בית פורומים בחדרי חרדים

עצומה למען פושעים ששופכים את דמם לשווא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/11/2021 08:37 לינק ישיר 

ברשותכם נתחיל עם אליעזר, הבוקר הוא טבל במקווה אז הוא נקי מכול הטומאות. בבקשה תחתמו לו על העצומה כי הוא צדיק גדול לא סתם צדיק, אלא כזה שעטוף בטליתו כל היום כדי שזה יזכיר לו את יום המיתה ר"ל.(לכאורה)

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/11/2021 08:58:35

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 09:10 לינק ישיר 

בין כל החותמים תערך הגרלה על הספר "נחלי אמונה וזוהמה",

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 13:32 לינק ישיר 

הספר "נחלי אמונה וזוהמה" אזל מהמלאי במקומו נגריל את הספר "חיים-בספק"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 13:39 לינק ישיר 

התגלה לי לאחרונה מדרש מעניין על הפסוק "והאלוקים יבקש את נרדף":

ילקוט שמעוני ספר קהלת פרק ג' :
"והאלהים יבקש את נרדף (קהלת ג' ט"ו). רבי הונא בשם רבי יוסי:.... אפילו צדיק רודף רשע – והאלהים יבקש את נרדף – מכל מקום: והאלהים יבקש את נרדף".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 13:49 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ברשותכם נתחיל עם אליעזר, הבוקר הוא טבל במקווה אז הוא נקי מכול הטומאות. בבקשה תחתמו לו על העצומה כי הוא צדיק גדול לא סתם צדיק, אלא כזה שעטוף בטליתו כל היום כדי שזה יזכיר לו את יום המיתה ר"ל.(לכאורה)

כתבת אליעזר כבר הוצאת את העוקץ מהנושא .
אף אחד מאיתנו לא סובל אותו ולא ישוש לסנגר עליו .
אז ברשותך אני התייחס לשאר השמות שעברו משפט שדה ללא שום הליך .
לדוגמה
רובנשטיין
ולדר
מעולם לא שמענו את הצד שלהם הכל מתבסס על שמועות ''ועדויות'' .
ואם יתברר שאין כלום ? אף אחד מהמשמיצים המאוכזבים לא יתנצל . אלא ימשיכו להתעקש ''שאין עשן בלי אש'' וכו וכו
מה לעשות יש אנשים שאוהבים לשתות דם לארוחת בוקר ועושה להם טוב ''להזדעזע'' ולהדגיש לסביבה את צדקותם ומוסריותם על ידי עוצמות הזעזוע .
סוג של המתכבד בקלון חברו ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 13:55 לינק ישיר 

מצד רביעי הפכת את היוצרות: המנוולים הם אלה שרודפים... והנרדפים הם אלה שמנסים להגן על הקורבנות הפוטנציאליים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:00 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
לךתדע1 כתבה:

כתבת אליעזר כבר הוצאת את העוקץ מהנושא .
אף אחד מאיתנו לא סובל אותו ולא ישוש לסנגר עליו .
אז ברשותך אני התייחס לשאר השמות שעברו משפט שדה ללא שום הליך .
לדוגמה
רובנשטיין
ולדר
מעולם לא שמענו את הצד שלהם הכל מתבסס על שמועות ''ועדויות'' .
ואם יתברר שאין כלום ? אף אחד מהמשמיצים המאוכזבים לא יתנצל . אלא ימשיכו להתעקש ''שאין עשן בלי אש'' וכו וכו
מה לעשות יש אנשים שאוהבים לשתות דם לארוחת בוקר ועושה להם טוב ''להזדעזע'' ולהדגיש לסביבה את צדקותם ומוסריותם על ידי עוצמות הזעזוע .
סוג של המתכבד בקלון חברו ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם אתה רוצה להגן על ולדר אתה לא חייב להקריב את רובינשטיין. לגביו המשטרה תחליט ואיש לא קבע מסמרות בעניינו לעומת על ולדר אם עמיחי לא משקר אז יש רגליים לדבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:02 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

מצד רביעי הפכת את היוצרות: המנוולים הם אלה שרודפים... והנרדפים הם אלה שמנסים להגן על הקורבנות הפוטנציאליים.

אף אחד לא מתווכח על חומרת המעשים ! אלא על אמיתותם בלבד !
אנחנו לא חיים בג'ונגל של חיות בו גומרים בן אדם על בסיס פוסט בפייסבוק או איזו עדות אנונימית ותחקיר עיתונאי וללא חקירה ומשפט מינימלי .
אם יחקרו הדברים ויתבררו המעשים כנכונים צריך לשים את אותם פושעים בתוך צינוק למאסר עולם !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:10 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
לךתדע1 כתבה:

אנחנו לא חיים בג'ונגל של חיות בו גומרים בן אדם על בסיס פוסט בפייסבוק או איזו עדות אנונימית ותחקיר עיתונאי וללא חקירה ומשפט מינימלי .
אם יחקרו הדברים ויתבררו המעשים כנכונים צריך לשים את אותם פושעים בתוך צינוק למאסר עולם !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז מה אתה רוצה שנשתוק ונמשיך לשלוח אליו ילדים להדרכה ולא נומר שיש ספק? תגיד כמה חרדים אתה מכיר שאם היו מפרסמים נגדם אותם הדברים שעמיחי כהן פרסם נגד ולדר וזה לא היה נכון היו נשארים בשב ואל תעשה? יש כלל תלמודי "שתיקה כהודאה" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:22 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

יו_טיוב כתב:
לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז מה אתה רוצה שנשתוק ונמשיך לשלוח אליו ילדים להדרכה ולא נומר שיש ספק? תגיד כמה חרדים אתה מכיר שאם היו מפרסמים נגדם אותם הדברים שעמיחי כהן פרסם נגד ולדר וזה לא היה נכון היו נשארים בשב ואל תעשה? יש כלל תלמודי "שתיקה כהודאה" ?

