|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:31 |
|
| |
תוקן על ידי ניוטרל ב- 14/12/2021 13:31:31
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:32 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
השר הנדל חצוף ורשע,
שיוריד את הנעליים לפני שהוא מדבר על הרב גפני,
כנות הנשים המסכנות (אלמנות ,גרושות, עגונות, נשים בודדות ומה לא...)
שנעזרו על ידי הרבה גפני בעשרות שנותיו כשליח ציבור,
מגיעות לאלפים רבים (לא טעות)
חוץ מזה הרב גפני עזר לעשרות אלפי איש חלקם חילונים גמורים ! ! !
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 13:55 |
|
| |
חריף ,
אני מתפלא עליך, שבדרך כלל אתה מדבר לענין ועכשיו התלהבת מהטמבל הזה שלא היה אמור להיות לו כל השפעה בתקשורת ובציבור ובאמצעות 'כל המיצר לישראל נעשה ראש' הוא מנסה לחנך את נחרדים ל"ממלכתיות" כאלו שטויות שהוא מדבר לא יאומן, פעם חשבתי שהטמבל הכי גדול בפוליטיקה זה מתן כהנא, רואים את הטמטום שפוך לו על הפרצוף באורח קבע, אבל עכשיו מסתבר שההנדל הזה הוא אהבל לא פחות, יושב לו גפני שכבר מעל שלושים שנה מייצג את שולחיו בכנסת המינים, ואז מגיע אליו דביל עם שאלה דבילית, "תגיד, מתי דאגת פעם ליהדות ? " לכזה טמבל אתה לא יכול אפילו לקיים ענה כסיל כאיוולתו,
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 18:49 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
כהרגלו רעיונוביץ מסיט את הדיון מן העיקר ומעלה טיעוני סרק שאין להם דבר וחצי דבר עם הנושא. הפגישה עם השר הנדל הייתה על טלפונים כשרים, לא על נשים מסכנות שנושעו על ידי הרב גפני ולא על משכורותיהם של חזנים בשוויצריה או על בתי כנסת בטשקנט. השר דיבר עם הרבנים והעסקנים על ניוד מספרים ועל טלפונים כשרים. רעיונוביץ החליט שהיה צריך לדבר במקום זאת על עזרה לנשים מסכנות.
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב.
|
|
אתה מסיט את הדיון בלי קשר, הנדון הוא הנדלsvגפני.. . הנדל המושחת חסר חוט השדרה המתהדר כמחנך העולם ומטיף בשער כיו"ר המכון הציוני... יושב עם רע"מ האנטי ציונית שדואגת אך ורק לערבים, יושב עם איווט לחיברמן המושחת והשקרן שמקפח את פרנסת מורי הדרך, השקרן הזה שבאמת לא עשה דבר בחייו חוץ מרעש וצלצולים, מתעלק על גפני בדיוק בדבר שהוא הכי חזק, ע"ע מפעל פרי גליל, לשם משל. נכון שיש ביקורת אף מוצדקת על החכ"ים החרדים, אבל לא בתחום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 18:53 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
כהרגלו רעיונוביץ מסיט את הדיון מן העיקר ומעלה טיעוני סרק שאין להם דבר וחצי דבר עם הנושא. הפגישה עם השר הנדל הייתה על טלפונים כשרים, לא על נשים מסכנות שנושעו על ידי הרב גפני ולא על משכורותיהם של חזנים בשוויצריה או על בתי כנסת בטשקנט. השר דיבר עם הרבנים והעסקנים על ניוד מספרים ועל טלפונים כשרים. רעיונוביץ החליט שהיה צריך לדבר במקום זאת על עזרה לנשים מסכנות.
