בית פורומים בחדרי חרדים

הקלטה: חיים ולדר מנסה לשכנע אישה שלא תספר מה שהיה במשך 6 שנים: "אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2021 20:17 לינק ישיר 

גרשום כתב:
לדעתך אם הבן אדם אמר את הדברים המוקלטים אפשר עדיין לראות בו דמות חינוכית?

אם על תמונה משותפת ולדר אמר שהוא יכול לטעון שמדובר בפוטומונטז, אז גם על ההקלטה הזו
הוא יכול לטעון שזה לא הקול שלו.

גם אני לא משוכנע עדיין במאת האחוזים אבל יש פה לפחות רגליים לדבר, ואם ולדר הפעם לא יכחיש ויתבע את עיתון הארץ כבר לא יהיה מה לומר.

ולמרות שאני לא מחובבי העיתון הזה (אם כבר להיפך) מסופקני שיפרסמו כזה דבר מבלי להיות בטוחים באותנטיות של ההקלטה, אז יש פה הרבה מעבר ל"לא טובה השמועה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 20:52 לינק ישיר 

אני לא זאב

מי יכול לקבוע שההקלטה לא מבושלת? 

גם הלהיטות של הרב מצפת לא מריחה טוב, בל' המעטה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 20:57 לינק ישיר 

ההקלטה מוכיחה על היותו נואף וטמא שפירק משפחות .

אבל עדיין קיים הבדל עצום בין נואף שמתעסק עם נשים נשואות לבין פדופיל שמתעסק עם זאטוטים . . .

עיתון הארץ הביא את ההקלטה הזו כהוכחה למה ? להיותו נואף ? וכי חסרים לכם נואפים בתל אביב שבאתם לחפש בבני ברק ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 21:09 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
אבל עדיין קיים הבדל עצום בין נואף שמתעסק עם נשים נשואות לבין פדופיל שמתעסק עם זאטוטים . . .

גם מבחינת ההלכה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 21:23 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

לדעתך אם הבן אדם אמר את הדברים המוקלטים אפשר עדיין לראות בו דמות חינוכית?

דמות חינוכית הוא היה רק אצל החרדקים והמודרנים, כל אלה שהזדרזו דבר ראשון להעלות אותו על המוקד על סמך כתבה אנונימית בעיתון מפוקפק. רק כי הוא בעצמו חינך אותם ברוח הטירלול הפרוגרסיבי ש"מצווה וחובה להאמין למתלוננות" - גם כשלא ברור אם בכלל יש מתלוננות.
בציבור החרדי היותר שמרני הוא לא היה איש חינוך ולא נעליים. היה טיפוס מפוקפק שהכתיבה שלו זועקת מסרים של פשרנות-דתית וגשר בין העולמות החרדי והחילוני. התייחסו אליו ולספריו בהתאם.
מצד שני, בציבור היותר חרדי הוא לא כזה אישיו ועל כל המגמה הפרוגרסיבית עם או בלי מתלוננות מסתכלים בכלל עם אצבע מסובהת על הרקה, ממילא השאלה אם הוא אשם או לא - לא כל כך מעניינת ובכל מקרה עיתון הארץ וה"אמינות" המופלגת שלו לא מהווים ראיה לכלום.
החרדקים והמודרנים למיניהם עפו עליו מלכתחילה כי הוא היה התגשמות החלום מבחינתם. חרדק גמור ומודרני שחי את כל הפסיכולוגיה החילונית ועולם המושגים הפרוגרסיבי המטורלל מצד אחד, ומצד שני מוברג חזק בתוך תוכי האליטה הכי אליטסטית. לכן גם השבר שם כל כך גדול.
אצל השמרנים לא התפעלו איפה הטיפוס הזה מוברג ולכן כל השאלה מה הוא עשה ואם עשה פחות מעוררת עניין.
בקיצור, וולדר עצמו במו ידיו טיפח, הישקה וגידל את הציבור שכעת בשם הערכים שהוא, וולדר עצמו, חינך אותו עליהם, עושה בו בוולדר לינץ' קניבלי ומוצץ את העצמות ברעש עם קרעכץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 21:26 לינק ישיר 

דווקא הקלטת פחות אמינה, כי יש כמה אנשים שאני מכיר שיכולים לבשל קלטת כזו בין בקולו האמיתי ובין בקול מבויים, השאלה למה עד היום לא שמענו שיש קלטת?
אבל המציאות של עשן סמיך שמסתובב סביב הפרשה יש בו הרבה מעבר להגדרה של "אין עשן וכו'" כי השאלות רבות על היישובים ולכן הקלטת למרות חוסר הראיה שבה מתייחסת למצב שמצריך תשובות וכל עוד אין תשובות הדרך היחידה להשיב היא בקבלה של הגדרת הרבנים שאסרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 21:37 לינק ישיר 
a_smithee

אדם_ה1 כתב:

גם מבחינת ההלכה?

