בית פורומים בחדרי חרדים

אז מה חושבים על ק''ק בח''ח הח''כים שהצבעתם בשבילם? אתם לא (מייצגים) חרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/11/2021 12:03 לינק ישיר 
אז מה חושבים על ק''ק בח''ח הח''כים שהצבעתם בשבילם? אתם לא (מייצגים) חרדים

ארי קלמן: 16 חברי הכנסת החרדים חתמו בימים האחרונים על מכתב בו נכתב בין היתר כי הכותבים באתרי האינטרנט החרדים אינם מייצגים את הציבור החרדי.

זהו, אין פאנץ
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FOIiHW*
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2021 08:40 לינק ישיר 

בסדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2021 09:20 לינק ישיר 

אני מבין שמי שמחזיק אייפון למשל משפחת קנייבסקי כן מיצגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 19:08 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
ארי קלמן: 16 חברי הכנסת החרדים חתמו בימים האחרונים על מכתב בו נכתב בין היתר כי הכותבים באתרי האינטרנט החרדים אינם מייצגים את הציבור החרדי.

זהו, אין פאנץ
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה שבטוח שהחכים החרדים לא תמיד מייצגים את האינטרס החרדי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 20:07 לינק ישיר 

אני חושב שהאמירה של החכים צודקת, וניתן לראות את זה בקלות כאן בפורום. כבר מזמן החרדים לא כותבים באתרים חרדיים (היה על זה אשכול של בצ"כ בזמנו, שהייד פארק פשטה את הרגל מחוסר עניין לציבור). חרדיים רבים צורכים ושותפים בפלטפורמות קלאסיות שאין להן כל קשר ללאום או דת, ובהתאם כמות ואופי הכותבים בפורום כמו כאן קטנה (ושלא לדבר על פורומים שמתו לחלוטין, כמו ספרים וסופרים, אגודה אחת ועוד - כאשר באופן פרדוקסלי דווקא עצכח עודנו קיים....). זה קצת מזכיר לי תקנון של ישיבה, שבו אסרו להביא "עיתונים הקוראחם לעצמם חרדיים", והקורא הישר מבין מה מותר להביא לישיבה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2021 21:52 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

hot_tr כתב:

זהו, אין פאנץ
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה שבטוח שהחכים החרדים לא תמיד מייצגים את האינטרס החרדי. 

מה שבטוח שהחכים החרדים לא מייצגים את האינטרס החרדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2021 01:38 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אני חושב שהאמירה של החכים צודקת, וניתן לראות את זה בקלות כאן בפורום. כבר מזמן החרדים לא כותבים באתרים חרדיים (היה על זה אשכול של בצ"כ בזמנו, שהייד פארק פשטה את הרגל מחוסר עניין לציבור). חרדיים רבים צורכים ושותפים בפלטפורמות קלאסיות שאין להן כל קשר ללאום או דת, ובהתאם כמות ואופי הכותבים בפורום כמו כאן קטנה (ושלא לדבר על פורומים שמתו לחלוטין, כמו ספרים וסופרים, אגודה אחת ועוד - כאשר באופן פרדוקסלי דווקא עצכח עודנו קיים....). זה קצת מזכיר לי תקנון של ישיבה, שבו אסרו להביא "עיתונים הקוראחם לעצמם חרדיים", והקורא הישר מבין מה מותר להביא לישיבה...

סנגוריה מתחכמת. אבל לא לזה התכוונו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אז מה חושבים על ק''ק בח''ח הח''כים שהצבעתם בשבילם? אתם לא (מייצגים) חרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext