בית פורומים בחדרי חרדים

לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2021 22:15 לינק ישיר 
ירון777

פרוגרמי כתב:
....האם אהרן רבינוביץ שאל רב האם מותר לו לפרסם את דבריו?

מסתמא ששאל את המרא דאתרא של עיתון הארץ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2021 22:35 לינק ישיר 
פרוגרמי

גרשום כתב:
פרוגרמי.

אני אמנם לא מכיר אותך, אבל כשטענת עוד באשכול שנמחק שולדר לא יכול לתבוע דיבה כי
איך הוא יוכיח שלא היה כלום? וכי כיצד יצליח להביא אליבי היכן היה במועד מסויים? כבר אז
הסברתי לך שטעות בידך. שבתביעת דיבה חובת ההוכחה היא על הנתבע ולא על התובע.

כבר אז הבנתי שאינך מתמצא בתחום תביעות הדיבה. אבל אתה ממשיך לומר סברות כרס.

אף כלי תקשורת לא ייצא בפרסום כזה על סמך עדות אחת. עדויות כאלה שמגיעות מכמה
נשים שאינן מכירות זו את זו, ובמועדים שונים נבחנות לא רק ע"י הכתב התחקירן, אלא גם
ע"י העורך ואח"כ ע"י עורכי הדין. נעשות הצלבות, בדיקות פוליגרף, וכל פרט נסרק במסרקות
של ברזל, כדי שכלי התקשורת יוכל לעמוד בטענת ההגנה "אמת דיברתי", ו"עניין ציבורי".

אתה שוב חוזר על אותה הטעות
מי שמראיין אשה שנראית לו אמינה, יכול לומר אמת דיברתי, הוא אמר אמת שריאיין אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:03 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

עדייןבגלות כתב:
הבעיה העיקרית שלו וההוכחה לכך שהוא משקר, הוא טוען שמעולם לא טיפל בנשים ואילו המון נשים מעידות שהיו אצלו לטיפול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

על כמה "המוני נשים שהיו אצלו בטיפול" שמעת?
אני שמעתי על אחת שטענה כך בקבוצה סגורה כלשהיא, אתה מכיר עוד?

קראתי 3 ברשתות חברתיות, ושמעתי מכלי שני מאחת נוספת שאין לה בכלל גישה לרשת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:08 לינק ישיר 

בכל המקרים שנחשף איש ציבור שהטריד
תוך מספר ימים נתקלנו בדיווחים ברשת 'גם אני'
דיווחים של אנשים אמיתיים, או של אנשים אמיתיים שזה החבר שלהם
כאן הכל רק דרך רבינוביץ, ולדר מטפל באלפי ילדים, ואף ילד או הורה לא תומך בסיפור
רק האנשים המופלאים שרבינוביץ פגש והם חוזרים על משפטים שמוכרים לנו מפרשת משי 'אני אלוהים' ועוד כל מיני דברים לא מותאמים
נשמע לא אמין בעליל
בכל מקרה, אם זו לא עלילה, בטוח שנשמע בשבועות הקרובים עוד אנשים שאומרים 'גם בי פגע', או 'גם בחבר טוב שלי פגע', אנשים שלא עברו דרך רבינוביץ
נחיהו נראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 00:10 לינק ישיר 

אגב, הסיפורים של 'נפגשתי איתו' חוזרים על טעות
הוא לא טוען שלא פגש מעולם ילדה או אשה
אלא שלא טיפל, תהליך טיפולי זו סדרת פגישות
בהם אדם יכול לקנות לבו של ילד או ילדה ולפגוע בהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 01:21 לינק ישיר 

יש לי רעיון, ואני מקוה שיתמכו בו כל חברי הפורום שיגיבו באשכול זה

אם ביום מן הימים, יוודע ללא כל צל של ספק, שהוצא כאן לשון הרע על הסופר ולדר, כל מי ששפך פה את דמו, יעשה לעצמו אאוטינג ויכתוב כאן את שמו המלא, פייר?

מי שלכלך עליו כאן ומוכן להתחייב על כך, שיעשה 

ומי שלא מעונין להתחייב על כך, שיסביר למה לא.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 16/11/2021 01:22:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 02:43 לינק ישיר 

לעניות דעתי,
זה פשע ללכלך על אנשים
כל זמן של נקבע דינו בבית דין.

איי יש ילדים וילדות שיכולים להפגע ?
כדי שאף אחד לא יפגע
חייבים לנהוג כללי זהירות והלכות יחוד בכל מקרה.

הסופר האהוב חיים ולדר זכאי,
הוא איש יקר וחשוב !
הוא האיש שעושה גדולות ונצורות
למען הציבור החרדי !
חיים ולדר היקר, חזק ואמץ !
אוהבים אותך !

