בית פורומים בחדרי חרדים

העשקנים החליטו עבורכם: אתם עוברים לסלולאר חלאל של הערבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2021 18:01 לינק ישיר 
העשקנים החליטו עבורכם: אתם עוברים לסלולאר חלאל של הערבים

עסקנים בכירים מובילים יוזמה דרמטית בשוק הסלולר, לפיה תוקם קומה כשרה בחברת הסלולר "ג'אוול" של הרשות הזמנית המחבלית. באם המהלך יצא לפועל וועדת הרבנים לענייני תקשורת לא תזדקק לטובותיו של השר יועז הנדל שהחליט להעביר רפורמה שתפגע בשוק הסלולר הכשר. ע''כ הידיעה ההזויה לערב זה

*הוטרנד ®*: ואז החרדים מתבכיינים שמשווים אותם למחבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 04/12/2021 18:01:31

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 18:27 לינק ישיר 

יבורכו מן השמיים!

כל אמצעי כשר על מנת להגן על הצעירים החרדים מרדת שחת!

זה שיש לי המון ביקורת עליהם אינו אמור בשום פנים ואופן לגרום לביטול הקומה הכשרה שהיא הצלת אלפי נערים וגם מבוגרים מלדהור אל עבר התהום!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 18:32 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

יבורכו מן השמיים!

זה שיש לי המון ביקורת עליהם אינו אמור בשום פנים ואופן לגרום לביטול הקומה הכשרה שהיא הצלת אלפי נערים וגם מבוגרים מלדהור אל עבר התהום!

לה''ו. והאומה הכי שטופה בזימה מעולם, ובעולם ייתנו לך קווים כשרים...
הגיוני בסה''כ

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 04/12/2021 18:39:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 18:35 לינק ישיר 

אז אצל כת הביביסטים כל מה שנשמע ערבי הוא בהכרח מחבלי?
(אצלנו למשל, כל פרוגרסיבי הוא בהכרח אידיוט. אבל בשונה מהקביעה הקודמת - זאת לפחות הוכחה מחקרית)
ג'וואל היא רשת אחלה מין חלווה. רק שהמחירים שלה גבוהים בלי שום השוואה בישראל. מעניין אם הפתרון הזה יתגלגל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 19:00 לינק ישיר 

אני מביא כאן את טורו המלא של נחום ברנע אודות פגישת הרבנים והאדמו"רים עם השר יועז הנדל:

"שתי דרכים פתוחות בפני פוליטיקאים כשהם מנסים להתמודד עם גדולי הרבנים החרדים. הראשונה היא הדרך ששמעון פרס ויוסי ביילין, אולי גם בוז'י הרצוג, הפכו לאמנות: להציף את השיחה בדברי חנופה, בדברי תורה, ביידישקייט, להיות יותר חרדים מהחרדים: השנייה היא הדרך שאימצו אריאל שרון וטדי קולק: לדבר עם הרבנים ביזנס - תקציבים, נדל"ן, זכויות. שר התקשורת יועז הנדל בחר בדרך שלישית.

זאת פגישה של פעם ב-50 שנה, אמר בפתח הפגישה, בהתרגשות, אחד הגבאים. אל לשכת שר התקשורת ברח' יפו בירושלים הגיעו כמה מחשובי הרבנים, אשכנזים וספרדים, חסידים וליטאים. ישראל הגר, האדמו"ר מוויז'ניץ, היה אחד מהם. היו גם ראש ישיבת מיר, הרב אליעזר יהודה פינקל: הרב יצחק קולדצקי, חתנו של הרב קנייבסקי: הרב ראובן אלבז: הרב משה צדקה: והצימוק שבעוגה - הרב עמרם אופמן מהעדה החרדית, שלא מכירה במדינת ישראל ולא משתתפת בבחירות. הנכונות של האנשים האלה, גאונים על פי התואר הנספח תמיד לשמותיהם, לבוא אל השר ולא להיפך, הייתה אירוע. העובדה שהשר ישב בפגישה ללא כיפה הייתה חריג, שעורר סערה גדולה בהמשך.

