|
|
| נשלח ב-23/11/2021 09:36 |
|
| |
רק להזכירכם כי לפי דין תורה, ילד בן שלוש עשרה הוא בר עונשין.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 10:34 |
|
| |
פאדיחה
ברשת ב בתכנית קלמן ליברמן ראיינו את העיתונאית שני חזיזה על העניין תוך הדגשה שיש צו איסור פירסום על זהות החשוד ובאמצע הראיון לפתע נפלט לה שם המשפחה של החשוד .השתררה שניה של הלם ודומיה .המנחים מיד התעשתו והמשיכו את הראיון כרגיל. העיתונאית חטפה הלם ובקושי גמרה את הראיון. ועל זה נאמר : פחחחח פחחחח פחחחחחח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 10:59 |
|
| |
רבותי1
כתושב העיר מכיר את רובינשטיין טוב מאוד.
ואני משוכנע באלף אחוז שאין בו שום צד אפל של רציחה.
אדם סופר חביב ונחמד.
אם ניצלו את תמימותו בנערותו כשהיה חסיד של אותו זקן מטורף איני יכול לדעת וגם א"כ אינו בר עונשין כעת .זה לא פייר לקחת אדם שלכ"ע כהיום לא היה משתתף במעשים אלו אפילו לא במחשבה ולהענישו.
תוקן על ידי רבותי1 ב- 23/11/2021 10:59:44
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 12:23 |
|
| |
נצל
באשכול הזה מתרוצצות דעות לכאן ולכאן. רובינשטיין צדיק, רובינשטיין מוכשר, רובינשטיין תמים, ומאידך חשדות במעשים נוראים. אשאל שאלה פשוטה, האם הצדיק הזה מוכן היום לגנות את הזקן השבתאי, המנובל והמטונף, ולהתחרט על אמונתו בו בעבר? אין לך דבר שעומד נגד התשובה. אבל הבה נשמע זאת ממנו. לאמיתו של דבר אנו צריכים לתבוע זאת ממנו בתוקף, הבהר אפוא אתה עומד כעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 13:04 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | אם ניצלו את תמימותו בנערותו כשהיה חסיד של אותו זקן מטורף איני יכול לדעת וגם א"כ אינו בר עונשין כעת .זה לא פייר לקחת אדם שלכ"ע כהיום לא היה משתתף במעשים אלו אפילו לא במחשבה ולהענישו. |
|
אני מסכים איתך אבל אם זה נכון, אין לו שום סיכוי להמשיך כראש עיר, יוכל לנסות ולהקל על העונש הפלילי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 13:08 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | רבותי1
כתושב העיר מכיר את רובינשטיין טוב מאוד.
ואני משוכנע באלף אחוז שאין בו שום צד אפל של רציחה.
אדם סופר חביב ונחמד.
אם ניצלו את תמימותו בנערותו כשהיה חסיד של אותו זקן מטורף איני יכול לדעת וגם א"כ אינו בר עונשין כעת .זה לא פייר לקחת אדם שלכ"ע כהיום לא היה משתתף במעשים אלו אפילו לא במחשבה ולהענישו.
תוקן על ידי רבותי1 ב- 23/11/2021 10:59:44 |
|
זה שטויות.
נתחיל מזה שכמובן מערכת המשפט המעוותת של "הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון וביקום התבוני בכלל" היא באמת לא פרמטר לשום דבר. לא המשטרה, לא הפרקליטות ובוודאי שלא בתי המשפט. אפילו כשהם מרשיעים מישהו, בשביל יהודי מאמין אין לזה שום משמעות כלל לגבי השאלה האם אותו אדם אכן עשה את מה שהורשע בו. לא רק מצד דין תורה, אלא גם כי האמינות שלהם שואפת לאפס.
זה לגופו של עניין.
לגבי הדברים שכתבת - באופן תיאורטי אם אכן מישהו עשה את המיוחס לו, הרי שבשעת מעשה הוא היה בר דעת לכל דבר כדי להיזרק מהגג או להסיר את ראשו בדין תורה. ובדין תורה אין דבר כזה בכלל "התיישנות" על שום דבר. כלום. אין מושג כזה. היית בר מצווה בעת ביצוע המעשה? עברו מאז 70 שנה? אז מה? שא בעונשך!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 23/11/2021 13:09:08
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 13:20 |
|
| |
עסק ביש. ככר השבת: "בצעד תקדימי, המשטרה הגישה ערר לבית המשפט המחוזי - על בית המשפט השלום בירושלים, והיא דורשת להאריך את מעצר ראש העיר לעשרה ימים. יצוין, כי ההחלטה של המשטרה הינה חריגה ביותר. המשטרה יודעת מראש שהיא תצטרך עשרה ימים ולכן הגישה את הערר".
