|
|
| נשלח ב-27/12/2021 21:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 21:58 |
|
| |
כן, אני יכול לומר שהייתי במצב הזה ולא נפלתי. עבדתי עם ילדים, עבדתי עם ילדות. אף פעם לא העליתי על דעתי לנצל אותם ולאנוס אותם. ואני לא מיוחד. למעשה רוב מוחלט של האנשים שעובדים בטיפול ויעוץ לילדים לא אונסים אותם. לא, זה לא נורמלי להיות סוטה ואנס, בוא לא נעמיד פנים שכל אחד היה נופל בזה. חיים ולדר, אם היה מבקש סליחה, לאחר שנתפס, עדיין היה מאבד את מעמדו בציבור ובצדק. אין לנו כציבור את הזכות לסלוח בשם אותן ילדות ונשים. אני באמת לא מבין את הקשקושים האלה. עצוב לי בגלל שמשפחתו מן הסתם מאוד סובלת. יחד עם זאת מי שאחראי להתאבדותו של חיים ולדר הוא חיים ולדר עצמו. הוא כנראה הבין שסודותיו נחשפו ולכן התאבד ממש כפי שאמר מראש לאישה שפגע בה בנסיון להשתיק אותה. ומי שמרחם עליו, שיסתכל על הבת הקטנה שלו, על אחותו הקטנה וידמיין לעצמו איך הוא היה מרגיש אם היא היתה באה אליכם ומספרת שמטפל פגע בה מינית. מה אתם הייתם עושים לו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:17 |
|
| |
בן אדם טוב ושיכוח כוח, כוח זה מסוכן אסור להינות ממנו [הכרתי אותו ואת המשפחה, אין בי שום שמחה]
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:24 |
|
| |
ניוטרל
| שמיםפתוחים כתב: |  | האם יש מישהו ממי שקורא עכשיו את השורות הללו שיכול להגיד בתוך ליבו שאם היה במצבים שבהם חיים ולדר לא היה נופל וחוטא?!
אל תבלבל במוח. יש כאן חשדות לפגיעה חמורה בילדים וילדות.
חשדות בלבד אין הוכחות יתכן שמדובר בעלילות
איך אפשר לשפוט אדם לפני שהדברים נבדקו? איך כל 1 חושב שזכותו לשפוט בלי שהתמנה לדיין? איך מעזים לחרוץ דין וגם לבצע לפני כל הליך? אין דרכים דיסקרטיות יותר לבדוק ולטפל בדברים?
לא אמורים לפרסם חשדות!
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 27/12/2021 20:35:19 |
|
תניא א"ר שמעון בן שטח אראה בנחמה אם לא ראיתי אחד שרץ אחר חבירו לחורבה ורצתי אחריו וראיתי סייף בידו ודמו מטפטף והרוג מפרפר ואמרתי לו רשע מי הרגו לזה או אני או אתה אבל מה אעשה שאין דמך מסור בידי שהרי אמרה תורה (דברים יז, ו) על פי שנים עדים יומת המת. מפה:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:26 |
|
| |
שוב: יש הבדל בין להרוג, לבין לתת לאיש להמשיך כרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:35 |
|
| |
ניוטרל, יש המשך לגמרא: אמרו לא זזו משם עד שבא נחש והכישו ומת. והאי בר נחש הוא והאמר רב יוסף וכן תני דבי חזקיה מיום שחרב בית המקדש אף על פי שבטלה סנהדרי, ארבע מיתות לא בטלו, לא בטלו והא בטלו אלא דין ארבע מיתות לא בטלו. מי שנתחייב סקילה או נופל מן הגג או חיה דורסתו מי שנתחייב שריפה או נופל בדליקה או נחש מכישו. מי שנתחייב הריגה או נמסר למלכות או ליסטין באין עליו. מי שנתחייב חנק או טובע בנהר או מת בסרונכי אמרי ההוא חטא אחריתי הוה ביה דאמר מר אמי שנתחייב שתי מיתות ב"ד נידון בחמורה: וד"ל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:55 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אחי23
| חריף_ומקשה כתב: |  | האם יש מישהו ממי שקורא עכשיו את השורות הללו שיכול להגיד בתוך ליבו שאם היה במצבים שבהם חיים ולדר לא היה נופל וחוטא?!
