| נשלח ב-18/11/2021 22:13 |
|
| |
פרשיית חיים ולדר - למה קשה לי להצטרף למקהלה
כמובן שאני מוקיעה כל מעשי התעמרות, התעללות. ק"ו פגיעה מינית ובן בנו של ק"ו פגיעה מינית בילדים.
אין ספק כי אם הדברים היו - הבנ-אדם אינו ראוי, נקודה. בפרט שכל הטיקט שלו: הגנה על הילדים, הכלה, הבנה.
אגב, לאור השקפת עולמי החרדית, גם אם לא מדובר במעשים פלילים, אלא "רק" מכוערים הגינוי שלי - אותו גינוי !! לא אוהבת סוטים / בוגדים / נואפים .
אלא מה? מי אמר.... בא כתב נכבד / נמרץ / זוטר / בכיר / חכם / טיפש, וטען ש...
בואו ננניח לשם הדוגמא, שאבוא אני ולכאורה כמובן לכאורה.... אטען כאן מעל במה מכובדת זו שאהרון רבינוביץ פגע בי מינית כן, כן, לכאורה, יש לי עדות, וגם אפילו עוד עדות
ואז?
האמת שכבר תקופה ארוכה חשבתי לעצמי שחיים ולדר מתגרה בגורלו ידוע, שכל מי שנכנס במערכת המשפט יצא בשן ועין. חשבתי לעצמי, איך הוא מעז.... אם הוא ככה "נכנס בהם" שוב ושוב, כנראה שהוא באמת נקי.... אז הנה !
סתם, שיתפתי במחשבות שעלו לי לראש, ( סוג של מנוע לכתבה ) אבל באמת, מה הדרך לוודא שמוקיעים את האדם הראוי להוקעה, ולא שופכים דם נקי?? וחיים ולדר במקרה הזה הוא רק משל ודוגמא... היום זה הוא , מחר זה פלוני
האם כתבה שאין לי מושג מי עומד מאחוריה, מה אינטרסים, מה היה ... היא-היא זו שתכריע ?? ובכלל, אהרון רבינוביץ, הוא הדמות ששפוט ישפוט ?? ( ואם מחר הוא יעמוד בצד השני ? )
האם אנו חיים בג'ונגל ?? החזק יותר - הוא הטורף?
אם יש למשהו תובנה איך להסתכל על כתבות מסוג זה, אשמח ...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 22:41 |
|
| |
תחושותיך לגמרי מובנות. דבר כזה באמת קשה לעיכול. המוח לא רוצה להאמין.
אך עם כל הקושי שבדבר האמפטיה צריכה להיות נתונה אל הקורבנות. להאמין לסבל שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 22:44 |
|
| |
היה מצופה ממי שיש לה טיפת יושרה שבמקום לגלגל עיניים לשמיים ולזעוק בצביעות מתחסדת: איך עושים לולדר משפט שדה בסגנון בג'ונגל?
לבדוק קודם מדוע כל הגופים החרדים שפועלים על פי הוראת הרבנים השעו את ולדר מיידית...
היתכן שהועדה הרוחנית של יתד נאמן ורבני ארגון הידברות ועיריית בני ברק וכן הרבנים שקראו לציבור לסלק את ספריו מהבתים גם הם הצטרפו "למקהלת שופכי הדם"?
את התשובה נשאיר לצופים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 22:46 |
|
| |
זה מזמן כבר חרג מתחום אהרן רבינוביץ
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 22:48 |
|
| |
בבא, האם רק אני שומע כאן נימה של כבוד וקבלת סמכות של רבנים? 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 23:12 |
|
| |
שיתפתי במחשבות שלי,
אני כמובן אוהבת וחותרת ליושרה, אך בדרך אליה, זכותי לחשוב, ולעיתים להתחבט, לשקול מה לקבל ומה לא. ואגב , אני עצמי לא יודעת מה דעתי על פרשיה זו , ועל הניצב התורן העומד למשפט ההמונים, שכבר מהרת להגדיר את עמדתי כצבועה.
חיים ולדר , מעבר היותו מושא הדיון, הוא גם דוגמא. הבנת?
אני חוככת בדעתי ביני לבין עצמי, מה דעתי על כתבות מסוג זה ובכלל. המתלוננות-הקורבנות - תמיד צודקות, ומלוא חמלתי נתונה להם. זו אקסיומה.
השאלה שלי האם בשדה התקשורתי לא חלה לעיתים הטעיה, ? את השם הרב דוד הריסון - שמעת?? אני שואלת בכנות.
