| נשלח ב-15/11/2021 21:44 |
|
| |
התמונה של ר' ישעי'לה שפעלה ישועות מול הרשויות באוסטרליה
הגאון רבי שלמה קאהן, גאב"ד מלבורן אוסטרליה, סיפר על מקרה נפלא, בו עסקן יהודי הצליח להשיג לו אישורים לנסוע לישראל ולחזור לאוסטרליה, בו בזמן שאפילו עורכי דין ופוליטיקאים כשלו במאמציהם
הגאון רבי שלמה קאהן, גאב"ד מלבורן אוסטרליה, סיפר כי תמונה של הרה"ק רבי ישעי' מקרעסטיר זצ"ל, הצליחה לפעול יותר ממאמצים של פוליטיקאים ועורכי דין.
הרב סיפר כי בתו מישראל שעמדה לפני לידה, רצתה מאוד שהוריה מאוסטרליה יבואו לישראל לקראת השמחה.
לדברי הרב, הקהילה העמידה לרשותו שני עורכי דין שיפעלו מול פוליטיקאים וגורמי ממשל, זאת בעקבות הקשיים לטוס מחוץ לגבולות המדינה מאז התפרצות נגיף הקורונה.
ימים ספורים לפני המועד שנקבע, אמר סנאטור אוסטרלי שהיה מעורב בתהליך, כי טרם הצליח לספק את האישורים הנדרשים למען חזרתם לאוסטרליה אחרי הביקור, אבל הבטיח כדי ידאג לכך במהלך ביקורם בישראל וכי האישורים יגיעו לידיהם עוד בטרם מועד חזרתם לאוסטרליה.
הרב קאהן סיפר כי כעבור שבוע וחצי, הסנאטור כתב לר' מיכאל, עסקן מקומי, כי הגורמים הרלוונטיים מתעלמים מהפניות וכי טרם הצליח להשיג את האישורים, למרות המאמצים שלו במשך למעלה מחודש ימים. "אני מרים ידיים", אמר הפוליטיקאי.
ר' מיכאל תהה ואמר: "הרי קיבלתי אמש את האישורים הנדרשים". הסנאטור ענה לו: "אני לא מאמין. הרי יש לי צוות של 20 אנשים העובדים תחתיי, ואף אחד לא יודע מזה. אף אחד לא ראה את האישור. תשלח לי את האישור, אני רוצה לראות את זה".
ר' מיכאל אכן שלח את האישורים. כעבור חמש דקות הסנאטור מתקשר אליו: "מייקל, איך עשית את זה? אני, סנאטור אוסטרלי, לא מסתדר - ואתה, בן ישיבה משיג אישור".
"אז מה היה", סיפר הרב, "ר' מיכאל ראה כי העניינים לא מסתדרים אז במקום מסמכים הוא שלח לגורמים הרלוונטיים תמונה מר' ישעי'לה, ותוך כמה שעות הוא קיבל אישור. הקב"ה מנהל את העולם...".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2021 21:54 |
|
| |
לא מובן לי. הגורמים הרלוונטים עכברים, ונבהלו מהתמונה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2021 22:03 |
|
| |
מעניין. אולי הפטנט הזה טוב גם לביטול דו"חות חניה. אנסה. מה כבר יש לי להפסיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2021 22:09 |
|
| |
יכול להיות פתרון נפלא למי שמתקשה בקבלת ויזה לארה"ב וכדו'
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 00:17 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | הגאון רבי שלמה קאהן, גאב"ד מלבורן אוסטרליה, סיפר על מקרה נפלא, בו עסקן יהודי הצליח להשיג לו אישורים לנסוע לישראל ולחזור לאוסטרליה, בו בזמן שאפילו עורכי דין ופוליטיקאים כשלו במאמציהם
הגאון רבי שלמה קאהן, גאב"ד מלבורן אוסטרליה, סיפר כי תמונה של הרה"ק רבי ישעי' מקרעסטיר זצ"ל, הצליחה לפעול יותר ממאמצים של פוליטיקאים ועורכי דין.
הרב סיפר כי בתו מישראל שעמדה לפני לידה, רצתה מאוד שהוריה מאוסטרליה יבואו לישראל לקראת השמחה.
לדברי הרב, הקהילה העמידה לרשותו שני עורכי דין שיפעלו מול פוליטיקאים וגורמי ממשל, זאת בעקבות הקשיים לטוס מחוץ לגבולות המדינה מאז התפרצות נגיף הקורונה.
ימים ספורים לפני המועד שנקבע, אמר סנאטור אוסטרלי שהיה מעורב בתהליך, כי טרם הצליח לספק את האישורים הנדרשים למען חזרתם לאוסטרליה אחרי הביקור, אבל הבטיח כדי ידאג לכך במהלך ביקורם בישראל וכי האישורים יגיעו לידיהם עוד בטרם מועד חזרתם לאוסטרליה.
הרב קאהן סיפר כי כעבור שבוע וחצי, הסנאטור כתב לר' מיכאל, עסקן מקומי, כי הגורמים הרלוונטיים מתעלמים מהפניות וכי טרם הצליח להשיג את האישורים, למרות המאמצים שלו במשך למעלה מחודש ימים. "אני מרים ידיים", אמר הפוליטיקאי.
ר' מיכאל תהה ואמר: "הרי קיבלתי אמש את האישורים הנדרשים". הסנאטור ענה לו: "אני לא מאמין. הרי יש לי צוות של 20 אנשים העובדים תחתיי, ואף אחד לא יודע מזה. אף אחד לא ראה את האישור. תשלח לי את האישור, אני רוצה לראות את זה".
ר' מיכאל אכן שלח את האישורים. כעבור חמש דקות הסנאטור מתקשר אליו: "מייקל, איך עשית את זה? אני, סנאטור אוסטרלי, לא מסתדר - ואתה, בן ישיבה משיג אישור".
"אז מה היה", סיפר הרב, "ר' מיכאל ראה כי העניינים לא מסתדרים אז במקום מסמכים הוא שלח לגורמים הרלוונטיים תמונה מר' ישעי'לה, ותוך כמה שעות הוא קיבל אישור. הקב"ה מנהל את העולם...".
|
|
אולי זה יכול לעזור גם לידידה שלך מרת מלכה לייפער תליט"א. אני בטוח שליצמן יכול לדאוג שישלחו לה תמונה של רבי ישעי' מקרעסטיר זצ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 00:23 |
|
| |
מעניין אם תמונה של ר' ישעיל'ה עובדת גם במקרים קשים כמו שלך.
נודניק טרחן ודביק שלא מבין שאם אני לא מתייחס אליך כמה ימים אף שאתה מזדנב אחריי כמו כלב שוטה בכל אשכול שאני כותב בו, זה אומר שאתה ותגובותיך חסרות הטעם אינם שווים יחס.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 00:43 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | מעניין אם תמונה של ר' ישעיל'ה עובדת גם במקרים קשים כמו שלך.
נודניק טרחן ודביק שלא מבין שאם אני לא מתייחס אליך כמה ימים אף שאתה מזדנב אחריי כמו כלב שוטה בכל אשכול שאני כותב בו, זה אומר שאתה ותגובותיך חסרות הטעם אינם שווים יחס.
|
|
אתה לא חייב להעתיק לפה את תרבות הדיבור שלמדת בבית הוריך. אני די מרוצה שאתה לא מגיב לי,חבל שפה קפץ לך הליצמן ולא הצלחת להתאפק. אני מנסה לעזור לידידה שלך ואתה תוקף אותי? לא יפה.
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 16/11/2021 00:44:21
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 01:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מעניין אם תמונה של ר' ישעיל'ה עובדת גם במקרים קשים כמו שלך.
|
|
נראה לי אכלת אותה, הנודניק הטרחן הדביק הזה - ולשרה בן, מרגע שהוא נטפל אליך, אין סיכוי שהוא עוזב אותך
כמו מסטיק לעוס ודביק, אי אפשר להיפטר מהדבר הזה
אתה יכול להתעלם ממנו חודשים והוא ימשיך לרוץ אחריך כמו כלב שוטה
באמת לא מבין למה משאירים אותו כאן, לא תורם כלום לפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 02:31 |
|
| |
| איפה_יוסלה כתב: |  |
|
| נראה לי אכלת אותה, הנודניק הטרחן הדביק הזה - ולשרה בן, מרגע שהוא נטפל אליך, אין סיכוי שהוא עוזב אותךכמו מסטיק לעוס ודביק, אי אפשר להיפטר מהדבר הזהאתה יכול להתעלם ממנו חודשים והוא ימשיך לרוץ אחריך כמו כלב שוטהבאמת לא מבין למה משאירים אותו כאן, לא תורם כלום לפורום |
|
עוד שוטה הגיע להגן על כבודו של הניורולוג הבכיר, עכשיו רק חסר את איש חשוב ויצחק הספרן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 03:43 |
|
| |
לא מגן על נוירולוג, רק באתי לומר לו שיתרגל לרעיון שעכשיו אתה תכרכר סביבו כמה שבועות בכל הודעה שהוא יכתוב, בטח היתה לך ילדות קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 11:09 |
|
| |
זו הייתה עבורו כברת דרך ארוכה להגיע לאוסטרליה חשבתי שבגילו הוא רק עובד במחוז קרעסטיר. זיע"א
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 12:31 |
|
| |
לפי הבנתי מפותחות האשכול, מדובר על **חזרתו** לאוסטרליה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 13:02 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  |
|
| א קשיא אויף א מעשה: אין מוקדם ומאוחר בקונסול.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 19:25 |
|
| |
ולשרה_בן
| איפה_יוסלה כתב: |  | | לא מגן על נוירולוג, רק באתי לומר לו שיתרגל לרעיון שעכשיו אתה תכרכר סביבו כמה שבועות בכל הודעה שהוא יכתוב, בטח היתה לך ילדות קשה. |
|
עכשיו רק חסר את יצחק הספרן או איש חשוב. נראה לי ששלושתכם מטופלים של הנוירולוג הבכיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 19:54 |
|
| |
יוסלה אני מכיר את ה"סחורה", זה לא חדש עבורי. אם הוא היה בר שיח ומגיב עניינית אולי הייתי עונה לו, אבל הוא לא, אז לרוב אני מתעלם ממנו. אני מודע לכך שבין אם אגיב לו ובין אם לא, הוא יידבק ויטריל, זה חזק ממנו, אין מה לעשות, זה הברנש, זו התנהלותו, ובמקרה שלו אפילו תמונה של ר' ישעיל'ה לא תעזור.
|
|
|
|
|