במרכז השולחן ישב השר, וסביבו הרבנים. הנדל הציע לגבאים לשבת. הם סירבו: הם לא יישבו במעמד גדולי הדור. הם עמדו איש-איש סביב רבו, כמו ספרים סביב הלקוחות שלהם.

הנושא היה טלפונים - ההחלטה של משרד התקשורת לאפשר לחרדים לנייד את הטלפונים הכשרים שלהם. ההחלטה עשויה להחליש את המונופול של ועד הרבנים, שמחליט מה יעבור בטלפונים ומה לא. יש לה גם צד עסקי. כך בעיניים לא חרדיות. הרבנים דיברו על שואה. הקשבתי להקלטה המלאה. מכיוון שכל הרבנים דיברו בקול אחד, אצטט אותם ללא ציון המדבר.

"הדבר הזה יותר גרוע מהשואה. אתם חושבים שהקורונה באה מצ'יינה? אני אומר לכם: כל המגפות באות מהאוויר המעופש שאתם נושמים. אני רואה בחלומי את השטן יושב בבית קפה, רגל על רגל, שותה קפה. אני אומר לו, אדוני השטן, מה קרה? אין לך עבודה היום? הוא עונה לי, שמאז שהמציאו את האינטרנט והסמרטפון, זה עובד לבד. אם אנחנו מפסידים בדבר הזה, אין עם ישראל. השטן מצא דרך לחדור אלינו באמצעות הלוויינים.

"הטלפון הכשר הוא המשלט האחרון שלנו. הוא יישאר עד ביאת המשיח. אם ייקחו אותו מאיתנו, אנחנו נגיד לציבור, אל תשתמשו בטלפון בכלל. מה אנחנו מבקשים ממך? תבטל נייר אחד וקנית את עולמך. זכית שגדולי ישראל באו אליך: תתהדר בזה. "הרגישות הרוחנית שלנו מאד גבוהה. אפילו טלפון כשר מפיל חללים. אני לא סומך על אף אחד, גם לא על עצמי. לבן אדם יש יצרים. הטלפון הכשר הוא כמו הכיפה. אם אתה מנייד את המספרים, אתה מוריד את הכיפה. כמו שאתם מכניסים לבידוד אישה שהגיעה מאפריקה, אם היא חולה ואם היא לא חולה, ועדת הרבנים מכניסה לבידוד את האנשים שלנו.

"העיתונאים שכותבים (באתרים) באינטרנט לא מייצגים את הציבור. הם מייצגים את השוליים של עצמם. הם חרדים מסוג ב'. אנחנו רוצים את הגטו שלנו. זה ציפור הנפש. בעל עוזב את אשתו: אישה עוזבת את בעלה.

"הדרך של התורה היא בלי פשרות. אתם לא רוצים בשר כשר? תפתחו חנויות של בשר חזיר. אבל בשר חזיר בתוך שכונה יהודית? זה צלם בהיכל. אני אומר, טלפונים זה כמו בשר חזיר. זה לפי דעת תורה, לא דעתנו. מי שאומר אחרת הוא טיפש. כל מי שעובר על דברי חכמים חייב במיתה. אנחנו לא רוצים שהבנים והבנות שלנו ילכו לאיבוד".

הנדל שמע שואה ושמע גטו ונדלק. הוא הרביץ לרבנים שיעור בציונות: "הוויכוח האמיתי פה הוא על השאלה האם מדינת ישראל יכולה לפעול בכל שטחה", אמר. "אתם לא יכולים להיות בכל מקום במרחב הציבורי, בפוליטיקה, בחברה, אבל כשזה מגיע אליכם, להגיד למדינה, את לא מתערבת. 50% מהקהילה החרדית מחוברים לאינטרנט: אתם לא יכולים לעצור את הטכנולוגיה, בעוד שנתיים לא יהיו טלפונים מדור ראשון ושני. "קשה לי מאד עם ההשוואות לשואה. עם ישראל יחיה בזכות השירות בצבא וגם בזכות לימוד התורה. אתם אמרתם שאתם לא מתפשרים. אני שירתי בקומנדו הימי. גם שם לא מתפשרים".

