| נשלח ב-9/12/2021 10:07 |
|
| |
מה ההבדל בין השר הנדל לשר גנץ? ולמה לא קמה מהומה?
לה''ו. השר הנדל, נפגש בכנסת *המינים* עם אדמורים, בנוגע לנושא טמא, המתקרא *אינטרנט*, ולא חבש כיסוי ראש *לכבודם*. השר גנץ, השתתף אמש בחתונה של מש' יענקלביץ, אשר הינה טקס *דתי וקדוש*, ולא חבש כיפה לכבוד *המקום* בריקודי *המצווה*! מסקנה: אתם מקנאים לבשר ודם, ולא מקנאים לבורא עולם! תמצית השולחן הפוך החמישי!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 10:53 |
|
| |
לא מדויק. בני חבש כיפה בחופה כפי שרואים בסרטון שבכיכר השבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 11:58 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | לא מדויק. בני חבש כיפה בחופה כפי שרואים בסרטון שבכיכר השבת. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 15:37 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. השר הנדל, נפגש בכנסת *המינים* עם אדמורים, בנוגע לנושא טמא, המתקרא *אינטרנט*, ולא חבש כיסוי ראש *לכבודם*. השר גנץ, השתתף אמש בחתונה של מש' יענקלביץ, אשר הינה טקס *דתי וקדוש*, ולא חבש כיפה לכבוד *המקום* בריקודי *המצווה*! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שההבדל ביחס נובע מההבדל בין אישיותו של גנץ לאישיותו של הנדל. קרוב לוודאי שגנץ עשה זאת מתוך חוסר שימת לב ושכחה כדרכו, והנדל עשה זאת מתוך שחצנות והתרסה.
אם גנץ יתן לי דפיקה ברכב אני אסלח לו, ואם הנדל -אני אלך לבית משפט גם על 10 אגורות.
תוקן על ידי פצקו ב- 09/12/2021 15:39:20
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 17:50 |
|
| |
הזיקה של גנץ למקום ולמשפחה - היא סיבה ראויה להוריד כיפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 19:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2021 21:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
על שניהם מוחים, בשעת מעשה שותקים ואחר כך מוחים, כדי שלא לבייש
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 17:42 |
|
| |
הכיפה משמשת תירוץ כדי לתקוף את הנדל על שהחזיר ל" דיפלומטים החרדים" מנה אחת אפיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 18:50 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | הכיפה משמשת תירוץ כדי לתקוף את הנדל על שהחזיר ל" דיפלומטים החרדים" מנה אחת אפיים... |
|
לה''ו. ואתמול בעיצומה של השבת ראיונות לכל כלי תקשורת. והחרדים?! שלושת הקופים. לא רואים לא שומעים ולא מדברים. רק כשבניטו נפתליני, אומר שבת שלום ממאה מטר למישהו, וצילמו אותו, אז שרעקאלאך, א גרוייסע מחלל שאבעס. הזהרו מן הצבועים!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|