|
|
| נשלח ב-22/11/2021 01:30 |
|
| |
| suki_104 כתב: |  | אומר את האמת למרות שאני מכיר את האיש, הוא לא הנושא שמטריד אותי כי אנשים כמוהו לצערנו היו ויהיו. מה העובדה שמטרידה אותי מאד ואיני מבין מה ארע, שהיו רבים שעל פי הפרסומים שידעו על ההתנהלות ושתקו עד שקם העיתונאי והוציא את המידע לרבים, מה זה אומר עלינו האם לסדום היינו ולעמורה דמינו, האם אנחנו מוכנים שנשים תאסרנה לביתם ואנדרלמוסיה תיכנס למחנינו רק כדי לחפות על עמית??? האם דבר כזה לא נכלל בפיקוח של וועדות ה'רבנים' שמפקחות על כל דבר שזז בציבור החרדי? |
|
מטפלים בפושע רק מתי שהפושע הוא פושע סדרתי, ואין מה לעשות אלא רק לפרסם את גנותו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 01:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| אומלל כתב: |  |
לא מבין מדוע זורקים את ספריו, גם במקרה שהכל נכון, זה בבחינת ספר תורה שכתבה מין ?
אותי למדו "תוכו אכול וקליפתו זרוק" |
|
מסכים. הציבור החרדי מזמן שכח את המושג של "תוכו אכול וקליפתו זרוק". הכול שחור או לבן. הלנו או לצרנו. לא יכולים להכיל שום מורכבות. |
|
מחמירים לא לקרוא ספר שכותבו פושע, כי יתכן השפעה, כח הפועל בנפעל, ובודאי אצל ילדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 01:40 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | עומדבפרץ
| רציף כתב: |  | בבת אחת כל המפעל שלו יקרוס כנראה, זה אסון, לגחך זה לא לעניין, כל אחד יכול ליפול, אולי יש יצר מיוחד למצליחנים.. הוא היוצר הכי פורה והכי מבריק בציבור החרדי, חמוד כזה, עדין כזה, מאוד פקח ויצירתי, איש רב מעש, והנה, למעלה משמונים ספרים מרתקים שלו הולכים פייפן. גם על משי זהב כתבתי, שאנחנו לא יודעים כמה הוא נלחם, ונפל וקם, החברה מתחשבנת עם הכמה נפילות שהיו לו, החברה לא הכי יודעת להכיל פושע שנפל 30 פעם, והתגבר אלפיים פעם. אז אם יוצא לכם לפגוש את חיים ולדר במקרה, תמסרו לו בבקשה, שעדיין הוא יקר ואהוב, ובשקט בשקט מתגעגעים אליו תוקן על ידי רציף ב- 20/11/2021 23:30:09 נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 20/11/2021 23:32:00 |
|
לגחך זה לא הנקודה, וגם כמובן שהציבור הוא לא ב"ד של מעלה, ולא של מטה, ולא מענין אותנו כמה נפילות, וכמה התגברויות היו לו, את זה יבדוק מי שברא אותו.
בסיפורים האלו מה שאנחנו כועסים על הטיפוסים מהסוג הזה, זה אם אתה יודע שאתה לא מסוגל לשמור את הידים שלך אצלך, אז אל תטפל בילדים, ואל תדבר עם נשים, תשים את עצמך בכלא, לפני שאנחנו נשים אותך, פשוט כי זה יהיה עם פחות בושות לך ולמשפחתך.
ולעצם הענין, מה בדיוק ציפיתם מאיפוניסט שכבר כמה עשורים מנסה לשנות בכל כוחו את הציבור החרדי מבפנים?
גדולי ישראל שעיניהם צופות למרחוק כבר חזו את קלקלתו של הסופר המקולקל, "יכרסמנה חזיר מיער" זעק הרב שולזינגר, וכל המצקצקים צקצקו שהוא סתם קיצוני.
נבערים מתי תשכילו?
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=1043387 .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; } |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 01:53 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אני לא רוצה לומר דבר לגבי ההאשמות שיצאו, אין לי מושג, ועדיף תמיד להמתין ולראות. אבל אני גם לא מבין את המעריצים והאוהבים, מעולם לא סבלתי אותו, האמת שפעם כן הערצתי את הסיפורים, אבל מאז התחיל להמציא סיפורים 'אמיתיים' הוא איבד אותי, כשאתה מספר סיפור אמיתי היופי שלו הוא בכך שהוא באמת קרה, אם הוא מומצא אין כאן כלום, בז'אנר של סיפורים דמיוניים צריכים הרבה יותר דמיון כדי להצליח, ולא שהוא לא הצליח גם בכך, אבל למה לנצל שקר? מאז הוא החל גם להאדיר את שמו ואת עצמו בכל הזדמנות, לחנך את כולנו 'מלמעלה למטה', לצחוק על ה'צ'אלמער'ס, זה אדם דוחה - לטעמי. |
|
לא נתקלתי בגניבות ספרותיות. היה לו סיפורים שלא מהעולם הזה :) צ'אלמאר זה קטעים נהדרים. אין לך מה להפגע. ולדר הבריק בעיצות טובות ובהפצת חכמה ועידוד מגמות חיוביות, וגם התרמות. ולדר היה ועדיין איש נפלא לצד פושע וסוטה מסתבר, ולדר הוא היוצר המיוחד שבדור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 11:37 |
|
| |
רציף,
אני מתקשה להבין אותך
אתה כותב שהחברה מתקשה להכיל פושע שנפל 30 פעם אבל התגבר אלפיים פעם, לא מבין את הטענה.
