| נשלח ב-1/12/2021 17:45 |
|
| |
אחרי שהמליץ לישראלים לא לטוס: משפחתו של בנט תמריא לחופשה בחו"ל
בסוף השבוע הזהיר רה"מ כי "אנו בפתח מצב חירום" וקרא להישאר בארץ מחשש להתפרצות זן האומיקרון, אבל כעת הודיע: אשתי וילדיי ימריאו היום לחופשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 17:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 18:17 |
|
| |
.
הוא המליץ. אשתו לא מקבלת את ההמלצות שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 20:14 |
|
| |
שכל אחד יסע ויעשה כאוות נפשו ולא יקשיב להמלצות דרקוניות של פקידים מטורפים. כאילו שזה בכלל עוזר במשהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 20:40 |
|
| |
החלטה אומללה . גם ככה המפלגה שלך בקושי על אחוז החסימה . ועל זה נאמר : טמבל אין לו כנפיים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 20:45 |
|
| |
סופגניות הם כבר אכלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2021 20:47 |
|
| |
מי שרוצה להבין את הצחוק של הבידודים למיניהם, שיקרא את הכתבה דלהלן מ"ישראל היום" ואנשים עוד מאמינים לשטויות האלו! ממשלת ישראל הכריזה שכל החוזרים מכל מדינות העולם מחויבים להיכנס לבידוד. משך הבידוד תלוי במצב ההתחסנות - מי שחוסן בשלוש מנות, בשתי מנות לפני פחות מחצי שנה, החלים בחצי השנה האחרונה או החלים וחוסן - אמור להיכנס לשלושה ימי בידוד. מי שלא עומד בדרישות ייכנס לשבעה ימי בידוד. מבדיקה שנערכה על ידי "ישראל היום" מול משרד הבריאות, עולה שימי הבידוד לא נספרים לפי שעות אלא לפי הימים עצמם. המשמעות היא שאם נוסע נוחת בישראל ביום מסוים בשעה 22:00, השעתיים שנותרו עד חצות נחשבות כיום הראשון לבידוד. במהלך היום השלישי לבידוד, ניתן לבצע את בדיקת הקורונה כבר אחרי חצות, מה שאומר שניתן לבצע בדיקה בחצות ודקה, ולאחר קבלת התוצאות תוכלו לצאת מבידוד. יש חברות כמו צ'ק טו פליי שמציעות בדיקת קורונה עם תוצאות בתוך כ-4 שעות. יש לזכור שהבדיקה חייבת להיות מסוג PCR. המשמעות - נוסע מסוים שנחת בשעה 23:00 ביום ראשון וביצע כמה דקות אחרי חצות בתחילת היום השלישי את הבדיקה השנייה, יוכל לצאת מבידוד כבר באותו היום בשעה 04:00 לפנות בוקר, עם קבלת התוצאה השלילית. לפיכך, בידוד שאמור להימשך שלושה ימים יכול להימשך בפועל 25 שעות בלבד, וזאת בתנאי שהטיסה שלכם תנחת בלילה ושתבצעו את הבדיקה המהירה קצת אחרי חצות. ברוב המקרים וברוב המעבדות, תוצאות בדיקות חוזרות לאחר כ-24 שעות, כך שכדי לקצר את הבידוד, יהיה צורך לשלם למעבדות שמבטיחות תוצאות מהירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 13:43 |
|
| |
hhaavv
| מואדיב כתב: |  | . הוא המליץ. אשתו לא מקבלת את ההמלצות שלו... |
|
היא גם לא שומרת שבת ועוד כמה דברים יסודיים מאד ביהדות. אז דווקא תקפיד על 'והוא יימשל בך'???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 14:49 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | מי שרוצה להבין את הצחוק של הבידודים למיניהם, שיקרא את הכתבה דלהלן מ"ישראל היום" ואנשים עוד מאמינים לשטויות האלו! ממשלת ישראל הכריזה שכל החוזרים מכל מדינות העולם מחויבים להיכנס לבידוד. משך הבידוד תלוי במצב ההתחסנות - מי שחוסן בשלוש מנות, בשתי מנות לפני פחות מחצי שנה, החלים בחצי השנה האחרונה או החלים וחוסן - אמור להיכנס לשלושה ימי בידוד. מי שלא עומד בדרישות ייכנס לשבעה ימי בידוד. מבדיקה שנערכה על ידי "ישראל היום" מול משרד הבריאות, עולה שימי הבידוד לא נספרים לפי שעות אלא לפי הימים עצמם. המשמעות היא שאם נוסע נוחת בישראל ביום מסוים בשעה 22:00, השעתיים שנותרו עד חצות נחשבות כיום הראשון לבידוד. במהלך היום השלישי לבידוד, ניתן לבצע את בדיקת הקורונה כבר אחרי חצות, מה שאומר שניתן לבצע בדיקה בחצות ודקה, ולאחר קבלת התוצאות תוכלו לצאת מבידוד. יש חברות כמו צ'ק טו פליי שמציעות בדיקת קורונה עם תוצאות בתוך כ-4 שעות. יש לזכור שהבדיקה חייבת להיות מסוג PCR. המשמעות - נוסע מסוים שנחת בשעה 23:00 ביום ראשון וביצע כמה דקות אחרי חצות בתחילת היום השלישי את הבדיקה השנייה, יוכל לצאת מבידוד כבר באותו היום בשעה 04:00 לפנות בוקר, עם קבלת התוצאה השלילית. לפיכך, בידוד שאמור להימשך שלושה ימים יכול להימשך בפועל 25 שעות בלבד, וזאת בתנאי שהטיסה שלכם תנחת בלילה ושתבצעו את הבדיקה המהירה קצת אחרי חצות. ברוב המקרים וברוב המעבדות, תוצאות בדיקות חוזרות לאחר כ-24 שעות, כך שכדי לקצר את הבידוד, יהיה צורך לשלם למעבדות שמבטיחות תוצאות מהירות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל הבידוד הזה בדיחה, אם אחרי 3 ימים אפשר לגלות אם מישהו נדבק ע"י PCR למה להתעלל סתם במי שאין לו חיסון בתוקף? מרגיש כמו סתם עונש מאשר באמת משהו מועיל, אח"כ ישאלו למה לא מקשיבים להמלצות משרד הבריאות..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 16:09 |
|
| |
אין שום סיבה להגן על ההחלטות השערורתיות מכל בחינה של המחליטים הרלוונטיים (בעיקר הפוליטיקאים, אבל לא רק), אבל עדיין יש סיבות לזהירות כזו או אחרת גם לאחר חיסונים ובדיקות וכו' - מסיבה אחת פשוטה: אף אחת מיהן לא מתיימרת להיות אמינה או יעילה ב-100%. בניהול סיכונים יש לקחת בחשבון גם את זה. זה לגמרי לא אומר שזה מה שקורה בשטח, אבל יש רציונל שמסביר למה לא לסמוך על הבדיקות בעיניים עצומות ובכל מצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 16:52 |
|
| |
הזוי , יעני 'מנהיג' שאפילו אשתו לא סופרת אותו . אם אשתו לא מקשיבה לו, למה שאנחנו נקשיב לו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 17:28 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2021 01:16 |
|
| |
סוף מעשה במחשבה תחילה. עכשיו ברור שבנט בעצמו תכנן את הכל מראש ולכן חיסן את הבן שלו בניגוד לנהלים, כדי שיוכל לטוס בניגוד לנהלים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2021 17:18 |
|
| |
זה לא רק בנט לא בסדר, זה גם משרד הבריאות אבל בראשות הממשלה הנוכחית נמצא בנט ולא ביבי ושרה, ובמשרד הבריאות הנוכחי יש את ניצן הורביץ ולא את ליצמן, אז הכל בסדר ומאותרג.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 11:46 |
|
| |
שאלנו את רה״מ על כך שמצד אחד משדרים תחושת בהילות, ומנגד התנהלות מבלבלת: הוא מחליט על תו ירוק בקניונים וברגע האחרון סיבוב פרסה. קורא לחסן ילדים ואז מגלים מעדויות ששרת החינוך מסרבת לגייס את מערכת החינוך. מבקש מהציבור לוותר על טיסות ואז המשפחה נוסעת למלדיביים. תשובות לא קיבלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 11:54 |
|
| |
בנט: התרענו מהאומיקרון כבר לפני חודש, יש שאמרו שאני מגזים, יש שאמרו שאני היסטרי, יש שאמרו אני לא שואלת אותך בכלל ברור שאני טסה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|