העיתונים החרדיים, "המודיע", "יתד נאמן", ו"המבשר", נמנעו מלדווח על הפגישה. האתרים ברשת געשו: הזעם הופנה נגד הנדל, שהעליב את גדולי הדור, ונגד הגבאים שהביאו את הרבנים לפגישה בלי לסגור עסקה מראש. האירוניה היא שמי שנזעק להגן על כבוד הרבנים, הם בעיני הרבנים, חרדים מסוג ב' - חרדים שמשתמשים באינטרנט. בקרוב תקיים מנכ"לית משרד התקשורת שימוע לפני ההחלטה הסופית. 

תוקן על ידי גרשום ב- 04/12/2021 19:05:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 19:03 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

אז אצל כת הביביסטים כל מה שנשמע ערבי הוא בהכרח מחבלי?
(אצלנו למשל, כל פרוגרסיבי הוא בהכרח אידיוט. אבל בשונה מהקביעה הקודמת - זאת לפחות הוכחה מחקרית)
ג'וואל היא רשת אחלה מין חלווה. רק שהמחירים שלה גבוהים בלי שום השוואה בישראל. מעניין אם הפתרון הזה יתגלגל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרשות הפלסטינית תסבסד בגלל ההישג המורלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 19:27 לינק ישיר 

לא הצלחתי להבין איך אפשר להשתמש ברשת טלפונים פלשתינאית אם אין לה אנטנות בתוך שטח ישראל . זה נראה לי כמו להשתמש ברשת יפנית או אוסטרלית שצריכה לקנות שירותים מחברה ישראלית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 20:01 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

לא הצלחתי להבין איך אפשר להשתמש ברשת טלפונים פלשתינאית אם אין לה אנטנות בתוך שטח ישראל . זה נראה לי כמו להשתמש ברשת יפנית או אוסטרלית שצריכה לקנות שירותים מחברה ישראלית.

לה''ו. ראשית, יש לה כיסוי בכל יו''ש ואין מקום במדינת Yes-רע-Hell שלא קרובה ליו''ש (חוץ אולי מהגולן).
שנית. ג'אוול בשליטה טוטאלית בידי אבו מאפן ובניו, וסוהא עראפת. כך שלהגיד שזה לא מחבלים...
שלישית. היא יקרה בערך פי שתיים מרשתות Yes-רע-Hell-יות.
רביעית. לתת לערבי+מוסלנאצי+מחבל את כרטיס האשראי שלך, ולצפות שפאטמה לא ''תחגוג'' עליה...
חמישית. כיום ליהודים לא נותנים להצטרף לג'אוול, וכולי תקווה שהנדל יוודא שיימשך כך.

נ.ב. חחחחח למי שקרא *לי* ביביסט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 04/12/2021 20:05:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 20:04 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

תמניא_אפי כתב:

יבורכו מן השמיים!

לה''ו. והאומה הכי שטופה בזימה מעולם, ובעולם ייתנו לך קווים כשרים...
הגיוני בסה''כ

תוקן על ידי hot_tr ב- 04/12/2021 18:39:31

הגיוני, עבור כסף - יתנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 20:06 לינק ישיר 

עוד כמה אידיוטים שחושבים שלעשות עסקים עם ערבים זה כמו עם יהודים,

זה מאוד מאוד שונה,

לו היה לי סבלנות, הייתי כותב מאוד עוד הרבה מאוד פעמים............