אל תבלבל במוח. יש כאן חשדות לפגיעה חמורה בילדים וילדות.
|
|
בו נניח שיש חשדות על ילדים וכו אם לא היה, כן היו מקבלים חזרה בתשובה?! כל הצמאי דם לא היו ששים עלי טרף?! |
|
היו אומרים לולדר, נעים מאוד, פשעת ? תלך לכלא, תשלם פיצויים לנפגעים, כדי שלא יהיה פושע נשכר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 23:47 |
|
| |
חברים, בהחלט אירוע עצוב, טרגדיה. המשפחה גם משלמת מחיר כבד על לא עוול בכפה. לא כך הייתה אמורה הפרשה להסתיים. העובדות הם: 1. לא הוגשה אף תלונה במשטרה. 2. לא התנהל שום דיון בשום בי"ד עם עדויות, הוכחות וכו' כששני הצדדים נוכחים. 3. ההליך של ברור העובדות, לא אמור להסתיים בהתאבדות! הרב אליהו התנהל בפרשה כפיל בחנות חרסינה, עשה הרבה 'בזז 'תקשורתי, הוא גזר את דינו לפני ששמע אותו. לא ברור לי מי מינה אותו להיות החוקר והפוסק בסיפור? מה פתאום הוא דחף את האף שלו לפרשה הזו? יש מספיק בעיות וקשות יותר במגזר שלו. גם רבני המגזר הליטאי בבני ברק (שח"ו היה שייך לחוג שלהם) לא יכולים לרחוץ בניקיון כפיהם. מדוע לא נכנסו לעובי הקורה? מדוע התעלמו?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 23:59 |
|
| |
אולי התעלמו כי מהקצת שבדקו הבינו שזה לא ייגמר טוב מבחינתו וריחמו עליו? אולי כי מי שכן מתעסק בכגון זה הציבור נוטה לראות בו צמא דם שאוהב להתעסק ברפש וסחי? אולי כי הם ידעו שהרשעה של אדם כזה תיתפס בעיניי אנשים מסויימים כמעשה אכזריות שנובע ממניע אישי? (נשמע מוכר?) אולי הם ניסו אבל כוחות גדולים מהם - שהרב שמואל אליהו אינו כפוף להם - הכריעו אותם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 01:21 |
|
| |
התשובה פשוטה כל החרדקים, המודרנים, ה"חרדים העובדים" עם האייפונים נון-סטופ ומשקפי העיגולדים - דור שלם שלולדר עצמו יש יד גדולה בעיצוב תפיסת עולמו - כל ה'בררה' הזאת של הציבור החרדי מריירת ליטרים של רוק רק מהמחשבה על קמפיין MeToo חרדי. וכשנראה להם שיש כזה - ממהרים לאמץ אותו בחיבוק וחיוך מטומטם של אושר עילאי צרוף, בלי לבדוק לרגע אם בכלל היה משהו... לכן גם מעשים חמורים וידועים בציבור של חלק מהמפרסמים נגד ולדר לא זוכים לבדל התייחסות. כי מה שחשוב לחרדקים זה לא האם מישהו נאף (כולם שם גם ככה נגועים בזה) אלא האם יש פה קמפיין ציבורי ואפשרות נוספת להיראות 'נאורים'. איחס! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:05 |
|
| |
אני לא יודעת מה האמת ומה שקר בפרשה
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו חיים ולדר ז"ל עבר משפט שדה חרצו את דינו ורק לאחר מכן קראו לו להגיד את דברו . לא לכל אדם יש כוחות נפש לנהל מאבקים משפטיים בגופים שמתעללים כמו חברות הביטוח או ביטוח לאומי. בתיק כזה צריך כוחות נפש מעל הטבע להתמודד עם תיק והאשמות כאלו . וגם לאדם הכי חזק יש נקודת שבירה שהוא מגיע לשלב שהוא מרגיש שהוא לא יכול יותר ..
