בית פורומים בחדרי חרדים

משעשע ומחריד! שיחה עם אחד ממטורפי מתנגדי החיסונים. נא להכיר.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2021 22:20 לינק ישיר 
משעשע ומחריד! שיחה עם אחד ממטורפי מתנגדי החיסונים. נא להכיר.

כל מילה מיותרת! (מביא לינק כי איני יכול להעתדבק).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2021 22:43 לינק ישיר 

חולי נפש הזויים ומטורפים. למה אין חוק שמחייב לאשפז בכפיה אנשים כאלה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2021 23:09 לינק ישיר 

מישהו יודע האם הבן שלו מראשי ישיבת מיר גם כן מתנגד חיסונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2021 23:10 לינק ישיר 

מה אתם עונים למי שטוען
שיש מעל מאה/מאתיים רבנים
שמתנגדים לחיסון, כולם
מטורפים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2021 23:19 לינק ישיר 

https://youtu.be/5NBUL0vu370

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 00:10 לינק ישיר 

רציף כתב:

מה אתם עונים למי שטוען
שיש מעל מאה/מאתיים רבנים
שמתנגדים לחיסון, כולם
מטורפים ?

ישנם רבבות משוגעים בעולם ביניהם תמצא גם כמה רבנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 01:34 לינק ישיר 

הסיפור של חיסוני הילדים ושל החיסון הרביעי על רקע האומיקרון, נתן למתנגדי החיסונים זריקת- דחף אדירה.

עד היום, הצורך ההכרחי בחיסון היה ברור, התועלת היתה מוכחת,וההתנגדות נראתה תמהונית בעליל.

הלהיטות לחסן ילדים שאין להם שום סיכון מהקורונה, ולתת חיסון רביעי דווקא לנוכח הוריאנט הקל, כשאין שום הוכחה ברורה לירידה חיסונית על מחוסני בוסטר, נותן לאנשים את המחשבה "נו אז אולי בכל זאת"...

כמובן שלהגיד בגלל זה "אז אולי באמת לא צריך בכלל להתחסן גם לא מבוגרים בשלושה חיסונים ראשונים",
זה טמטום ברמה של "לצאת בשאלה בגלל ברלנד". 
אבל תכלס, השיח של מתנגדי החיסונים קיבל כאן תנופה חזקה.

תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 26/12/2021 01:35:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 01:56 לינק ישיר 

מי זה האיצ'ה זלובסקי הזה? והאם הוא מעביר שיעורים בסבלנות? בטח הוא מזרעו של הלל הזקן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 03:25 לינק ישיר 

כל זמן שהשיג ושיח סביב החיסונים (בדיוק כמו הקורונה) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא.

כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 04:30 לינק ישיר 

כל זמן שהשיג ושיח סביב לחצות באור אדום (בדיוק כמו בטיחות בדרכים בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעבור בעיניים עצומות באור אדום!
כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.

כל זמן שהשיג ושיח סביב נזקי העישון (בדיוק כמו מחלת הסרטן בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעשן במלא הקיטור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 05:11 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
כל זמן שהשיג ושיח סביב החיסונים (בדיוק כמו הקורונה) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יעזור לך כבר, אתה בצד שלהם- של ההוזים בהקיץ. לא נעים לך, מובן, אבל זה מה שיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 06:29 לינק ישיר 

נשמע כמו אחיו התאום של תמניא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 08:36 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
כל זמן שהשיג ושיח סביב לחצות באור אדום (בדיוק כמו בטיחות בדרכים בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעבור בעיניים עצומות באור אדום!

כל זמן שהשיג ושיח סביב נזקי העישון (בדיוק כמו מחלת הסרטן בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעשן במלא הקיטור!

סתם דמגוגיה

השוואות לא הגיוניות

הכללים הרגילים בעולם הרפואה מדברים על 10 שנים של ניסיון בשביל לקבוע בטיחות של חיסון, לפחות 5! כאן אין לנו אפילו שנה. מאוד הגיוני לחשוש ולהמתין אפילו בגלל זה לבד. בנוסף לכל הסימנים האחרים שמשהו חשוד פה. ויש גם אמצעים אחרים - כולל טבעיים - להינצל מקורונה. 

תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 26/12/2021 08:47:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 10:46 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתבה:

hhaavv כתב:

סתם דמגוגיה

השוואות לא הגיוניות

הכללים הרגילים בעולם הרפואה מדברים על 10 שנים של ניסיון בשביל לקבוע בטיחות של חיסון, לפחות 5! כאן אין לנו אפילו שנה. מאוד הגיוני לחשוש ולהמתין אפילו בגלל זה לבד. בנוסף לכל הסימנים האחרים שמשהו חשוד פה. ויש גם אמצעים אחרים - כולל טבעיים - להינצל מקורונה. 

תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 26/12/2021 08:47:18

כל כך הרבה שטויות בבת אחת מזמן לא שמעתי .
נכון לחכות ולהמתין ולהמתין כשיש לך את הלוקסוס להמתין , אבל כאן כשהמגיפה היא כמו נחש שמזנב בך אתה צריך לנהוג אחרת, עדין בזהירות ועדין לפי כללים של מומחי הרפואה ולשמוע את דעתם של רוב המומחים ולא של המיעוט הצעקני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 11:04 לינק ישיר 

כל הדיון הוא מי אמר מה. אולי עדיף להביא טיעונים ענייניים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 12:09 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

כל הדיון הוא מי אמר מה. אולי עדיף להביא טיעונים ענייניים?

לא הבנתי את התגובה שלך,
יש כאן דיון מעולה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משעשע ומחריד! שיחה עם אחד ממטורפי מתנגדי החיסונים. נא להכיר.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext