בית פורומים בחדרי חרדים

לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2021 11:07 לינק ישיר 

פרוגרמי.

נתן זהבי זכה ב-390.000 ש"ח בתביעת דיבה שהגיש נגד הדס שטייף וגלי צה"ל. 
מכאן משמע שאפשר לתבוע דיבה ואף לזכות בה. 

עיתונאי וכלי התקשורת שמפרסמים האשמות צריכים לעמוד מאחורי הדברים שכתבו
ולהוכיח בבית המשפט כי יש אמת בפרסום. אם הדס שטייף הייתה עושה את עבודתה
כראוי ולא מתרשלת בה, היא הייתה זוכה במשפט ונתן זהבי היה מקבל קדחת.

במשפט דיבה נטל ההוכחה הוא על הנתבע. 

תוקן על ידי גרשום ב- 16/11/2021 11:25:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 12:18 לינק ישיר 

הרב ולדר נהנה מחזקת החפות, משכך, דברי אינם מתייחסים אליו. אבל אלה שרוצים להיתלות בעובדה שהמשטרה סגרה תיק תלונה נגדו חייבים לומר האם התיק נסגר מחוסר אשמה או מחוסר ראיות? זאת בהנחה שהמשטרה  טרחה בכלל להתייחס ברצינות לתלונה. זה לא מכבר קמה בארץ קול מחאה נגד המשטרה שלא התייחסה כראוי לתלונה שהגישה אושיית רשת נגד סוכן דוגמניות. ואז המשטרה חזרה בה והתלונה נבחנה מחדש ונגד הסוכן הוצא צו מעצר בינלאומי. מספיק להיזכר כמה היה קרוב משה קצב לסיים את הפרשה שלו בעבודות שירות: כי בראיות נגדו היו יותר חורים מאשר בגבינה שוויצרית. בסופו של יום הפרקליטות טרחה למלאות את החורים בשפכטל ושלחו את מר קצב אחר כבוד ל- 7 השנים הרעות בכלא.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/11/2021 12:47:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 12:28 לינק ישיר 

גם נתניהו אמר שיתבע דיבה את גיא פלג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 13:47 לינק ישיר 

הפלטפורמה הזו היא אנונימית, זו לא פעם ראשונה שעולה אשכול עם טענות על אנשים. זו פעם ראשונה שאני קורא את הדרישה המגוחכת, שכל מי שמביא מידע לכאן, יהיה לו אאוטינג (איום?)

בכל מקרה, ברשתות החברתיות מופיעות נשים רבות, בשמן ובתמונתן שמעידות על טיפול על ידו. בנוסף, נשים שמעידות - שוב בשמן ובתמונתן - על הטרדה מינית.

ובפרט, רחל רושגולד שמעידה שהיא עצמה היתה מעורבת בהסכם ההשתקה עם המתלוננת הראשית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 16/11/2021 13:52:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:02 לינק ישיר 

יכול להיות שטעיתי, נא לתת לינק לעדות של מתלוננת או לטענה של  מתלוננת, מכלי ראשון שלא דרך רבינוביץ

לגבי רושגולד, רק הסבר, היא עובדת ב'לא תשתוק' והיתה חלק מהסכם השתקה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:08 לינק ישיר 
פרוגרמי

גרשום כתב:
פרוגרמי.

נתן זהבי זכה ב-390.000 ש"ח בתביעת דיבה שהגיש נגד הדס שטייף וגלי צה"ל. 
מכאן משמע שאפשר לתבוע דיבה ואף לזכות בה. 

עיתונאי וכלי התקשורת שמפרסמים האשמות צריכים לעמוד מאחורי הדברים שכתבו
ולהוכיח בבית המשפט כי יש אמת בפרסום. אם הדס שטייף הייתה עושה את עבודתה
כראוי ולא מתרשלת בה, היא הייתה זוכה במשפט ונתן זהבי היה מקבל קדחת.

במשפט דיבה נטל ההוכחה הוא על הנתבע. 

