|
|
| נשלח ב-21/12/2021 09:07 |
|
| |
יש בבא שנמצא בברוֹך רציני. גם הילולת הבבא סאלי, לידי המדינה
'ידיעות' על הילולת הבאבא סאלי שנמצאת בחשש לביטול - המשנה ליועמ"ש גיל לימון דורש במכתב שהוציא, שהממשלה תמנה גורם ממשלתי שייקח על עצמו את האחראיות לארגון ההילולא בעוד שבועיים בנתיבות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 09:52 |
|
| |
אל דאגה, ימונה גם בבא ממלכתי כמו בהדלקה במירון. 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 21:49 |
|
| |
ראוי הוא לשמש כבאבא ממלכתית בהילולות, שהרי מקובלנו שכשהיה הברוֹך
יושב סתר בק"ק מעשיהו הפך לממלכתי למהדרין, ויעידו על כך מכתביו הקוה"ט
שכתב במסירות נפש מהקודש פנימה ונתפרסמו לעיני כל ישראל, ואף זכה וזיכה את הרבים
באחד מפסקי הדין המכוננים בעניין הפרת פרטיות שאף נקרא על שמו, שם בין היתר נאמר: ...ראשית, התברר לי כי הרומן (שאינו מוכחש), בין המבקש, שהוא אדם נשוי ואב לילדים, לבין האשה הנ"ל התפרסם בעתונות הישראלית כבר לפני מספר חודשים. שנית, התברר לי כי קיים מאבק על כסא יורשו של הצדיק בבא סאלי ז"ל, מנהיגם הרוחני של יהודי מרוקו והמבקש הוא אחד המועמדים לרשת כסא זה. שלישית, מעיון נוסף במכתבים התברר לי, שיש בהם גילוי והצהרות אהבה לוהטים אך אין הם מזכירים מעשים או מאוויים שאילו לא כוונו כלפי אהוב מחוץ לנישואים היו מכתימים שמו של כותבם. לדעתי, הענין הציבורי הינו בכך שראוי כי אלה שמוטל עליהם להחליט מי הוא האיש שיירש את כסאו של הצדיק בבא סאלי ז"ל, יידעו על פרשת אהבתו של המבקש ומנוסח מכתביו ילמדו על תכונותיו. ייתכן ומידע נוסף זה ישפיע על שיקוליהם, ככל שבידי המחליטים יהיו נתונים רבים יותר על המועמדים לתפקיד רם זה, תהיה החלטתם שקולה ביותר והציבור אך ירויח מכך...
תוקן על ידי נעילה ב- 21/12/2021 22:04:45
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 22:26 |
|
| |
| נעילה כתב: |  | ראוי הוא לשמש כבאבא ממלכתית בהילולות, שהרי מקובלנו שכשהיה הברוֹך
יושב סתר בק"ק מעשיהו הפך לממלכתי למהדרין, ויעידו על כך מכתביו הקוה"ט
שכתב במסירות נפש מהקודש פנימה ונתפרסמו לעיני כל ישראל, ואף זכה וזיכה את הרבים
באחד מפסקי הדין המכוננים בעניין הפרת פרטיות שאף נקרא על שמו, שם בין היתר נאמר: ...ראשית, התברר לי כי הרומן (שאינו מוכחש), בין המבקש, שהוא אדם נשוי ואב לילדים, לבין האשה הנ"ל התפרסם בעתונות הישראלית כבר לפני מספר חודשים. שנית, התברר לי כי קיים מאבק על כסא יורשו של הצדיק בבא סאלי ז"ל, מנהיגם הרוחני של יהודי מרוקו והמבקש הוא אחד המועמדים לרשת כסא זה. שלישית, מעיון נוסף במכתבים התברר לי, שיש בהם גילוי והצהרות אהבה לוהטים אך אין הם מזכירים מעשים או מאוויים שאילו לא כוונו כלפי אהוב מחוץ לנישואים היו מכתימים שמו של כותבם. לדעתי, הענין הציבורי הינו בכך שראוי כי אלה שמוטל עליהם להחליט מי הוא האיש שיירש את כסאו של הצדיק בבא סאלי ז"ל, יידעו על פרשת אהבתו של המבקש ומנוסח מכתביו ילמדו על תכונותיו. ייתכן ומידע נוסף זה ישפיע על שיקוליהם, ככל שבידי המחליטים יהיו נתונים רבים יותר על המועמדים לתפקיד רם זה, תהיה החלטתם שקולה ביותר והציבור אך ירויח מכך...
תוקן על ידי נעילה ב- 21/12/2021 22:04:45 |
| גַּם אַהֲבָתָם גַּם שִׂנְאָתָם גַּם קִנְאָתָם כְּבָר אָבָדָה וְחֵלֶק אֵין לָהֶם עוֹד לְעוֹלָם בְּכֹל אֲשֶׁר נַעֲשָׂה תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|