|
|
| נשלח ב-3/12/2021 12:19 |
|
| |
לא יאומן מסתבר שתרצה מנלה נולדה וגדלה בחיפה !! חסג בחיפה שפויים ופתוחים מאוד !! ורובם הם אנשי הרב ראש הישיבה הרב שאול אלתר!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 12:30 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | אני לא מצליחה להבין, איך הסוטים בפורום תמיד מכנים אישה בכינויי גנאי מתחת לטבור, תהיה האישה הכי רעה בעולם. אבל למה? למה ככה? והצדיקים, שמגינים על המעשים הכי נפשעים, ועל היצורי חלאה, פתאום שותקים. ואת זה את כן מבינה שאשה מעלילה מפזרת רמזים עבים אודות מעשי גנאי מתחת לטבור שכביכול ביצע ת"ח מפורסם ? אז מי פה הסוטה בסיפור ועל מי אמרו חז"ל מפרכסות זו את זו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 14:19 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | ליידוסית כתבה: |  |
אני לא מצליחה להבין, איך הסוטים בפורום תמיד מכנים אישה בכינויי גנאי מתחת לטבור, תהיה האישה הכי רעה בעולם. אבל למה? למה ככה?
והצדיקים, שמגינים על המעשים הכי נפשעים, ועל היצורי חלאה, פתאום שותקים.
|
|
צודקת! הערה נכונה. כאילו כל אשה שסרה מהדרך לשיטת מישהו, הופכת אוטומטית לפרוצה לצורך ההשפלה... דמיינו שכל גבר שיוצא מהשורה, הופך אוטומטית ל"סוטה".. נכון שאין קשר? זהו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל אדם, גבר או אשה, שבשעה שהוא מעוניין לבזות או להשפיל מישהו, במקום לטעון שהוא נוכל/גנב/חצוף/שקרן/גאוותן/איש רע ונקמן, גולש למחוזות שהשתיקה יפה להם, מעיד בראש ובראשונה על עצמו ועל מחשבותיו. ודאי שאדם העושה זאת במקום פומבי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 15:52 |
|
| |
ושוב פעם החצופה הזאת פערה את פיה המטונף על הגר"ש אלתר בקו ההסתה לנשות גור היא השתלחה בשבוע האחרון באותו " גברתן אלים, בריון שפל וגס רוח, השטן בעצמו,הסט"א בהתגלמותו (עפ"ל) שקם לחלוק על רוח אפינו משיח ה' בבת עינה של השכינה הקדושהה"
כנראה פרשת קורח מעוררת בה אמוציות,
אז היא צריכה לשנות את הסטטוס שלה לממזרת, שהרי כך קבעו חז"ל "מדחציף כולי האי, שמע מינה ממזר הוא " (בהברה החסידית, היא והוא נשמע אותו דבר)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 08:10 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
אני לא מצליחה להבין, איך הסוטים בפורום תמיד מכנים אישה בכינויי גנאי מתחת לטבור, תהיה האישה הכי רעה בעולם. אבל למה? למה ככה? והצדיקים, שמגינים על המעשים הכי נפשעים, ועל היצורי חלאה, פתאום שותקים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 08:49 |
|
| |
אכן ליידי התעלתה על עצמה הפעם בהגנה על המחנכת המהוללה. בעיקרון, הפסוק בעצמו משתמש במילה הזו כמטאפורה, וזאת יודע כל מימשאבל על בית מקדשינו. אבל גרוע מכך, האם היא לא שמה לב שאותה תביעה עומדת דווקא נגד המחנכת הקדושה? הרי היא זו שטענה שאותו כופר בעיקר הוא סוטה, אז למה שלא יכנוה בשם הזה? ובכלל, אשמח האם המחנכת המהוללה מלעיבה בבני אלוהים דוגמת הרה"ק ר' אברהם מרדכי, או שמבחינה מעשיו הם מעשים שייעשו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|