בית פורומים בחדרי חרדים

לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2021 03:49 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:

מרושגולד לא הייתי מביא ראיה
עם כל הכבוד, היא עברה טראומה קשה של פרשת גרושין מכוערים שבשיאה אזקו אותה כמו פושעת, כשעוד היתה חרדית. ברור שכל הפגיעה הזו יצרה אצלה מטען ושנאה לכל העסקנים / רבנים / חרדים שגרמו למצב הזה או שסייעו בשתיקה, ואולי כעסה מוצדק. אבל היא לקחה את כל המטען הזה כדי להילחם באנשים שפוגעים, ומי שבמצב מלחמה לפעמים מסמן מטרות עוד לפני שברור בדיוק האם הן ראויות. בפרט שהיא עזבה את הציבור החרדי (הורידה את כיסוי הראש). היא לא איזה אדם נייטרלי מן החוץ. אדם עם כ"כ הרבה מטען, יכול בשניה אחת ליצור 'הוכחה' למשהו שהוא מאמין שהוא נכון (כמו מחזירים בתשובה). עם שני סימים אתה יכול ליצור התכתבות וואצפ ברגע אחד, על סמך זה לא רוצחים אדם.

מכל מעט החומר הקיים ברשתות, אין משהו מרשיע באמת. אין עדות אותנטית של מישהו שקיומו מוכח באופן עצמאי לא דרך איזה פילטר שהוא חלק ממלחמה.
אבל אם הגרי"ג החליט לפטר אותו, בהנחה והשמועה נכונה, כנראה שהובאו לפניו דברים שאנחנו לא יודעים. 

לא בהכרח שהרב גרשון שמע משהו.
יתכן שהוא הורה באופן עקרוני
שלא נכון להעסיק מי שיש עליו שמועה לא טובה, ושהוא יהיה המוכיח בשער,
זה יצור שמועות ומחלוקת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 07:40 לינק ישיר 

יכול להיות
אבל זה מעשה לא אנושי להרוג אדם בגלל תחקיר
אני לא יכול להטיף לאחרים לא לעשות את זה, אם הגרי"ג עשה את זה
אז מזעזע ממה נפשך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 14:34 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:

יכול להיות
אבל זה מעשה לא אנושי להרוג אדם בגלל תחקיר
אני לא יכול להטיף לאחרים לא לעשות את זה, אם הגרי"ג עשה את זה
אז מזעזע ממה נפשך

לפטר כתב בעיתון זה מעשה לגיטימי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לאן נעלם האשכול: נשים מספרות על עצמן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.