הבהרה: אני לא מכירה את הפרשיה מעבר למה שפורסם בתקשורת,
עם זאת, לעמדתי, הראיה שהוא הועזב מכל תפקידיו, אינה ראייה לדיון זה . ודאי שהוא הועזב ! וכי אם אני הייתי מעסיקה שלו לא הייתי מעזיבה /משהה אותו? כרגע , עד להתבהרות ? )
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 23:14 |
|
| |
אחי23
| נוירולוג כתב: |  | זה מזמן כבר חרג מתחום אהרן רבינוביץ
|
|
כמו מי למשל?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 23:21 |
|
| |
1. אנשים ונשים (שמזדהים בשמם כמובן) שמתעסקים בעניינים של פגיעות מיניות בציבור החרדי מספרים שהם מקבלים עדויות. (זאת מעבר לכך שמעבר לכל מיני תגובות אלמוניות ברשת, יש גם כמה שכתבו מפרופילים אותנטיים).
2. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שאם הוצאות הספרים הגדולות מתנערות ממנו, אם תחנת הרדיו שהוא היה מלך בה מתנערת ממנו, יתד נאמן, ועוד, אז נכון שאפשר לתלות את זה באווירה הציבורית, הלחץ הציבורי, אבל בציבור החרדי זה לא עובד רק לפי לחץ ברשתות החברתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 23:27 |
|
| |
האם ההתנערות היא בשל - כבדהו וחשדהו , ( שיצרה תגובת דומינו ) ??
או של בירור מלא של כל הנ"ל (או חלקם ) ??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2021 23:29 |
|
| |
שאלה במקום
נראה לי שכל התשובות נכונות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 00:15 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | תחושותיך לגמרי מובנות. דבר כזה באמת קשה לעיכול. המוח לא רוצה להאמין.
אך עם כל הקושי שבדבר האמפטיה צריכה להיות נתונה אל הקורבנות. להאמין לסבל שלהם. |
|
זה באמת נורא נאור 'תמיד להאמין לקרבנות'. נאור, אבל לא בהכרח חכם. בפרט כשעצם קיום הקרבנות במציאות מוטל בספק רציני. ולא, הארץ זה לא פקטור לשום מציאות. צהובון בדיוני ל"אנשים חושבים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 00:53 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | היה מצופה ממי שיש לה טיפת יושרה שבמקום לגלגל עיניים לשמיים ולזעוק בצביעות מתחסדת: איך עושים לולדר משפט שדה בסגנון בג'ונגל?
לבדוק קודם מדוע כל הגופים החרדים שפועלים על פי הוראת הרבנים השעו את ולדר מיידית...
היתכן שהועדה הרוחנית של יתד נאמן ורבני ארגון הידברות ועיריית בני ברק וכן הרבנים שקראו לציבור לסלק את ספריו מהבתים גם הם הצטרפו "למקהלת שופכי הדם"?
את התשובה נשאיר לצופים... |
|
אדון זוטא הנכבד הרי אם הרבנים לא היו מוקיעים היה לך סיבה לזעוק למה לא גינוי ופיטרו . ועכשיו שפיטרו ( או גרמו לו להתפטר ) אתה זועק איך יתכן והתפטר או פוטר ? ראיה מכך שאשם ! בקיצור כשמסתדר לך אז תציג זאת באופן שישתמע שכל רבני יתד נאמן הושיבו בתי דין וחקרו מתלוננים/נות וגבו עדויות ואז הגיעו למסקנה לפטרו ... וכשיסתדר לך לצד השני תוכל לתקוף למה רבנים לא מוקיעים תוקפים . הייחודיות שלך שבעצם מקנה לך מרווח תמרון בכל נושא היא זה שאתה שונא תמיד את שני הצדדים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 01:54 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | היה מצופה ממי שיש לה טיפת יושרה שבמקום לגלגל עיניים לשמיים ולזעוק בצביעות מתחסדת: איך עושים לולדר משפט שדה בסגנון בג'ונגל?
את התשובה נשאיר לצופים... |
|
לשפוך דם זה לפרסם על חיים ולדר שהוא תקף בנות, וללא משפט ! זה נורא ואיום ! לפטר אותו מהשפעה על העם זהו צעד מתבקש. שריפת ספרים זה גם איפשהו צעד מובן, וגם, לא מספרים לילדים מי עומד מאחורי הספרים, בזמנו שרפו את הקלטות של אמנון.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 04:31 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | הייחודיות שלך שבעצם מקנה לך מרווח תמרון בכל נושא היא זה שאתה שונא תמיד את שני הצדדים .
|
|
אם הם חרדים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2021 09:13 |
|
| |
מחפש_משהו
מדהים, לפני זמן קצר היה תחקיר על גל אוחובסקי. וכל הידוענים שתקו! אף אחד לא צייץ מילה בעניין! פתאום מגיע תחקיר על חרדי, ו- אופס! כולם קופצים לבחוש בסיר. התקשורת השמאלנית היתה חייבת למצוא סיפור שיסיט את תשומת הלב מגל אל מישהו אחר. והצליחה!
תוקן על ידי מחפש_משהו ב- 19/11/2021 09:14:32
|
|
|
|
|