אתה חוזר כמו תוכי על אותם דברים
ברור שנטל ההוכחה על הנתבע - אבל הוא צריך להוכיח רק דבר אחד - שעשה עבודה עיתונאית טובה ולא התרשל
לא שהיתה פגיעה מינית
יתר על כך, אפילו אם התובע זוכה במשפט דיבה - זה לא אומר שהוא לא פגע מינית
בבית המשפט לא הוכח שזהבי לא פגע מינית, אלא רק ששטייף לא בדקה את הנושא, ושהיא הוסיפה פרשנות
אם היא היתה בודקת כפי יכלתה, לא 'מוכיחה אמיתות', אלא בודקת מה שאפשר לבדוק, ולא היתה מוסיפה פרשנות
היא היתה מנצחת במשפט
אז אתה מציע לחיים ולדר שיכנס עכשיו להליך משפטי, מול עיתון הארץ, ישקיע מליונים, וזה לא משנה כמה יש לו, לעיתון הארץ יש יותר, ועורכי דין עם המון ניסיון שכבר גירשו הרבה יהודים מהבית שלהם, עורכי דין חסרי מצפון שלא מעניין אותם האמת, אלא רק המליונים מארגונים אירופאיים ומהארץ, במשפט שיפומפם במשך שנים בעיתון הארץ עד שכל דרדק בישראל ידע בעל פה קטעים של עדויות או טענות או סיפורים אירוטיים עליו, ובסוף מה יקרה? אי אפשר לדעת, אולי יוכח שרבינוביץ בדק מה שיכל ולא הוסיף פרשנות ואז הוא יזכה. אתה מאמין שמשפט דיבה הוא התגלמות הצדק? על תיק 4000 שמעת? מערכת המשפט לא באמת מגיעה לצדק, אלא לפעמים מורחת, לפעמים מתעלמת, ובמיוחד חיים ולדר שתוקף באופן קבוע את מערכת המשפט ואת אהרן ברק אישית. ראית מה עשו לחיים רמון בגלל פאקינג נשיקה מטומטמת, הרסו לו את החיים ואת הקריירה לנצח, בגלל שתקף את מערכת המשפט. נראה לך שלחיים ולדר יהיה משפט צדק? וכאמור, אפילו אם יזכה בדיבה, משפטית ערכית ו מוסרית - זה לא אומר שלא היתה הטרדה או פגיעה, אז בשביל מה כל זה????
אם אני חיים ולדר, ואני יודע 100% שאני חף מפשע, אני לא הולך לשום משפט מתוקשר, אלא ממשיך הלאה בחיים. כי על מי שחף מפשע לא יצוצו עדויות רציניות. 
ואם אני עומד מהצד, אני בטוח שבמקרה של מטריד מינית, יצוצו עדויות סדרתיות, ויהיו כאלו ששוות לפתיחת חקירה. פשוט נחכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 14:31 לינק ישיר 
פרוגרמי

פרוגרמי כתב:
יכול להיות שטעיתי, נא לתת לינק לעדות של מתלוננת או לטענה של  מתלוננת, מכלי ראשון שלא דרך רבינוביץ

לגבי רושגולד, רק הסבר, היא עובדת ב'לא תשתוק' והיתה חלק מהסכם השתקה?

חיפשתי בדף של 'לא תשתוק' לא מצאתי שום עדות ושום הפניה לעדות ושום רמז שיש להם מידע מעבר לרבינוביצ'יה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 15:08 לינק ישיר 

שוב בדקתי בדף של רחלי רושגולד
והיא אומרת שהיה הסכם שתיקה
זה הוזכר גם בכתבה של רבינוביץ
ולכן סביר מאד שזה היה 
אבל הסכם שתיקה לא מוכיח שהיתה פגיעה אלא שהיתה תביעה
וזה שהיתה תביעה גם ברור, הארץ לא היה מאשר לפרסם דבר כזה בלי לבדוק
גם אני, אם מישהי היתה משמיצה אותי, ובבית המשפט היה מתברר שאין הוכחות, הייתי מוכן לשלם סכום גדול מאד כדי להגיע להסכם שתיקה, שהיא לא תמשיך להשמיץ. כלומר: הסכם שתיקה לא מוכיח בשום צורה שהיתה פגיעה. אלא שאדם דואג לשמו הטוב.

מה שכן, יש שם צילום מסך של אנונימית שכותבת 'מה אם אגיד לך שהוא תקף אותי מינית', זה אכן מטריד ומעורר שאלה, אבל אי אפשר להגיע למסקנות על סמך הצילומסך הזה. שניתן להסבר בעוד דרכים.

אני אומר דבר אחד, כלל גדול וידוע שמי שתוקף כמה פעמים, תוקף המון פעמים. מי שיש לו את היצר לזה (לא כל אחד נמשך לילדים) ואת התעוזה לפרוץ גבולות, מבחינה אנושית, הלכתית, לקיחת סיכון, וכו', יעשה את זה שוב ושוב, בפרט אם הצליח. ולכן ברור כשמש שאם חיים ולדר פגע מינית, תוך זמן לא ארוך יהיו לנו עדויות מבוססות. פשוט מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 15:21 לינק ישיר 

והנה אקטואליק האתר החרדי היחיד לדעתי שמדבר על הפרשה (צדיק בסדום?):

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 17:05 לינק ישיר 

לא צדיק...מחפש כל דרך להקלקה בנושא זנות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 19:00 לינק ישיר 

הוא טען בפוליגרף 3 דברים

1. לא טיפלתי מעולם בנשים.
2. לא חתמתי על הסכם שתיקה.
3. לא קיימתי יחסים עם נערה מתחת לגיל 16.

לגבי 1 ו-2 הוכח ששיקר, לפחות שקר לבן. הוא כן נפגש עם נשים למטרות טיפול רגשי (אולי פגישה חד פעמית), היה הסכם שתיקה (אולי הוא לא חתם על כך אישית)

מה זה אומר? שהוא ברר בקפידה את ניסוח השאלה, כדי שיצא דובר אמת.

מה זה אומר לגבי השאלה השלישית, בה נשאל האם קיים יחסי מין עם בחורה מתחת לגיל 16?
קל לראות ולהתרשם.

והנה כמה עדויות של נשים בשמן, על הטרדה וחמור מכך:
1

2

3

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 19:29 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:
הוא טען בפוליגרף 3 דברים

1. לא טיפלתי מעולם בנשים.
2. לא חתמתי על הסכם שתיקה.
3. לא קיימתי יחסים עם נערה מתחת לגיל 16.

לגבי 1 ו-2 הוכח ששיקר, לפחות שקר לבן. הוא כן נפגש עם נשים למטרות טיפול רגשי (אולי פגישה חד פעמית), היה הסכם שתיקה (אולי הוא לא חתם על כך אישית)

מה זה אומר? שהוא ברר בקפידה את ניסוח השאלה, כדי שיצא דובר אמת.

מה זה אומר לגבי השאלה השלישית, בה נשאל האם קיים יחסי מין עם בחורה מתחת לגיל 16?
קל לראות ולהתרשם.

והנה כמה עדויות של נשים בשמן, על הטרדה וחמור מכך:
1

2

3

נשלח מהאנדרואיד שלי

שלושת העדויות הללו לא אמינות בכלל !

הראשונה סיפור של מישהי שלא אומרים מי היא, 

ומבחינתי מי שלא מוכן להזדהות זה שמועה בדיוק כמו השמועות מסביבתו של רס"ן שמעון שמועתי המפורסם

השנייה היא מישהיא ממכללת לינדבאום שממנה יוצאים לא מעט אנשים נגד הרבנות ! שקיבלה טלפון ממישהוא......

השלישית , ילדה שאולי הוא לא התבטא נכון, ולך תדע מה היה ההקשר של אותה אחת בגיל הטיפש עשרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 19:50 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:
איך היד קלה פה על ההדק לרוץ וללכלך על אנשים, אני מסתכל בתיעוב בניקים צמאי דם שרוצים לראות כאן דם נשפך, ואחרי זה, אם יתברר שוולדר נקי מכל אשמה, נו, נכתוב כאן התנצלות, ואולי גם זה לא, אבל האיש כבר יהיה שרוף

ממתי נהיינו כאלו סדום?
מילא אילו השמועות היו מתבררות נכונות במאה אחוז, עוד ניתן היה לומר שזה לשון הרע לתועלת הציבור שידע להיזהר, אבל ענינו עוד לא נתברר, איך אפשר ככה לשחוט את שמם של אנשים?
איך????????????????????

פרוצה חשובה

יש כאן סיפור המכיל ילדה שבאה לרחוב חרדי בלבוש פרוץ של פרוצה
וכל אחד ימצא לנכון מה חשוב לו יותר
רק פרוצה תחשוב שזה לגיטימי להסתובב ברחוב בלבוש לא צנוע, ואני לא מדבר דווקא על רחוב חרדי

אגב, כפי שניתן לראות הסתיגתי המיריקה, וכתבתי שחבל שלא הסתפק במחאה בלבד, שזה היה יכול להיות אפקטיבי יותר.

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2964495&forum_id=771

עוד צבוע הפושט את טלפיו ואומר .......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 20:08 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

שלושת העדויות הללו לא אמינות בכלל !

הראשונה סיפור של מישהי שלא אומרים מי היא, 

ומבחינתי מי שלא מוכן להזדהות זה שמועה בדיוק כמו השמועות מסביבתו של רס"ן שמעון שמועתי המפורסם

השנייה היא מישהיא ממכללת לינדבאום שממנה יוצאים לא מעט אנשים נגד הרבנות ! שקיבלה טלפון ממישהוא......

השלישית , ילדה שאולי הוא לא התבטא נכון, ולך תדע מה היה ההקשר של אותה אחת בגיל הטיפש עשרה.

לגבי העדות הראשונה, אתה יודע שאשה נורמטיבית חרדית, לא תסכים להיחשף, עדות של חברה שלה שמזדהה בשמה, זה הכי קרוב שאפשר.

לגבי העדות השניה, מה???
רבנית ממדרשה טוענת בשמה על מנת שיתפרסם, שהיא יודעת על מקרה נוראי, ואתה טוען שזו מכללה נגד הרבנות???

לגבי השלישית, 'אולי לא התבטא נכון', אולי. אבל בצירוף לשאר העדויות (ויש עוד הרבה), כנראה שזה מכוון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2021 21:23 לינק ישיר 

ארור מכה רעהו בסתר,
ואמר כל העם אמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.