|
|
| נשלח ב-21/11/2021 08:55 |
|
| |
אם רבנים פסלו את התוכן שלו מלהתפרסם במדיות השונות משמע שהגיעו למסקנה שהתוצרת שלו אינה ראויה וודאי שבעת הזאת. מה המקום לחלק בין התוצרת שלו בעתיד לתוצרת שלו בעבר (גם תוצרת עבר כתכניות מוקלטות אסרו לשדר) ? ועוד יותר: איך תסבירו לילדים את החילוק הזה?
מי שמשאיר את החומר הזה אצל ילדיו משדר להם 1. שלא כל כך חשוב לו כהורה לשמור עליהם מפגעים מהסוג הזה 2. פריצת גבולות הזולת באופן כל כך קשה זה דבר שאיננו כל כך נורא וניתן לעבור עליו לסדר היום 3. תעסוקה ומילוי זמן (אל תפריעו לי ואל תשגעו אותי - יש לכם ספרים של... ) יותר חשובים מחינוך יהודי טהור
ומי שמעלים את החומר הזה מביתו, לא משנה באיזה אופן משדר לילדיו: אנחנו ההורים שומרים עליכם, טעינו מלכתחילה שהכנסנו את הספרים האלה אבל עכשיו אנחנו מתקנים (תשובה), המוסריות והחינוך היהודי הטהור חשובים לנו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 09:06 |
|
| |
תחושה שלי, אחרי שבועיים של התבחבשות חיים ולדר בחור פיקח, הוא לא עבר על החוק, לא נגע במטופלות, לא כפה שום דבר מה שכן יכול להיות שקיים קשרים לא מוסריים עם בגירות ללא יחסי מרות, בידעו שאין בזה שום עברה רבינוביץ ידע על זה, והרים לו להנחתה את כל ההשמצות שבעולם (כמובן הוא שמע סיפורים מאחרות וראה צילומי מסך) אבל הוא יודע שולדר ישתוק, כי בציבור החרדי אין הבדל גדול בין עברה על החוק או לא, כל עוד הוא יצר קשר עם אשה זרה, הוא סיים את תפקידו כהוגה דעות. ואם ולדר יצא למסע משפטי בסגנון אשר מדינה של דברים 'נורמטיביים' שקורים בהסכמה, הוא רק יצא יותר גרוע. וגם הרבנים - כנראה קלטו שמבחינה דתית יש משהו כאן חוקית - לא נראה שמישהו ימצא וכנראה גם לא היה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 09:11 |
|
| |
תחושה? השתכנעתי.
| פרוגרמי כתב: |  | תחושה שלי, אחרי שבועיים של התבחבשות חיים ולדר בחור פיקח, הוא לא עבר על החוק, לא נגע במטופלות, לא כפה שום דבר מה שכן יכול להיות שקיים קשרים לא מוסריים עם בגירות ללא יחסי מרות, בידעו שאין בזה שום עברה רבינוביץ ידע על זה, והרים לו להנחתה את כל ההשמצות שבעולם (כמובן הוא שמע סיפורים מאחרות וראה צילומי מסך) אבל הוא יודע שולדר ישתוק, כי בציבור החרדי אין הבדל גדול בין עברה על החוק או לא, כל עוד הוא יצר קשר עם אשה זרה, הוא סיים את תפקידו כהוגה דעות. ואם ולדר יצא למסע משפטי בסגנון אשר מדינה של דברים 'נורמטיביים' שקורים בהסכמה, הוא רק יצא יותר גרוע. וגם הרבנים - כנראה קלטו שמבחינה דתית יש משהו כאן חוקית - לא נראה שמישהו ימצא וכנראה גם לא היה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:29 |
|
| |
אומר את האמת למרות שאני מכיר את האיש, הוא לא הנושא שמטריד אותי כי אנשים כמוהו לצערנו היו ויהיו. מה העובדה שמטרידה אותי מאד ואיני מבין מה ארע, שהיו רבים שעל פי הפרסומים שידעו על ההתנהלות ושתקו עד שקם העיתונאי והוציא את המידע לרבים, מה זה אומר עלינו האם לסדום היינו ולעמורה דמינו, האם אנחנו מוכנים שנשים תאסרנה לביתם ואנדרלמוסיה תיכנס למחנינו רק כדי לחפות על עמית??? האם דבר כזה לא נכלל בפיקוח של וועדות ה'רבנים' שמפקחות על כל דבר שזז בציבור החרדי?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:39 |
|
| |
| אומלל כתב: |  |
לא מבין מדוע זורקים את ספריו, גם במקרה שהכל נכון, זה בבחינת ספר תורה שכתבה מין ?
