| נשלח ב-19/12/2021 10:42 |
|
| |
מישהו יודע מה המצב ברמלה מבחינה בטחונית?
בוקר טוב, מתעתד בעז"ה ללכת לרמלה באחד הימים בתחבורה ציבורית, היות ולא מכיר שם כלום, רציתי להתייעץ האם כדאי לשים סכין יפני בכיס מדין חובת ההשתדלות על כל צרה שלא תבוא?...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 10:49 |
|
| |
נכנסתי רק כדי להזהיר אותך,
סכין יפנית היא כלי מאוד מסוכן להגנה עצמית,
שיהיה ברור, ממה שאני יודע אף אדם אחראי לא משתמש בה להגנה עצמית,
אם צריך סכין, יש סכינים אחרים לדברים האלה,
אגב, במידה ותיתפס עם סכין על ידי המשטרה, אתה בבעיה.
מותר רק להחזיק אולר ! ! !
רק לערבים מותר להחזיק בבית כלי נשק חם,
יש אצלם כחצי מיליון כאלה (כך טוענים מומחים)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 11:15 |
|
| |
אין ברמלה שום סכנה לא צריך סכין יפנית והיא לא תעזור לך בחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 11:30 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מישהו יודע מה המצב ברמלה מבחינה בטחונית?
בוקר טוב, מתעתד בעז"ה ללכת לרמלה באחד הימים בתחבורה ציבורית, היות ולא מכיר שם כלום, רציתי להתייעץ האם כדאי לשים סכין יפני בכיס מדין חובת ההשתדלות על כל צרה שלא תבוא?... |
|
לה''ו. שכפ''צ, קפל''ד, משחת נעליים על פניך האשכנזית, ואת הארנק בחגורה פנימית... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 12:17 |
|
| |
תודה לכולם, אני אגב הצעתי סכין יפנית כי נכנסת בקלות יחסית לכיס, ולדעתי אם ילד בן 15 מגיע עם סכין, עצם תנועת ההוצאה של הסכין היפני עשוייה להועיל בעז"ה מבחינה פסיכולוגית, במיוחד לגבי העם שהדמיון עובד בו שעות נוספות....
(באינתיפאדת הסכינים שמעתי על בוגר "נחלת" שהבריח ילד עם סכין בעזרת רובה מים ששלף בתנועה המתאימה:))
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 12:32 |
|
| |
אם אתה לא מסתובב באיזורים הערביים אין שום בעיה ברמלה, וגם שם זה חשש רחוק מאד, יהודים מסתובבים בכל חלקי העיר ללא חשש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 12:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 13:23 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מישהו יודע מה המצב ברמלה מבחינה בטחונית?
בוקר טוב, מתעתד בעז"ה ללכת לרמלה באחד הימים בתחבורה ציבורית, היות ולא מכיר שם כלום, רציתי להתייעץ האם כדאי לשים סכין יפני בכיס מדין חובת ההשתדלות על כל צרה שלא תבוא?... |
|
לה''ו. שכפ''צ, קפל''ד, משחת נעליים על פניך האשכנזית, ואת הארנק בחגורה פנימית... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משחת נעליים לא תעזור, כל עוד יש לי סממנים חרדיים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 14:21 |
|
| |
בראמאלה ? הכל שקט...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 14:29 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| hot_tr כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מישהו יודע מה המצב ברמלה מבחינה בטחונית?
|
לה''ו. שכפ''צ, קפל''ד, משחת נעליים על פניך האשכנזית, ואת הארנק בחגורה פנימית... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משחת נעליים לא תעזור, כל עוד יש לי סממנים חרדיים:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 16:45 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 23:09 |
|
| |
כל עוד אתה לא נכנס לשכונות של הבדווים (ג'ואריש) אז הרחוב הראשי של רמלה הרבה יותר בטוח מרחוב יפו בירושלים.
|
|
|
|
|