מידי יום ביומו אני מתגבר לא לאנוס ולא לגנוב ולא לרצוח. האם אני ראוי למדליה בגלל זה?
אם מישהו רוצח הוא יכול לטעון לזכותו שעד עכשיו במשך שנים הוא התגבר ולא רצח אף אחד?
אם הבת שלך הייתה נפגעת, לא היה אכפת לך שהפוגע התגבר כבר שלושת אלפים פעם לפני זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 15:21 |
|
| |
אני כל כך אוהבת את האיש הזה. הוא אינטלגנט, שנון, לא כופה את עצמו, לא ממאיס את עצמו, עסוק כדי להיות קרציה ונודניק, נדיב וקשוב. בוודאות הוא לא נפל לבור של התעסקות עם קטינות. הרבה נשים לקחו מספר ועמדו בתור ועדיין עומדות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 15:56 |
|
| |
| אפיפנס כתב: |  | רציף,אני מתקשה להבין אותךאתה כותב שהחברה מתקשה להכיל פושע שנפל 30 פעם אבל התגבר אלפיים פעם, לא מבין את הטענה. מידי יום ביומו אני מתגבר לא לאנוס ולא לגנוב ולא לרצוח. האם אני ראוי למדליה בגלל זה? אם מישהו רוצח הוא יכול לטעון לזכותו שעד עכשיו במשך שנים הוא התגבר ולא רצח אף אחד?אם הבת שלך הייתה נפגעת, לא היה אכפת לך שהפוגע התגבר כבר שלושת אלפים פעם לפני זה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 15:59 |
|
| |
| אסירה_מס1 כתבה: |  | אני כל כך אוהבת את האיש הזה. הוא אינטלגנט, שנון, לא כופה את עצמו, לא ממאיס את עצמו, עסוק כדי להיות קרציה ונודניק, נדיב וקשוב. בוודאות הוא לא נפל לבור של התעסקות עם קטינות. הרבה נשים לקחו מספר ועמדו בתור ועדיין עומדות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 16:06 |
|
| |
ולדר אומר ; חייבים להבין.. לא חייבים להבין ! אתה הופך הרבה אנשים לפשע מאורגן שמעלילים עליך עלילה. הלוואי ואתבדה. הסיכוי קלוש מאוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 18:13 |
|
| |
אינני יודע אינני יודע אינני יודע כמה קל כמה פשוט מה שכתבתי לאורך כל תקופת הקורונה, תקף גם במקרה הזה. בן אדם לא יודע הכל. נקודה. בגלל סיבות רבות נוח לנו להשלות את עצמנו שאנחנו כן יודעים. אבל אנחנו לא יודעים. רוב האנשים נוהים אחרי מה שמדברים ומרננים, אבל לפעמים זה קהל מוסת שחוזר ומעלה גרה על מנ נחכה בסבלנות לראות לאן הדברים יובילו ואז שוב לבדוק ולראות האם אפשר לבוא לידי איזשהו מסקנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 20:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אינני יודע אינני יודע אינני יודע כמה קל כמה פשוט מה שכתבתי לאורך כל תקופת הקורונה, תקף גם במקרה הזה. בן אדם לא יודע הכל. נקודה. בגלל סיבות רבות נוח לנו להשלות את עצמנו שאנחנו כן יודעים. אבל אנחנו לא יודעים. רוב האנשים נוהים אחרי מה שמדברים ומרננים, אבל לפעמים זה קהל מוסת שחוזר ומעלה גרה על מנ נחכה בסבלנות לראות לאן הדברים יובילו ואז שוב לבדוק ולראות האם אפשר לבוא לידי איזשהו מסקנה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ובינתיים?
עם כל הכאב, מרחיקים אותו מהעיתון.
ולמרות אי הנוחות, עוטים מסכה ומתחסנים...
הנפש והחיים יקרים מכדי ש"נחכה בסבלנות לראות לאן יובילו"...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 20:46 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | אינני יודע אינני יודע אינני יודע
כמה קל כמה פשוט
מה שכתבתי לאורך כל תקופת הקורונה, תקף גם במקרה הזה.
בן אדם לא יודע הכל. נקודה. בגלל סיבות רבות נוח לנו להשלות את עצמנו שאנחנו כן יודעים. אבל אנחנו לא יודעים. רוב האנשים נוהים אחרי מה שמדברים ומרננים, אבל לפעמים זה קהל מוסת שחוזר ומעלה גרה על מנ
נחכה בסבלנות לראות לאן הדברים יובילו ואז שוב לבדוק ולראות האם אפשר לבוא לידי איזשהו מסקנה.
|
| ובינתיים?
עם כל הכאב, מרחיקים אותו מהעיתון.
ולמרות אי הנוחות, עוטים מסכה ומתחסנים...
הנפש והחיים יקרים מכדי ש"נחכה בסבלנות לראות לאן יובילו"... |
|
אם אתה מדמיין שצעדים אלו ישמרו על החיים והנפש, בין בנוגע לקורונה ובין בנוגע לולדר, גוד פור יו. מתחסנים כי כך קבע המוב התקשורתי מרחיקים את ולדר מאותו סיבה רחמנות עליכם שאתם אפילו לא מודעים למוטיבים שמאחורי המעשים שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2021 23:07 |
|
| |
אני פונה לכל מי שנחשף לפרסומים החמורים נגדי וזועק את זעקתו של דרייפוס אשר השפילוהו בכיכר העיר תלשו את דרגותיו ושברו את חרבו לעיני המונים. "אני חף מפשע"!! אנא מכם עשו רק דבר אחד: השקיעו קצת מחשבה וקורטוב היגיון ותנסו להטיל ספק בהשמצות הנוראות ולא למהר לחרוץ דין על מי שכל חייו ופעילותו היו למען ילדים ולמען זכויותיהם. אני מכחיש בתוקף הפרסומים כביכול ניצלתי ילדים או ילדות. זהו שקר שאין לו כפרה וניתן לחוש שמטרת התחקיר כולו היתה לקעקע את הדבר שהכי מזוהה איתי- הגנה על ילדים ולהשפיל אותי עד עפר. ישנה עדות של העיתונאית אראלה שטרנבך שאנשים שפנו אליה השקיעו הון רב כדי לפגוע בי בכל דרך אפשרית. אני מצהיר בזאת שמעולם לא זומנתי לבי"ד בנושאים או טענות הקשורים לענייני נשים. התעודה שהופצה אינה נושאת את שמי ורק מעידה על המסע המתוזמן והממומן נגדי. מתפלא אני על הרב שמואל אליהו שלא עשה את הדבר הפשוט ביותר - לברר איתי טענות כאלה. הוא היה נוכח לדעת שהטעו אותו. בשיחתו עמי שאלתיו כיצד פסק דין מבלי לעמת אותי עם העדויות והוא ענה שלכן אמר רק לאחסן ולא להוציא. איך אני יכול להתמודד עם טענות שאין לי שום פרט עליהן ואיני יכול להבין מאין באו ומה היה האינטרס של מי שאמרן? חייבים להבין שדווקא עבודת הקודש שלי עם ילדים הביאה לי שונאים רבים וחזקים בדמות פוגעים מינית שחשפתי או אנשים שהפעילו אלימות קשה כנגד רעייתם/ילדיהם ואני עצרתי זאת. ככל שפעלתי יותר לטובת הילדים כך רכשתי את שנאת מבקשי רעתם. גם כמותית וגם בלהט הרצון לפגוע בי. לסיכום: בכל מסכת ההשמצות האחרונה לא הוצג בפני אפילו מקרה אחד שאני יכול לזהות מלבד אשה שהתלוננה נגדי ב2008 תלונת שוא והתיק נסגר כלעומת שנפתח מבלי שהזדקקתי לשירות עורך דין. מומחים שונים מציעים לי לשתוק עד יעבור זעם. איני יודע אם הם צודקים אך הם המומחים. מה עוד שכל אחד מבין שיחיד אינו יכול להתמודד עם מבול כזה של השמצות שקריות. הבהרה זו נכתבה בשל בקשתו ועידודו של הרב חיים שאולזון להשמיע את קולי.
נ.ב. הפרסום כביכול כמלמד רקדתי עם התלמידים לשמע פטירתו של הרבי מחב"ד שקרית ומופרכת בדיוק כמו שאר הפרסומים הפוגעניים. אני מבקש מכל אלה שנתקלים בפרסומים נגדי לבחון אותם שוב ולהבין שמדובר במסע השמצה מאורגן שלא היה כמותו. רק נסו להטיל ספק. זה הכל. אני מאמין שבקרוב אגלה מי עמד מאחורי המסע הזה ואוכל לפרום את העלילות אחת לאחת.
ואל תשכחו שאני זה שנבדקתי בפוליגרף ויצאתי דובר אמת בכל השאלות שנוסחו על פי השאילתא של עיתון ""הארץ"
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 00:29 |
|
| |
היחס לפושע הוא כפושע.
מתעבים את מעשיו, ומכבדים אותו
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 23/11/2021 00:31:36