| נשלח ב-25/12/2021 22:20 |
|
| |
משעשע ומחריד! שיחה עם אחד ממטורפי מתנגדי החיסונים. נא להכיר.
כל מילה מיותרת! (מביא לינק כי איני יכול להעתדבק).
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2021 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2021 23:09 |
|
| |
מישהו יודע האם הבן שלו מראשי ישיבת מיר גם כן מתנגד חיסונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2021 23:10 |
|
| |
מה אתם עונים למי שטוען שיש מעל מאה/מאתיים רבנים שמתנגדים לחיסון, כולם מטורפים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 00:10 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מה אתם עונים למי שטוען שיש מעל מאה/מאתיים רבנים שמתנגדים לחיסון, כולם מטורפים ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 01:34 |
|
| |
הסיפור של חיסוני הילדים ושל החיסון הרביעי על רקע האומיקרון, נתן למתנגדי החיסונים זריקת- דחף אדירה.
עד היום, הצורך ההכרחי בחיסון היה ברור, התועלת היתה מוכחת,וההתנגדות נראתה תמהונית בעליל.
הלהיטות לחסן ילדים שאין להם שום סיכון מהקורונה, ולתת חיסון רביעי דווקא לנוכח הוריאנט הקל, כשאין שום הוכחה ברורה לירידה חיסונית על מחוסני בוסטר, נותן לאנשים את המחשבה "נו אז אולי בכל זאת"...
כמובן שלהגיד בגלל זה "אז אולי באמת לא צריך בכלל להתחסן גם לא מבוגרים בשלושה חיסונים ראשונים", זה טמטום ברמה של "לצאת בשאלה בגלל ברלנד". אבל תכלס, השיח של מתנגדי החיסונים קיבל כאן תנופה חזקה.
תוקן על ידי מוישה_וחצי ב- 26/12/2021 01:35:16
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 01:56 |
|
| |
מי זה האיצ'ה זלובסקי הזה? והאם הוא מעביר שיעורים בסבלנות? בטח הוא מזרעו של הלל הזקן...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 03:25 |
|
| |
כל זמן שהשיג ושיח סביב החיסונים (בדיוק כמו הקורונה) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 04:30 |
|
| |
כל זמן שהשיג ושיח סביב לחצות באור אדום (בדיוק כמו בטיחות בדרכים בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעבור בעיניים עצומות באור אדום! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.
כל זמן שהשיג ושיח סביב נזקי העישון (בדיוק כמו מחלת הסרטן בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעשן במלא הקיטור! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 05:11 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | כל זמן שהשיג ושיח סביב החיסונים (בדיוק כמו הקורונה) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא יעזור לך כבר, אתה בצד שלהם- של ההוזים בהקיץ. לא נעים לך, מובן, אבל זה מה שיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 06:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 08:36 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | כל זמן שהשיג ושיח סביב לחצות באור אדום (בדיוק כמו בטיחות בדרכים בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעבור בעיניים עצומות באור אדום! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.
כל זמן שהשיג ושיח סביב נזקי העישון (בדיוק כמו מחלת הסרטן בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעשן במלא הקיטור! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה. |
|
סתם דמגוגיה
השוואות לא הגיוניות
הכללים הרגילים בעולם הרפואה מדברים על 10 שנים של ניסיון בשביל לקבוע בטיחות של חיסון, לפחות 5! כאן אין לנו אפילו שנה. מאוד הגיוני לחשוש ולהמתין אפילו בגלל זה לבד. בנוסף לכל הסימנים האחרים שמשהו חשוד פה. ויש גם אמצעים אחרים - כולל טבעיים - להינצל מקורונה.
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 26/12/2021 08:47:18
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 10:46 |
|
| |
| שמיםפתוחים כתבה: |  |
| hhaavv כתב: |  | כל זמן שהשיג ושיח סביב לחצות באור אדום (בדיוק כמו בטיחות בדרכים בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעבור בעיניים עצומות באור אדום! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה.
כל זמן שהשיג ושיח סביב נזקי העישון (בדיוק כמו מחלת הסרטן בכלל) הם מלאי שקרים מצד אחד, הסתרות תופעות לוואי מצד שני, וניפוח כל הפרופורציות מצד שלישי, אני לא מאמין לאף מילה בנושא. אני ממשיך לעשן במלא הקיטור! כשהעניינים ירגיעו ואנשים יהיו מוכנים להסתכל על הנושא ברצינות הנדרשת אולי המצב יהיה שונה. |
|
סתם דמגוגיה
השוואות לא הגיוניות
הכללים הרגילים בעולם הרפואה מדברים על 10 שנים של ניסיון בשביל לקבוע בטיחות של חיסון, לפחות 5! כאן אין לנו אפילו שנה. מאוד הגיוני לחשוש ולהמתין אפילו בגלל זה לבד. בנוסף לכל הסימנים האחרים שמשהו חשוד פה. ויש גם אמצעים אחרים - כולל טבעיים - להינצל מקורונה.
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 26/12/2021 08:47:18 |
|
כל כך הרבה שטויות בבת אחת מזמן לא שמעתי . נכון לחכות ולהמתין ולהמתין כשיש לך את הלוקסוס להמתין , אבל כאן כשהמגיפה היא כמו נחש שמזנב בך אתה צריך לנהוג אחרת, עדין בזהירות ועדין לפי כללים של מומחי הרפואה ולשמוע את דעתם של רוב המומחים ולא של המיעוט הצעקני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 11:04 |
|
| |
כל הדיון הוא מי אמר מה. אולי עדיף להביא טיעונים ענייניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2021 12:09 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | כל הדיון הוא מי אמר מה. אולי עדיף להביא טיעונים ענייניים? |
|
|
|
|
|
|