בית פורומים בחדרי חרדים

משהו מוזר בתחקיר על חיים ולדר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2021 14:17 לינק ישיר 

noise כתב:

יפה שאתה דואג לו ולמשפחתו ודואג שמא יתאבד חלילה. נחמד, אבל מה על הנפגעות  שחייהן נהרסו בלי שיתאבדו? ומה על בני משפחתם? 

הבנתי שאתה ממונה על האגף הפוגע ודואג להם, תבין שיש גם מי שאחראי על הצד של הנפגעות ושחלילה לא ימשיך לפגוע באחרות. 

זה שיש נפגעות
זה לא מצדיק שיפגעו אדם
ללא משפט !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 14:32 לינק ישיר 

מי אמר שיש נפגעות?? אף אחת לא התלוננה לא במשטרה ולא בפני רב לא היא ולא אחד מבני משפחתה הרי אצל רב ודאי ניתן לבקש חשאיות מדוע אינן עושות כן???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 16:14 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

noise כתב:
יפה שאתה דואג לו ולמשפחתו ודואג שמא יתאבד חלילה. נחמד, אבל מה על הנפגעות  שחייהן נהרסו בלי שיתאבדו? ומה על בני משפחתם? 

בלי קשר לנשוא האשכול ומבלי להביע דיעה בנושא, רציתי רק לציין שגם נפגעי תקיפה מינית בסיכון גבוה יותר להתאבדות בגלל מה שעברו..

ואם הוא יתאבד לפניהם, הם כבר יוצאו מחשש התאבדות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 16:47 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:
רציף כתב:

בכל מקרה
פרסום הדברים
לפני גזר דין
זהו פשע !

מסכים.
מדוע החוק מאפשר איסור פרסום על חשוד שהמשטרה כבר עוצרת בחשד לעבירה פלילית ולא מאפשר איסור פרסום על פרסום של תחקיר שהרבה פחות מזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה שעומד נגד עיני ביהמ"ש היא טובת הציבור. אבל אין שום הבדל בין אסיר לבין תחקיר גם מר ולדר היה יכול לעתור לביהמ"ש כדי למנוע את פרסום התחקיר בעניינו. כשם שכל אסיר יכול לעתור נגד פרסום דבר מעצרו, אך כפי שאמרתי השיקול המכריע אם לקבל את העתירה היא טובת הציבור, קרי, נפגעים אחרים שבעקבות התחקיר יצטרפו ויגישו תלונה נגדו מטופלים חדשים שלא מודעים לחשדות נגדו עלולים להיפגע ע"י. האמן לי שאם למר ולדר היה אלפית האחוז שעתירתו תתקבל הוא היה עותר לביהמ"ש מיד עם קבלת הבקשה לתגובה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/11/2021 16:56:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:36 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
שבעה נקיים מאמינים לה... שהיא ראתה משהו שרצח, לא מקבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה כיף לקרוא דברים כאלה בפורום חרדי... בעיקרון על שבעה נקיים יש תוס' בגיטין ב: ועל נושא עדות אישה על רצח יש רמב"ם בהל' נזקי ממון פ"ח ה"י ועל עדות אשה במצבים שונים יש תרומת הדשן בסימן שנג. בגדול מאמינים לאשה בדברים שאין דרך שגברים יידעו, אבל יש נושאים "חמורים" שבהם לא מאמינים לאשה (ואל תשאלו אותי מה מוגדר כנושא חמור, אם יוצא לכם לפגוש את ר' איסרלן בעל תרומת הדשן תשאלו אותו). אלו דברים שכל צורב יודע, ודווקא בפורום חרדי היה מצופה שלא יהיה בכלל דיון כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2021 20:43 לינק ישיר 

תגיד, זה לומדעס ליטאי ישיבישתי שהיא "נאמנת" אך אין מקבלים עדותה כגזירת המלך? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2021 02:20 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

פסתםנחמד כתב:
שבעה נקיים מאמינים לה... שהיא ראתה משהו שרצח, לא מקבלים

איזה כיף לקרוא דברים כאלה בפורום חרדי... בעיקרון על שבעה נקיים יש תוס' בגיטין ב: ועל נושא עדות אישה על רצח יש רמב"ם בהל' נזקי ממון פ"ח ה"י ועל עדות אשה במצבים שונים יש תרומת הדשן בסימן שנג. בגדול מאמינים לאשה בדברים שאין דרך שגברים יידעו, אבל יש נושאים "חמורים" שבהם לא מאמינים לאשה (ואל תשאלו אותי מה מוגדר כנושא חמור, אם יוצא לכם לפגוש את ר' איסרלן בעל תרומת הדשן תשאלו אותו). אלו דברים שכל צורב יודע, ודווקא בפורום חרדי היה מצופה שלא יהיה בכלל דיון כזה...

אין מקבלים עדות אישה
בנוגע לרצח, כדי להגן עליה
ועל צניעותה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2021 15:37 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
תגיד, זה לומדעס ליטאי ישיבישתי שהיא "נאמנת" אך אין מקבלים עדותה כגזירת המלך? 
לא לזה התכוונתי, לפי התרומת הדשן יש מצבים שמקבלים את העדות לגמרי. מה שאתה מתכוון בגזירת מלך זה רמב"ם יסודי התורה פ"ז ה"ז ופ"ח ה"ב, והנאמנות לכ בגדר עדות זה ברמב"ם פכ"ד מהל' סנהדרין ה"א, ובמגיד משנה מביא דוגמות של נשים שהיו נאמנות. אבל בשביל הנאמנות הזו צריך שהאישה תהיה מוכרת וכו' ויידעו שאפשר לסמוך עליה, ולא סתם.לגבי הפער בין הנאמנות לעדות, יש משהו בקובץ שיעורים בב"ב, אולי סימן תקע או משהו כזה... (ולדיני נפשות אסור מהתורה לסמוך על נאמנויות שאינן עדות, זה לאו מפורש שמנה הרמב"ם בסה"מ, ל"ת שצ).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משהו מוזר בתחקיר על חיים ולדר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.