|
|
| נשלח ב-12/12/2021 22:55 |
|
| |
יעוץ שיעשה לו רק טוב בחיים זה נורמלי בחור בגילו שהוא כבר מיואש מהדרך הקונבציונלית להשיג בחורה אבל תמיד אפשר לחזור לתלם
תוקן על ידי רותיס ב- 12/12/2021 22:56:56
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 22:57 |
|
| |
| רותיס כתבה: |  | יעוץ שיעשה לו רק טוב בחיים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 13:10 |
|
| |
מה זה הטרדה לדעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:02 |
|
| |
| רותיס כתבה: |  | מה זה הטרדה לדעתך? |
|
אני לא יודע. לא למדתי את הנושא. צריך לעשות הכל כדי לא להפריע ולא להציק, ודאי לא לחסל חשבונות כאן בפורום, שזה איסור חמור ונורא, גם אם שכחנו שאנחנו מצווים לציית לתורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:02 |
|
| |
קטע קטע , תשמעי קטע , אני משער שאת טיפוס נקמן ,משועמם , כנראה חווית התעללות כזאת או אחרת ואת משליכה את זה על כולם, עברת סדרת טיפולים נפשיים ברמה של cbt והפסקת באמצע ויש לך כעס על המטפלת שלך כמו על חצי כדור הארץ, את עדין לא שלמה עם הסובבים אותך ומחפשת רוב היום להיות בניצוח עם בני אדם.
תחליפי משקפיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:30 |
|
| |
רציף אם אתה עונה שלהטריד זה להפריע אז התשובה היא לא לא הפרעת לי מקסימום זה דוחה אבל העיקר אם אתה באמת רוצה בחורה לקשר רציני לא נראה לי שע"י פוסט זול תמצא אותה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:40 |
|
| |
| רותיס כתבה: |  | רציף אם אתה עונה שלהטריד זה להפריע אז התשובה היא לא לא הפרעת לי מקסימום זה דוחה אבל העיקר אם אתה באמת רוצה בחורה לקשר רציני לא נראה לי שע"י פוסט זול תמצא אותה |
|
אינני זוכר שהייתי אתך בקשר. אם אני מפריע לך, את יכולה לפנות אלי בפרטי או למנהל. אני לא מחפש להשיג בחורה על ידי פוסטים. ד"ש לקטע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:48 |
|
| |
| ברשלום כתב: |  | קטע קטע , תשמעי קטע , אני משער שאת טיפוס נקמן ,משועמם , כנראה חווית התעללות כזאת או אחרת ואת משליכה את זה על כולם, עברת סדרת טיפולים נפשיים ברמה של cbt והפסקת באמצע ויש לך כעס על המטפלת שלך כמו על חצי כדור הארץ, את עדין לא שלמה עם הסובבים אותך ומחפשת רוב היום להיות בניצוח עם בני אדם.תחליפי משקפיים... |
|
אולי קטע נפגעה על ידי גבר, ואז בלי משים היא יורה חזרה ללא אבחנה מי הוא הגבר. היא גם מושכת חברים לפנות אליה ולפגוע בהם.. בלי כוונה כנראה.
קטע, אם זה נכון שהתחלת שיטת טיפול והפסקת, אז אני ממליץ על שיטת טיפול "שלושת המימדים" שהיא כיפית ויעילה מאוד לגוף ולנפש, זה עושה עבודה יסודית ואדירה !
ויש גם את "אי אף טי", זה גם לטיפול עצמי, לומדים את זה בסך הכל בכעשרים שעות, והיא יעילה ומהירה להפליא בכל מצוקה רגשית
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/12/2021 15:49:26
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 15:51 |
|
| |
רציף בכלל לא מנסה להשיג בחורה לקשר רציני ההודעות שלו הן חביבות מיניות אמנם אבל לאבאות בהכרח ממקום של סטיה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 18:52 |
|
| |
| רותיס כתבה: |  | רציף אם אתה עונה שלהטריד זה להפריע אז התשובה היא לא לא הפרעת לי מקסימום זה דוחה אבל העיקר אם אתה באמת רוצה בחורה לקשר רציני לא נראה לי שע"י פוסט זול תמצא אותה |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 18:54 |
|
| |
| טלי_טל כתבה: |  | רציף בכלל לא מנסה להשיג בחורה לקשר רציני ההודעות שלו הן חביבות מיניות אמנם אבל לאבאות בהכרח ממקום של סטיה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 21:22 |
|
| |
אתה מלקט בחורות בפרטי ולי מציע (בפרטי כמובן) להצטרף לפורום שידוכים (מקום שומם להחריד)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 21:46 |
|
| |
| אצבע_הגליל כתב: |  | אתה מלקט בחורות בפרטי ולי מציע (בפרטי כמובן) להצטרף לפורום שידוכים (מקום שומם להחריד) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 22:25 |
|
| |
נ. ב. אצבע, חושבני שאין לך כאן מה להתחיל עם בנות, הן לא מעוניינות, אתה יכול אולי לנסות להתחיל אתן קשר רציני. אני התכתבתי כאן עם 3 בנות בעשר שנים, מכולן חטפתי הפתעות לא נעימות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 22:57 |
|
| |
ספר לסבתא
|
|
|
|