ספק יש !
ודאות אין !
ובוודאי שאם יש ספק אז לא לקחת סיכון ולשלוח אליו עד שיתברר הספק לכאן או לכאן .
אני מדבר על ההליך המהיר בו חרצו את דינו ב 24 שעות
בלי משטרה בלי פקליטות ובלי בית משפט .
וגם לגבי רובנשטיין הבן אדם רק נחקר על סמך רוצח שאמר שהוא קשור .
לך תדע אם לאותו רוצח אין חשבון קודם עם רובנשטיין ואמר יאללה אני כבר תפור ואין לי מה להפסיד בוא נכניס את השונאים שלי גם פנימה .
אם יתברר שרובנשטיין אשם אז שיחטוף חזק בפנים אבל כרגע הוא בסך הכל חשוד וללא כתב אישום וללא שום דבר . אבל אנחנו ברוב גאונותנו כבר קובעים שאשם . אנחנו אפילו לא יודעים מה קרה שם אלא סיפורים מעורפלים מלמעלה וכבר פוסקים .
רבותי רובנשטיין רוצח !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:29 לינק ישיר 

שוב אני כותבת את שכתבי מקודם: אתה רוצה להגן על ולדר זכותך המלאה. אבל אל תנסה לעשות השוואה וקרולציה ביניהם מספיק עם הדמגוגיה!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/11/2021 14:29:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:43 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

שוב אני כותבת את שכתבי מקודם: אתה רוצה להגן על ולדר זכותך המלאה. אבל אל תנסה לעשות השוואה וקרולציה ביניהם מספיק עם הדמגוגיה!

מי שעושה פה דמגוגיה זה אתה ! פתחת את האשכול בכלל עם פרשיית הרצח וכתבת על אליעזר ואתה מצפה שנזרום איתך לכיוון של ולדר וברלנד בלבד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:48 לינק ישיר 

האלוקים יבקש את המרדף אפילו כשהוא רשע שזה אומר שאפילו שהוא רדף בעבר, אם כעת הוא נרדף הגלגל מסתובב לרודף, והסיפורים רבים על אנשים שרדפו ורדפו והגלגל חזר אליהם, וחוזר חלילה, לכל רודף. 2. לכל עבירה יש מחיר ולעבירת אונס אין מחיר של מאסר עולם לעברית פיתוי ילדים גם אין מחיר של מאסר עולם, ובגלל המושג מאסר לא מוזכר בתורה כי הוא לפעמים גרוע ממוות, ולכן צריך לעצור את המעשים ואסור לרדוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:54 לינק ישיר 
מצדרביעי

לךתדע1 כתב:

לאיזה נרדף רשע לדעתך המדרש התכוון? הרי כל רשע הוא סוג של רודף...
להבנתי, מדובר על רדיפה מוגזמת שאינה כדין, ולכן במקרה של חיים ולדר כבדהו וחשדהו כן, צליבה בכיכר העיר ודישה בלתי פוסקת - לא, גם אם באמת הוא רשע התנהגות כזאת היא לכאורה רדיפה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 14:56 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
לךתדע1 כתבה:

מי שעושה פה דמגוגיה זה אתה ! פתחת את האשכול בכלל עם פרשיית הרצח וכתבת על אליעזר ואתה מצפה שנזרום איתך לכיוון של ולדר וברלנד בלבד

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב פעם עם הדמגוגיה שלך?! אם עסקינן ברצח אזי טבילה לא תעזור לו! אליעזר הורשע ע"פ הודאתו במעשים מגונים. מעורבותו ברצח עדיין נחקרת "משכך" בעניין הזה עומדת לו חזקת החפות, כפי שהיא עומדת לרובינשטיין .אצל ולדר היה מעשה בית דין ולכן צריך להתייחס אליו בצורה שונה למרות זאת בעיניי הוא בגדר חשוד שיש להתריע מפניו. אחרת, לא ירחק היום שבו הוא יתחיל שוב לטפל בבני נוער ללא שהוברר הנושא על בוריו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/11/2021 14:58:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 15:17 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
האלוקים יבקש את המרדף אפילו כשהוא רשע שזה אומר שאפילו שהוא רדף בעבר, אם כעת הוא נרדף הגלגל מסתובב לרודף, והסיפורים רבים על אנשים שרדפו ורדפו והגלגל חזר אליהם, וחוזר חלילה, לכל רודף. 2. לכל עבירה יש מחיר ולעבירת אונס אין מחיר של מאסר עולם לעברית פיתוי ילדים גם אין מחיר של מאסר עולם, ובגלל המושג מאסר לא מוזכר בתורה כי הוא לפעמים גרוע ממוות, ולכן צריך לעצור את המעשים ואסור לרדוף.
איש לא רודף! אבל למען שלמות ילדינו אין לרדת מהנושא ולתת לאלה שלא מעוניינים שמעשיהם יתבררו את האפשרות להמשיך לחנך את ילדינו ועאכו"כ לטפל בהם. ואת זה רק נשיג אם הנושא לא ירד מסדר היום. מן ההתחלה חשדתי וכתבי אתזה באתר: שאולי-"פיטוריו" נועדו  רק כדי להרדים את הציבור ולהשקיט את הרוחות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עצומה למען פושעים ששופכים את דמם לשווא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext