| נשלח ב-8/12/2021 18:25 |
|
| |
יו''ר ועדת החינוך ח''כ שרון השכל קוראת לחקירת המזרוחניקים הסוטים מבני עקיבא
(שרן השכל מגיבה על הפרסום בכיפה). "מדובר במקרה מאוד קשה ומזעזע, אני מקווה שימצו את כל ההליכים מול אותם פוגעים. חשוב לי לומר שיש קו סיוע גם במשרד החינוך וכל מי שעובר אלימות או תקיפה אני מזמינה אותו להתקשר לאותו קו ולקבל את הסיוע", אמרה השכל בשיחה עם חדשות כיפה. השכל ביקרה את המקרה והורתה לבצע בדיקה מקיפה בתנועת בני עקיבא: "עלינו לראות עד כמה בני עקיבא עמדה באותם נהלים ובאותם פרוטוקולים של משרד החינוך, האם יש ממונה על הטרדות מיניות בתנועת בני עקיבא והאם המדריכים עברו את ההכשרות, את כל הדברים האלה אני אבדוק". השכל הוסיפה וסיפרה: "אחרי דיון שקיימתי בנושא תקיפות מיניות בתנועות נוער ומסגרות בלתי פורמליות חשוב לי לומר, חייב להיות ממונה הטרדות מיניות בכל ארגון, וכל מי שנפגע או הותקף צריך להגיע אליו. אותו ממונה חייב על פי חוק לדווח לרשויות והרשויות צריכות להמשיך טיפול. בנוסף, מדריכים בתנועות נוער כולם עוברים הכשרה למניעת תקיפות מיניות וזיהוי תקיפות מיניות בקרב חניכים, על כל מקרה חריג שקורה אתם מוזמנים לפנות אלינו כדי שנטפל". "בנוסף, לפני שבועיים קיימתי דיון מיוחד בעניין תקיפות אלימות ומיניות בתוך בתי הספר, לצערי בני הנוער אחרי הקורונה והסגרים פשוט לא חזרו אותו דבר ולכן ביקשנו גם ממשרד החינוך והתרענו בפניהם שימצאו פתרונות", אמרה יו"ר ועדת חינוך וציינה כי, "משרד החינוך הציג בפנינו מערך תגבור לנתינת מענים רגשיים, צריך שמורים ידעו לזהות מקרים ולטפל בהם וכן להכשיר את המורים במטרה שידעו לתת את המענה לתלמידים ובני נוער במדינת ישראל". הכתבה המלאה בכיפה https://g.kipa.co.il/1122395/r/ נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 18:38 |
|
| |
לה''ו. אשכול שני על אותו דבר. מה קרה יוטיובר? בת עקיבא לא הסכימה לעשות עמך ''חסד'', על אף שאתה א גרוייסע קנאקער, ואתה נפגעת?! זה בסדר, דבר איתנו, נעזור לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 18:42 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אשכול שני על אותו דבר. מה קרה יוטיובר? בת עקיבא לא הסכימה לעשות עמך ''חסד'', על אף שאתה א גרוייסע קנאקער, ואתה נפגעת?! זה בסדר, דבר איתנו, נעזור לך.
|
|
אני אוהב לנבור בזבל שלהם ובהנאה מרובה . בדיוק כמו שהם נהנים לנבור בזבל החרדי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 18:45 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
לה''ו. אשכול שני על אותו דבר. מה קרה יוטיובר? בת עקיבא לא הסכימה לעשות עמך ''חסד'', על אף שאתה א גרוייסע קנאקער, ואתה נפגעת?! זה בסדר, דבר איתנו, נעזור לך.
|
|
אני אוהב לנבור בזבל שלהם ובהנאה מרובה . בדיוק כמו שהם נהנים לנבור בזבל החרדי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 18:50 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
|
|
אני אוהב לנבור בזבל שלהם ובהנאה מרובה . בדיוק כמו שהם נהנים לנבור בזבל החרדי
|
|
לה''ו. כן, גם חזירים אוהבים לנבור בזבל בהנאה מרובה . אתה בחברה טובה
|
|
מהאשכול הסמוך הבנתי שאשכולות אלו גורמים לך להרהורי עבירה רח''ל . אז אל תכנס אליהם בבקשה . ואם בכל זאת תקפך יצרך ונכנסת בבקשה ממך אל תפגום לי על האשכול ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 19:59 |
|
| |
יוטיוב, אני חייב לשאול כמה שאלות. בקשר לדבריה של גב' השכל: האם גם אתה מוכן לקבל ממנה הטפות בקשר לחינוך החרדי? ולגוף דבריה, באמת חשוב שהמדריכים יהיו מודעים למוגנות מינית, האם בתנועת בתיה המדריכות מקהלות הכשרה בנושא? ולגבי ההודעה הסימפטית שלך, אני חייב להבין: א. האם לדבריך לנבור בזבל של השכן זו מידה טובה? ב. מה עוד אתה לומד מהמזרוחניקים? ג. למה אם קורה משהו (בסניף אחד של תנועת נוער אחת ובהקשר מסוים) ובמקום לטאטא מדברים ומתמודדים זה זבל? בעיניי זה מקסים!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 20:43 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | יוטיוב, אני חייב לשאול כמה שאלות. בקשר לדבריה של גב' השכל: האם גם אתה מוכן לקבל ממנה הטפות בקשר לחינוך החרדי? ולגוף דבריה, באמת חשוב שהמדריכים יהיו מודעים למוגנות מינית, האם בתנועת בתיה המדריכות מקהלות הכשרה בנושא? ולגבי ההודעה הסימפטית שלך, אני חייב להבין: א. האם לדבריך לנבור בזבל של השכן זו מידה טובה? ב. מה עוד אתה לומד מהמזרוחניקים? ג. למה אם קורה משהו (בסניף אחד של תנועת נוער אחת ובהקשר מסוים) ובמקום לטאטא מדברים ומתמודדים זה זבל? בעיניי זה מקסים! |
|
מתרבות הזבל המזרוחניקי אנו למדים שהכל שם נעשה בשיתוף מלא של כולם . סיפור כזה לעולם לא היה יכול לקרות ולא קרה בשום ישיבה חרדית ! הציבור החרדי לא חף מסוטים אבל סוטים בודדים שפועלים לבד ובמחשכים . אצל המזרוחניקים זו סטייה ממוסדת . סטיה המונית בה לקחו חלק כל התלמידים בלי יוצא מהכלל . כשרבני המזרוחניקים נותנים הכשר לבית כנסת גאה של אנשי המשכב זכר ולקהילתם ומרבים לדבר שצריך להכיל ולכבד אותם אל תתפלא מתרבות האונס ההמוני שקמה אצלם בדור הצעיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 22:05 |
|
| |
זה לא יפה לבוא לפורום של מזרחיניקים וחרדקים וללכלך עליהם, לך לפורומים של חרדים, יש הרבה....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2021 22:26 |
|
| |
יוטיוב, שאלתי שאלות מאוד ברורות. אם יש לך מה לענות כדאי שתענה, זה יכבד בעיקר אותך. ובקשר להודעה האחרונה שלך, מילא זה שאתה לא מבין כלום בבני עקיבא (קצת פרופורציות מותק, מדובר בבקושי חצי שבט בסניף אחד של בני עקיבא, שהיא תנועת נוער אחת מתוך 4 שפועלות בצה"ד ויש לה אלפי סניפים; ולא מדובר באנשי חינוך דגולים או במעשים סטייל הרב חפוטא), אבל לכתוב בכזו פשטות שדברים כאלה לא קורים בישיבות? אני שב"ה לא מחפש סחי ומאוס של אף אחד, מכיר באופן אישי סיפורים מזעזעים פי כמה וכמה, ולא על מדריגי תנועת נוער בני 16... אז בבקשה, בלעם כבר הוכיח לנו כמה רואים טוב כששונאים, לא צריך גם אותך.
|
|
|
|
|