היום לנהג אין שום קשר עם הנוסעים והוא לא אחראי ולא מעניין אותו התשלום. האחריות היא על הנוסעים עצמם. הרי עולים גם מהדלת האחורית ומשלמים בעמדות שבתוך האוטובוס.
נשלח ב-26/12/2021 13:10
באמת אידיוטי. פעם היו פנקסי קופת חולים עם קבלות. היום כולם חייבים להחזיק כרטיס מגנטי, ומה עם מי שלא רוצה?
נשלח ב-26/12/2021 14:21
איש_חשוב כתב:
אם כבר, אז גם כרטיסי איזי פארק לחניה אזלו מן העולם, אי אפשר יותר לשלם על חניה רק באפליקציות
אפשר גם בטלפון גם בפנגו וגם בסלופארק
נשלח ב-26/12/2021 15:07
שאגתשביט כתב:
באמת אידיוטי. פעם היו פנקסי קופת חולים עם קבלות. היום כולם חייבים להחזיק כרטיס מגנטי, ומה עם מי שלא רוצה?
אין שום בעיה להחזיק כרטיס קופת חולים בארנק או בכיס
הבעיה שזה גזילה. זה דומה למי שמחכה בסופר כדי לקנות ארוחה, כשהוא כ"כ רעב. ובסוף גילה, שהארנק איננו איתו. לבושתו ולצערו הוא חייב לצאת מהחנות עם ידיים ריקות.
הבעיה כאמור בתכנון כמו שדובר
ההבדל הגדול הוא שכרטיס אשראי ניתן להעביר כמעט בכל חנות, לעומת זאת למלא רב קו בהרבה מקומות פשוט אי אפשר (שלא לדבר על המכונות התקולות...), אני לא יודע מה המצב ספציפית במירון, אבל הרבה פעמים פשוט אין ברדיוס הקרוב היכן למלא...
נשלח ב-26/12/2021 15:36
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי
יוחנןש כתב:
הבעיה שזה גזילה. זה דומה למי שמחכה בסופר כדי לקנות ארוחה, כשהוא כ"כ רעב. ובסוף גילה, שהארנק איננו איתו. לבושתו ולצערו הוא חייב לצאת מהחנות עם ידיים ריקות.
הבעיה כאמור בתכנון כמו שדובר
ההבדל הגדול הוא שכרטיס אשראי ניתן להעביר כמעט בכל חנות, לעומת זאת למלא רב קו בהרבה מקומות פשוט אי אפשר (שלא לדבר על המכונות התקולות...), אני לא יודע מה המצב ספציפית במירון, אבל הרבה פעמים פשוט אין ברדיוס הקרוב היכן למלא...
חברת קווים אחראית על רוב מאות נקודות הטענה של רב קו. לאחרונה ממש, היתה פריצת סייבר שהשביתה את המכשירים. היה ויכוח בין חברת פלאפון, חברת התוכנה וחברת אבטחת הסייבר על תיקון התקלה ובינתיים כל המכשירים של קווים היו תקולים! יתכן והבחור נתקל במכשיר תקול.
נשלח ב-26/12/2021 16:14
הטכנולוגיה מתפתחת בצעדי ענק. אוטוטו ניתן יהיה להטעין את הכרטיסים גם באוטובוסים.
אגב, מבקר המדינה פירסם דו"ח ולפיו 45% מהמשרות צפויות להיעלם בקרוב.
נשלח ב-26/12/2021 19:28
זו באמת בעיה חמורה.
אני בעד לאפשר ל'קול קו' לפתח אפשרות לתשלום טלפוני באשראי. זה אמור להיות פשוט יחסית, בוחרים מספר קו, תחנת עלייה ותחנת ירידה ומשלמים באשראי. מקבלים מספר אישור תשלום שאותו ניתן להציג לפקח.
הטכנולוגיה כבר קיימת באפליקציות וזה יהיה פשוט מאד ליישם אותה מבחינה טכנולוגית.