| נשלח ב-14/11/2021 15:15 |
|
| |
לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?
רציתי לעדכן את האשכול בידיעה חדשה. ולהפתעתי, הוא נעלם !!
מה זה ?? הפכנו להיות יתד נאמן\המודיע ??
אז אעדכן כאן
ידיעה מפורום רוטר
https://rotter.net/forum/scoops1/721356.shtmlהעיתונאי רבינוביץ מ'הארץ': ''יש לנו עוד 15-20 עדויות נגד חיים ולדר על פגיעות מי*יות גם בילדים, בנים ובנות''. ערכתי לאחרונה בתאריך 14.11.21 בשעה 13:11 בברכה, קורא מפה
שלוש עדויות חמורות על עבירות מי* התפרסמו נגד הסופר החרדי המפורסם חיים ולדר. בראיון מפורט לתכנית "מנדי ביתאן" מספר העיתונאי אהרן רבינוביץ', שחתום על תחקיר "הארץ" יחד עם שירה אלק, על העבודה על התחקיר המטלטל. מגיב על הטענות לסגירת חשבונות נגד הסופר המצליח, מתייחס לבדיקת הפוליגרף שמציג ולדר, ועל העדויות הנוספות שהצטברו במערכת. תגובת חיים ולדר בפנים. בנוסף, מתראיין הרב יחיאל קאסל, רב כפר הנוער זוהרים ונפגע מי*ית בעצמו, שמתאר את כוחם של בעלי הסמכות במגזר החרדי לפעול במחשכים. בין היתר חושף רבינוביץ: מעבר ל-3 העדויות שפרסמנו, יש לנו בין 10 ל-20 עדויות נוספות, שאנחנו מכירים את הפרטים, אנחנו יודעים מתי מי כמה ולמה וכו' רק שהמתלוננים חוששים לדבר, חלק מהעדויות מדברות גם על ילדים, כלומר בנים שהותקפו מי*ית על ידו, אני מדבר על ילדים בני 9, ילדים בני 12, נערים בני 15, וגם נערות בגיל הזה, ועוד ועוד. להאזנה:
אהרן רבינוביץ גם מזים את השמועות השקריות שכביכול ולדר גרם לפיטורי אביו בני רבינוביץ מעבודתו ב'יתד נאמן', ובעקבות כך הבן אהרן כביכול נוקם בולדר ומפרסם נגדו את התחקיר האמור, וכך אומר רבינוביץ: "זה טענה ששמעתי לראשונה אחרי פרסום הכתבה, שלכאורה לפני כמה שבועות, ככה אני שומע בטענות שהתפרסו ב'טוויטר' וב'פייסבוק', שחיים ולדר גרם לפיטוריו של אבי מ'יתד נאמן', כמובן שאבא שלי לא פוטר מיתד נאמן, אני חושב שבשבוע שעבר הוא כתב כמה וכמה ידיעות ב'יתד נאמן' ואם אני לא טועה אני חושב שלפני כמה חודשים הוא גם הזמין את אבי לחתונת ביתו, כך שאני לא הצלחתי להבין מאיפה התפרסם הפייק הזה, אבל אני מבין שיש פה כל מיני אנשים עם אינטרסים שצריכים להסיט את האש מכיוון מסוים, אגב, אני מוכרח לומר שלפני שיצאתי לכתבה הזאת ולתחקיר הזה אני די הבנתי שינסו לפרסם כל מיני שמועות כאלו ולכן ביקשתי רשות מאבי לעשות את התחקיר הזה, ואמרתי לו, תקשיב, אתה הולך לשלם מחיר וגם אני אשלם מחיר, והוא אמר לי: אהרן, בכל הכח אני נותן לך גיבוי מלא, תעשה את מה שצריך לעשות".
רבינוביץ מתייחס גם לטענות על אמינות התחקיר ומתאר את היעוץ המשפטי המחמיר שעובר בדקדוק ומאשר כל מילה בכתבה: "עוד הרבה לפני היעוץ המשפטי, יש מעלי עורכים שעוברים על החומר ויש להם שאלות, ויש כמובן את העורך האחראי, ראש דסק החדשות של עיתון 'הארץ' שהוא שואל אותך שאלות ודורש הצלבות, ואתה עובר מסע יסורים כבר בשלב הזה, זה עוד הרבה לפני היעוץ המשפטי, וכמובן שאח"כ זה עובר ליעוץ המשפטי שממש על כל מילה ופסיק שואל שאלות והוא חייב לקבל תשובות ואם הוא לא מקבל תשובות שמספקות אותו, המילה או המשפט הזה יצאו החוצה מהתחקיר, ולפעמים באמת מוציאים חלק מהדברים כי זה לא מספיק מהודק עד הסוף, ומה שיוצא בסוף זה משהו שאנחנו מצליחים להדק אותו במובן כזה שמאחורי כל מילה אנחנו יכולים לעמוד ולומר בבית משפט איך הגענו למילה הזאת ואיך הצלבנו את המילה הזאת, ואיך אימתנו כל טענה שקיימת בכתבה".
הקישור לראיון עם רבינוביץ:
מכיון שכרגע הקישור לקטע הרלוונטי תקול, אני מצרף גם קישור לתכנית המלאה: הראיון עם רבינוביץ מתחיל ב - 1:17:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 15:44 |
|
| |
העלמת האשכול היא אות קלון לבחדרי חרדים, לפני כחודש וחצי האתר הזה קיים ראיון מלטף עם דוד ברונקר המוכר כדוד החקיין מבלי להזכיר אפילו לא במילה אחת שהאיש הוא עבריין מין מורשע שישב בכלא.
אני לא מצליח להבין מה קורה למנהלים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 15:54 |
|
| |
אם מוחקים פה אשכולות חשובים כאלו, אז אפשר לסגור סופית את הפורום הזה שגם ככה גוסס.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 16:04 |
|
| |
עומדבפרץ
תוקן על ידי עומדבפרץ ב- 14/11/2021 16:04:51
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 16:06 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | אם מוחקים פה אשכולות חשובים כאלו, אז אפשר לסגור סופית את הפורום הזה שגם ככה גוסס. |
|
ממש כך. מילא העיתונות החרדית, ממנה אין לי ציפיות. אבל ברשת, אי אפשר להשתיק אותנו יותר. הציבור זועם והציבור ידבר. תם עידן ההשתקה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 16:22 |
|
| |
לדעתי בפורום כאן יש חופש ביטוי רחב יחסית, ואפשר להבין את האילוצים במקרים כאלה. כלי תקשורת חרדי לא יכול להתקיים בלי החוזים שיש לו עם אנשי הממסד. הבעיה היא בשורש העניין - אנחנו מונהגים על ידי אנשים אכזרים עם כוח עצום, כוח שהם מקבלים בצורה דמוקרטית מהציבור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 16:24 |
|
| |
מצדרביעי
רק למען האיזון: ישנם הטוענים כי לאביו של אביגדור רבינוביץ' יש חשבונות פתוחים עם ולדר וזה יכול להיות חיסול חשבונות... בנוסף, ישנם הטוענים כי דווקא אביו של אביגדור התעסק בעבר עם קטינות...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 14/11/2021 16:24:38
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 16:32 |
|
| |
יש הטוענים = לפוגע וסיעתו יש את היכולת להפעיל עשרות אנשי תקשורת ואלפי בוטים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:11 |
|
| |
איך היד קלה פה על ההדק לרוץ וללכלך על אנשים, אני מסתכל בתיעוב בניקים צמאי דם שרוצים לראות כאן דם נשפך, ואחרי זה, אם יתברר שוולדר נקי מכל אשמה, נו, נכתוב כאן התנצלות, ואולי גם זה לא, אבל האיש כבר יהיה שרוף
ממתי נהיינו כאלו סדום? מילא אילו השמועות היו מתבררות נכונות במאה אחוז, עוד ניתן היה לומר שזה לשון הרע לתועלת הציבור שידע להיזהר, אבל ענינו עוד לא נתברר, איך אפשר ככה לשחוט את שמם של אנשים? איך????????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:15 |
|
| |
מי שמעלים אשכולות על עבירות מין לכאורה, שלא יתפלא שלאף אחד לא יזיז כשילדתו תפגע
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:39 |
|
| |
אני רוצה לומר משהו על השאלה העקרוניתבלי לקחת אחריות שקרה ושמותר להאמין. לי לא קשה להאמין.