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/12/2021 20:29:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2021 22:28 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

עוד כמה אידיוטים שחושבים שלעשות עסקים עם ערבים זה כמו עם יהודים,

זה מאוד מאוד שונה,

לו היה לי סבלנות, הייתי כותב מאוד עוד הרבה מאוד פעמים............

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/12/2021 20:29:47

דווקא נתניהו הצליח לעשות עסקים עם מנסור. חלקם לא אמינים. או שמנסור אמין וביבי לא אמין אז מנסור קלט עם מי יש לו עסק והלך לבנט. אבל ביבי הצליח במלאכתו!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/12/2021 22:30:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2021 00:18 לינק ישיר 

לג'אוול אין רישיון לשווק סלולאר בישראל. מקסימום לקוחות ג'אוול נהנים מכיסוי סלולארי בישראל באמצעות רומינג.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2021 00:27 לינק ישיר 

מישהו הפיץ בדיחה, ואתם דנים בה כאילו מדובר בעובדה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2021 00:55 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

.

נ.ב. חחחחח למי שקרא *לי* ביביסט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 04/12/2021 20:05:25

אל תהרוס את הדיכוטומיה!
מטורללים זה ביביסטים, אידיוטים זה פרוגרסיבים.
אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2021 14:10 לינק ישיר 

אני מאד אשמח לכל פיתרון לקווים הכשרים, למרות שיש לי לא מעט ביקורת על "וועדת הרבנים", אבל תכלס' הדבר הזה זה הדבר שהכי עוזר למי שרוצה להשתמש בסלולר, וגם להגן על עצמו.

עם זאת אני חושב שהרעיון של רשת של הרש"פ, זהו רעיון בלתי ישים בכלל, ונועד רק לעשות גלים.

הרעיון הוא בלתי ישים, בגלל שכל מי שפעם התקשר לקווים של הרש"פ, יודע שהשיחה לא כלולה בחבילות הסלולר הישראליות, והשיחה עולה משהו כמו אג' לדקה, כמו כן פריסת האנטנות שלהם בריכוזים החרדיים היא בעייתית מאד.

ככל הנראה נצטרך להיפרד מההפרדה המספרית של מספרים כשרים, ולעשות מה שעושים כבר שנים בארה"ב, מכשירים מיוחדים של החרדים. וזהו. כל מי שרוצה להגן על עצמו שיגן. ומי שלא אולי יתרום לקופת העיר, שם יכולים להבטיח עולם הבא למי שתורם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2021 14:13 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:

אני מאד אשמח לכל פיתרון לקווים הכשרים, למרות שיש לי לא מעט ביקורת על "וועדת הרבנים", אבל תכלס' הדבר הזה זה הדבר שהכי עוזר למי שרוצה להשתמש בסלולר, וגם להגן על עצמו.

עם זאת אני חושב שהרעיון של רשת של הרש"פ, זהו רעיון בלתי ישים בכלל, ונועד רק לעשות גלים.

הרעיון הוא בלתי ישים, בגלל שכל מי שפעם התקשר לקווים של הרש"פ, יודע שהשיחה לא כלולה בחבילות הסלולר הישראליות, והשיחה עולה משהו כמו אג' לדקה, כמו כן פריסת האנטנות שלהם בריכוזים החרדיים היא בעייתית מאד.

ככל הנראה נצטרך להיפרד מההפרדה המספרית של מספרים כשרים, ולעשות מה שעושים כבר שנים בארה"ב, מכשירים מיוחדים של החרדים. וזהו. כל מי שרוצה להגן על עצמו שיגן. ומי שלא אולי יתרום לקופת העיר, שם יכולים להבטיח עולם הבא למי שתורם.

לה''ו. יש פתרון, והוא די פשוט. מי מהעסקנים שרוצה, יכול לפנות בדרכים המקובלות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העשקנים החליטו עבורכם: אתם עוברים לסלולאר חלאל של הערבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext