| נשלח ב-23/12/2021 01:11 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | רבותי1
סכסוך ירושה. בדוק!לאן הגענו.
|
|
אם מדובר בעלילה על רקע סכסוך ירושה אז למה שלא ישלח גם את בנותיו שלו להתלונן ולהעליל על אותו אחד ששלח להעליל עליו ? ועשית לו כאשר זמם . או שמן הסתם הסיפור נכון כמו רוב סיפורים מסמרי השיער במגזר המזרוחניקי משיחי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 06:50 |
|
| |
יוטיוב, אני ממש מתחיל לרחם עליך. מתנהל כאן דיון מיותר על "מי זה מה זה", כאשר יש צאפ ובטח תוך שבוע כולנו נדע הכל בדיוק. כפי שרמזו כולם, כמו שזה נראה - הן מהניסוח והן מדבריו של שאולזון (לפחות אני לא רואה סיבה לא לחוש לדבריו במילתא דעבידא לאגלויי) - שמדובר ברב חשוב מקריית ספר. ובינינו, זה לא הפעם הראשונה שרבנים חרדים חשובים נתפסו בקלונם. היה לנו את הרב חפוטה והרב מקלב ואותו גאון מומחה לעירובין ועוד ועוד, שכל אחד מהם מחזיק בסיפור מסמר שער שכל השומעו תצלנה שתי אזניו. אבל יוטיוב האומלל, שגם כשיקבל את כל הרמזים עדיין ינסה לבזות את המזרוחניקים שנואי נפשו, גם כשהוא בא לברך את עצמו וסופו שיימצא מקלל.... והנה הגענו לרמה נוספת של לוגיקה: ברור שזה מזרוחניק עלוב נפש, כי אם היה זה חרדי טהור מידות, הוא היה נוהג בחכמה ובמיטב הגיון ומעודד את בנותיו הרכות להתלכלך בסחי ומאוס ולהגיע למצב שהן מסוגלות לדמיין ולתאר על עצמן מעשים מגונים, ועוד לעבור בעצמן על החמורה שבאיסורי לשה"ר - הוצאת שם רע - שאין עליה חובת מחילה. בקיצור, מסכן שלי, אני מציע שתיקח בקרוב כדורי הרגעה, כי כשיתברר שמה שקיללת היה בסוף בצלחת שלך, מה שאתה כל כך מפחד ממנו, אתה עלול ממש להסתכן....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2021 10:06 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | יוטיוב, אני ממש מתחיל לרחם עליך. מתנהל כאן דיון מיותר על "מי זה מה זה", כאשר יש צאפ ובטח תוך שבוע כולנו נדע הכל בדיוק. כפי שרמזו כולם, כמו שזה נראה - הן מהניסוח והן מדבריו של שאולזון (לפחות אני לא רואה סיבה לא לחוש לדבריו במילתא דעבידא לאגלויי) - שמדובר ברב חשוב מקריית ספר. ובינינו, זה לא הפעם הראשונה שרבנים חרדים חשובים נתפסו בקלונם. היה לנו את הרב חפוטה והרב מקלב ואותו גאון מומחה לעירובין ועוד ועוד, שכל אחד מהם מחזיק בסיפור מסמר שער שכל השומעו תצלנה שתי אזניו. אבל יוטיוב האומלל, שגם כשיקבל את כל הרמזים עדיין ינסה לבזות את המזרוחניקים שנואי נפשו, גם כשהוא בא לברך את עצמו וסופו שיימצא מקלל.... והנה הגענו לרמה נוספת של לוגיקה: ברור שזה מזרוחניק עלוב נפש, כי אם היה זה חרדי טהור מידות, הוא היה נוהג בחכמה ובמיטב הגיון ומעודד את בנותיו הרכות להתלכלך בסחי ומאוס ולהגיע למצב שהן מסוגלות לדמיין ולתאר על עצמן מעשים מגונים, ועוד לעבור בעצמן על החמורה שבאיסורי לשה"ר - הוצאת שם רע - שאין עליה חובת מחילה. בקיצור, מסכן שלי, אני מציע שתיקח בקרוב כדורי הרגעה, כי כשיתברר שמה שקיללת היה בסוף בצלחת שלך, מה שאתה כל כך מפחד ממנו, אתה עלול ממש להסתכן.... |
|
 זה לא רק שאולזון. יש עוד אינדיקציות מרובות שמדובר ברב חרדי ממודיעין עילית. אבל בגלל הצא"פ אי אפשר לפרט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2021 04:02 |
|
| |
רבותי1
| הדיבוק כתב: |  | | יוטיוב, אני ממש מתחיל לרחם עליך. מתנהל כאן דיון מיותר על "מי זה מה זה", כאשר יש צאפ ובטח תוך שבוע כולנו נדע הכל בדיוק. כפי שרמזו כולם, כמו שזה נראה - הן מהניסוח והן מדבריו של שאולזון (לפחות אני לא רואה סיבה לא לחוש לדבריו במילתא דעבידא לאגלויי) - שמדובר ברב חשוב מקריית ספר. ובינינו, זה לא הפעם הראשונה שרבנים חרדים חשובים נתפסו בקלונם. היה לנו את הרב חפוטה והרב מקלב ואותו גאון מומחה לעירובין ועוד ועוד, שכל אחד מהם מחזיק בסיפור מסמר שער שכל השומעו תצלנה שתי אזניו. אבל יוטיוב האומלל, שגם כשיקבל את כל הרמזים עדיין ינסה לבזות את המזרוחניקים שנואי נפשו, גם כשהוא בא לברך את עצמו וסופו שיימצא מקלל.... והנה הגענו לרמה נוספת של לוגיקה: ברור שזה מזרוחניק עלוב נפש, כי אם היה זה חרדי טהור מידות, הוא היה נוהג בחכמה ובמיטב הגיון ומעודד את בנותיו הרכות להתלכלך בסחי ומאוס ולהגיע למצב שהן מסוגלות לדמיין ולתאר על עצמן מעשים מגונים, ועוד לעבור בעצמן על החמורה שבאיסורי לשה"ר - הוצאת שם רע - שאין עליה חובת מחילה. בקיצור, מסכן שלי, אני מציע שתיקח בקרוב כדורי הרגעה, כי כשיתברר שמה שקיללת היה בסוף בצלחת שלך, מה שאתה כל כך מפחד ממנו, אתה עלול ממש להסתכן.... |
|
ממש ממש לא רב. מנהל גשמי של ישיבה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 17:06 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  |
ממש ממש לא רב. מנהל גשמי של ישיבה. |
|
בכתבות התפרסם שהוא "מורה בישיבה" ו"איש חינוך". מצד שני יש שמועות חזקות שמדובר במנהל גשמי של ישי"ק במודיעין עילית.
|
|
|
|
|