בית פורומים בחדרי חרדים

הקלטה: חיים ולדר מנסה לשכנע אישה שלא תספר מה שהיה במשך 6 שנים: "אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2021 15:56 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
אדם_ה1 כתב:

עכשיו נשאר רק לחכות לאיש חשוב שהבטיח לשרוף את ספריו באם יתברר שזה אמיתי..

רציתי להגיב לך אז, שישנם עוד ניקים חוץ מאיש חשוך.
אבל, רציתי שכולם יצאו ויראו שהם ממשיכים להגן בכל מחיר.
תקרא את המשך התגובות, ותבין.

אני קורא אנשים חשוכים, למי שיושב בחושך בסתר בביתו, מכה את רעהו ללא רחם, מצליף מהמקלדת, (בשילוב המון ניבול פה, אבל זה כבר לא הנושא) באדם שלא עמד למשפט, "עוד לפני שהוא שמע הקלטות"

אני מוקיע לגמרי את מעשיו, אם הן אכן היו, לא מגן על אף אדם, אין לי מניות אצל ולדר, אבל גם לא שופט בטרם זמן
ואתה? אתה עוד תקבל את עונשך אני בטוח ויודע שאית דין ואית דיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 16:01 לינק ישיר 

רציף כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אריאל222 כתב:

רציף כתב:

יתכן שולדר דאג שהוא לא יהרוס משפחות.
פשע גדול זה להרוס נפשות של ילדים וילדות בתקיפה,
נראה לי שמע"מ הוא לא בהכרח מזיק

לא בהכרח מזיק?
איכס

האיש הזוי.
כל הזמן מנסה לנרמל דברים מחרידים ומזעזעים.

לכאורה, מעשה מגונה לא בהכרח מזיק לנפש ועושה רושם שלילי לאורך זמן

חשוב מאוד להכחיש את מה שכתבת כאן, (לדעתי אין לך מקום בפורום) מעשים מגונים, אונס וכל הדומים, מותירים בעיות עצומות בילד, ומשפיעים עליו לטווח הארוך בחייו, מומלץ לקחת לפסיכולוג ילד שנפגע, זה ימנע המון בעיות בהמשך חייו, אסור להניח לזה
ועוד לא דיברנו כאן על הבעיה שחלק הנפגעים פוגעים בעצמם

בעבר לא ידעו עד כמה זה חמור, אבל היום יש יותר מודעות לענין, וזו גם הסיבה שהיום לוקחים יותר את הענינים לידים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 16:03 לינק ישיר 

אז אהרון רבינוביץ' גרם לכמעט 2 אנשים למות (גם למשי זהב), מקווה שבדק טוב שזה אמת ושמותר על פי הלכה לעשות את זה (אחרי הכול הוא עם כיפה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 16:11 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אז אהרון רבינוביץ' גרם לכמעט 2 אנשים למות (גם למשי זהב), מקווה שבדק טוב שזה אמת ושמותר על פי הלכה לעשות את זה (אחרי הכול הוא עם כיפה)

תליין עם כיפה או בלי כיפה היינו הך. מעניין אם הוא יסיים בגיל יותר מבוגר ובאופן יותר מכובד... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 16:14 לינק ישיר 

בזמן בית דין היו כבר מלקים אותו על "לא טובה השמועה", חבל שבחר להתחמק מלהסביר את העדויות וההקלטות, שתהא מיתתו כפרתו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 16:23 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
בסוף אכן הוא ירה בעצמו.
חמור מאד שאחרי הפרסום הזה לא החרימה לו את האקדח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 18:33 לינק ישיר 

ה' ירחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 19:36 לינק ישיר 
ירון777

איש_חשוב כתב:
ועוד לא דיברנו כאן על הבעיה שחלק הנפגעים פוגעים בעצמם. בעבר לא ידעו עד כמה זה חמור, אבל היום יש יותר מודעות לענין, וזו גם הסיבה שהיום לוקחים יותר את הענינים לידים.

צודק.
ומכיר אישית מקרה עגום כזה. תוקף שפגע בהרבה ילדים רכים. אחד מהם חבר ילדות שלי נטל את נפשו. אותו תוקף הותקף בעצמו בנערותו בידי סוטה הומוסקסואל. אלו דברים שהם דיני נפשות ממש. בשונה מההטרדות והמי-טו שטרם ראינו אשה שהתאבדה עקב גבר שניסה לפתות אותה בדברים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 19:51 לינק ישיר 
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מזה טוב עכשיו כל הדיון , כל הנושא הפך ללא רלוונטי .
מעכשיו יש כאן רק צער אלמנה ויתומים.
תפסיקו לנבור בסיפור אין לזה כל תועלת יותר , אבל יש כאן שפיכת דם של אלמנה ויתומים שלכל הדיעות אינם אשמים

תוקן על ידי רבותי1 ב- 27/12/2021 19:52:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:06 לינק ישיר 

רק עכשיו אני מבינה את חז"ל: "רשעים אפילו על פתחו של גיהנום".. בעצם ולדר תדרך את האישה בכל! רק מה הפריות חוץ או תרומות ז..ע לא ניתן לתת באמצעות הטלפון. הוא הרי יודע ששנים הם נכשלו ביחד אז הוא לא חשב להציב לעצמו גבולות?! הוא הרי לא היה בטוח שהיא תגיע אליו בלי מכשיר הקלטה? רק מה לרשע הזה לא היו גבולות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:21 לינק ישיר 

מתפרסם עכשיו: ולדר השאיר אחריו פתק בכתב ידו, ובו הוא מכחיש הכל מכל, הוא כותב "אין בידי דרך להוכיח את חפותי, אני קורא את המאשימים אותי לבית דין של מעלה"
בהקלטה שפורסמה, מסתיימת ההקלטה במילים "ידוע לך שיש לי משאלת מוות", דהיינו, לפי איך שנראה לכאורה, חייו לא היו חיים עוד לפני הסיפור, אולי בעקבות מות בנו או כל סיבה אחרת
צרפו אחד ועוד אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:37 לינק ישיר 

סתם שאלה . האם אותם מכחישים כאן הם גם מכחישי קורונה?
האם הם אנשים שמטבעם הם " מכחישנים" ?
כמובן שלא צריך להאמין לכל מילה ולכל ציוץ , אבל צריך ללמוד להצליב מידע שמגיע מכמה מקורות שונים ולהפעיל שכל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:37 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רק עכשיו אני מבינה את חז"ל: "רשעים אפילו על פתחו של גיהנום".. בעצם ולדר תדרך את האישה בכל! רק מה הפריות חוץ או תרומות ז..ע לא ניתן לתת באמצעות הטלפון. הוא הרי יודע ששנים הם נכשלו ביחד אז הוא לא חשב להציב לעצמו גבולות?! הוא הרי לא היה בטוח שהיא תגיע אליו בלי מכשיר הקלטה? רק מה לרשע הזה לא היו גבולות...

את מאמינה באמונה פשוטה
בהקלטה הזאת ?

אני הייתי קורא לו מטורף או
נסחף אחרי היצר הרע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:40 לינק ישיר 

יש לי עוד שאלה ;
האם בית הדין יתאסף ?
אולי ניתן יהיה לטהר את
שמו במידה מסוימת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2021 20:42 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
סתם שאלה . האם אותם מכחישים כאן הם גם מכחישי קורונה?
האם הם אנשים שמטבעם הם " מכחישנים" ?
כמובן שלא צריך להאמין לכל מילה ולכל ציוץ , אבל צריך ללמוד להצליב מידע שמגיע מכמה מקורות שונים ולהפעיל שכל.

לצערך, כל מקורות המידע זרמו דרך איש אחד, רבינוביץ
דווקא אצל משי זהב כולנו האמנו לנפגעים והנפגעות, כי אלו באו והעידו בפנים גלויות, אף אחד לא הכחיש ולא הטיל ספק

ושאלה נגדית, האם כל אלו הממהרים לשפוט ולהאשים תמיד, דוגמת בבא זוטא וחולה הנפש הוט טרנד, האם אלו פשוט אוהבים לראות זבל על הציבור החרדי, ולכן הם ממהרים לשפוט ולזרוק בוץ על כל ציוץ אנונימי שמופיע?

הכלל הוא, ככל שאתה משתייך לציבור מסוים, אתה מטיל ספק בציוצים אנונימיים
וככל שאתה לא משתייך אליו, אלא מרמה את עצמך ורוצה לראות על הציבור הזה כמה שיותר זבל, אתה תמיד תרוץ בקדמת הבמה ותצעק "הנה מצאנו עוד אחד"!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הקלטה: חיים ולדר מנסה לשכנע אישה שלא תספר מה שהיה במשך 6 שנים: "אם זה מתפרסם, אני יורה בעצמי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.