|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
מהאדמור ממעזיבוז ועד מבד: סתימת הפיות של החוששים מהחיסונים פועלת בעוצמה גם במגזר החרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 21:11 |
|
| |
מצדרביעי
| יוחנןש כתב: |  | האמת שכולנו מב"ד וכי מי מאיתנו חיסן את ילדיו מגיל 5 רק 1.9 אחוז מהיהדות החרדית.
כלומר 49 מתוך 50 לא חוסנו על ידי הוריהם.
אז כולנו בעלי דעה אישית, מפוחדת, מדומיינת, כנגד הוועדות מומחים של משרד הבריאות.
כולנו מעזבוז'ים. לא ממש כולנו, רק 98.1 אחוז !! |
|
שכחת שחלק גדול מהילדים החרדים כבר עברו קורונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 21:49 |
|
| |
בנוגע לפרסום סתם של כאלה שנפטרו מקורונה
| שלג_דאשתקד כתב: |  | הבעיה שיש מתנגדי חיסונים שקרנים שלא מפסיקים לשקר. למשל פרסמו לא פעם על מישהו שנפטר בגלל החיסונים והתברר שעורבא פרח, וזה כנראה שיטה אצלם, ולהם צריך באמת לסתום להם את הפה. אתם רוצים להביע דעה נגד החיסונים - אין בעיה, אבל אל תשקרו ואל תמציאו דברים שלא היו. אגב, האדמור ממזעזיבוז אמר בהתנצלות שלו שהטעו אותו על מישהו מסויים שנפטר בגלל החיסון והתברר לו שזה לא נכון (הוא פשוט לא התחסן). ככה הבנתי. |
|
לה''ו אחרי הסגר הראשון תמר אמרה ליהודה שהיא קבעה תור לפאנית והמניקוריסטית. יהודה תהה למה תמר קבעה תורים?! תמר: כאילו דאאאא, שאהיה יפה! יהודה: אני לא רואה הבדל... מכאן לשם, מז''פ קבעו שסיבת המוות של יהודה: קורונה ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 00:11 |
|
| |
חכמי הפורום ימשיכו לאכול כאן את המח, והציבור הליטאי, ימשיך לנהוג בשפיות. למרות כל מה שתגידו.
יקפידו על מסכות עד שהגיע החיסון. כשמגיע החיסון- מצד אחד מתחסנים, מצד שני זונחים את המסכות. מתחסנים גם בחיסון השלישי, ולא נבהלים מ"כבשים! גבר גבר! חיסון רביעי וחמישי ושישי!" וכשמגיע חיסוני הילדים- לא ממהרים לשום מקום. למרות הכל.
איזהו דרך שיבוא לו האדם, זו שהיא תפארת לעושה וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 00:51 |
|
| |
הבעיה בנושא שאין אמצע. או שאתה ליטאי אידיוט שהופך פרוצדורה רפואית של חיסון ל"מצווה מדאורייתא של אפילו יאמרו על שמאל שהוא ימין" ו"לקיים מצוות ר' חיים קנייבסקי", וכמובן שכל גרעפס של משרד הבריאות הוא בשבילך בת קול משמיים... או שאתה מטורף דפוק שבטוח שהחיסון הוא שואה (כאילו מה? אם למישהו דחוף לחסל חצי עולם או אפילו את כולו - יש דרכים מהירות, קלות וזולות בהרבה...) ומספר לעצמך ולסביבתך בביטחון מלא בלי למצמץ "כל אחדמכיר לפחות עשרה בני אדם שמתו בייסורים אחרי חיסון" (אוולאק? אני בקושי מכיר עשרה שמתו מהקורונה...) כך או כך אתה יוצא מטומטם. התייחסות עניינית - אין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 19:11 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | החלוץ כתב: |  | מהאדמור ממעזיבוז ועד מבד: סתימת הפיות של החוששים מהחיסונים פועלת בעוצמה גם במגזר החרדי
נערי טוויטר צוציקים ויקריםרק בשבוע שעבר כינתם את האדמור ממעזיבוז צוציק העלבתם אותו במילות גנאי קיצוניות במסווה של דאגה לכבודו של מרן הגר"ח - דאגה שמשום מה קופצת לכם רק בנושא המקודש של החיסונים והנה השבוע הגיע מרדכי בן דוד, מחוסן בעצמו והעז לזלזל בלחץ ובכפיה המוגזמים של החיסונים על הציבור כשכולנו, גם המחוסנים 3 פעמים מוגנים רק ב-30% מהאומיקרון! ואת החיסון הנסיוני והלא מועיל הזה רוצים לכפות בקרוב בפעם הרביעית עלינו ועל ילדינו והווופפה.. איזה עליהום תקשורתי... מתקפת סתימת פיות איראנית, לא פחות!
מה קרה? אז מרדכי בן דוד הביע את דעתו מה כל כך מלחיץ אתכם? אף אחד לא חושב שמרדכי בן דוד או האדמור ממעזיבוז הם רופאים או שהם רבי חיים קנייבסקי
תנו להם להתבטאות, תנו לציבור לשמוע גם את דעתם ותסמכו על הציבור שהוא לא מטומטם, ואם תהיה תועלת אמיתית בחיסון (הרביעי השישי והעשירי) או שגדולי ישראל יורו להתחסן, הציבור יעשה את זה גם בלי הדאגה המיוחדת שלכם למען בריאות האומה אפע'ס משהו מדי מסריח בהשתקה המשומנת הזו
|
|
קח בחשבון, שהחצר הידועה לשמצה לפחות בעיני חלק מהציבור החרדי אינה עונה לשאלה: האם צריכים להתחסן?, אלא יוקרתה בעיני הציבור הכללי עומדת למול עיניה לכאורה. ברגע שאצלה נפל-הפור בעד החיסון, ובינינו פחות משנה מה הוביל להחלטה זו. אזי השאלה אינה :האם צריך להתחסן? אלא האם אתה בעד דעתם של נערי החצר או נגדם?! לשם כך יכנו בלי למצמץ יהודים שומרי תורה ומצוות "משנאי ה' יסחבו את ר' חיים עד לחיפה משל היה בעל חיים בקרקס, לא משנה שאפילו ברכת "אשר יצר על הבמה" הוא לא בירך! לא חבל על "הביטול תורה" שלו?! לא! לשם הצלחת הדילים של הנכדים שלו כל התורה שלו בעיניהם שווה פחות מהדיל שהם רקמו למען גב' קאליש-רותם?. בקיצור, זה הזמן להפעיל טרור לכאורה נגד רבנים שלא יורו כפסק ההלכה שפסקו נערי החצר. למרבה האירוניה: צייצני הטוויטר למיניהם, שתוקפו את האדמור ממזבוז מסתירים את העובדה שהם מייצגים צוציקים בגילו של האדמור ממזבוז! גילוי נאות: אני בעד החיסונים וגם חושבת שהאדמור ממזבוז פער את פיו בצורה בוטה לכאורה כדי להרוויח מנה של יחסי ציבור...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/12/2021 09:22:18 |
| ברוך שכיוונתי לדעת גדולים. כפי שכתבתי: אין כאן תשובה לשאלה האם לחסן ילדים? אלא : כמה הציבור שומע בקולו של ר' חיים?! בגדול רוב הציבור דחה את המלצת החצר לחסן ילדים! במילים אחרות הציבור אמר לנערי החצר" אל תתערבו לי בחיים" או כפי שהלצים אומרים "ר' חיים אל תתערב לי בחיים" אולי ר' חיים הוא שר התורה וההבטחות אבל לא שר הבריאות: על ילדינו אנחנו נחליט כראות עינינו ולא כפי האינטרסים שלכם? אז מה עושים נלחמים: זוכרים את קרב המיקרופונים? זוכרים על מי הכריזו "משנאי ה'? זוכרים על מי אמרו שהם בהמות? וכו' לא נלחמים למגר את הווירוס ,נלחמים על-השליטה. וכידוע כשכבוד יוקרה וכסף נמצאים על המאזניים אז התורה הקדושה נדחקת לקרן זווית והראיה שמתכננים מלכתחילה על ביטול תורה של בית רבן: בהחלטה שצריך לחסן את הילדים בתלמודי תורה יש ביטול תורה ענק. אבל למען הדיל והיוקרה של נערי החצר שעומדת למבחן הציבור מבטלים אפילו את תורתו של שר התורה?(אם הוא בין כה וכה לא לומד באותן שעות אז אני מתנצלת מראש!) לשם כך לוקחים את ר' חיים עד לחיפה כדי לעשות נפשות למען גברת קאליש , שאולי-תצבע את חיפה האדומה בצבעים אחרים, אולי?. גילוי נאות: אני חושבת שצריך לתת צאנס למדע ולהתחסן! אבל לא כופין על החיסונים ובוודאי לא בתלמודי תורה כי בזה אנו אומרים: שהחרדים הביאו לתחלואה הקשה. אנחנו כבר היינו בסרט הזה. אם לא החליטו לחסן בבתי הספר אין הצדקה והגיון לחסן בתלמודי התורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/12/2021 19:19:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 19:25 |
|
| |
האדמור ממזיעבוז?
