|
|
| נשלח ב-16/11/2021 21:35 |
|
| |
אכן נראה גרוע אבל כמו שהיא אומרת היא תפנה למשטרה ואם זה אמיתי - זה יהיה ברור לכולם אם כך יקרה, עצוב מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 12:56 |
|
| |
כדי להבין: השאלה בפוליגרף האם הוא קיים יחסים עם נערה מתחת לגיל 16 התשובה היא לא. האם מזה ניתן להבין שהוא קיים יחסים עם בנים, בנות מעל גיל 16? או אולי הוא הטריד מינית והטרדה אינה בכלל יחסים?. אגף יחסים בין מטפלים למטופלים אסורים בכל מצב ובכל גיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 13:00 |
|
| |
עזוב פוליגרף
המצב נהיה יותר גרוע, הגרי"ג הורה לפטר אותו מיתד נאמן
לא נעים לטעות, ועוד יותר עצוב במקרה הזה שטעיתי כנראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 15:02 |
|
| |
האם עיריית ב"ב פיטרה אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 15:33 |
|
| |
הלו, תשאירי לו קצת פרנוּסע
| לךתדע1 כתבה: |  | האם עיריית ב"ב פיטרה אותו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 15:35 |
|
| |
הוא יכול לדרוש מהכתב בהארץ דמי שתיקה עבור עצמו. שישכח ולא יפטפט את כל שהוא לכאורה יודע על האבא של התכשיט, ומובטחת לו פרנסה בשופי לכל החיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:41 |
|
| |
ירון777
כשבנאדם נופל כולם ממהרים לזרוק בו אבן, אני מקווה שילחם על חפותו בכל הכוח. מאמין לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:44 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | האם עיריית ב"ב פיטרה אותו? |
| o tr.אין ספק לא קבעתי מסמרות בעניין, אבל כל עוד שהפרשה לא מוכרעת אסור לעירייה לתת לו לטפל בלי נוכחות משפחה או עו"ס וכו'. אגב אם נפגעו מטופלים ע"י במסגרת הטיפול של האגף בעירייה יש לתבוע גם אותה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/11/2021 16:47:38
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:45 |
|
| |
מבלי להיכנס לגופו של אדם, לכל המנפנפים בבדיקת הפוליגרף כראיה, אם יודעים מראש את השאלות - על ניסוחן המדויק - אין כל ערך לבדיקה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:45 |
|
| |
ירון777
| עדייןבגלות כתב: |  | הפלטפורמה הזו היא אנונימית, זו לא פעם ראשונה שעולה אשכול עם טענות על אנשים. זו פעם ראשונה שאני קורא את הדרישה המגוחכת, שכל מי שמביא מידע לכאן, יהיה לו אאוטינג (איום?) בכל מקרה, ברשתות החברתיות מופיעות נשים רבות, בשמן ובתמונתן שמעידות על טיפול על ידו. בנוסף, נשים שמעידות - שוב בשמן ובתמונתן - על הטרדה מינית. ובפרט, רחל רושגולד שמעידה שהיא עצמה היתה מעורבת בהסכם ההשתקה עם המתלוננת הראשית. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי עדייןבגלות ב- 16/11/2021 13:52:41 |
|
אמרת רושגולד אמרת הכל. היא וחברותיה מתפרנסות מהעסק הטוב הזה שנקרא "סיוע לנפגעות".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:56 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | אמרת רושגולד אמרת הכל. היא וחברותיה מתפרנסות מהעסק הטוב הזה שנקרא "סיוע לנפגעות". |
|
רחלי רושגולד וחברותיה עושות עבודת קודש. הן הציפו בעיה כאובה שהייתה קבורה עמוק בחברה החרדית והצילו נפשות רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:20 |
|
| |
מרושגולד לא הייתי מביא ראיה עם כל הכבוד, היא עברה טראומה קשה של פרשת גרושין מכוערים שבשיאה אזקו אותה כמו פושעת, כשעוד היתה חרדית. ברור שכל הפגיעה הזו יצרה אצלה מטען ושנאה לכל העסקנים / רבנים / חרדים שגרמו למצב הזה או שסייעו בשתיקה, ואולי כעסה מוצדק. אבל היא לקחה את כל המטען הזה כדי להילחם באנשים שפוגעים, ומי שבמצב מלחמה לפעמים מסמן מטרות עוד לפני שברור בדיוק האם הן ראויות. בפרט שהיא עזבה את הציבור החרדי (הורידה את כיסוי הראש). היא לא איזה אדם נייטרלי מן החוץ. אדם עם כ"כ הרבה מטען, יכול בשניה אחת ליצור 'הוכחה' למשהו שהוא מאמין שהוא נכון (כמו מחזירים בתשובה). עם שני סימים אתה יכול ליצור התכתבות וואצפ ברגע אחד, על סמך זה לא רוצחים אדם.
מכל מעט החומר הקיים ברשתות, אין משהו מרשיע באמת. אין עדות אותנטית של מישהו שקיומו מוכח באופן עצמאי לא דרך איזה פילטר שהוא חלק ממלחמה. אבל אם הגרי"ג החליט לפטר אותו, בהנחה והשמועה נכונה, כנראה שהובאו לפניו דברים שאנחנו לא יודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:31 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | הפלטפורמה הזו היא אנונימית, זו לא פעם ראשונה שעולה אשכול עם טענות על אנשים. זו פעם ראשונה שאני קורא את הדרישה המגוחכת, שכל מי שמביא מידע לכאן, יהיה לו אאוטינג (איום?)
|
|
כשאתה נאלץ לצטט מישהו אחר בפורום, ותוך כדי אתה משנה את דבריו על כל המשמעות שבהם, זה מעיד על חוסר יושר כתבתי שמי שלכלך על ולדר באשכול זה, ואז יוודע לו בבירור ללא שום ספק שוולדר חף מפשע, שהוא יעשה לעצמו אאוטינג ולא שיעשו לו אאוטינג,
לא יודע אבל יש לי הרגשה שהבנת היטב מה כתבתי ובכוונה שינית כדי להוסיף נופך לדבריך
יש הצדקה בדרישה הזאת, שהרי זה שלכלך כאן, הוציא שם רע של אדם על שמו האמיתי, אין לו שום פחד כי הוא מסתתר מאחורי ניק, אם מתברר שהוא הכתים את שמו של אדם מסוים, יואיל בבקשה לחשוף את פרצופו שכולם ידעו מי הוא המשמיץ, הרי הוא בעצמו מפרסם בשמות את מי שלא בסדר, להוציא שם רע זה גם לא בסדר, שיפרסם את עצמו
אין שום הצדקה בלהשמיץ ולהוציא שם רע על מישהו אחר כשאתה מסתתר מאחורי ניק
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:35 |
|
| |
יובהר, אם יתברר ללא ספק שוולדר אכן עשה את המיוחס לו, אהיה הראשון לשרוף את הספרים שלו, להסתייג ממנו, ולקרוא למצות עמו את הדין, ואני כותב את זה במפורש, כי יש פה איזה חולה נפש בפורום שמפיץ כל הזמן כאילו אני מגן על סוטים כי הם חרדים, שקרן נאלח שמעולם לא הצליח להביא ממני ציטוט שאפילו רומז בכיוון
אבל כל עוד שהכל שמועות בלבד, כל מי שרוקד על הדם שלו יתן על כך את הדין, ארור מכה רעהו בסתר, בסתר מאחורי ניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 17:36 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יש לי רעיון, ואני מקוה שיתמכו בו כל חברי הפורום שיגיבו באשכול זה
אם ביום מן הימים, יוודע ללא כל צל של ספק, שהוצא כאן לשון הרע על הסופר ולדר, כל מי ששפך פה את דמו, יעשה לעצמו אאוטינג ויכתוב כאן את שמו המלא, פייר?
מי שלכלך עליו כאן ומוכן להתחייב על כך, שיעשה 
ומי שלא מעונין להתחייב על כך, שיסביר למה לא. |
|
גם לי יש רעיון, ואני מקווה שיתמכו בו כל חברי הפורום שמגיבים באשכול זה.
אם ביום מן הימים יוודע ללא צל של ספק, שההתקפות על אהרן רבינוביץ לא היו מוצדקות וכל מי שלכלך עליו כאן ושפך את דמו, יתחייב להכות כאן על חטא ולבקש ממנו סליחה. ואתה איש חשוב מוכן להיות הראשון?
|
|
|
|
|