בית פורומים בחדרי חרדים

צ'יפים מושתלים למחוסנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2021 10:40 לינק ישיר 
צ'יפים מושתלים למחוסנים

צ'יפים זעירים המכילים את נתוני חיסוני הקורונה של אזרחים שבדים החלו להישתל באזרחי המדינה. השבבים, שגודלם כגרגר אורז ואשר פותחו על ידי חברת Epicenter הסקנדינבית, משמשים מעין "תו ירוק" ומוחדרים מתחת לעור שבין האגודל לאצבע המורה. על מנת לקרוא את המידע השמור על הצ'יפ בזריזות וביעילות, יש לסרוק אותו באמצעות סמארטפון, וכך האזרח אינו נדרש להציג תעודת חיסון פיזית או דיגיטלית.

המבצעים הכי שווים בתחום החשמל והמחשוב

"ניתן לנצל את טכנולוגיית השתלים למגוון רחב של שימושים, אבל כרגע עדיף להשתמש בהם לטובת 'דרכוני קורונה'", הסביר האנס סיובלד, סמנכ"ל הפיתוח והחדשנות של Epicenter. "השבבים זמינים תמיד לקריאה, למקרה שסוללת הטלפון שלך נגמרת (ואין לך גישה לתעודה הרגילה - ד"פ)", הוסיף סיובלד, אך סייג את דבריו בטענה שעדיין יש לנקוט משנה זהירות בכל הנוגע לשבבים: "קל מאוד לקרוא אותם. זה אומר שאני יכול להתגנב מאחוריך עם הטלפון הנייד שלי ולקרוא את מה שיש על הצ'יפ שלך. לכן אני אומר לאנשים לא לשמור עליהם סודות חשובים".

אמירתו של סיובלד אמנם נשמעת מוזרה, אבל יש להביא בחשבון שכ-6,000 אזרחים שבדים כבר מסתובבים כיום עם שבבים מתחת לעורם, שבבים שלא הושתלו רק לשמירת מידע על חיסון הקורונה, אלא גם לצרכים אחרים כמו אישורי כניסה למכוני כושר, כרטיסים לתחבורה הציבורית, מפתחות דיגיטליים לבתים, פרטים אישיים למקרה של אסון ואפילו לינקים למדיות החברתיות, אם יוצא להכיר מישהו נחמד על הדרך. למעשה, הטרנד צובר בשנים אחרונות תאוצה רבה במדינה, ותעודות הקורונה התת-עוריות הן רק שלב נוסף, אם כי שנוי במחלוקת, בהתפתחות הזו.

תוקן על ידי עומדבפרץ ב- 21/12/2021 10:44:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 10:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 10:58 לינק ישיר 

נמתין לתגובת שגריר שבדיה בפורום, תמניא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 11:01 לינק ישיר 

זה פירכה עצומה לכל מטורללי הG5 ומתנגדי החיסונים, שכן אילו בחיסונים עצמם היו ננו צ'יפים שהG5 יכול לשדר ולקלוט מהם.
אז למה אנשים צריכים ללכת ולהתקין על עצמם צ'יפים גדולים עבור שימושים שונים ומשונים?
ולא זאת בלבד, אלא שצריך להצמיד מכשיר קורא NFC כדי לקרוא את הנתונים מהצ'יפ המותקן. בדומה לרב קו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 11:02 לינק ישיר 

זו יוזמה של הממשלה השבדית או שיגעון פרטי? (או האחד באפריל מוקדם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 11:35 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
זה פירכה עצומה לכל מטורללי הG5 ומתנגדי החיסונים, שכן אילו בחיסונים עצמם היו ננו צ'יפים שהG5 יכול לשדר ולקלוט מהם.
אז למה אנשים צריכים ללכת ולהתקין על עצמם צ'יפים גדולים עבור שימושים שונים ומשונים?
ולא זאת בלבד, אלא שצריך להצמיד מכשיר קורא NFC כדי לקרוא את הנתונים מהצ'יפ המותקן. בדומה לרב קו.

קודם מתקינים אנטנה, אח"כ מוסיפים את המכשיר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 11:59 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

נמתין לתגובת שגריר שבדיה בפורום, תמניא...

מצחיק אתה..

כבר לא נשאר אף אחד בשוודיה

זלזלו בהוראות והסוף מובן מאליו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 12:08 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אם בפלפולים עסקינן, אולי הם בכוונה משתילים את הצ'יפים, כדי שתעלה את המסקנה שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 15:38 לינק ישיר 

תסמונת שטוקהולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 16:57 לינק ישיר 

למה צריך עוד צ'יפים בנוסף על ננו-צ'יפים של AMD שבחיסון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 17:01 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

למה צריך עוד צ'יפים בנוסף על ננו-צ'יפים של AMD שבחיסון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2021 17:06 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

זו יוזמה של הממשלה השבדית או שיגעון פרטי? (או האחד באפריל מוקדם)

זה דבר שכבר כמה שנים קיים בשבדיה אנשים משתילים צ'יפים של ארנקים דיגטליים ומפתחת אלקטרונים לבית שלהם ועוד כל מיני שימושים עכשיו הוסיפו לזה את התו הירוק שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צ'יפים מושתלים למחוסנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext