כתב: |  | מבחינה חוקית היא צריכה גט?
| hot_tr כתב: |  | רוטר.
שבועות ספורים לאחר חתונה בין בני זוג חרדים, התברר – החתן הוא בכלל מוסלמי, יליד לבנון.
הצעיר לו נישאה החרדית התקרב לבית חב''ד בטקסס, ולמד בישיבה במשך כשבע שנים. הצעיר כותב ומדבר עברית בצורה מושלמת, כך שהוא לא עורר כל חשד.
זמן מה לאחר החתונה עלה חשד לגבי זהותו ובחיפוש שנערך בבית הזוג התגלו דרכונים עם שמות שונים, כולם עם תמונת החתן. בנוסף נחשפו תמונות שלו בחזות מוסלמית, לצד מי שנראים כבני משפחתו. בתמונה נוספת הוא מתועד אוחז בתעודה עם כיתוב בערבית.
בעקבות הגילוי הכלה הועברה לבית בטוח, ו-FBI עורב בפרשה, במטרה לעמוד על המניעים שמאחורי ההתחזות של הצעיר.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 11:16 |
|
| |
לדידך חב''ד חרדים, רק כשמצביעים שס''ג. כמו החרדשים
| מתחרפן כתב: |  | בא נדייק.לא חרדית אלא חבדניקית זה המחיר לקרב ליהדות כל דבר שזז |
|
לה''ו. או כשנתקעים בחו''ל בלי אוכל כשר, או כשאתה נופש באיזה חור, ואשתך צריכה מקווה, כי אתה לא יכול להנות בלי ''עונות'', או כשהבן הלמדן והשקדן נתפס עם סמים באירופה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/11/2021 11:20:27
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 12:35 |
|
| |
מתחרפן
| hot_trend כתב: |  | | מתחרפן כתב: |  | בא נדייק.לא חרדית אלא חבדניקית זה המחיר לקרב ליהדות כל דבר שזז |
|
לה''ו. או כשנתקעים בחו''ל בלי אוכל כשר, או כשאתה נופש באיזה חור, ואשתך צריכה מקווה, כי אתה לא יכול להנות בלי ''עונות'', או כשהבן הלמדן והשקדן נתפס עם סמים באירופה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 09/11/2021 11:20:27 |
|
על בדיעבד שמעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 13:39 |
|
| |
| מתחרפן כתב: |  | מתחרפן
| hot_tr כתב: |  | | מתחרפן כתב: |  | בא נדייק.לא חרדית אלא חבדניקית זה המחיר לקרב ליהדות כל דבר שזז |
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 09/11/2021 11:20:27 |
|
על בדיעבד שמעת? |
|
לה''ו. על גוי של שבת שמעת? זה מה שאתה קורא להם. ואתה אפילו לא אומר שמה שכתבתי לא נכון... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 16:13 |
|
| |
| מתחרפן כתב: |  | בא נדייק.לא חרדית אלא חבדניקית זה המחיר לקרב ליהדות כל דבר שזז |
|
זה שקר, או יותר נכון המצאה של הכותב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 16:39 |
|
| |
למי זה לא קרה, שהלך לישיבה ליטאית וקיבל חתן פרענק..?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 18:26 |
|
| |
|
מה הקשר? או שבאמת התחרפנת..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 18:35 |
|
| |
הקטע, שהיא סורית-חאלבית, וכידוע בקהילה הזו באמריקה, יש קפידה מיוחדת לא להכניס גרים בקרבם, בגלל שמירה יתירה על טהרת הייחוס הגזעי. ובדיוק שם, התערב בינותם גוי אשר בשר חמורים בשרו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 18:45 |
|
| |
|
שמך נאה לך
זו שיטה מאד נחמדה לפסול את מי שעושה משהו שאתה מתעצל לעשותו מקרה נקודתי אחד מתוך מליון, לא מצליח לערער בכלום את אימפריית הקירוב הלא הגיונית שהרבי מליובאוויטש הביא לעולם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 21:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2021 22:47 |