|
|
| נשלח ב-30/11/2021 12:03 |
|
| |
אז מה חושבים על ק''ק בח''ח הח''כים שהצבעתם בשבילם? אתם לא (מייצגים) חרדים
ארי קלמן: 16 חברי הכנסת החרדים חתמו בימים האחרונים על מכתב בו נכתב בין היתר כי הכותבים באתרי האינטרנט החרדים אינם מייצגים את הציבור החרדי. זהו, אין פאנץ *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FOIiHW* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 08:40 |
|
| |
בסדר
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 09:20 |
|
| |
אני מבין שמי שמחזיק אייפון למשל משפחת קנייבסקי כן מיצגים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 19:08 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | ארי קלמן: 16 חברי הכנסת החרדים חתמו בימים האחרונים על מכתב בו נכתב בין היתר כי הכותבים באתרי האינטרנט החרדים אינם מייצגים את הציבור החרדי. זהו, אין פאנץ *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FOIiHW* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה שבטוח שהחכים החרדים לא תמיד מייצגים את האינטרס החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 20:07 |
|
| |
אני חושב שהאמירה של החכים צודקת, וניתן לראות את זה בקלות כאן בפורום. כבר מזמן החרדים לא כותבים באתרים חרדיים (היה על זה אשכול של בצ"כ בזמנו, שהייד פארק פשטה את הרגל מחוסר עניין לציבור). חרדיים רבים צורכים ושותפים בפלטפורמות קלאסיות שאין להן כל קשר ללאום או דת, ובהתאם כמות ואופי הכותבים בפורום כמו כאן קטנה (ושלא לדבר על פורומים שמתו לחלוטין, כמו ספרים וסופרים, אגודה אחת ועוד - כאשר באופן פרדוקסלי דווקא עצכח עודנו קיים....). זה קצת מזכיר לי תקנון של ישיבה, שבו אסרו להביא "עיתונים הקוראחם לעצמם חרדיים", והקורא הישר מבין מה מותר להביא לישיבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 21:52 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | ארי קלמן: 16 חברי הכנסת החרדים חתמו בימים האחרונים על מכתב בו נכתב בין היתר כי הכותבים באתרי האינטרנט החרדים אינם מייצגים את הציבור החרדי. זהו, אין פאנץ *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FOIiHW* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה שבטוח שהחכים החרדים לא תמיד מייצגים את האינטרס החרדי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 01:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אני חושב שהאמירה של החכים צודקת, וניתן לראות את זה בקלות כאן בפורום. כבר מזמן החרדים לא כותבים באתרים חרדיים (היה על זה אשכול של בצ"כ בזמנו, שהייד פארק פשטה את הרגל מחוסר עניין לציבור). חרדיים רבים צורכים ושותפים בפלטפורמות קלאסיות שאין להן כל קשר ללאום או דת, ובהתאם כמות ואופי הכותבים בפורום כמו כאן קטנה (ושלא לדבר על פורומים שמתו לחלוטין, כמו ספרים וסופרים, אגודה אחת ועוד - כאשר באופן פרדוקסלי דווקא עצכח עודנו קיים....). זה קצת מזכיר לי תקנון של ישיבה, שבו אסרו להביא "עיתונים הקוראחם לעצמם חרדיים", והקורא הישר מבין מה מותר להביא לישיבה... |
|
סנגוריה מתחכמת. אבל לא לזה התכוונו.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|