| נשלח ב-12/11/2021 00:39 |
|
| |
תופעה מסוכנת בב"ב - אוטובוסים חוצים צמתים בכתום כהה
קיימת תופעה בעיר בני ברק,
שבהרבה צמתים מרומזרים,
אוטובוסים חוצים צמתים עם הופעת אור אדום,
או כאשר האור הכתום דולק ותוך כדי כניסה לצומת האור מתחלף לאדום,
לא אחת אני רואה כיצד כמעט קורית תאונה,
בין אוטובוס להולכי רגל. או מכוניות אחרות,
זה קורה הרבה כשאוטובוסים פונים שמאלה מרח' חזון איש לרח' רבי עקיבא,
וטסים בכביש כדי לתפוס את הרמזור שמתחלף לאדום,
בצומת רבי עקיבא - הרב שך ליד בית הכנסת איצקוביץ,
זה קיים גם בהרבה צמתים בעיר כמו בצומת חזון איש - נחמיה
ובהמשך בצומת חזון איש - עזרא
והמשטרה????
רצה לתפוס אנשים בלי מסיכות או שהמסיכה לא מכסה בשלמות את האף.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:54 |
|
| |
לא רק בבני ברק...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 01:23 |
|
| |
תרשום לך את התחקיר הבא, תנאי ראשון לקבלת משרת נהג אוטובוס, היא עמידה בזמנים, החברות מרוויחות מכל מסלול וצמצום הזמן חוסך להם בעלויות שכר, בהספק קווים, אתה מסתכל על האוטובוסים מבחוץ אני יושב בפנים ורואה את סגנון הנהיגה ואת מה שמופיע לנהג במסך על ההספק שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 02:33 |
|
| |
צריכים לרשת את העיר במצלמות אגב, למרות שחציית רמזור בכתום היא עבירה, אבל רוב הנהגים עושים את זה, המשטרה גם אינה אוכפת את זה, ולא מבין למה אתה נטפל דווקא לאוטובוסים, תתחיל לעקוב ותראה שכמעט בכל כתום נדחפים רכבים
נ.ב. אור כתום היא עבירה בדיוק כמו אור אדום, ויש עליה גם קנס 1000 שח ו10 נק', עדיין על אור כתום לא קונסים אם הנהג טוען שהרמזור התחלף לו תוך כדי נסיעה במהירות המותרת בכביש, (למעט נהג שפשוט התחיל את נסיעתו כשהרמזור היה כתום) ואת זה יוכל כל נהג לטעון.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 12/11/2021 02:33:35
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 08:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 14:44 |
|
| |
תיקון העיר בני ברק זה דבר ראשון להפסיק את תנועת האוטובוסים הבינעירוניים בתוך העיר ולהקים תחנה מרכזית. הנהגים הבינעירוניים מדשדשים בפקקים ומנסים לתפוס כמה דקות הפסקה ללכת לשרותים בין סיבובים קשים וארוכים. לא פלא שנוהגים בחיפזון
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 14:53 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | תיקון העיר בני ברק זה דבר ראשון להפסיק את תנועת האוטובוסים הבינעירוניים בתוך העיר ולהקים תחנה מרכזית. הנהגים הבינעירוניים מדשדשים בפקקים ומנסים לתפוס כמה דקות הפסקה ללכת לשרותים בין סיבובים קשים וארוכים. לא פלא שנוהגים בחיפזון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 14:53 |
|
| |
הכובס1 לא נראה באופק
| ירון777 כתב: |  | | תיקון העיר בני ברק זה דבר ראשון להפסיק את תנועת האוטובוסים הבינעירוניים בתוך העיר ולהקים תחנה מרכזית. הנהגים הבינעירוניים מדשדשים בפקקים ומנסים לתפוס כמה דקות הפסקה ללכת לשרותים בין סיבובים קשים וארוכים. לא פלא שנוהגים בחיפזון |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 15:36 |
|
| |
זה לא רק בני ברק - זה בהרבה ערים זה לא רק אוטובוסים - זה גם מכוניות פרטיות, ובודאי בודאי קורקינטים וחשמליים. זה לא רק אור כתום - זה גם באור אדום! זה פשוט זוועה מה שהולך פה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 15:46 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | | תיקון העיר בני ברק זה דבר ראשון להפסיק את תנועת האוטובוסים הבינעירוניים בתוך העיר ולהקים תחנה מרכזית. הנהגים הבינעירוניים מדשדשים בפקקים ומנסים לתפוס כמה דקות הפסקה ללכת לשרותים בין סיבובים קשים וארוכים. לא פלא שנוהגים בחיפזון |
|
ראש העיר הודיע השבוע שהמועצה הארצית לתכנון ולבניה,
אישרה את המסוף שמתוכנן ביציאה מהעיר בני ברק,
וכך הרבה קווים לא ייכנסו לעיר,
מתי הוא יקום?
האם זה באמת יועיל?
כולי תקווה שכן,
ואני מאוד מאוד סקפטי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 18:27 |
|
| |
סוף סוף לעצלנים לא יהיה אוטובוס מפתח הבית עד פתח הבית אלא נסיעה לתחנה מרכזית כמו בכל עיר נורמלית.. הכבישים צפופים ופקוקים נסיעה בכתום היא הרבה פעמים הכרח של נהגים ממהרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 19:15 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | סוף סוף לעצלנים לא יהיה אוטובוס מפתח הבית עד פתח הבית אלא נסיעה לתחנה מרכזית כמו בכל עיר נורמלית.. הכבישים צפופים ופקוקים נסיעה בכתום היא הרבה פעמים הכרח של נהגים ממהרים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה שלא מספרים, שהמסוף קטנטן ולא יספיק ולו למחצית ממה שצריך.
לפני הרבה זמן הצעתי פתרון פשוט,
לפנות את מפעל קוקה קולה,
ועל 40 משטחו (כפי שמותר לרשויות להפקיע)
להקים תחנה מרכזית ענקית לכל תושבי שני ברק
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:36 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | סוף סוף לעצלנים לא יהיה אוטובוס מפתח הבית עד פתח הבית אלא נסיעה לתחנה מרכזית כמו בכל עיר נורמלית.. הכבישים צפופים ופקוקים נסיעה בכתום היא הרבה פעמים הכרח של נהגים ממהרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
מה שלא מספרים, שהמסוף קטנטן ולא יספיק ולו למחצית ממה שצריך.
לפני הרבה זמן הצעתי פתרון פשוט,
לפנות את מפעל קוקה קולה,
ועל 40 משטחו (כפי שמותר לרשויות להפקיע)
להקים תחנה מרכזית ענקית לכל תושבי שני ברק
|
|
יכלו לעשות זאת באותה מידה במתחם המוסכים לפני תחנת הדלק אבל מי בעיריה הזו יוותר על כמה מיליונים מבניית עוד 100 יחידות דיור.. בונים ובונים בלי הוספת תשתיות ומצב התחבורה באזור זוועה
|
|
|
|
|