|
|
| נשלח ב-14/12/2021 21:35 |
|
| |
עסקת גנץ-בר לב: מאות חיילי צה"ל יגויסו למשטרה למאבק בנוער הגבעות
עסקת גנץ-בר לב: ביוזמת שר הביטחון בני גנץ תתקיים עבודת מטה כדי לגייס עוד מאות חיילי צה"ל למשטרה לתפקידי מטה כדי לפנות מאות שוטרים למחוז ש"י, בין היתר להתמודד עם הפשיעה הלאומנית
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 21:37 |
|
| |
עומר בר לב מייצג את הפלסטינים יותר מאשר את אזרחי ישראל, הוא שמאלן רדיקלי, אבל חשוב להסיר את המסכות גם מגנץ שיש שמכרו לנו שמדובר ב"מרכז", זה אותו גנץ שהתנגד לשלוח חיילי צה"ל לערים המעורבות בפרעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 22:21 |
|
| |
זה אכן מזכיר את ההתנגדות שהיתה לשלוח חיילים לערים המעורבות (חוץ מזה שהן תחת ריבונות ישראלית אזרחית) אבל גם הפיתרון נראה כמו מה שגנץ הציע לנתניהו ואוחנה בזמנו וזה עבד טוב. חיילים יחליפו שוטרים בתפקידים אחרים, והתגבור של המחוז בשביל משימות שיטור יהיה על ידי שוטרים, לא על ידי חיילים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2021 23:00 |
|
| |
אוי מזרוחניקים מזרוחניקים מתי תתעוררו מהחלום הציוני שלא מפסיק לבעוט בכם ? המגזר שהכי נרדף מהשלטונות זה המזרוחניקים והם כמו כלבלבי פינצ'ר ממשיכים ללקק את נעליו של הפריץ ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2021 00:29 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | אוי מזרוחניקים מזרוחניקים מתי תתעוררו מהחלום הציוני שלא מפסיק לבעוט בכם ? המגזר שהכי נרדף מהשלטונות זה המזרוחניקים והם כמו כלבלבי פינצ'ר ממשיכים ללקק את נעליו של הפריץ ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין תיאור טוב מזה לכ"ק הרבי מוויזניץ שליט"א, אני מציע לך לשמש כביוגרף שלו
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|