הפגיעה המוקדמת ביותר שקיבלנו היא מלפני שלושים שנה, והפגיעה האחרונה שקיבלנו היא מלפני כמה חודשים, העדויות שיש בידי, גם על פגיעות של ולדר בילדים בנים החל מגיל 9, 12, 14, ואותו דבר גם על ילדות, אני מדבר על פגיעות שנעשו בכח, ההיקפים והמגוון של הפגיעות מאוד מאוד חריג, כשדיברתי עם אנשים אמרתי שזה הכי קרוב שאני ראיתי למשי זהב.
יש לא עובדת אחת ולא שניים ולא שלוש בעירית בני ברק שבמשך המון שנים, אני מדבר על יותר מעשור, ידעו חששו, בא נאמר במסדרונות עירית בני ברק האירוע הזה הוא לא אירוע שמפיל אנשים על הרצפה.
השבוע זומנתי ביחד עם שותפתי לתחקיר שירה אלק, לאחד הרבנים מהמיינסטרים החרדי, מהרבנים הבכירים ביותר בבני ברק, לתת לו סקירה על הפרשה, אותו רב נתן לי איזה סיפור ספציפי על חיים ולדר ואמר לי: מבחינתי הסיפור הזה מספיק, אתה לא צריך לספר לי את כל שאר הסיפורים, ביקשתי מהרב שיפרסם מכתב הוראה לנפגעים לצאת ולספר, הוא ענה ש"אתה יודע איך זה עובד, אני לא יכול לעשות את זה" דבר אחד אני אומר לך, תמשיכו להפעיל לחץ מהציבור מלמטה כלפי מעלה.
חיים לוינסון מגיב: מאוד הופתעתי על ולדר, עקיבא נוביק מגיב: אני שמעתי כבר לפני בערך שלוש שנים את השם ולדר יחד עם משי זהב (בהקשר של פגיעות).
הראיון המלא בתכנית של לוינסון ועקיבא נוביק ב'כאן 11':
http://omny.fm/shows/kan-news/831c1e9a-2319-4ff5-8fca-ade40093ce94
נשלח מהאנדרואיד שלי