|
|
| נשלח ב-24/11/2021 00:44 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | אינני יודע אינני יודע אינני יודע
כמה קל כמה פשוט
מה שכתבתי לאורך כל תקופת הקורונה, תקף גם במקרה הזה.
בן אדם לא יודע הכל. נקודה. בגלל סיבות רבות נוח לנו להשלות את עצמנו שאנחנו כן יודעים. אבל אנחנו לא יודעים. רוב האנשים נוהים אחרי מה שמדברים ומרננים, אבל לפעמים זה קהל מוסת שחוזר ומעלה גרה על מנ
נחכה בסבלנות לראות לאן הדברים יובילו ואז שוב לבדוק ולראות האם אפשר לבוא לידי איזשהו מסקנה.
|
| ובינתיים?
עם כל הכאב, מרחיקים אותו מהעיתון.
ולמרות אי הנוחות, עוטים מסכה ומתחסנים...
הנפש והחיים יקרים מכדי ש"נחכה בסבלנות לראות לאן יובילו"... |
|
אם אתה מדמיין שצעדים אלו ישמרו על החיים והנפש, בין בנוגע לקורונה ובין בנוגע לולדר, גוד פור יו. מתחסנים כי כך קבע המוב התקשורתי מרחיקים את ולדר מאותו סיבה רחמנות עליכם שאתם אפילו לא מודעים למוטיבים שמאחורי המעשים שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא מדמיינת כלום. אני פועלת על פי צו ההגיון הבריא והנחיות מפורסמות של גדולי ומאורי הדור.
אתה זה שמדמיין, שאם תתן לילדיך לקרוא חיים ולדר, ותמנע מהם להתחסן, זה ישמור על חייהם ועל נפשם.
חן חן שאתה מרחם עליי. תודה, נוגע ללב!
אני מרחמת על ילדיך, ומתפללת שישמרו עליהם משמים, ושתזכה לראות מהם רוב נחת יהודית בבריאות ובאושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 02:02 |
|
| |
הכי מצחיק שיש פה בפורום ניקים שהיו נותנים לילדיהם לקרות קלסיקות של ילדים מסופרים גויים, אבל את חיים ולדר הם חלילה וחס לא יתנו להם לקרוא! העיוות הפרוגרסיבי במיטבו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 02:55 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
הכי מצחיק שיש פה בפורום ניקים שהיו נותנים לילדיהם לקרות קלסיקות של ילדים מסופרים גויים, אבל את חיים ולדר הם חלילה וחס לא יתנו להם לקרוא!
העיוות הפרוגרסיבי במיטבו!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 06:38 |
|
| |
אנו פונים לכל מי שרוצה לחתום ומוכן להעביר הלאה! זהו קישור לעצומה בשם *"עוצרים את הלינץ' בחיים ולדר ומשפחתו''* אנו מצרפים את מכתבו של חיים ולדר, את בדיקת הפוליגרף שעבר וכתבה עיתונאית מאחד העיתונים - לעיונכם! נודה לכל מי שיחתום ויעביר לאנשי הקשר שלו שיחתמו גם הם. מה שנעשה בימים האחרונים לחיים ולדר - הוא פשוט רצח! גזר דין מוות ללא משפט! כולם שמעו, כמעט כולם האמינו (''הרי זה היה כתוב בעיתון...'') וכדור השלג מתגלגל ומתנפח ללא מעצורים - על כלום!!! על עלילת דם של יהודים על יהודי! כולנו מצפים לגאולה השלמה - איך ד' ישלח את המשיח, אם במקום להרבות באהבת חינם - מרבים בשנאת חינם, בגללה נחרב המקדש!!! https://www.atzuma.co.il/noalimutnaw נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 06:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 08:12 |
|
| |
עיקר חסר מן הספר! פוליגראף לא בא במקום בירור אמת וכל מי שמכיר את המכשיר יודע ובוודאי כשהוא נעשה על ידי המזמין. האם לא היו דיונים בבתי דין בעקבות מעשיו של מר ולדר?, זה דבר שיכול להתברר, מדוע לא נשמעה הכחשה בעניין? כמו"כ, האם לא היו קשרים פסולים עם בגירות וכדו' שלא מוגדרות על ידי גורמי האכיפה עבירה פלילית? אם יישמע קולו גם בנושאים אלו ניתן לבקש מהציבור שיניח לו וייתן לאמת להתברר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 08:12 |
|
| |
אחלה אתר. אפשר בקלות לפתוח בו עצומות על כל מה שמתחשק. גם בעד מתן זכות להדלקה בל"ג בעומר במירון לכל אדמו"ר מוסמך הרשום בפנקס האדמו"רים. ועד קריאה לחלוקת עיתון יתד נאמן בימי שלישי לתושבי רהט וכסייפה בנגב.
השאלה מה אפשר לעשות עם החתימות שנאספו חוץ מלהטמין אותן בין אבני הכותל?
www.atzuma.co.il/
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 11:51 |
|
| |
a_smithee
| תמניא_אפי כתב: |  | הכי מצחיק שיש פה בפורום ניקים שהיו נותנים לילדיהם לקרות קלסיקות של ילדים מסופרים גויים, אבל את חיים ולדר הם חלילה וחס לא יתנו להם לקרוא!
העיוות הפרוגרסיבי במיטבו!
|
|
למה עיוות? יש סופרים גויים שכתבו ספרים טובים ואפילו חינוכיים! נ.ב. אין לי בעיה עם ספרי חיים ולדר, אם הספרים שלו טובים הם לא הפסיקו להיות טובים בגלל שעשה מה שעשה, הטענה שהתנהגות משתקפת בספר נכונה רק כאשר ההתנהגות נתפסת כטובה אצל הכותב, בדרך כלל גם מי שמנצל קטינים לא חושב שזה דבר ראוי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 12:38 |
|
| |
בלי לחוות דעה. נכנסתי לעצומה. אינני רואה שהועלה שם פוליגרף ולא כתבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 20:18 |
|
| |
יתד כבר חזר לפרסם את ספריו.
הם לא סופרים אף אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2021 20:52 |
|
| |
איפה ראית שפרסמו את ספריו ביתד? והאם חזר לכתוב ביתד?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2021 12:01 |
|
| |
קח
| סיירת_מרן כתב: |  | | איפה ראית שפרסמו את ספריו ביתד? והאם חזר לכתוב ביתד? |
|

תוקן על ידי רבותי1 ב- 26/11/2021 12:01:49
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2021 12:12 |
|
| |
נו, באמת!!! אתה לא מאמין לניק חרדי אנונימי שיאמר אמת?!
| בחגוויהסל כתב: |  | בלי לחוות דעה. נכנסתי לעצומה. אינני רואה שהועלה שם פוליגרף ולא כתבה. |
|
|
|
|
|
|