| נשלח ב-14/12/2021 00:03 |
|
| |
השר הנדל מטיח את האמת בפרצופם של החכים החרדים
תגידו, זה מה שמטריד אותך גפני. תגיד, מתי פעם אחרונה זעקת על לאו מפורש מהתורה? מתי פעם אחרונה עניין אותך באמת תורה, יהדות, הלנת שכר, פגיעה בגר יתום ואלמנה? תגיד, מתי זה עניין אותך אי פעם? דברי חכמים בנחת נשמעים. יהדות. מתי זעקת נגד נהנתנות? שונא מתנות יחיה. מתי פעם מדם לבך זעקת שראית עוול? עוול בתורה.
זה מה שמקפיץ אותך, הניוד במספרים? אני דואג לנפשות של הילדים שלך ושלי אותו דבר. אותו דבר. כי זה תפיסה ממלכתית. זה תפיסה ממלכתית.
ואני אומר לך שתחרות, באותו עניין, תחרות זה טוב לחברה החרדית. אין שום סיבה שאזרח חרדי לא יקבל את אותן תשתיות, ושתהיה תחרות לכל אזרח חרדי והוא יוכל לקנות איפה שהוא רוצה.
משה גפני (יהדות התורה): אל תפריע. ישראל אייכלר (יהדות התורה): אתה לא יכול לכפות עליו. שר התקשורת יועז הנדל: אני לא כופה עליו. ישראל אייכלר (יהדות התורה): אתה כופה.
שר התקשורת יועז הנדל: אני לא כופה על אף אחד. כל מי שרוצה יהיה לו טלפון כשר. לא כופה על אף אחד.
יצחק פינדרוס (יהדות התורה): אתה כן. שר התקשורת יועז הנדל: אתה כופה עליו. ישראל אייכלר (יהדות התורה): לא, אתה כופה.
שר התקשורת יועז הנדל: יש לנו, חברים, אתם יודעים מה? זה פשוט צביעות, שיקום פה עכשיו חברת כנסת חרדי אחד שיגיד לי שלא הוא ולא ועוזריו, לא מחזיקים בטלפון כשר ולידו טלפון לא כשר. שיקום אחד שאין לו במשפחה ועוזרים. אחד שיקום ויגיד. פשוט צביעות. מעל 50%. אתם גורמים להם לשלם יותר, לאזרחים החרדים, הם פונים אלי, אתה רוצה שאני אראה לך את הפניות שלהם? אני מוציא את הערמונים מהאש בשבילך. אני מוציא הרי את הערמונים מהאש בשבילכם. למען האזרחים החרדים. כי אתם לא יכולים לכבול אותם, הם צריכים לצאת לעבוד. הם צריכים להיות מחוברים, הם רוצים את זה.
יצחק פינדרוס (יהדות התורה): נעבור לרשות הפלסטינאית, לא צריכים אותך.
שר התקשורת יועז הנדל: תלך, תלך לעשות עסקים עם הרשות הפלסטינאית - - - פינדרוס, אין בעיה, תקלוט עם ג'אוול בבני ברק. אין שום בעיה. אין שום בעיה.
יצחק פינדרוס (יהדות התורה): אנחנו ניקח טלפונים מהרשות הפלסטינאית.
שר התקשורת יועז הנדל: עם ישראל. חבר הכנסת פינדרוס, אין בעיה, תיקח מהרשות הפלסטינית, אין שום בעיה. אני רוצה לראות את הקליטה של ג'וואל בבני ברק ובביתר עילית. אין בעיה.
יצחק פינדרוס (יהדות התורה): יותר טוב מהקליטה שלך. אתה יודע את זה.
שר התקשורת יועז הנדל: אני אומר לכם שמדינת ישראל פורחת ומשגשגת - -
ישראל אייכלר (יהדות התורה): אני רוצה טלפון כשר מחברה ישראלית.
שר התקשורת יועז הנדל: - - בזכות זה שאנחנו מתייחסים אל עצמנו כמדינה ריבונית, שבה אין אוטונומיות. היא פורחת ומשגשגת כי יש לנו צבא גדול וחזק. מדינה ריבונית, וכן, גם לימוד תורה.
(העתקתי את הקטעים הרלוונטיים מהפרוטוקול הזמני שבאתר הכנסת)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 00:25 |
|
| |
כמו שכתבתי בעבר באשכול אחר, הבעיה מתחילה בערבוב בין האינטרס החברתי בצורך בטלפון כשר (ברמה כזו או אחרת) לבין הצורך לשמור על האינטרס העיסקי של ועדת התקשורת (שכבר בלי רבנים). אין סיבה שכל מי שרוצה לפתוח הכשר ברמה אחרת לא יוכל לעשות זאת. אין הגיון לכבול את הציבור למכשירים נכים שמשווקים בלעדית על ידי הועדה. ועוד. התעלמות מטענות אלה ועוד חוטאת ברדידות (במקרה הטוב...)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 00:46 |
|
| |
יש כמה סיבות לטלפון הכשר ולקומה הכשרה .חלקן מוצדקות יותר וחלקן פחות. חברי הכנסת החרדים צועקים רק על הסיבות שנוחות להם והנדל משיב להם אבל יש גם סיבות אחרות שצריך לבטל את הקומה ואת החזקה . בקיצור דו שיח של חרשים (כביכול , הרי אף אחד לא באמת תמים) וכל דאלים גבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 00:47 |
|
| |
יועז הנדל שוקד בימים אלו על שתי רפורמות:
הרפורמה שתמנע מהימין להתבטא בטוויטר ובפייסבוק. שזה אירוע חמור ביותר שחולף מתחת לרדאר זוה פשוט הזוי!!!
והרפורמה שתמנע מהחרדים לדבר בטלפון נייד.
אני רואה כאן סכנה של ממש לזהותה של ישראל כדמוקרטיה. העיקר על ביבי אמרו ארדואן.
וכאן עסוקים בללעוג על התבטאות כזו או אחרת של גפני או פינדרוס.
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 14/12/2021 00:50:29
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 00:52 |
|
| |
השר הנדל חצוף ורשע,
שיוריד את הנעליים לפני שהוא מדבר על הרב גפני,
כנות הנשים המסכנות (אלמנות ,גרושות, עגונות, נשים בודדות ומה לא...)
שנעזרו על ידי הרבה גפני בעשרות שנותיו כשליח ציבור,
מגיעות לאלפים רבים (לא טעות)
חוץ מזה הרב גפני עזר לעשרות אלפי איש חלקם חילונים גמורים ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 03:48 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
|
|
כהרגלו רעיונוביץ מסיט את הדיון מן העיקר ומעלה טיעוני סרק שאין להם דבר וחצי דבר עם הנושא. הפגישה עם השר הנדל הייתה על טלפונים כשרים, לא על נשים מסכנות שנושעו על ידי הרב גפני ולא על משכורותיהם של חזנים בשוויצריה או על בתי כנסת בטשקנט. השר דיבר עם הרבנים והעסקנים על ניוד מספרים ועל טלפונים כשרים. רעיונוביץ החליט שהיה צריך לדבר במקום זאת על עזרה לנשים מסכנות.
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 07:49 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
|
|
כהרגלו רעיונוביץ מסיט את הדיון מן העיקר ומעלה טיעוני סרק שאין להם דבר וחצי דבר עם הנושא. הפגישה עם השר הנדל הייתה על טלפונים כשרים, לא על נשים מסכנות שנושעו על ידי הרב גפני ולא על משכורותיהם של חזנים בשוויצריה או על בתי כנסת בטשקנט. השר דיבר עם הרבנים והעסקנים על ניוד מספרים ועל טלפונים כשרים. רעיונוביץ החליט שהיה צריך לדבר במקום זאת על עזרה לנשים מסכנות.
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב. |
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 08:41 |
|
| |
השר הנדל חצוף ורשע,
שיוריד את הנעליים לפני שהוא מדבר על הרב גפני,
|
| נראה שאתה קרוב מאוד לגפני, אחרת, לא היית מודע לעשייתו המבורכת. האם אתה מתכוון לעזרה בחוף תל ברוך? כי בעבר היו שמועות שלכאורה ראו אותו בחוף?. בהיותו יו"ר וועדת הכספים הופיעה בוועדה אם לילד מיוחד ותיארה את מצבה תוך כדי שהיא ממררת בבכי. לא התרשמתי-באופן מיוחד מהרגישות שלו לסבלה וזה לשון המעטה, לעניות דעתי זה היה נראה לכאורה שהוא מזלזל בה ובמצוקתה. אולי אני טועה, אשמח אם מישהו יעלה את הסרטון מועדת הכספים שבו נראית האשה החרדית שוטחת את מצוקתה בפני הוועדה כדי לשמוע את דעת החברים בעניין.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/12/2021 09:06:26
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 09:01 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב. |
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני מבקשת ממך לשקול שוב את המלצתך. רעיונוביץ, אחרי הכול, הוא עני בדעת שמתהפך בחרא תרתי משמע!. אז המלצתך עלולה לפגוע בפרנסתו. אבל בכול זאת משום שהוא גורם נזק לא קטן לציבור אני כן מאמצת וממליצה בחום על המלצתך. טכנית איך עושים אזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 09:02 |
|
| |
מצדרביעי
| עיבל כתב: |  |
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב.
|
|
כהרגלו עיבל מנסה לרדת לרמת אד-הומניזם כמנהגם של אנשי כת "רק לא ביבי" וקופץ להגיב בלי לטרוח לקרוא את נושא האשכול... מתנדב לעזור לך בהבנת הנקרא באופן חד פעמי...
חריף ומקשה ציטט משפטשל הנדל:
מתי פעם אחרונה עניין אותך באמת תורה, יהדות, הלנת שכר, פגיעה בגר יתום ואלמנה?
ועל זה ענה רעיונוביץ' שגפני מתמחה בכך הרבה שנים, יש מצב שתתייחס לטיעון ותענה לעניין במקום להסיט את הדיון לאד-הומניזם שטחי?????
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 09:24 |
|
| |
איך בדיוק אמורים רבנים עדינים להתמודד עם חוצפה ודברי בלע?
| מצדרביעי כתב: |  |
כהרגלו עיבל מנסה לרדת לרמת אד-הומניזם כמנהגם של אנשי כת "רק לא ביבי" וקופץ להגיב בלי לטרוח לקרוא את נושא האשכול... מתנדב לעזור לך בהבנת הנקרא באופן חד פעמי...
חריף ומקשה ציטט משפטשל הנדל:
מתי פעם אחרונה עניין אותך באמת תורה, יהדות, הלנת שכר, פגיעה בגר יתום ואלמנה?
ועל זה ענה רעיונוביץ' שגפני מתמחה בכך הרבה שנים, יש מצב שתתייחס לטיעון ותענה לעניין במקום להסיט את הדיון לאד-הומניזם שטחי????? |
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 10:06 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני מבקשת ממך לשקול שוב את המלצתך. רעיונוביץ, אחרי הכול, הוא עני בדעת שמתהפך בחרא תרתי משמע!. אז המלצתך עלולה לפגוע בפרנסתו. אבל בכול זאת משום שהוא גורם נזק לא קטן לציבור אני כן מאמצת וממליצה בחום על המלצתך. טכנית איך עושים אזה? |
|
לה''ו. לוחצים פעמיים על הניק שלו, מופיעה רשימה שבה מופיעה ''סנן משתמש זה'', מאשרים, והופ, נעלם דף-מסרוביץ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 10:49 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | השר הנדל מטיח את האמת בפרצופם של החכים החרדים
|
|
מדהים אני רואה כאן הרבה ויכוחים בין אנשים בפורום, כל אחד מציג את הצד שלו יוצא דופן הוא אדם שמכיר את האמת האבסולוטית וקובע שהאמת לצידו. יש כאן הרי שני צדדים, הנדל חושב בכיוון אחד, וכמה אנשים חושבים הפוך ממנו בצד השני והנה יש לנו כאן את השופט שעלה השמימה וראה שם עם מי האמת..
ולנושא, יש דברים שהם חמורים יותר מלאוים דאורייתא, למרות שהם אינם לאוים כי עליהם מושתת היסוד של כל העבירות אם אנשים יקחו טלפון לא כשר וזה ידרדר אותם בסופו של דבר לתהום, לפרוק ככל עול מצוות ולעבור לא רק על לאו אחד אלא על כל הלאוים שבתורה, הרי זה בכלל המחטיאו יותר מההורגו, זה בדיוק השר הנדל כשהוא בא לכאן בהצעות ה"ייעול" שלו לחברה החרדית, מחטיא! יותר מהורג! אם נלמד את זה כפשוטו ממש, הנאצים סחבו ברכבות אנשים למשרפות, המיתו שרפו, באה התורה ואומרת, המחטיאו חמור יותר ואף אחד שלא יטמון את הראש באדמה, כולם יודעים כמה נשמות ישראל נשרפו בטלפונים הלא כשרים, ועד כמה מסוכנת הצעתו של הנדל המזמינה ביתר קלות את הצעירים שלנו להשיג סמארטפונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 10:53 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
|
| אני מבקשת ממך לשקול שוב את המלצתך. רעיונוביץ, אחרי הכול, הוא עני בדעת שמתהפך בחרא תרתי משמע!. אז המלצתך עלולה לפגוע בפרנסתו. אבל בכול זאת משום שהוא גורם נזק לא קטן לציבור אני כן מאמצת וממליצה בחום על המלצתך. טכנית איך עושים אזה? |
|
לה''ו. לוחצים פעמיים על הניק שלו, מופיעה רשימה שבה מופיעה ''סנן משתמש זה'', מאשרים, והופ, נעלם דף-מסרוביץ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תודה. וסליחה על טרחה. אצלי מופיע הצג הודעות משתמש ועוד אין לי סנן משתמש זה. אודה להסבר נוסף.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/12/2021 11:29:05
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 11:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:02 |
|
| |
אוי נו באמת. זה חכמה גדולה "לעזור" ל"מוחלשים" על חשבון כספי הציבור (ובזמן שאתה מקבל משכורת כדי לשרת את הציבור). הגיע הזמן לתת לאנשים כלים להתפרנס ולא לתת להם צדקה. להעניק חכה ולא דגים. אני לא שמעתי את גפני זועק על הלנת שכר של גננות במוסדות החינוך החרדיים.
|
|
|
|
|