הרב עמיטל שאל, מה עדיף לאכול למי שרעב על אי בודד בשר אדם או בשר נבילה וטרפה?
ראיתי פעם מישהו שהציע בציניות למי שיצרו תוקפו שיתעסק עם זכרים פחותים מבן ט, אתה חושב ככה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 21:46 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

יו_טיוב כתב:

גם מבחינת ההלכה?

מבחינת החוק הפלילי קיים הבדל .
מבחינת ההלכה הוא עבר על אחד מג' הדברים של יהרג ואל יעבור ובצורה הכי אגואיסטית ואכזרית שאפשר ! אסר אשה על בעלה ופירק משפחה לגורמים !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:05 לינק ישיר 

סליחה ! ! !

למה ההקלטה ערוכה?????

למה ההקלטה לא שלימה?

שיסלחו לי כל המציצנים, וכל אלה שלא אוהבים לחשוב.......

עד שאני לא שומע את כל ההקלטה ללא שום עריכה, אני לא מאמין לכלום.

יותר מזה אני ממליץ לכולם, לנסות ולקבל את ההקלטה בשלמותה, לפני שחורצים גזר דין של אדם ושל משפחתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:07 לינק ישיר 

חגיגה דף טו עמ' ב'

ור"מ היכי גמר תורה מפומיה דאחר, והאמר רבה בר בר חנה אמר רבי יוחנן מאי דכתיב (מלאכי ב, ז) כי שפתי כהן ישמרו דעת ותורה יבקשו מפיהו כי מלאך ה' צבאות הוא, אם דומה הרב למלאך ה' צבאות יבקשו תורה מפיהו ואם לאו אל יבקשו תורה מפיהו? (וכו')

רב דימי אמר אמרי במערבא ר"מ אכל תחלא ושדא שיחלא לברא.

א"ל אמאי ר"מ רמון מצא תוכו אכל קליפתו זרק 

אמרו עליו על אחר בשעה שהיה עומד מבית המדרש הרבה ספרי מינין נושרין מחיקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:11 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

רציף כתב:
חריף_ומקשה כתב:

רציף כתב:
מה זה פגיעות
מיציות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אחרי שתתחתן נוכל להסביר לך

אסור כאן לכתוב את המילים
מין או פגיעות מיניות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה בכוח רוצה לתת תירוצים להנהלה למחוק את האשכול כמו שעשו עם האשכול הראשון שפתחתי בנושא?

סליחה, לא ידעתי שההנהלה כאן הם צדיקים מופלגים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 22:23 לינק ישיר 

יתכן שולדר דאג שהוא לא יהרוס משפחות.
פשע גדול זה להרוס נפשות של ילדים וילדות בתקיפה,
נראה לי שמע"מ הוא לא בהכרח מזיק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 23:21 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

סליחה ! ! !

למה ההקלטה ערוכה?????

למה ההקלטה לא שלימה?

שיסלחו לי כל המציצנים, וכל אלה שלא אוהבים לחשוב.......

עד שאני לא שומע את כל ההקלטה ללא שום עריכה, אני לא מאמין לכלום.

יותר מזה אני ממליץ לכולם, לנסות ולקבל את ההקלטה בשלמותה, לפני שחורצים גזר דין של אדם ושל משפחתו.

באמת תמוה למה ערכו את ההקלטה .
ישנה אפשרות שמה ששומעים זה לא מתוך הקלטה אחת. אלא הקלטות רבות שבהן נברו ומצאו משפט פה מילה שם וחיברו הכל לאותה דקה וחצי ערוכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 23:53 לינק ישיר 

מה הרב אליהו קשור לסיפור? מי שמו להיות אחראי על זה? 
מישהו ביקש ממנו לדון ?

יש מספיק בעיות בציבור שלו ושילך לטפל הם לפני שהוא חופר אצלנו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2021 23:58 לינק ישיר 

רציף כתב:

יתכן שולדר דאג שהוא לא יהרוס משפחות.
פשע גדול זה להרוס נפשות של ילדים וילדות בתקיפה,
נראה לי שמע"מ הוא לא בהכרח מזיק

לא בהכרח מזיק?
איכס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הקלטה: חיים ולדר מנסה לשכנע אישה שלא תספר מה שהיה במשך 6 שנים: "אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.