זה שבן אדם אוהב לעשות חסד לא סותר שהוא כוחני ושהוא אוהב שליטה. זה אינטלגנציה שאני מצפה מכל מי שראה משהו בחייו מעבר לדמיונות של הנערות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:43 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | איך היד קלה פה על ההדק לרוץ וללכלך על אנשים, אני מסתכל בתיעוב בניקים צמאי דם שרוצים לראות כאן דם נשפך, ואחרי זה, אם יתברר שוולדר נקי מכל אשמה, נו, נכתוב כאן התנצלות, ואולי גם זה לא, אבל האיש כבר יהיה שרוף
ממתי נהיינו כאלו סדום? מילא אילו השמועות היו מתבררות נכונות במאה אחוז, עוד ניתן היה לומר שזה לשון הרע לתועלת הציבור שידע להיזהר, אבל ענינו עוד לא נתברר, איך אפשר ככה לשחוט את שמם של אנשים? איך???????????????????? |
|
צדיק בסדום 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 18:45 |
|
| |
| YYona כתב: |  | לדעתי בפורום כאן יש חופש ביטוי רחב יחסית, ואפשר להבין את האילוצים במקרים כאלה. כלי תקשורת חרדי לא יכול להתקיים בלי החוזים שיש לו עם אנשי הממסד. הבעיה היא בשורש העניין - אנחנו מונהגים על ידי אנשים אכזרים עם כוח עצום, כוח שהם מקבלים בצורה דמוקרטית מהציבור. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 19:39 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | איך היד קלה פה על ההדק לרוץ וללכלך על אנשים, אני מסתכל בתיעוב בניקים צמאי דם שרוצים לראות כאן דם נשפך, ואחרי זה, אם יתברר שוולדר נקי מכל אשמה, נו, נכתוב כאן התנצלות, ואולי גם זה לא, אבל האיש כבר יהיה שרוף
ממתי נהיינו כאלו סדום? מילא אילו השמועות היו מתבררות נכונות במאה אחוז, עוד ניתן היה לומר שזה לשון הרע לתועלת הציבור שידע להיזהר, אבל ענינו עוד לא נתברר, איך אפשר ככה לשחוט את שמם של אנשים? איך???????????????????? |
|
אתה מניח הנחה שאנשים מחליטים בקלות, ומחליט שאנשים צמאי דם. ומצפה שיענו לך על כל ה15 סימני שאלה.
תחשוב על הצד שאנשים עם יותר מודעות ויודעים מה המשמעות של תחקיר עיתונאי, ומה המשמעות לנפגעות שאנשים לא מאמינים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 19:43 |
|
| |
קלעפער
| מצדרביעי כתב: |  | רק למען האיזון: ישנם הטוענים כי לאביו של אביגדור רבינוביץ' יש חשבונות פתוחים עם ולדר וזה יכול להיות חיסול חשבונות... בנוסף, ישנם הטוענים כי דווקא אביו של אביגדור התעסק בעבר עם קטינות...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 14/11/2021 16:24:38 |
|
א. אהרון. ב. איך שמועה מאזנת עדויות של נשים חיות? ג. יתכן. (למרות שזה מוכחש ע"י אהרון) אבל הסיפור עם ולדר החל לפני שנים רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2021 19:56 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  |
| אתה מניח הנחה שאנשים מחליטים בקלות, ומחליט שאנשים צמאי דם. ומצפה שיענו לך על כל ה15 סימני שאלה.תחשוב על הצד שאנשים עם יותר מודעות ויודעים מה המשמעות של תחקיר עיתונאי, ומה המשמעות לנפגעות שאנשים לא מאמינים |
|
לה''ו. כנס לרשימת התגובות שלו, וראה שרובם ככולם עוסקים בהגנה על כל חשוד. ואז יהיה לך, הרבההההההההההההה סימני שאלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|