רחמי על משפחתו על הוריו הקשישים .ועל אשתו ועל ילדיו שצריכים להמשיך לחיות ולתפקד בצל הטרגדיה והבורא עולם יתן להם את הכוח לעמוד בניסיון!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 28/12/2021 02:08:13
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:58 |
|
| |
| momeir כתב: |  | הרב אליהו התנהל בפרשה כפיל בחנות חרסינה, עשה הרבה 'בזז 'תקשורתי, הוא גזר את דינו לפני ששמע אותו. לא ברור לי מי מינה אותו להיות החוקר והפוסק בסיפור? מה פתאום הוא דחף את האף שלו לפרשה הזו? יש מספיק בעיות וקשות יותר במגזר שלו. גם רבני המגזר הליטאי בבני ברק (שח"ו היה שייך לחוג שלהם) לא יכולים לרחוץ בניקיון כפיהם. מדוע לא נכנסו לעובי הקורה? מדוע התעלמו? |
|
1. במכתב ההתאבדות הוא הזכיר ראשון את הרב סילמן. 2. התקבלו בבית דין חרדי 22 עדויות על ולדר. נראה לי שהרב אליהו סופג את האש לחינם. המקום הנכון לברור העניינים, הוא בדיוק בבית הדין בבני ברק, לכן ככל הנראה הוא פוטר מיתד וגם הם הוציאו מכתב נגדו. הרב אליהו היה זה שספג אש בשבילם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 08:10 |
|
| |
מועתק ממקום אחר סיפור לציבור מבולבל: פעם היה רופא מפורסם ואהוב. יום אחד התברר שהוא היה מזריק רעל למטופלים שלו. המשטרה לא התערבה, אך ארגוני רופאים פרסמו הודעה שאסור ללכת אליו לטיפול. יש כאלו שגם אמרו שאם למישהו יש בבית תרופות של אותו רופא, הם צריכים לזרוק אותן. לאט לאט הצטברו עשרות עדויות של מטופלים שהוא הזריק להם רעל. ואז הוא התאבד. המטופלים האומללים והרופאים, וכל הציבור, נפגעו מאוד כשהם שמעו שחברים של הרופא מהללים ומשבחים אותו בהלוויה. והחברים לא ידעו שבאותם רגעים מקשיב להם רופא נוסף שאוהב להזריק רעל למטופלים שלו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 09:53 |
|
| |
| קולולו כתב: |  |
מועתק ממקום אחר סיפור לציבור מבולבל: פעם היה רופא מפורסם ואהוב. יום אחד התברר שהוא היה מזריק רעל למטופלים שלו. המשטרה לא התערבה, אך ארגוני רופאים פרסמו הודעה שאסור ללכת אליו לטיפול. יש כאלו שגם אמרו שאם למישהו יש בבית תרופות של אותו רופא, הם צריכים לזרוק אותן. לאט לאט הצטברו עשרות עדויות של מטופלים שהוא הזריק להם רעל. ואז הוא התאבד. המטופלים האומללים והרופאים, וכל הציבור, נפגעו מאוד כשהם שמעו שחברים של הרופא מהללים ומשבחים אותו בהלוויה. והחברים לא ידעו שבאותם רגעים מקשיב להם רופא נוסף שאוהב להזריק רעל למטופלים שלו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מי שמבולבל זה כותב הסיפור. מה דינו של רופא שרופא יריב החל לפרסם עליו שיש עשרות עדויות אנונימיות שרק הוא יודע - שהרופא הראשון הזריק רעל? מטורפים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|