חחח בדיחה טובה
ואני מכריז על עצמי האדמו"ר מקרעכצן אומקירון. מוזמנים בהמוניכם לטיש של כבוד קדושתי בשבת הקרובה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אריאל222 ב- 21/12/2021 20:07:53
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 19:37 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | חכמי הפורום ימשיכו לאכול כאן את המח, והציבור הליטאי, ימשיך לנהוג בשפיות. למרות כל מה שתגידו.
יקפידו על מסכות עד שהגיע החיסון. כשמגיע החיסון- מצד אחד מתחסנים, מצד שני זונחים את המסכות. מתחסנים גם בחיסון השלישי, ולא נבהלים מ"כבשים! גבר גבר! חיסון רביעי וחמישי ושישי!" וכשמגיע חיסוני הילדים- לא ממהרים לשום מקום. למרות הכל.
איזהו דרך שיבוא לו האדם, זו שהיא תפארת לעושה וכו'. |
|
נראה שלמשל במה שקשור לחיסון ילדים לעת עתה רוב רובו של הציבור הליטאי נמנה על "חכמי הפורום" ולא נשמע להוראתו והכרעתו המחייבת של מרן שר התורה (או "לשכינה המדברת מתוך גרונו") מלפני חודש ימים.
איזה מפגן של צביעות וחוסר מודעות עצמית.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/12/2021 19:42:21
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 20:01 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | חכמי הפורום ימשיכו לאכול כאן את המח, והציבור הליטאי, ימשיך לנהוג בשפיות. למרות כל מה שתגידו.
איזהו דרך שיבוא לו האדם, זו שהיא תפארת לעושה וכו'. |
|
הליטאי התלמוד חכם! חחחחח מזכיר לי "יאכלו ענבים וישבעו"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:07 |
|
| |
| שמערעלע כתב: |  | חכמי הפורום ימשיכו לאכול כאן את המח, והציבור הליטאי, ימשיך לנהוג בשפיות. למרות כל מה שתגידו.
הליטאי התלמוד חכם! חחחחח מזכיר לי "יאכלו ענבים וישבעו"
|
|
חחח. האותיות ר' וא', סמוכות זו לזו במקלדת.
אבל לא זו התשובה שצריך לענות על הטענה שלך. התשובה היא כמובן "6! 3! דין! צפת! כדין ירושלים!"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:10 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | חכמי הפורום ימשיכו לאכול כאן את המח, והציבור הליטאי, ימשיך לנהוג בשפיות. למרות כל מה שתגידו.
נראה שלמשל במה שקשור לחיסון ילדים לעת עתה רוב רובו של הציבור הליטאי נמנה על "חכמי הפורום" ולא נשמע להוראתו והכרעתו המחייבת של מרן שר התורה (או "לשכינה המדברת מתוך גרונו") מלפני חודש ימים.
איזה מפגן של צביעות וחוסר מודעות עצמית.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 21/12/2021 19:42:21 |
|
אני מתנצל על כך שדבריי הם בגדר "עיון "... אני מקווה שאחרי ההדגשה, דבריי יובנו כראוי ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 23:13 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | הבעיה בנושא שאין אמצע. או שאתה ליטאי אידיוט שהופך פרוצדורה רפואית של חיסון ל"מצווה מדאורייתא של אפילו יאמרו על שמאל שהוא ימין" ו"לקיים מצוות ר' חיים קנייבסקי", וכמובן שכל גרעפס של משרד הבריאות הוא בשבילך בת קול משמיים... או שאתה מטורף דפוק שבטוח שהחיסון הוא שואה (כאילו מה? אם למישהו דחוף לחסל חצי עולם או אפילו את כולו - יש דרכים מהירות, קלות וזולות בהרבה...) ומספר לעצמך ולסביבתך בביטחון מלא בלי למצמץ "כל אחדמכיר לפחות עשרה בני אדם שמתו בייסורים אחרי חיסון" (אוולאק? אני בקושי מכיר עשרה שמתו מהקורונה...) כך או כך אתה יוצא מטומטם. התייחסות עניינית - אין. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז זהו , שממש לא. הליטאים האידיוטים הבינו לבד, אחרי שהוכחה הצלחתם היחסית של החיסונים, שהמסכות מיצו את תפקידן. הליטאים האידיוטים, שמיהרו להתחסן כשהיה מדובר במבוגרים, לא ממהרים לציית להוראות מרשב"ם כעת בנוגע לילדים.
|
|
|
|
|