זה מה שכתב ראש הממשלה והנוכל הפוליטי נפתלי בנט על כך שהאופוזיציה סירבה להתקזז עם הקואליציה,
וכתוצאה מכך ח"כ פינטו הייתה צריכה להגיע לכנסת כמה ימים לאחר הלידה להצביע עם הקואליציה
הסירוב נבע לאחר שבכמה מקרים מזעזעים האופוזיציה דאז (שהיום היא קואליציה ) סירבה להתקזז עם הקואליציה
ההתעקשות של יו״ר האופוזיציה לא לאפשר קיזוז עם ח״כ שירלי פינטו היא שפל בהתנהגות בין אדם לחברו ושפל ביחס ליולדות באשר הן. ראיתי את שירלי עכשיו ופשוט כעסתי: אמא לתינוקת בת שישה ימים צריכה זמן להתאושש. אני מודה לשירלי שהגיעה לכנסת עם כרם המתוקה. זה הזמן לחזור לכללי משחק אנושיים.
חשבתי להזדעזע, ואז ראיתי מה שכתבה חברת הכנסת 'גלית דיסטל אטבריאן' שכתבה כך
תשמעו קטע ענק: יחימוביץ' כעסה על ימינה כי פינטו הגיעה יומיים אחרי לידתה הקודמת לישיבת מטה והצטלמה בגאווה. פינטו כתגובה לשלי טענה שלצאת מחדר הלידה ישירות לעבודה זה בעצם העצמה נשית. ואנחנו מדברים על אותה פינטו שרק לפני דקה הזדעזעה במליאה כי הכריחו אותה לצאת מהבית עם תינוקת, כן?
זכותה של יולדת לצאת לאן שהיא רוצה בגלל שבא לה, בגלל שהיא נהנית מהיציאה, בגלל שהיא חושבת שזה יועיל לה, רצוי לא להכריח אותה לצאת, זו מהותה של חופשה וזה מה שתורם למנוחת הנפש של היולדת במקום העבודה שלי נשים רבות מגיעות לביקור במהלך חופשת הלידה להראות את התינוק ולקבל מתנה מהחברים לעבודה, אף אחד לא חושב שזו הוכחה שהם צריכות/יכולות לבוא לעבוד אלו שמשווים בין יציאה מרצון ליציאה מתוך הכרח לא מבינים דברים בסיסיים (בלי קשר לשאלה איך האופוזיציה הייתה אמורה להתנהג)
נשלח ב-15/12/2021 20:49
העבודה בכנסת לא ממש מעייפת וגם יש לה 120 שמרטפים ...
זכותה של יולדת לצאת לאן שהיא רוצה בגלל שבא לה, בגלל שהיא נהנית מהיציאה, בגלל שהיא חושבת שזה יועיל לה, רצוי לא להכריח אותה לצאת, זו מהותה של חופשה וזה מה שתורם למנוחת הנפש של היולדת במקום העבודה שלי נשים רבות מגיעות לביקור במהלך חופשת הלידה להראות את התינוק ולקבל מתנה מהחברים לעבודה, אף אחד לא חושב שזו הוכחה שהם צריכות/יכולות לבוא לעבוד אלו שמשווים בין יציאה מרצון ליציאה מתוך הכרח לא מבינים דברים בסיסיים (בלי קשר לשאלה איך האופוזיציה הייתה אמורה להתנהג)
בעיקרון, אם בנט היה כזה אציל נפש, הוא היה מוותר לה שלא תבוא ומבין שהקואליציה צריכה להפסיד בשביל ההעצמה הנשית. מי שהכריח אותה להגיע זה משהו שקשור לקואליציה ולא שום דבר אחר (לי אין ספק שבמצב הפוך הקואליציה לא הייתה יותר רחמנית, וגם הייתה משתמשת בטיעון הזה כנגד האופוזיציה). וסתם לידיעה, אסור לנשים לבוא למקום העבודה בזמן חופשת לידה כי אין עליהן ביטוח, וגם אם הן עושות כך זה לא יומיים אחרי לידה וודאי לא לצילומים במטרה לשווק את הרחם הנשי למצביעים פוטנציאליים.
נשלח ב-15/12/2021 22:31
וכמובן שהנוכל השקרן המגלומן האופורטוניסט, שולף ציוץ לכל עת בלי שום עקרונות, זה מה שקשקש הרמאי לפני שנתיים בנושא בדיוק .
שירלי פינטו, שלושה ימים אחרי לידה הפתיעה והגיעה עם התינוק לישיבת מטה. אין דברים כאלה.
נשלח ב-16/12/2021 09:31
"אבא כהן ברדלא אמר אוי לנו מיום הדין אוי לנו מיום התוכחה …יוסף קטנן של שבטים היה ולא היו יכולים לעמוד בתוכחתו הה"ד ולא יכלו אחיו לענות אותו כי נבהלו מפניו לכשיבא הקב"ה ויוכיח כל אחד ואחד לפי מה שהוא שנאמר (תהלים נ) אוכיחך ואערכה לעיניך על אחת כמה וכמה…"