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב. |
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין שאצלך זה לא עזר אתה מזבל פה בהרחבה וכולם מנסים להשתיק אותך ללא הצלחה. מאז שנהיית מובטל (כנראה שאהלי שעווה זה לא כזה הוט טרנד...) . בראש כל הודעה מקשקש "לה"ו", בלי קשר. והרעיונות שטויות שלך גם לא תפסו במיוחד. (לשים את הנעליים על הכסא תינוק...) . רעיונוביץ הוא אחד הניקים האיכותיים ביותר שכל הודעה שלו תורמת לפורום. וליד הרמת גן של עיבל הוט טרנד ולךתדע1 הוא ממש אוניברסיטה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 18:59 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
בפגישה שתארגן אתה, רעיונוביץ, נתרכז בעניין הזה של עזרה לנשים מסכנות. בפגישה שאורגנה לצורך ברור העניין של ניוד מספרי טלפון אנחנו נתרכז אך ורק במספרי טלפון ולא בהבלים רעיונוביצאים מן הגורן ומן היקב. |
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי אני מבקשת ממך לשקול שוב את המלצתך. רעיונוביץ, אחרי הכול, הוא עני בדעת שמתהפך בחרא תרתי משמע!. אז המלצתך עלולה לפגוע בפרנסתו. אבל בכול זאת משום שהוא גורם נזק לא קטן לציבור אני כן מאמצת וממליצה בחום על המלצתך. טכנית איך עושים אזה? |
|
מי שמדבר\ת (להזכירך שלפני כמה שנים כתבת בלשון זכר, פיצול אישיות או חילופי תפקיד)?. גם איך שהפורום נראה היום אתה וחבריך כמו הוט טרנד מתחת לאפס של תרומה לקוראי הפורום, רק קשקשת משעממת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:25 |
|
| |
| שוקולד_תות כתבה: |  |
| hot_tr כתב: |  | | עיבל כתב: |  |
|
|
|
לה''ו. תלמד מנסיון אחרים. תחסום את דף-מסרוביץ, וכשאף אחד לא יגיב לו, הוא יפסיק עם החארטה שלו. חסמתי ונושעתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין שאצלך זה לא עזר אתה מזבל פה בהרחבה וכולם מנסים להשתיק אותך ללא הצלחה. מאז שנהיית מובטל (כנראה שאהלי שעווה זה לא כזה הוט טרנד...) . בראש כל הודעה מקשקש "לה"ו", בלי קשר. והרעיונות שטויות שלך גם לא תפסו במיוחד. (לשים את הנעליים על הכסא תינוק...) . רעיונוביץ הוא אחד הניקים האיכותיים ביותר שכל הודעה שלו תורמת לפורום. וליד הרמת גן של עיבל הוט טרנד ולךתדע1 הוא ממש אוניברסיטה
|
|
לה''ו. אמור לי את טעם השוקולד שלך, ואומר לך מי אתה. לא לחינם הלך האיש החבוש ללקק ת'תות בשוקולד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:33 |
|
| |
לה"ו ה"ו לה"ו , אתה מוכיח שאתה תת תרומה לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:41 |
|
| |
| שוקולד_תות כתבה: |  | לה"ו ה"ו לה"ו , אתה מוכיח שאתה תת תרומה לפורום. |
|
לה''ו. את נשמעת מינימום חברה של השכנה, שהיא גיסה של אחד המנהלים בפורום. אז חדל קשקשת, תבקשי מכל הנ''ל שיעיפו אותי. או... שתסתמי את הלוע השמן, מרוב אכילת שוקולד תות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:45 |
|
| |
העיקר לה"ו ל"הו לו"ה הל"ו. אבל שפת ביבים של עבריין צעצוע שוב אתה מוכיח כמה אתה לא רצוי כאן, כמו שתעיין בכל התגובות לכל הודעה מהודעותיך ואשכולות הסרק שאתה פותח.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 19:57 |
|
| |
| שוקולד_תות כתבה: |  | העיקר לה"ו ל"הו לו"ה הל"ו. אבל שפת ביבים של עבריין צעצוע שוב אתה מוכיח כמה אתה לא רצוי כאן, כמו שתעיין בכל התגובות לכל הודעה מהודעותיך ואשכולות הסרק שאתה פותח. |
|
לה''ו. תתקשרי לאחת שמנה מאוד שמנה מאוד 123 (ק''ג) ויפתרו לך את הבעיה. בזאת תמה התייחסותי אלייך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 20:52 |
|
| |
הל"ו הל"ו הרי אין סוף לגסות הרוח שאתה מסוגל להגיע אליה ורק מוכיח דרך הנגטיבית כמה רעיונוביץ זהב מזוקק
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 20:58 |
|
| |
זכינו להמחזה מצוינת של הוויכוחים בין הנדל לאייכלר. לכו בכוחכם זה ויום אחד תהיו חברי כנסת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 22:17 |
|
| |
הייתי חייב לגזור למשמרת

|
|
|
|