חייבים למחוק את האשכול הזה !
אנחנו לא עיתון חילוני מטונף !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 06:56 לינק ישיר 

גם אני מצטרף להנ"ל, שפיכת דם ורצח הם מנהג חילוני עתיק, הציבור החרדי אינו צריך לקחת את החסרון הזה, יש לו מספיק  חסרונות משל עצמו. לא מדובר בארחי פרחי, אלא באדם שעשה גדולות ונצורות למען ילדים, למען רגישות לילדים, למנוע פגיעה בילדים, לשמח ילדים, כל אלו דברים וודאיים שעשה. ההשמצות נגדו, אובייקטיבית, רעועות ונראות מאד לא מציאותיות, אין אף עדות 'ספונטנית' שהיא לא מבושלת דרך כתב מאד ספציפי.  לחזור עליהן זה רצח, אנשים לא מבדילים בין 'עדויות' אמיתיות מאנשים אמיתיים כמו שהיו נגד אחרים, ובין מישהו שאומר 'יש עדויות'.
מאד לא סביר שהוא יעשה דבר כזה, אפילו נניח שהיה חסר מצפון, שכן אדם שעוסק כ"כ הרבה שנים בתחום, בהכרח מפתח מודעות עד כמה זה מסוכן לו עצמו, האם הוא יפגע בבנות ויבנה על זה שהן לא יספרו??? מספיק שאחת תספר והחיים שלו ייהרסו. משי זהב איים על ילדות שידרוס אותן בג'יפ של זק"א, נראה למישהו שזה מה שולדר עשה? רוב המקרים של הפגיעה היו, או לפני שהתפתחה מודעות (משה קצב, משה איבגי, יצחק מרדכי, בתעשיית הקולנוע), או במקרים שהפוגע חשב שלנפגעת יהיה אינטרס נצחי לשתוק, אף אחד לא עשה דבר כזה, לפגוע בילדות מטופלות, אחת אחרי השניה. ובטח לא חיים ולדר, הרי אף אחד לא טוען שהוא טיפש.
אם אכן חלילה תבאנה עדויות אמיתיות, ויתברר שהוא אכן פגע, זה יהיה משבר לציבור השמרני, שכן חיים ולדר הוא אחד היחידים מהחרדים המודרנים שהצליח ליצור אימון בחלק השמרני. אף אחד לא חשב שהוא בסגנון האברכים, מצחיק להגיד שהוא המיינסטרים (על 'הארץ' אין להתפלא, הרי מבחינתם גם משי זהב היה פני החרדי היפה), אבל הוא הצליח להיות מקובל על המיינסטרים.
בכל מקרה ברור שכבר עכשיו התרחשה נגדו פגיעה איומה, ויש לקוות שיקח את זה למקום של שיפור האישיות ותיקון המידות, כמו שאומרים שר' שאול לפני הרדיפות היה שונה לגמרי. לא לשים את עצמו במרכז כל הזמן, נגיד הקטע הזה עם 'אבא שלי אמר לי שכך וכך', זה כבר מיותר, כבר עשית לאבא מספיק נחת, הבנו שאבא הוא מאד חכם. זה כאילו שבן מרצה את אבא שלו, כאשר הבן בעצמו כבר סבא, זה לא בריא ומיותר, כל התהליך של הריצוי, ובטח לא לשים אותו בפרונט של העבודה והסיפורים. וכך הלאה. 
אם אתה קורא את זה חיים, אני הייתי בשיעור הראשון שנתת לילדים, עוד בתור בחור לימדת אותנו במשך שבוע, סיפרת לנו על מחתרת מאסטרס, על זה שנרדמת באוטובוס בדרך לכפר יונה, על הילדים שהתכווצו, אולי אתה זוכר את הסיפורים הראשונים הראשונים שלך, אולי לא. רוב האנשים שמכירים אותך, אומרים שלא פגעת באף אחד, להבדיל מהמקרים האחרים, שרוב האנשים אומרים 'אין לי מושג אבל נשמע הגיוני'. שמור על עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 08:14 לינק ישיר 

במקום להציג בדיקת פוליגרף שעבר ולפעיל את כל העולם ואשתו להשתקת הפרסומים,
ולנסות ליצור נרטיב שהכל שקר וכזב, שיקום ויודיע בשער בת רבים, שיגיש תביעת דיבה
ויתחייב ללכת איתה עד הסוף.  בלי שום פשרות.

אשמח מאד אם כך יעשה. אשמח אם יעלה בידו לדפוק את אהרן רבינוביץ ועיתון דה מרקר
ויצליח לזכות במשפט ולצאת עם בוכטה גדולה.

כך ראוי שיעשה וזו הדרך לנקות את שמו מהאשמות הקשות. אל תפחד חיים, לך בדרך הזו
והשם יהיה בעזרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 09:08 לינק ישיר 

מסבירים לך שאין כאן שום מקום לתביעת דיבה
לכתב מותר לפרסם עדות אנונימית
הוא לא חייב ולא יכול לחקור או לוודא האם היא נכונה, הוא עוד  מספר לך שהמשטרה בדקה והגיעה למסקנה שאין הוכחה
אין כאן שום בסיס לדיבה
מה קשה להבין כאן???
כל  מה שעיתונאי צריך להוכיח הוא שיש לו מקור, האם המקור דובר אמת? הוא לא יכול ולא צריך להוכיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 09:29 לינק ישיר 
מצדרביעי

איש_חשוב כתב:
יש לי רעיון, ואני מקוה שיתמכו בו כל חברי הפורום שיגיבו באשכול זה

אם ביום מן הימים, יוודע ללא כל צל של ספק, שהוצא כאן לשון הרע על הסופר ולדר, כל מי ששפך פה את דמו, יעשה לעצמו אאוטינג ויכתוב כאן את שמו המלא, פייר?

מי שלכלך עליו כאן ומוכן להתחייב על כך, שיעשה 

ומי שלא מעונין להתחייב על כך, שיסביר למה לא.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 16/11/2021 01:22:38

עשיתי את הסימון לא כי אני מתחייב לאאוטינג:) אלא כי אהבתי את הרעיון שהצעת שהוא הגיוני לחלוטין כדי לא להיות בבחינת "ארור מכה רעהו בסתר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 09:38 לינק ישיר 

פרוגרמי. אתה קשקשן וחרטטן. רק לפני זמן לא רב זכה נתן זהבי ב-390.000 ש"ח בתביעת דיבה שהגיש נגד הדס שטייף וגלי צה"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 09:51 לינק ישיר 

אף אחד לא חייב ולא צריך להתחייב שום דבר לאף אחד. יש דיון רציני האם הדברים אמינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 10:40 לינק ישיר 
פרוגרמי

גרשום כתב:
פרוגרמי. אתה קשקשן וחרטטן. רק לפני זמן לא רב זכה נתן זהבי ב-390.000 ש"ח בתביעת דיבה שהגיש נגד הדס שטייף וגלי צה"ל.

חבל שאתה משקיע בלגדף במקום בלבדוק ולנסות להבין
תסתכל בדיווחים העיתונאיים למשל כאן

"לפי פסק הדין, שטייף נמנעה מלהיפגש עם מקורותיה, נמנעה מלאמת את הגרסאות שהשמיעו העדות שפנו אליה, ואף נמנעה מלהעניק לזהבי את זכות התגובה הראויה"

השופטת כתבה לסיכום:

"
"איני סבורה כי 'רוח התקופה' מקנה זכות לפרסם בכל תחנת רדיו אפשרית ו/או טלוויזיה טענות קשות כלפי אדם ברף הגבוה ביותר ללא קבלת התייחסות פרטנית לכל אירוע ואירוע מהאדם שכביכול ביצע את אותם אירועים המיוחסים לו, וזאת בעיקר כאשר יש פער משמעותי בין העדויות עצמן לפרשנות הסובייקטיבית שניתנה להן. [...] קמפיין 'Me Too' והעלאת המודעות לתופעת ההטרדות המיניות הינם חשובים וראויים, אך דווקא לאור הקמפיין ו'רוח התקופה', על עיתונאי ותיק ומקצועי לבדוק היטב כל ידיעה שמגיעה אליו בנושא זה. סבורתני שהנתבעת לא פעלה כעיתונאית סבירה ואחראית במקרה נשוא תביעה זו".

כל מה שנדרש מעיתונאי הוא לדרוש 'כעיתונאי סביר ואחראי', לבדוק כל מה שהוא יכול לבדוק, לתת לשני זכות תגובה, לא להוסיף פרשנות סובייקטיבית

מעבר לזה הוא זכאי לפרסם עדות שנראית לו אמינה אם הוא עשה כל שביכלתו כדי לבדוק ולא התרשל

במקרה הזה הוא מודה שהמשטרה בדקה ולא מצאה ראיה, ברור שבית המשפט לא יחקור שוב מה שהמשטרה כבר חקרה

הוא טוען שהסיפור נראה לו אמין, הוא צריך להיזהר מפרשנות סובייקטיבית, מאי בדיקה שביכלת, ומאי נתינת זכות תגובה, זה הכל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.