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 13:40 |
|
| |
| לומזה כתב: |  | עסק ביש. ככר השבת: "בצעד תקדימי, המשטרה הגישה ערר לבית המשפט המחוזי - על בית המשפט השלום בירושלים, והיא דורשת להאריך את מעצר ראש העיר לעשרה ימים. יצוין, כי ההחלטה של המשטרה הינה חריגה ביותר. המשטרה יודעת מראש שהיא תצטרך עשרה ימים ולכן הגישה את הערר". |
|
לא נכון ולא ראוי לחרוץ בשלב זה את דינו של רובינשטיין. זה לא פרשת ולדר. אני מקווה בשבילו שהחשדות המיוחסים לו לפיהם הוא היה נוכח בעת הרצח, יתבררו כלא נכונים. זה יהיה נורא אם יתברר ח"ו שהוא כן היה נוכח. אף שהוא היה אז עלם צעיר בן 17 בלבד. אם בית המשפט המחוזי כן יקבל את ערר המשטרה להארכת המעצר ב-10 ימים זה יהיה אות מעורר דאגה. זה יהיה סימן שהשופט התרשם מהראיות שהוצגו בפניו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 16:38 |
|
| |
| נצל כתב: |  | באשכול הזה מתרוצצות דעות לכאן ולכאן. רובינשטיין צדיק, רובינשטיין מוכשר, רובינשטיין תמים, ומאידך חשדות במעשים נוראים. אשאל שאלה פשוטה, האם הצדיק הזה מוכן היום לגנות את הזקן השבתאי, המנובל והמטונף, ולהתחרט על אמונתו בו בעבר? אין לך דבר שעומד נגד התשובה. אבל הבה נשמע זאת ממנו. לאמיתו של דבר אנו צריכים לתבוע זאת ממנו בתוקף, הבהר אפוא אתה עומד כעת.
|
|
ממה ששמעתי, הוא עדיין מאמין שברלנד צדיק יסוד עולם. יש לציין שהוא קשור בקשר משפחתי לברלנד.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 18:56 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | איזה תגובות מזעזעות, לא יאומן שיהודים לכאורה שומרי תורה ומצוות פולטים שטויות שכאלה
לא, הוא ממש לא עשה מה שעשה (אם אכן נכונים הדברים) בגיל טיפש עשרה ובזה הסיפור נגמר להזכירכם את האדם שאותו רצחו לא מצאו עד היום הזה ! אין לבני משפחתו קבר להעלות עליו הם אפילו לא יכולים לדעת בדיוק מתי היארצייט שלו כדי להגיד קדיש תארו לכם, הורים אחים ואחיות שבמשך עשרות רבות של שנים אין להם כל מושג היכן שוכן יקירם איך לכל הרוחות האנשים ( אם אפשר בכלל לכנות אותם אנשים) עולים על יצועם לילה לילה כאילו כלום? ועוד להתמנות למשרות בכירות ולנהל את הציבור החרדי ! |
|
השאלה היא האם הוא היה שותף במודע לרצח, או שרק אמרו לו לך תתחפש לאשה ותביא אותו לכאן כי אנחנו רוצים להרביץ לו קצת אם אכן הוא היה שותף מלא לרצח מדובר בהרבה שנים בכלא - במידה ואין התיישנות ונראה לי שאין, ואז ברור שאין לבנאדם מה לחפש בראשות עיר או בכלל להסתובב חופשי
מה אתה ממהר לשפוט? שמעת כבר מה יש לרובינשטיין לענות על כל האשמות?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/11/2021 18:56:45
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 19:22 |
|
| |
הערר של המשטרה נדחה והוא ישאר במעצר 4 ימים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2021 20:05 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | רק להזכירכם כי לפי דין תורה, ילד בן שלוש עשרה הוא בר עונשין. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 14:16 |
|
| |
המצב לא טוב. החוקרים מטיחים בראש העיר החרדי הקלטות של עדים שחושפים את מעורבותו. והוא מכחיש ומכחיש ומכחיש. לפני חצי שעה, המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ב-8 ימים נוספים(!) את השבת בה יקראו בתורה "ויקצוף פרעה של שני סריסיו, ויתן אותם אל בית הסוהר" - יבלה ראש העיר בבית המעצר יחד עם שני מסרסים נוספים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 14:29 |
|
| |
| לומזה כתב: |  | המצב לא טוב. החוקרים מטיחים בראש העיר החרדי הקלטות של עדים שחושפים את מעורבותו. והוא מכחיש ומכחיש ומכחיש. לפני חצי שעה, המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו ב-8 ימים נוספים(!) את השבת בה יקראו בתורה "ויקצוף פרעה של שני סריסיו, ויתן אותם אל בית הסוהר" - יבלה ראש העיר בבית המעצר יחד עם שני מסרסים נוספים. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2021 14:59 |
|
| |
בצולנט הוא לא יהיה, אך גם בבית הסוהר בשבת לא. נראה שיצא למעצר בית
|
|