אותי למדו "תוכו אכול וקליפתו זרוק" |
|
מסכים. הציבור החרדי מזמן שכח את המושג של "תוכו אכול וקליפתו זרוק". הכול שחור או לבן. הלנו או לצרנו. לא יכולים להכיל שום מורכבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:40 |
|
| |
מה שמטריד אותי
זה שאף אחד לא ידע כלום.
ואז עיתונאי פרסם כתבה
ואז מפרסמים שכולם ידעו.
בתוך עמי אני יושב, שאלתי מאות אנשים ואף אחד לא שמע כלום לפני התחקיר. | suki_104 כתב: |  | אומר את האמת למרות שאני מכיר את האיש, הוא לא הנושא שמטריד אותי כי אנשים כמוהו לצערנו היו ויהיו. מה העובדה שמטרידה אותי מאד ואיני מבין מה ארע, שהיו רבים שעל פי הפרסומים שידעו על ההתנהלות ושתקו עד שקם העיתונאי והוציא את המידע לרבים, מה זה אומר עלינו האם לסדום היינו ולעמורה דמינו, האם אנחנו מוכנים שנשים תאסרנה לביתם ואנדרלמוסיה תיכנס למחנינו רק כדי לחפות על עמית??? האם דבר כזה לא נכלל בפיקוח של וועדות ה'רבנים' שמפקחות על כל דבר שזז בציבור החרדי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:51 |
|
| |
ולדר אינו האחרון. פוגעים מיניים נוספים שטרם נחשפו מתהלכים כעת בחרדה. קשר השתיקה שהולך ונפרם מאיים עליהם. לפני 10 שנים ואפילו לפני 5 שנים הקשר הזה עדיין היה חזק. אך לא עוד.
זה רק עניין של זמן עד שפרשה כזו תתפוצץ לנו בפנים שוב פעם. וכשזה יקרה, אפשר להניח שהזעם על "השליח" ולא משנה איך יקראו לו, כבר יהיה פחות חריף.
ניקוי האורוות עוד לא הסתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:52 |
|
| |
אני לא רוצה לומר דבר לגבי ההאשמות שיצאו, אין לי מושג, ועדיף תמיד להמתין ולראות. אבל אני גם לא מבין את המעריצים והאוהבים, מעולם לא סבלתי אותו, האמת שפעם כן הערצתי את הסיפורים, אבל מאז התחיל להמציא סיפורים 'אמיתיים' הוא איבד אותי, כשאתה מספר סיפור אמיתי היופי שלו הוא בכך שהוא באמת קרה, אם הוא מומצא אין כאן כלום, בז'אנר של סיפורים דמיוניים צריכים הרבה יותר דמיון כדי להצליח, ולא שהוא לא הצליח גם בכך, אבל למה לנצל שקר? מאז הוא החל גם להאדיר את שמו ואת עצמו בכל הזדמנות, לחנך את כולנו 'מלמעלה למטה', לצחוק על ה'צ'אלמער'ס, זה אדם דוחה - לטעמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 10:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| אומלל כתב: |  |
לא מבין מדוע זורקים את ספריו, גם במקרה שהכל נכון, זה בבחינת ספר תורה שכתבה מין ?
אותי למדו "תוכו אכול וקליפתו זרוק" |
|
מסכים. הציבור החרדי מזמן שכח את המושג של "תוכו אכול וקליפתו זרוק". הכול שחור או לבן. הלנו או לצרנו. לא יכולים להכיל שום מורכבות. |
|
חריף הצחקתני!! בעולם בו הcancel culture שולט ללא עוררין, וההמון המוסת תולה אנשים בכיכר הטוויטר והפייסבוק במשפט שדה ללא דין וללא דיין, על איזה פליטת פה שטותית, ולעתים אף על לא עוול בכפם כלל וכלל, יש לך עוד את ההעזה להאשים את הציבור החרדי שהם "לא יכולים להכיל שום מורכבות"?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 11:06 |
|
| |
תמניא שמח שזה מצחיק אותך. הצחוק יפה לבריאות (כך אומרים..)
אבל שים לב שגם אתה נפלת כאן בראיית עולם של שחור או לבן. מיד רצת לאיזה תרבות קיצונית פרוגרסיבית.
זה מה שקיים בעולם? או חרדים או תרבות פרוגרסיבית? אין באמצע? אין חרדלים, דתיים, מסורתיים, סתם אנשים שפויים שאינם קשורים לתרבות הפרוגרסיבית הצעקנית?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 11:07 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | מאז הוא החל גם.. לצחוק על ה'צ'אלמער'ס, זה אדם דוחה - לטעמי. |
|
היית יכול להסתפק בזה. היינו מבינים לליבך..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 11:27 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | מאז הוא החל גם.. לצחוק על ה'צ'אלמער'ס, זה אדם דוחה - לטעמי.
היית יכול להסתפק בזה. היינו מבינים לליבך.. |
|
הייתי יכול להסתיר את המשפט הזה ולא להצטייר כנוגע, אבל אני צ'אלמער, הכל גלוי..
בכל אופן כמדומה שכבר כתבתי בפורום את דעתי עליו עוד לפני שיצא הספר על הצ'אלמערס
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 14:11 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
אותי למדו "תוכו אכול וקליפתו זרוק"
מסכים. הציבור החרדי מזמן שכח את המושג של "תוכו אכול וקליפתו זרוק". הכול שחור או לבן. הלנו או לצרנו. לא יכולים להכיל שום מורכבות. |
|
אכשר דרא! כולנו רבי מאיר! ובפרט הילדים
מבין שיש לכם בספריה בסלון מדף מכובד של כתבי אריסטו וחבריו ליד הש"ס חתנים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2021 14:55 |
|
| |
עומדבפרץ
| רציף כתב: |  | בבת אחת כל המפעל שלו יקרוס כנראה, זה אסון, לגחך זה לא לעניין, כל אחד יכול ליפול, אולי יש יצר מיוחד למצליחנים.. הוא היוצר הכי פורה והכי מבריק בציבור החרדי, חמוד כזה, עדין כזה, מאוד פקח ויצירתי, איש רב מעש, והנה, למעלה משמונים ספרים מרתקים שלו הולכים פייפן. גם על משי זהב כתבתי, שאנחנו לא יודעים כמה הוא נלחם, ונפל וקם, החברה מתחשבנת עם הכמה נפילות שהיו לו, החברה לא הכי יודעת להכיל פושע שנפל 30 פעם, והתגבר אלפיים פעם. אז אם יוצא לכם לפגוש את חיים ולדר במקרה, תמסרו לו בבקשה, שעדיין הוא יקר ואהוב, ובשקט בשקט מתגעגעים אליו תוקן על ידי רציף ב- 20/11/2021 23:30:09 נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 20/11/2021 23:32:00 |
|
לגחך זה לא הנקודה, וגם כמובן שהציבור הוא לא ב"ד של מעלה, ולא של מטה, ולא מענין אותנו כמה נפילות, וכמה התגברויות היו לו, את זה יבדוק מי שברא אותו.
בסיפורים האלו מה שאנחנו כועסים על הטיפוסים מהסוג הזה, זה אם אתה יודע שאתה לא מסוגל לשמור את הידים שלך אצלך, אז אל תטפל בילדים, ואל תדבר עם נשים, תשים את עצמך בכלא, לפני שאנחנו נשים אותך, פשוט כי זה יהיה עם פחות בושות לך ולמשפחתך.
ולעצם הענין, מה בדיוק ציפיתם מאיפוניסט שכבר כמה עשורים מנסה לשנות בכל כוחו את הציבור החרדי מבפנים?
גדולי ישראל שעיניהם צופות למרחוק כבר חזו את קלקלתו של הסופר המקולקל, "יכרסמנה חזיר מיער" זעק הרב שולזינגר, וכל המצקצקים צקצקו שהוא סתם קיצוני.
נבערים מתי תשכילו?
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=1043387
.email-autocomplete-ext {
display: none;
direction: ltr;
text-align: left;
z-index: 99999999;
font: 14px arial, sans-serif;
background: #fff;
padding: 1px;
line-height: 25px;
box-sizing: content-box;
border: solid 1px #ccc;
position: absolute;
white-space: nowrap;
left: 0;
top: 0;
right: auto;
box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2),
0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14),
0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12);
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-value {
cursor: pointer;
padding: 2px 10px;
letter-spacing: 1px;
color: #222;
transition: background 0.2s;
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover,
.email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus,
.email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus,
.email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover,
.email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus {
background: #eee;
outline:none;
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-value span {
display: inline-block;
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix {
letter-spacing: 1px;
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-credit {
cursor: pointer;
padding: 0px 15px;
transition: background 0.2s;
text-align: right;
color: #777;
font-size: 13px;
line-height: 22px;
border-top: solid 1px #ececec;
}
.email-autocomplete-ext .email-complete-credit a {
color: #777;
text-decoration: none;
}
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 01:22 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
בדקת בגוגל ומצאת שולדר אשם..
נגיד שקוראים לך חיים ולדר, מה אתה אמור לעשות היום בבוקר? יש לך את מי לתבוע דיבה? את העיתונאי רבינוביץ אי אפשר לתבוע, הוא לא אמר שוולדר עשה משהו (כמו שאתה אומר כאן) הוא רק אמר שסיפרו לו, כעיתונאי הוא פטור לגמרי מחשיפת הנשים. ואת הנשים לא ניתן לתבוע דיבה, כי לא יודעים מי הן, או האם הן קיימות.
במצב רגיל, מה שקורה זה שהחשוד בא לבית משפט ותובע דיבה את הנשים, או להיפך, הנשים תובעות אותו, מגישות תלונה מסודרת, המשטרה חוקרת היטב, בית המשפט פוסק במקרה דנן לא ניתן לעשות כלום
אבל בשביל מה צריך משטרה חוקרים ובית משפט, אם יש לנו חכמים כמוך שיודעים לחקור בגוגל ולפסוק?
יודגש, אם יוודע בבירור שוולדר ניצל, פגע, יש להחמיר בעונשו יותר מאדם רגיל וכבר ציינתי למה אני כנראה אשרוף 20 ספרים בערך, אבל בינתים לא אסתמך על עיתונאי שמרננים אחריו שיש לו הרבה על מה לנקום בחיים ולדר.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 21/11/2021 06:30:28 |
|
אם אני זוכר נכון, כתבתי שכך זה נראה שולדר פשע. בגוגל מצוטט כמה אתרי חדשות על פשעיו של ולדר, וכל ההחרמות נגדו וכו'. יש גם תחקיר נוסף, נדמה לי בישראל היום, ככה ראיתי שמישהי כתבה. יש כמה עסקים שנתקו קשר עם ולדר. הרב שמואל אליהו לא יגיד סתם. רבינוביץ לא יגיד סתם. יש עוד רבנים שהורו לשרוף את ספריו. ככה טוען כאן בבא.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|