| נשלח ב-16/11/2021 21:27 |
|
| |
רמי לוי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2021 21:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 07:17 |
|
| |
| ביתחרדי כתב: |  | רמי לוי
מדוע הוא לא עושה משלוחים לבני ברק? חרם?
|
|
צריך לתבוע אותו תביעה ייצוגית כמו שתבעו את שופרסל על ישיר למהדרין יש פה אפליית חרדים בוטה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 07:57 |
|
| |
האשכול ימחק בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 09:03 |
|
| |
רמי לוי הוא לא גמ"ח אלא עסק כלכלי והוא עושה רק ורק מה ששווה לו כסף למרות שהוא הדליק משואה זה לא הופך אותו לארגון חסד
אם הוא לא עושה משלוחים כנראה שזה לא שווה לו כלכלית.... ולא משנה כמה זה יכול לעזור לציבור בירושלים הוא התחיל לעשות משלוחים רק אחרי שיש חסד פתחו לידו סניף עם משלוחים
נ.ב אם יש לכם סיפור על צדקה שרמי נתן זה רמי לוי הפרטי לא העסק
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 09:40 |
|
| |
רמי לוי גם פירסם שיש לו ירקות ופירות שמיטה לחומרא, בביקורי האחרון בסניף בני ברק ראיתי לא מעט היתר מכירה... אין טעם שיעשה משלוחים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 09:58 |
|
| |
לא בני ברק!!!
רמי לוי עם בשורה חשובה לריכוזים החרדיים ביתר, בית שמש, גוש עציון, הר נוף, גבעת שאול, בית וגן, רחביה, רמות ורמת שלמה, רמי לוי הסל החרדי הזול במדינה מגיע אליכם עד הבית! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 10:49 |
|
| |
חביבי, מה אתה רוצה? שיצא עם טנדר משלוחים בשמונה בבוקר, וייתקע בפקקים
| ביתחרדי כתב: |  | לא בני ברק!!!
רמי לוי עם בשורה חשובה לריכוזים החרדיים ביתר, בית שמש, גוש עציון, הר נוף, גבעת שאול, בית וגן, רחביה, רמות ורמת שלמה, רמי לוי הסל החרדי הזול במדינה מגיע אליכם עד הבית! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. רוב הסחורה תירקב עד שיגיע מחזו''א לנחום?! אדרבא, תשכיר טנדר ותעשה משלוחים, אחרי 24 שעות עם הפסד של כמה אלפי שקלים, תבין למה א''א לעשות משלוחים בב''ב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 13:14 |
|
| |
'המחדש': חרדי שמתגורר ברחוב רבי יהודה הנשיא בגבול רמת גן - בני ברק מאיים לתבוע יצוגית את רשת 'רמי לוי', לדבריו שכניו בבניין ממול מקבלים משלוחים מ'רמי לוי' ואילו הוא שגר ממש ממול נענה בשלילה, הסיבה: הם לא נכנסים לשטח המוניציפאלי של בני ברק . https://hm-news.co.il/217897/ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 13:15 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | חביבי, מה אתה רוצה? שיצא עם טנדר משלוחים בשמונה בבוקר, וייתקע בפקקים
| ביתחרדי כתב: |  | לא בני ברק!!!
רמי לוי עם בשורה חשובה לריכוזים החרדיים
ביתר, בית שמש, גוש עציון, הר נוף, גבעת שאול, בית וגן, רחביה, רמות ורמת שלמה, רמי לוי הסל החרדי הזול במדינה מגיע אליכם עד הבית!
|
|
לה''ו. רוב הסחורה תירקב עד שיגיע מחזו''א לנחום?! אדרבא, תשכיר טנדר ותעשה משלוחים, אחרי 24 שעות עם הפסד של כמה אלפי שקלים, תבין למה א''א לעשות משלוחים בב''ב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שופרסל עושים משלוחים יפה מאד! גם ישיר למהדרין עשו זאת הפליה של רמי לוי היא ברורה ופוגענית בציבור החרדים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ביתחרדי ב- 17/11/2021 13:17:27
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2021 16:42 |
|
| |
ירון777
| פלדלפי כתב: |  | רמי לוי הוא לא גמ"ח אלא עסק כלכלי והוא עושה רק ורק מה ששווה לו כסף למרות שהוא הדליק משואה זה לא הופך אותו לארגון חסד
אם הוא לא עושה משלוחים כנראה שזה לא שווה לו כלכלית.... ולא משנה כמה זה יכול לעזור לציבור בירושלים הוא התחיל לעשות משלוחים רק אחרי שיש חסד פתחו לידו סניף עם משלוחים
נ.ב אם יש לכם סיפור על צדקה שרמי נתן זה רמי לוי הפרטי לא העסק |
|
רמי לוי באינטרנט תמיד עשה משלוחים
|
|
|
|
|